Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Switch

Συζήτηση στο φόρουμ 'Switches' που ξεκίνησε από το μέλος Queen87, στις 20 Μαϊου 2017.

 1. Queen87

  Queen87 Contributor

  Το ίδιο λέμε. Αν είναι ξεκάθαροι οι ρόλοι μπορούν να έχουν D/s.
   
 2. cadpmpc

  cadpmpc Contributor

  To επιτραπέζιο εννοείται, τα σβέρκα αφού...  
   
 3. cadpmpc

  cadpmpc Contributor

  Έτσι από περιέργεια...
  Έχεις προσωπική αντίληψη τέτοιου γεγονότος από switch άτομο, πραγματικά switch -όχι δηλωσία της Μακρονήσου ή κοινό της Πάνια- ή το λές έτσι επί θεωρητικού, στιλ κουβέντα να γίνεται, όλα μπορούν να γίνουν, σιγά μωρέ τα ωά.., τσακ στη μέση είναι το άτομο, κάπου θα μπατάρει, τι σταδιάλα, πού θα πάει θα μπατάρει...
  Ξαναδιάβασ(τ)έ το πριν απαντήσεις/ετε, αν και δεν χρειάζεται...
   
 4. jasmin sg

  jasmin sg My Way Contributor

  Να μην είσαι περίεργος …
  Το point πάντως δεν ήταν ότι δεν μπορεί κάποιος /α να είναι στη μέση και 'ότι αναγκαστικά θα μπατάρει ..
   
 5. cadpmpc

  cadpmpc Contributor

  Oh, oh,oh the the foreign office minister said...  ..!
   
 6. Θρυαλλίς

  Θρυαλλίς Staff Member

  Ναι, απλά εγώ σου είπα την άποψη μου πάνω και σε κάτι άλλο
   
 7. sigh

  sigh .

  Οι επιλογές των switch συνήθως καθορίζονται ανάλογα με τον άνθρωπο με τον οποίον σχετίζονται που συνήθως "ενεργοποιεί" κι εκφράζει την εκάστοτε τάση τους.

  Παρόλα αυτά, ο καθένας βιώνει τα πράγματα διαφορετικά κι επιλέγει πως θα λειτουργεί πιο αρμονικά με τον εαυτό του και με τις επιλογές του, γι αυτό και υπάρχουν άνθρωποι που ανάλογα με τον εκάστοτε σύντροφο εκφράζουν την εκάστοτε Κ ή υ πλευρά τους και νιώθουν πλήρεις κι υπάρχουν κι εκείνοι που λειτουργούν με διαφορετικό status σε μια σχέση και με διαφορετικό με τους εκάστοτε παρτενέρ τους(ή παράλληλες σχέσεις τους), χωρις αυτό να επηρεάζει την σχέση τους ή τους υπόλοιπους παράλληλα εμπλεκόμενους, τουλάχιστον όχι αρνητικά.

  Αναλογικά με την αμφισεξουαλικότητα, άλλοι άνθρωποι βιώνουν μια σχέση με ομόφυλο ή ετερόφυλο, νιώθωντας πλήρεις χωρίς να αναζητούν ταυτόχρονα παρτενερ/συντρόφους και απο τα δύο φύλα ώστε να καλύψουν την αμφισεξουαλικότητά τους, ενώ κάποιοι άλλοι λειτουργούν σε παράλληλες "πορείες", με ποικίλλους "συνοδοιπόρους", το ίδιο αρμονικά μέσα κι έξω τους.

  Το μόνο περίεργο στο θέμα των προσωπικών επιλογών είναι να ζορίζεται κάποιος με τον ίδιο του τον εαυτό για τις επιθυμίες του, στην περίπτωση που δεν δημιουργεί κάποιο πρόβλημα σε κάποιον άλλον και επιπλέον, να ζορίζεται κάποιος ιδιαιτέρως για το θέμα του σχετίζεσθαι άλλων ανθρώπων, χωρίς να εμπλέκεται ο ίδιος κάπου.
   
