Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Tasks

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Art and Literature' που ξεκίνησε από το μέλος slave32, στις 3 Σεπτεμβρίου 2025 at 14:52.

1. slave32

slave32 Contributor

Γράφοντας διάφορες ιστορίες στο φόρουμ έχει και τα τυχερά του. Είναι κάποιες ψυχές που ταυτίζονται με τις ιστορίες είτε δημιουργούν μια εικόνα για τον συγγραφέα. Η άποψη αυτή, μερικές φορές δεν απέχει από την πραγματικότητα.

Ο Χ είναι ένας ιδιαίτερος τύπος. Ευγενικός, ζεστός, υποτακτικός. Ζήτησε πολύ όμορφα να γίνει ήρωας σε μία από τις ιστορίες μου κι εγώ αυτό που μπορώ να του προσφέρω είναι την ευκαιρία να το κάνει. Οι προσωπικές μας ζωές εκτός του φόρουμ ομοιάζουν αρκετά, πράγμα που μας δίνει την δυνατότητα να ζήσουμε μία διαφορετική εμπειρία βγαλμένη από τις φαντασιώσεις μας.

Είμαι ο Μάριος και σε αυτή την ιστορία είμαι ο Κύριος Μάριος και ο Χ είναι το εν δυνάμει μου σκλαβί.

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή.

Task 1

Η αρχή της εκπαίδευσης.

«Επιθυμώ Κύριε να γίνω δικός σας»

«Ναι»

«Τα έχετε ξανακούσει αυτά, Κύριε»

«Πολλές φορές, συνήθως φεύγουν όλοι όταν αρχίζει η εκπαίδευση»

«Δεν θα το κάνω Κύριε»

«Ωραία, θέλω να πας στη τουαλέτα και ν’ αυνανιστείς μέχρι να χύσεις»

«Μα..» Δεν το ξεστόμισε. Ήθελε να του πει πως είναι στη δουλειά και αυτά δεν γίνονται.

Σηκώθηκε από το γραφείο του και πήγε στη τουαλέτα. Δεν χρειάστηκε και πολύ, είχε ήδη ερεθιστεί με ότι γίνονταν. Αυνανίστηκε δυνατά και όσο πιο γρήγορα μπορούσε. Σκέφτηκε να εκσπερματίσει σε χαρτί, το φωτογράφισε, η φωτογραφία είχε πάνω της ημερομηνία.

Αισθάνθηκε μέσα του κάτι να ηρεμεί. Καθαρίστηκε γρήγορα και γύρισε στο γραφείο του. Ένιωσε λίγο ενοχικά. Πως τα μάτια γύρω του τον κατασκοπεύουν. Δεν μπορούσε να συμβαίνει αυτό, κανείς δεν τον έβλεπε. Κανείς δεν ήξερε.

Γύρισε στο γραφείο του προσποιούμενος πως εργάζεται. Έστειλε μήνυμα.

«Το έκανα Κύριε». Ο Μάριος διάβασε το μήνυμά του χωρίς να του απαντήσει.

Δίστασε για λίγο. Αλλά μετά του έστειλε τη φωτό.

«Θέλω να ζητάς άδεια πριν κάνεις κάτι» του απάντησε. Ο Χ σχεδόν κοίταξε το πάτωμα. Αν μπορούσε θα γονάτιζε εκεί που είναι και θα του ζητούσε συγγνώμη.

«Θα σε πίστευα χωρίς την φωτό, αλλά αφού θες να στείλεις φωτό τότε θα το κάνεις κάθε φορά που θα έχεις καθήκον, αλλά θα ζητάς πρώτα άδεια για να στείλεις»

Δεν τον ρώτησε. Ο Χ ήθελε να γράψει, αλλά επιτέλους κατάλαβε πως η σιωπή του ήταν περισσότερο αρεστή.

«Θέλω να αυνανίζεσαι το βράδυ πριν κοιμηθείς, το πρωί που θα ξυπνάς και μία φορά στη δουλειά για τις επόμενες πέντε ημέρες.»

«Μάλιστα Κύριε» του απάντησε Ο Χ και παρ’ όλο που μόλις είχε χύσει, ένιωθε την κυριαρχία του Μάριου περισσότερο στο κορμί του.

«Όταν επιστρέψεις σπίτι στείλε μου μήνυμα να ξέρω ότι είσαι εντάξει» του είπε κι έκλεισε τη συνομιλία.

Ο Χ σοκαρίστηκε με το ενδιαφέρον του. Απολάμβανε μια προσοχή που δεν την είχε ξανανιώσει. Πήγε σπίτι του. Έστειλε μήνυμα. Έκανε ότι ήθελε με την οικογένεια του, αυνανίστηκε. Το φωτογράφισε. Το ίδιο και το πρωί.

«Καλημέρα Κύριε. Μπορώ να σας στείλω τις φωτό;» τον ρώτησε. Ο Μάριος απάντησε καταφατικά. Εξέτασε προσεκτικά τις φωτό. Η ποσότητα η ίδια. Η θέληση όμως για υποταγή του Χ μεγάλωνε.