Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

slave/sub Presentation

Συζήτηση στο φόρουμ 'Master / slave' που ξεκίνησε από το μέλος slave32, στις 24 Σεπτεμβρίου 2025 at 02:24.

1. slave32

slave32 Contributor

Ανοίγω αυτό το θέμα γιατί με έχει απασχολήσει εντόνως στη σκέψη μου για πολύ καιρό.
    Πιστεύω ότι θα πρέπει να γίνουν κάποιες αλλαγές σε ότι αφορά τον τρόπο επικοινωνίας μεταξύ των μελών.
    Θα μου πείτε φυσικά ότι δεν πρέπει να γίνεται έτσι, γιατί όλοι έχουμε άποψη και και και..
    Αλλά εδώ, γράφω μόνο τις δικές μου σκέψεις. Δεν χρειάζεται να τις ενστερνιστεί κανείς και παρ' όλο που είναι πολύ οξύμωρον να τα γράφω εγώ αυτά θα τα προτείνω.

Πιστεύω ότι θα έπρεπε η κατηγορία των υποτακτικών και των σκλάβων ανεξαρτήτως φύλου και προσδιορισμών να εκφράζονται πάντοτε με ευγένεια, σεβασμό και πληθυντικό σε Όλους. (Ναι εγώ το γράφω κι από σήμερα θα το τηρώ).
    Πιστεύω ότι πρέπει να γίνει μια γενική αρχή και να επαναπροσδιοριστούμε ανάλογα με τις θέσεις μας. Επίσης θεωρώ ότι αν εγω πχ δεν συμπαθώ τον Βαγγέλη για χ,ψ λόγους αλλά είμαι υ κι εκείνος Κ τότε θα πρέπει να εξακολουθώ να είμαι ευγενικός και σεβαστικός κι ας μην συμφωνώ. Είμαστε σε αυτό το φόρουμ και πρέπει να προσδιοριζόμαστε σύμφωνα με τους κανόνες του.

2. sfougokolarios

sfougokolarios Regular Member

Σε ό,τι αφορά το φόρουμ θα μπορούσε να γίνει αλλά έχει νόημα να μιλάω στον πληθυντικό σε έναν sub; Μου μοιάζει λίγο αστείο... Σαν να είναι μια προσποιητη ευγένεια. Επίσης θα ήθελα κάποια Κ να μου μιλάει με αγένεια για να συνειδητοποιώ την θέση μου διαρκως.

Μιας και το θέτεις να πω ότι είναι πιο ενδιαφέρον αλλά και πιο δύσκολο να μιλάς σε όλους στον πληθυντικό στην καθημερινη σου ζωη, χωρίς τον κίνδυνο να παρεξηγηθείς. Προσωπικά το έχω επιχειρήσει σε Κυρίες τις οποίες φαντασιώνομαι ως Αφέντρες μου, στις οποίες μάλιστα απευθύνομαι με αναφορά ως Κυρία άλλες φορές σκέτο και άλλες μαζί με το επώνυμό Της. Επίσης όταν στέλνω ένα μέιλ ή μηνυμα σε άγνωστη πάντα βάζω ένα κεφαλαίο γράμμα προκειμένου να στείλω ένα έμμεσο μηνυμα. και ...που ξέρεις;