Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Slaves/Subs...happy to share?

Συζήτηση στο φόρουμ 'Κυριαρχία - υποταγή D/s' που ξεκίνησε από το μέλος íɑʍ_Monkeץ, στις 10 Φεβρουαρίου 2009.

 1. íɑʍ_Monkeץ

  íɑʍ_Monkeץ Contributor

  Tι συναισθηματα γεννα το να μοιραζεται ο Κ την υποτακτικη/σκλαβα του με αλλους; τι ευχαριστηση παιρνουν απο αυτο οι Κ; ερχεται σε αντιθεση με την κτητικοτητα τους; Η υποτακτικη τι νιωθει; Περηφανια; ταπεινωση;
   
 2. Απάντηση: Slaves/Subs...happy to share?

  Προσωπικά νομίζω ότι είναι ένα είδος εξευτελισμού για το υποτακτικό μέλος.
  Θα επανέλθω.

  (Πού ήταν αυτό το νήμα???????)
   
 3. anima0

  anima0 Regular Member

  Απάντηση: Slaves/Subs...happy to share?

  Το έχω σκεφτεί πολλές φορές και να με δίνουν και να παραδίνω την ερωμένη μου. Και γιατί πολλές; γιατί μου αρέσει πολύ! Το είχαμε πάει ως ένα σημείο με μια φίλη δεν το ολοκληρώσαμε.

  Ταπέινωση; ίσως αυτό είναι τελικά το όμορφο στο να δίνεσαι.. αμφιβάλλω λίγο γιατί θα μου άρεσε και απ'τις 2 πλευρές; Εκφραση υποταγής και κυριαρχίας - ναι - δεν με ταπεινώνει κάτι που δεν νιώθω ανήθικο/απρεπές.
   
 4. Ninevi

  Ninevi Regular Member

  Απάντηση: Slaves/Subs...happy to share?

  Δύσκολα μοιράζομαι τα παιχνίδια μου. Θα μοιραζόμουν μόνο με κάποια άλλη Top που να συμπαθούσα αρκετά και να της είχα πολλή εμπιστοσύνη. Προς το παρόν δεν υπάρχει τέτοιο άτομο. Σίγουρα θα ήμουν κι εγώ μπροστά στη σκηνή πάντως, όσο εμπιστοσύνη και αν είχα, ακόμα και αν ο s δεν το 'ξερε.
   
 5. Ωκεανός

  Ωκεανός Flüggåэnk∂€čhiœßøl∫ên

  Εγώ δεν έχω κατασταλαγμένη άποψη, κι έτσι θα παρακολουθήσω το νήμα με ενδιαφέρον. Η ιδέα με εξεγείρει από κυριαρχικής απόψεως, αλλά με απωθεί τα μέγιστα από συναισθηματικής απόψεως. Φαντάζομαι πως όσο κι αν δεν θέλω να το παραδεχθώ, αυτό εμπίπτει στην γενική κατηγορία της κτητικότητας.

  (Το να μοιραστώ την «υ» μου με μια άλλη «υ» δεν πιάνεται, ε; C-:= )
   
 6. devine_sub

  devine_sub Contributor

  Απάντηση: Re: Slaves/Subs...happy to share?

  Να τη μοιράζεστε, ή να Σας μοιράζεται;
  Έχει τεράστια διαφορά το ένα από το άλλο ...
   
 7. master Thanassis

  master Thanassis Regular Member

  Απάντηση: Slaves/Subs...happy to share?

  σε καμμια περιπτωση δεν θα μοιραζομουν με καποιον
  αλλο master την υπο μου η υπο ειναι μια ιδιοκτησια περιουσια
  και σε καμμια περιπτωση δεν θα μοιραζομουν παραχωρουσα
  την περιουσια μου εστω για λιγο
   
