Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Split: Εκπαίδευση άντρα υπό : Μετάπτωση του μετά τη σεξουαλική ικανοποίηση

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος Ηλίας, στις 14 Απριλίου 2007.

 1. Ηλίας

  Ηλίας Guest

  Παράπλευρη συζήτηση του νήματος : Εκπαίδευση άντρα υπό : Μετάπτωση του μετά τη σεξουαλική ικανοποίηση
   
  Last edited by a moderator: 15 Μαϊου 2007
 2. Mavrobasilis

  Mavrobasilis Regular Member

  Re: Εκπαίδευση άντρα υπό : Μετάπτωση του μετά τη σεξουαλική ικανοποίηση

  Οι 'κυριαρχικές' γυναίκες κατατρέχεσθε (σε διαφορετικό βαθμό, είναι η αλήθεια) από ιδεοληψίες ανάλογες της λαϊκής δεξιάς κι εσχάτως της πατριωτικής αριστεράς με τη 'νέα τάξη': υπάρχουν πάντα κάποιοι- ας τους ονομάσουμε 'αυτοί'- που συνομωτούν και επιβάλουν αλλότρια πρότυπα ή/και σχήματα κοινωνικών δομών. Εν προκειμένω, οι κυρίες έχουν την εμμονή με τα κοινωνικά πρότυπα (πουτάνα κοινωνία) που επιβάλουν κυριορχικό ρόλο στους άντρες και δεν τους αφήνουν να εκδηλώσουν ελεύθερα την υποτακτική φύση τους (σύκ). Παπαριές. Κατ' αρχίν άνδρας και υποτακτικός δε μπαίνουν στην ίδια πρόταση δίχως αρνητικό σύνδεσμο- έχω βαρεθεί πλέον να σας διορθώνω. Ήσσονος σημασίας η ακριβολογική παρατήρηση, επί της ουσίας: αυτά τα γαμημένα κοινωνικά πρότυπα δεν επιβλήθηκαν από κάποιους εξωγενείς παράγοντες, τα καθιέρωσαν οι άνδρες διότι είναι σύμφωνα με την κυριαρχική τους φύση. Δεν υπήρξαν οι σκοτεινοί 'αυτοί' που επιβουλεύονται τις καλοπροαίρετες κυρίαρχες (στο πνεύμα της ασφαλώς ανοργασμικής και βεβαιότατα ντεκαυλέ Σάττον), τα σχήματα κοινωνικών δομών επιβάλονται από τις πραγματικές ανάγκες των μονάδων που απαρτίζουν τις αυτές κοινωνίες.

  ΥΓ: Πριν κάποιος σκεφθεί να αντεπιχειρηματολογίσει μνημονεύοντας την πολιτική ορθότητα ως τεκμήριο στροφής της κοινωνίας προς εκθηλυμένα πρότυπα συμπεριφοράς, να αναφέρω ότι αποκλειστικό στόχο έχει τον περιορισμό της μπρουταλιτέ των κρετίνων που αδυνατούν να διαχειρισθούν την σύμφυτη με τον ανδρισμό επιθετικότητα. Καλώς ή κακώς, τους ελιτιστές κυρίαρχους δε μας πολυ-αγγίζουν.
   
 3. Ηλίας

  Ηλίας Guest

  Re: Εκπαίδευση άντρα υπό : Μετάπτωση του μετά τη σεξουαλική ικανοποίηση

  Περήφανε το έχουμε ξανασυζητήσει . Χαίρομαι που σε ξαναδιαβάζω πραγματικά . Θα επιτρέψεις όμως να εξελιχθεί το νήμα , το οποίο δεν αφορά την ανάλυση του αν ένα αρσενικό μπορεί να είναι υποτακτικό , αλλά την εκπαίδευση προς το συγκεκριμένο ζητούμενο . Να είσαι πάντα γερός σαν τα ψηλά βουνά.
   
 4. Mavrobasilis

  Mavrobasilis Regular Member

  Re: Εκπαίδευση άντρα υπό : Μετάπτωση του μετά τη σεξουαλική ικανοποίηση

  Κράτα τις συστάσεις για όσους επιδίδονται απ' αφορμής ασχέτου νήματος σε παπαρολογικές παραδοξολογίες- ένσταση έχω για τις μπηχτές περί καταπιεστικών (υποτίθεται) κοινωνικών δομών και διευκρίνισα εξ αρχίς ότι η ακριβολογική παρατήρηση ήτο παρένθετη. Πέραν, αν δε σου αρέσουν οι απόψεις μου, διέγραψε τις.