 8. Θα συμφωνήσω απόλυτα! Το θέμα είναι τι σου αρέσει πως σου αρέσει και με ποιον..ζήσε τη ζωή σου ελεύθερος ζήσε τη φάση αυτή όπως σε εκφράζει..μπορείς να αλλάξεις στάση από κ σε Υ ακόμα και με το ίδιο άτομο αν αυτό σας εκφράζει (προσωπική εμπειρία)..και αν υπάρχει πρόβλημα με την ονομασία D/S τοτε τη μια πες το D/S την άλλη S/D  
   
 9. tithon

  tithon Contributor

  ξέρω τέτοια άτομα, κι όχι λίγα.
  έχω μιά επιφύλαξη για το αν έχω καταλάβει τι εννοείς «πραγματικό» σουιτς, ποιό είναι το κριτήριο αυθεντικότητας;
  σουιτσάρει κανείς γιά χίλιους λόγους, πολύ διαφορετικούς μεταξύ τους. οι μισοί, πάνω κάτω, άνθρωποι που ξέρω, μέχρι τα ~25 σουιτσαρουν.
  καθόλου ασυνήθιστο δεν μου φαίνεται κάποιος που σουιτσαρε να διαλέξει άλλο ρόλο, καθόλου ασυνήθιστο, επίσης, να συνεχίσει να σουιτσαρει, με ποικιλία αφορμών. αυθεντικός σουιτς ποιός είναι; ποιός εξαιρείται της αυθεντικότητας;
   
 10. cadpmpc

  cadpmpc Contributor

  @tithon

  Τα άτομα μέχρι τα 25 που λες, και κάμποσο πιο μεγάλα θάλεγα, πως σουιτσάρουν, "ψάχνονται" και πειραματίζονται και καλά κάνουν, πολλά από αυτά λειτουργούν μόνιμα έτσι... Και ξανά πολύ καλά κάνουν και μπράβο και ζήτω.
  Απέ την άλλη τα άτομα που είναι σουίτς εκφράζουν συνειδητά τον ψυχισμό τους και ως εκ τούτου τον τρόπο που λειτουργούν με τα άτομα που επιλέγουν σε κάθε περίπτωση. Σαφώς προσανατολισμένα στον τρόπο λειτουργίας τους και στο όποιο "δούναι και λαβείν" -σε κάθε επίπεδο- στο δεδομένο σχετίζεσθαι. Η φράση κλειδί εν προκειμένω είναι η "σε κάθε επίπεδο".
   
 11. Arioch

  Arioch Μαϊμουτζαχεντίν Premium Member Contributor

  Switch είναι η σύντροφός μου η οποία ανάλογα με ποιον έχει να κάνει της βγαίνει top ή bottom (όχι Κ ή υ, αυτό δεν της βγαίνει με όποιον και αν έχει απέναντί της)

  Έχω γνωρίσει κι άλλους που μπορούν να εναλλάξουν το T/b αλλά -και χωρίς να λέω ότι δεν υπάρχει- δεν έχω γνωρίσει άτομο το οποίο μπορεί να εναλλάσει το D/s ανάλογα με το ποιον έχει απέναντί του, πολύ περισσότερο δε άτομο το οποίο μπορεί να εναλλάσει το D/s μέσα στην ίδια σχέση.
   
 12. tithon

  tithon Contributor

  ούτε μπράβο, ούτε ζήτω, ούτε κάτω ούτε τίποτε. αυτό κάνουν και είναι δικός τους λογαριασμός.
  συνειδητά, λίγο πολύ, εκφράζει τον ψυχισμό του κι όποιος αναστέλεται ες αει να διαλέξει, κι όποιος επιφυλάσσεται, κι όποιος το διασκεδάζει, κι όποιος εμποδίζεται, κι όποιος βολεύεται, κι όποιος δυσφορεί, κι όποιος ψωνίζεται κλπ κλπ, κι όποιος, με τον έναν ή τον άλλο τρόπο ικανοποιεί το κάτι του, το οτιδήποτέ του.

  και σ αυτό το νήμα, και γενικότερα, δεν έχω μπορέσει να ξεχωρίσω την αυθεντικότητα στο συζητούμενο θέμα. προσανατολίζομαι μάλιστα στην υπόθεση οτι το θέμα είναι ακριβώς η αμφισβήτηση της αυθεντικότητας.