 8. Ωκεανός

  Ωκεανός Flüggåэnk∂€čhiœßøl∫ên

  @deviantsub

  Έλα τώρα, μην κάνεις πως δεν καταλαβαίνεις... C-:=
   
 9. Emma

  Emma Contributor

  Αυτά περί sharing (είτε των μεν είτε των δε) δεν μπορώ να τα καταλάβω. Η μονογαμικότητα φαίνεται να είναι συνυφασμένη με τους (φτου κακά!) vanilla. Κι αν όχι η μονογαμικότητα, τότε η αφοσίωση/δώσιμο σε ένα σύντροφο και μόνο.
  Προσωπικά, το θεωρώ ασέβεια (ειδικά σε μια σχέση τόσο "βαθιά" και intense όπως η D/s) να θέλει ο/η Κ είτε να μοιράζεται το υ του/της με άλλους είτε να τον/την μοιράζεται το υ του/της με άλλους (ή και τα δύο). Και δεν μιλάω για το ενίοτε session, αλλά για τις περιπτώσεις που είναι περισσότερο ο κανόνας παρά η εξαίρεση.
  Εγώ το μεταφράζω ως:
  Στις περιπτώσεις που ο/η Κ θέλει να μοιράζεται το υ του με άλλους/ες: Σε έχω για τον φούτσο και δεν μου καίγεται καρφί αν και με ποιόν άλλον πας. Άσε που είναι και ευκαιρία να σε ξεφορτωθώ και για λίγο.
  Στις περιπτώσεις που ο/η Κ θέλει να τον/την μοιράζεται το υ του με άλλους/ες: Δεν είσαι αρκετός/ή (καλός/ή) για μένα κι αυτά που δεν έχεις/δίνεις εσύ, θα ψάξω να τα βρω αλλού. Και εν τω μεταξύ θα κάνω και auditions μήπως και βρω κάποιον/α λιγότερο άχρηστο/η από σένα.

  Δέχομαι το "η ευχαρίστηση/ευτυχία κτλ του υ είναι να παρέχει ευχαρίστηση/ευτυχία στον/ην Κ" αλλά πόσοι Κ υπάρχουν οι οποίοι είναι τόσο αφοσιωμένοι στο υ τους και την ευχαρίστησή/ευτυχία του όσο εκείνο προς αυτούς;
  Έστω κι αν γίνεται για λόγους εξευτελισμού, υπάρχουν κάποια πράγματα που ξεπερνάνε τον όρο εξευτελισμό και μεταβαίνουν στην κοροϊδία/εκμετάλευση.

  Εκτός φυσικά αν έχει ξεκαθαριστεί εξ αρχής ότι θα είναι σε πολυγαμική (D/s) σχέση. Αναρωτιέμαι όμως: αν έχει ξεκαθαριστεί αυτό εξ αρχής, πόσο διαφέρει το μέγεθος του δωσίματος από το υ προς τον/ην Κ, συγκριτικά με τις περιπτώσεις που έχει ξεκαθαριστεί ότι η σχέση θα είναι μόνογαμική; Η συναισθηματική επένδυση (και συνεπώς δέσιμο) δεν είναι λιγότερη; Είναι ίσως αυτό ο λόγος για την αποφυγή τέτοιων... "εκμυστηρεύσεων" στην αρχή της σχέσης;

  Κατανοώ ότι τα παραπάνω δεν θα αρέσουν σε πολλούς, αλλά έχω ένα θέμα με τα "double standards". Απ' την άλλη ίσως τα "double standards" να είναι η βάση των D/s σχέσεων. Πράγμα το οποίο καθιστά εμφανέστατο το γεγονός ότι παίζω σε λάθος παραλία.


  Go easy on me please!  
   
 10. devine_sub

  devine_sub Contributor

  Απάντηση: Re: Slaves/Subs...happy to share?

  Επειδή καταλαβαίνω περισσότερα απ' όσα λέω, γι' αυτό και έκανα τη διάκριση.  

  Στη μία περίπτωση, επιτρέπετε στη μία sub να παίζει με την άλλη ... και μάλιστα (1) ίσως μπαίνει θέμα ιεραρχίας ... και μάλιστα (2) ίσως μπαίνει θέμα switch συμπεριφοράς ... και μάλιστα (3) ίσως δε χρειάζονται καν την παρουσία σας ... και μάλιστα (4) ίσως εναλλάσσονται οι ρόλοι μεταξύ τους.

  Στην άλλη περίπτωση ... oh well ...

  Υ.Γ. {in edit} deviant φαντασία, λέμε!
   
 11. KostantinosK

  KostantinosK Regular Member

  Απάντηση: Slaves/Subs...happy to share?

  Εκπλήσσομαι να βρίσκω και εδώ μέσα τόσο ισχυρά τα τυπικά πρότυπα της μονογαμίας. Πίστευα ότι εδώ πέρα το δόσιμο του υ και σε άλλους θα ερχόταν να επιβεβαιώνει την κτητικότητα και την ιδιοκτησία πάνω του και όχι να την θέτει σε αμφισβήτηση. Τι επιβεβαιώνει καλύτερα το δικαίωμα χρήσης πάνω σε κάποιον απ' αυτό; Ας θυμηθούμε και την Ο.. Διαβλέπω μια επικράτηση του συναισθήματος έναντι του BDSM, και τί σημαίνει αυτό; Φαντάζομαι, θα βοηθάει λίγο αν ο Κ είναι bi
   
 12. dora_salonica

  dora_salonica Contributor

  Re: Απάντηση: Slaves/Subs...happy to share?

  Επιτέλους! Ένιωθα τόσο μόνη... 

  Πλάκα μας κάνεις. Δεν γνώρισα ποτέ μου ούτε έναν Κ που να είναι bi. Και ξέρω πολλούς...