  [Την καλημέρα μου.]
   
 5. Ηλίας

  Ηλίας Guest

  Re: Εκπαίδευση άντρα υπό : Μετάπτωση του μετά τη σεξουαλική ικανοποίηση

  Κατανοώ γιατί το είπες . Σε περίπτωση απάντησης στην απάντηση σου , θα τα μεταφέρω σε ένα νέο νήμα με τον ανάλογο τίτλο .

  Δεν διαγράφω τις απόψεις που δε μ' αρέσουν . Ούτε το έκανα , ούτε θα το κάνω και ποτέ . Νομίζω ότι το ξέρεις αυτό.
   
 6. Mavrobasilis

  Mavrobasilis Regular Member

  Re: Εκπαίδευση άντρα υπό : Μετάπτωση του μετά τη σεξουαλική ικανοποίηση

  Nαι μωρέ, το ξέρω και δε σε παρεξηγώ. Και μην ανοίξεις άλλο νήμα, είναι περιττή διαδικασία η απόπειρα διαλόγου με αιθεροβάμονες κι είμαι πολύ πεζά κυνικός για να προσπαθώ να αποδείξω διαλεκτικά τα αυταπόδεικτα της σκληρής (για όσους την αγνοούν) πραγματικότητας.
   
 7. SM_Art_Lady

  SM_Art_Lady Contributor

  Re: Εκπαίδευση άντρα υπό : Μετάπτωση του μετά τη σεξουαλική ικανοποίηση

  ΄Αντρα Μου...(Ξέρω το "Μου" θα σου καθίσει κάπως αλλά για την ψυχική σου υγεία, προτείνω να το αντέξεις)
  Πόσο μόνος νιώθεις?
   
 8. Dome of Affection

  Dome of Affection Contributor

  Re: Εκπαίδευση άντρα υπό : Μετάπτωση του μετά τη σεξουαλική ικανοποίηση

  Μου αρέσει πολύ η ανάπτυξη που κάνεις αλλά δυστυχώς επίγομαι να σχολιάσω κάποια άλλα ποστ που παρατέθηκαν..

  Προς τί η όλη αναγωγή του ζητήματος σε επίπεδο πολιτικών παρατάξεων?Αλλά πολύ περισσότερο από πού πηγάζει αυτή η ταύτιση του γυναικείου ενστίκτου περί Κυριαρχίας με συγκεκριμένα πολιτικά ρεύματα ?

  Ίσως κάνω λάθως αλλά έχω την αμυδρά εντύπωση ότι το συγκεκριμένο θέμα αποτελεί μάλλον προβληματισμό των ανδρών παρά των γυναικών Κυριαρχικών ή μη.

  Φαντάζομαι ότι για να υποστηρίζεις κάτι τέτοιο έχεις έρθει σε επαφή με όλο τον ανδρικό πληθυσμό.N' est pas ?
  Από τη μεριά μου πάντως , με βάση το γεγονός ότι οι άνθρωποι που έχω την τύχη να γνωρίζω δεν ξεπαιρνούν τους 150-200 , διαισθάνομαι πως η οποιαδήποτε αξιωματική μου τοποθέτηση πάνω στο πώς είναι , είτε οι γυναίκες , είτε οι άντρες , θα επιφέρει τον δίκαιο λιθοβολισμό μου από το πλήθος.

  Κοινώς Γιάννης κερνάει , Γιάννης πίνει που λένε , έτσι? Πολύ βολικό.Αλλά μόλις τώρα μου ήρθε κάτι στο μυαλό.Αν η ίδια φύση έχει ορίσει τους άνδρες ως κυρίαρχα όντα έναντι των γυναικών , γιατί υπάρχει άραγε ανάγκη καθιέρωσης αυτής της κυριαρχίας από τους άντρες?Ποιός ο λόγος να καθιερώσεις κάτι που έτσι κι αλλιώς απλά συμβαίνει λόγω των φυσικών νόμων που το διαίπουν?μμμμ....

  Λυπάμαι που θα σε απογοητεύσω αλλά με βάση τον ανωτέρω συνειρμό σου θα πρέπει να δεχτείς την ανάγκη των μονάδων στις οποίες αναφέρθηκες να επιβάλλουν νέα πρότυπα και δομές που ίσως δεν εμπίπτουν σε αυτό που θα ονόμαζε κάποιος "κλασσική πατροπαράδοτη ανδρική κυριαρχία" χωρίς να βυσσοδομείς , μια και αυτά θα επιβληθούν όπως προανέφερες από τις ίδιες τις πραγματικές τους ανάγκες.

