Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

slave's diary 2 - The Bar

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Art and Literature' που ξεκίνησε από το μέλος _DaRkNiGhT_, στις 12 Μαρτίου 2013.

1. _DaRkNiGhT_

_DaRkNiGhT_ femdom art

Μου ζητησες να θυμηθω την πιο ωραια ιστορια μας.. Ξερεις ειναι πολλες ρε συ, αλλα δεν αντεχω θα γραψω για το μπαρακι, θυμασαι; δεν μπορει να μην θυμασαι.

Πηγαμε στο μπαρακι κοντα στο σπιτι σου, μου αρεσει πολυ αυτο το μερος, απο τοτε που πηγαμε πρωτη φορα, ειναι ξυλινο παντου, μ αρεσει πολυ η χροια του ξυλου, η μυρωδια και ολες αυτες οι εικονες τριγυρω, τα σαξοφωνα, τα ποτα, jazz παντου.. την λατρευω και το ξερεις..

Ειχες βαλει φουστα λιγο πιο πανω απο τα γονατα, ευτυχως που δεν τα διαβαζεις γιατι ξερεις ποσο μπερδευομαι μ αυτα τα ρουχα σου, αυτη την γαλαζια την εφαρμοστη που εχει, τι τρελα εισαι μ αυτη και απο πανω το λευκο πουκαμισο, με ανοιχτο κουμπι στο πλουσιο μπουστο σου τα μαλλια σου πισω κοτσιδα μονο που σε σκεφτομαι σου χαμογελαω τρελαρα μου.. φορεσες και το καλσον στο χρωμα του δερματος, απαλα βαμμενη ειχες ντυθει ακριβως οπως μου αρεσει, ξεχωριστη βραδυα.. οσο για τις γοβες σου, μωρο μου με συγχωρεις αλλα εχεις τοσες πολλες δεν μπορω να θυμηθω ποιες φορουσες.

Εμενα με ειχες ντυσει εσυ, με το μπλε σκουρο κουστουμι, σ αρεσει πολυ να φοραω το γιλεκο απο μεσα πανω απο το λευκο πουκαμισο κατω απο το μεταξωτο σακακι, ξερεις κι εμενα μ αρεσει πολυ αυτο το ντυσιμο.. βολευει και πολυ με το κλουβακι μου, ειδικα με το μεταλλικο που προτιμας να φοραω, και στο χερι μου φορουσα το κολλαρο μου, ξερεις εσυ αυτο απο το τιτανιο..

Ειχες παει νωριτερα, θα παιζαμε τους αγνωστους...

Σε βρηκα στο μπαρ να καθεσαι, εκατσα απο την απεναντι μερια του, το μπαρ εχει αυτο το σχημα Π, ο μπαρμαν εμενα δεν με ηξερε τοτε, ακομα με πειραζει για εκεινη την βραδια. Σε παρακολουθουσα, ηρθε το ποτο μου, ο γιαννης (μπαρμαν) μου ειπε οτι η κοπελια απεναντι ειναι πολυ δυσκολη και γενικα δεν τις αρεσουν αυτα... Απλα ερχεται εδω να απολαυσει το ποτο της.. του χαμογελασα..

Αρκετος κοσμος ερχεται κοντα σου, ανδρες κυριως, με χαμογελο τους διωχνεις, μερικοι μενουν παραπανω, το κανεις επιτηδες για να ζηλεψω και το καταφερνεις καλα.. ομως και αυτοι φευγουν.. τωρα ηρθε μια κοπελα διπλα σου, γελαω, πονηρα με βλεπετε, αν ημουν πιο κοντα θα μου ερχοταν το ποτηρι στο κεφαλι..

Πλησιαζω τον Γιαννη, του ψιθυριζω στο αυτι (τωρα να δεις πως πεφτουν τα γκομενακια, ακομα θυμαμαι τις ξυλιες για αυτη την ατακα).

Ερχομαι κοντα σας, γυρνατε απο την αλλη, ο μπαρμαν χαζογελαει σαν να μου λεει το ξερα.. ομως το θεμα ειναι οτι και εσυ κι εγω ειμαστε σχεδον μουσκεμα, ψιθυριζω στο αυτι σου σε θελω.. γυρνας με κοιταζεις, χαμογελας, βγαζω το κολλαρο απο το χερι μου, στο προσφερω, μου το φορας εκει στο λαιμο και με φιλας στο μαγουλο, βλεπω τον μπαρμαν απο τον καθρεφτη να εχει σαστισει..

Ερχεται, να μας κερασει σφηνακια, η κυρια μου που τον ξερει με συστηνει, καταλαβαινει οτι καναμε πλακα.. γελαμε ολοι μαζι...

ναι ηταν υπεροχα, γελασαμε πολυ... οταν γυρισαμε δακρυσα για εσενα... μου ελειψες..

Last edited by a moderator: 17 Απριλίου 2014
  2. Divina

Divina Regular Member

Last edited by a moderator: 17 Απριλίου 2014