  Δε νομίζω ότι χρειάζεται να ανατρέξει κάποιος και να στηριχθεί στο πολιτικά ορθό του ζητήματος.Άλλωστε το συγκεκριμένο δόγμα μετρά χρόνο ζωής που δεν ξεπερνά την τελευταία δεκαετία.Και μου φένεται ελαφρώς παράλογο το γεγονός ότι κάνεις ειδική μνεία σε αυτό τη στιγμή που οι συνειρμοί σου πηγάζουν κατά την άποψή σου από φυσικούς νόμους που εν ολίγοις έχουν πάγια λογική και που εν ολίγοις ίσχυαν και θα ισχύουν.Από την άλλη το καταλαβαίνω μιας και αν ανατρέξεις λίγο πιο πίσω θα διαπιστώσεις ότι κοινωνίες και πολιτισμοί έχουν περάσει και έχουν χαρακτηριστεί κατά καιρούς από πολύ μεγάλες περιόδους μητριαρχίας που αν και φαντάζουν μακρινοί ,ίσως θα έπρεπε να σε απασχολήσουν λίγο περισσότερο σχετικά με την φυσική διάταξη των δομών μιας κοινωνίας την οποία πραγματεύεσαι.

  Φίλε μου ίσως θα μπορούσαμε να βρούμε κάποιο κομμάτι κοινής συνισταμένης.Άλλωστε δε διαφωνώ απόλυτα μαζί σου , τουλάχιστον στο βαθμό που ενστερνίζομαι το γεγονός ότι η πολιτική έχει παίξει και εξακολουθεί να παίζει μεγάλο ρόλο ως προς τη διμόρφωση των εκάστοτε κοινωνικών δομών (μέχρι εκεί βεβαίως αλλά κάτι είναι κι αυτό).
  Ο τρόπος όμως που εκφράζεις τις απόψεις σου είναι τόσο επιθετικός και η προσσέγγισή σου διακατέχεται από μια υπεροψία της κατοχής της αλήθειας , που φοβάμαι ότι για να συννενοηθούμε θα πρέπει να ενταχθώ και εγώ σε αυτή τη λογική.Κι αυτό είναι κάτι που δεν το θέλω.

  Κλείνω με κάτι τελευταίο.Δε γνωρίζω αν η τοποθέτηση σου επί της φυσικής Κυριαρχίας του άνδρα απορέει από το γεγονός ότι έχεις γνωρίσει τον πληθυσμό της γης και πια είσαι σε θέση να εκφράσεις το αυταπόδεικτο του ζητήματος.Αλλά μια και προφανώς ξέχασες εμένα στην καταμέτρηση , θα σου αυτό που μου ήρθε στο μυαλό την ώρα που διάβαζα το ποστ σου :

  Αν ήμουν άντρας θα έκανα επιτόπια αλλαγή φύλου.
   
  Last edited by a moderator: 15 Μαϊου 2007
 9. female

  female Contributor

  Re: Εκπαίδευση άντρα υπό : Μετάπτωση του μετά τη σεξουαλική ικανοποίηση

  Pardon - monsieur? Έχω την αμυδρά εντύπωση οτι είσαι γένους αρσενικού, ή όχι; Ή μήπως κάνεις διαχωρισμό ανάμεσα στον 'αρσενικό' και τον 'άντρα'; Κάτι δεν κατάλαβα καλά στο επιχείρημα εδώ, κάτι πρέπει να μου διαφεύγει... Ή δεν είσαι άντρας, ή ετοιμάζεσαι για αλλαγή φύλου, ή την έχεις ήδη κάνει, ή.... κάτι δεν έχω αντιληφθεί σωστά...

  (Πάντως όσο και να εγχειριστεί ένας άντρας και να αφαιρέσει τα family jewels, και ορμόνες με τη σέσουλα να να πάρει, χάνει μεν την αρσενικότητά του, αλλά διατηρεί ανέπαφα τα XY χρωμοσώματά του σε κάθε κύτταρο του σώματός του, και θήλυ δεν γίνεται -- απλώς αυτοευνουχίζεται.)

   
  Last edited: 18 Μαϊου 2007
 10. Dome of Affection

  Dome of Affection Contributor

  Re: Εκπαίδευση άντρα υπό : Μετάπτωση του μετά τη σεξουαλική ικανοποίηση

  Ανησύχησες female ? (γελάει).
  Απλή υπερβολή της στιγμής.Διάθεση γιασαρκασμό και αυτοσαρκασμό.Απογοήτευση.Ίσως και όλα μαζί.

  Αλλά έτσι κι αλλιώς το θέμα με το οποίο καταπιάστηκες δεν αφορά το νήμα.Άλλωστε με τους περισσότερους από εδώ μέσα δεν γνωριζόμαστε.Οπότε προς το παρόν θα πρέπει να δεχτείς ότι όταν μιλάς μαζί μου , μπορεί να αναφέρεσαι στον οποιονδήποτε.Από το Μπάμπη που ενώ δέρνει σε καθημερινή βάση τη γυναίκα του και τα παιδιά του, ονειρεύεται παράλληλα κάποια Mistress να του κάνει το κώλο μαύρο από το ξύλο (ίσως για να εξιλεωθεί) , μέχρι την κυρακώσταινα που επειδή στραβογαμήθηκε χθές ή της έβαλαν χέρι στην ομόνοια αποφάσισε να το παίξει Αφέντρα.

  Όπως και να 'χει , έχω την εντύπωση ότι ξέφυγα.Οπότε ζητώ καταρχάς συγνώμη για τα ανωτέρω σχόλια από όποιον νοιώθει να θίγεται όπως και για το γεγονός ότι η απάντηση μου στο Μαυροβασίλη έχει αρκετή δόση σαρκασμού, πράγμα που δε μου αρέσει αλλά και από το οποίο δεν κατάφερα να ξεφύγω τελικά.

  Πάμε παρακάτω.(Ηλία αν θες διέγραψε όλο το σχόλιο.Έτσι κι αλλιώς offtopic είναι)
   
 11. Incomplete_

  Incomplete_ Contributor

  Απάντηση: Re: Εκπαίδευση άντρα υπό : Μετάπτωση του μετά τη σεξουαλική ικανοποίηση

  Θεωρώ πως έχει να κάνει και με την τήρηση των ορίων του,ακόμα και όταν αυτά έχουν διατυπωθεί υπό καθεστώς ενοχής,που σημαίνει πως άνετα τα προσπερνάς ή για Κάποιους/ες σε προκαλούν να τα διευρύνεις..;

  Οι μεταπτώσεις παρατηρούνται σε ενοχικά άτομα και κακώς επικεντρωνόμαστε σε υποτακτικούς καθώς και ένας Κυρίαρχος ή Κυριαρχικός που δεν έχει απενοχοποιήσει δύναμη,τάσεις,ένστικτα και θέλω ή που δεν είναι σίγουρος για τα παραπάνω και κατα συνέπεια για τος όποιες δυνατότητες του μπορεί να έχει μεταπτώσεις μετά την όποια δραστηριότητα..Απλά δε συναντάται αναλογικά πολύ και δεν δεν παρατηρήται σχεδόν καθόλου..
   
 12. Mavrobasilis

  Mavrobasilis Regular Member

  Re: Εκπαίδευση άντρα υπό : Μετάπτωση του μετά τη σεξουαλική ικανοποίηση

  Κατανοητό, ο σαρκασμός είναι το τελευταίο καταφύγιο ελλείψη επιχειρημάτων*.
  Εκτιμώ, ωστόσο, ότι στην περίπτωσή σου ο αυτοσαρκασμός θαν ήντο πλέον επωφελής.

  Περιττό να επιχειρίσω αποδόμηση της απόπειρας απάντησης που έδωσες παραπάνω, με το σαρκασμό έδειξες ότι δεν επιθυμείς κάτι τέθοιο. Καλοπροέραιτη σύσταση, σε σένα και apropos στις κυρίες, να αποκαταστήσετε τις (έστω) διπλωματικές σας σχέσεις (σε πρώτο χρόνο) με την πραγματικότητα.

  ΥΓ1: Φίλοι δεν είμαστε.
  ΥΓ2: Ποσώς δεν με ενδιαφέρει αν και σε ποιά περίπτωση σκοπεύεις να προχωρήσεις και σε κυριολεκτικό ευνουχισμό.


  Προσέτι, κύριε θεσσαλλλλονικάρχη, όντεν αποφασίζετε να σπάσετε νήμα καλόν θαν είναι να έπεται μιαν ανακοίνωση στους άμεσα ενδιαφερόμενους (να προηγείται δεν τολμώ να ζητήσω). Θα εκτιμηθεί, να είστε σίγουρος. Περίττου αν έχει προηγηθεί αναφορά σε αυτό το ενδεχόμενο.


  * οι δαιδαλώδεις ανερμάτιστοι συλλογισμοί μετ' επιφωνημάτων ικανοποίησης ('μμμ') ΔΕΝ συνιστούν επιχείρημα