Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Total Power Exchange. (T.P.E.)

Συζήτηση στο φόρουμ 'Master / slave' που ξεκίνησε από το μέλος Soraya, στις 13 Ιανουαρίου 2016.

  1. Soraya

    Soraya Guest

    δεν έχω αλτσχαιμερ σοκολατίτσα και δεν αναφέρομαι στην σημερινή απάντηση του τενεμπρα... καλή σου μέρα
     
  2. MasterJp

    MasterJp Advisor Staff Member In Loving Memory

    @Don_Giovanni : το TPE υ δεν αποτελεί ιδιοκτησία με τον τρόπο που αποτελεί το M/s σ με ότι αυτό συνεπάγεται. Δεν έχω συναντήσει άλλη ουσιαστική διαφορά πάρα μόνο στην ψυχοσύνθεση αυτών που προτιμούν το M/s από το TPE D/s.
     
  3. gaby

    gaby Guest

    Νομίζω πως ναι, είναι χωρίς κανέναν όρο ή όριο, με συγκατοίκηση και 24/7 και η σκλάβα δίνει τα πάντα όλα από άποψη δικαιωμάτων τα οποία παίρνει ο Αφέντης.

    Δεν έχω άποψη, δεν μου κάνει ούτε κρύο ούτε ζέστη.

    Αν το έθετε ο Αφέντης σίγουρα θα χαιρόμουν πολύ και θα το σεκφτόμουν, δεν ξέρω όμως ποιο θα ήταν το περιεχόμενο ακριβώς και δεν ξέρω αν θα μπορούσε ένας άνθρωπος με τον χαρακτήρα μου να κάνει τέτοιο είδος σχέσης. Έχω κόλλημα με τη δουλειά μου, μου αρέσει να διαβάζω - που σημαίνει ότι εκείνες τις ώρες είμαι αλλού - και δεν μπορώ να ζήσω πολύ χωρίς αυτό, έχω κονέ με τον mainstream κόσμο, τόσο όσο - με απασχολεί η πολιτική, πχ, έχω συγγενείς που με χρειάζονται, φίλους που με αγαπούν και τους αγαπώ. Χρειάζομαι τους μοναχικούς περιπάτους στο ύπαιθρο και σε ξένες πόλεις, θέλω να αθλούμαι και πότε πότε το χρειάζομαι. 'Ολα αυτά χωρίς να είναι ακριβώς εγωϊσμός δεν είναι ώρες που βάζω τον Αφέντη και την ευχαρίστησή του πριν από μένα - είναι ώρες που κατά κάποιο τρόπο διεκδικώ για μένα. Μου τα έχει επιτρέψει αυτά όλα όπως και να έχω παρουσία στο φόρουμ, αλλά δεν ξέρω αν σε πλαίσιο ΤΡΕ θα είχαν θέση.

    Καμία κοινότητα δεν πολυσηκώνει το ΤΡΕ και οι λόγοι είναι κατ' αναλογία οι λόγοι για τους οποίους οι mainstream στραβοκοιτάζουν το D/s ή το M/s - πολύ ξεμυάλισμα και έτσι οι ΤΡΕδες δεν θα ασχολούνται με τα της κοινότητας. Το είδαμε αυτό στο κείμενο του AlbanyPowerExchange, ήταν σαφώς αμυντικό έναντι της κοινότητας.

    Αυτά τα άτομα, για τους λόγους τους, δεν θέλησαν να κάνουν διακριτή επιλογή στο BDSM όσον αφορά τα ίδια. Με αποτέλεσμα να έχουν θέμα κατ' αρχήν με το τι είναι BDSM και πώς οριοθετείται σε διαφορά με βανίλλα, πολύ πριν φτάσουμε στην εκπαίδευση και τα συμβόλαια και προσθέτω, με την μορφή της συναίνεσης, με την αποδέσμευση, με τις τιμωρίες, με τα πρωτόκολλα ίσως και με το κολλάρο, ενίοτε με το polyBDSM αν και ποτέ με τα δεσίματα ή τα sex toys και S/M toys. Όσοι έχουν επιλέξει να κάνουν D/s ή M/s, νομίζω πως έχουν μια κοινή αντίληψη για τα θέματα αυτά και μια επίγνωση ότι μεταξύ εκατό π.χ. διασκορπισμένων προσώπων, που συνήθως κάνουν D/s ή M/s ησύχως και χωρίς να δίνουν σινιάλα, το συμβόλαιο με τη μορφή της ηθικής δέσμευσης εντός του lifestyle δεν έχει νόημα γιατί αυτά που θέλουν να δηλώσουν έναντι των λίγων τρίτων που γνωρίζουν ότι είναι του χώρου και νιώθουν ότι μπορούν να εμπιστευτούν πρώτον πως θα παραμείνουν στο χώρο και μετά ότι θα συνεισφέρουν σε αίσθηση "ανήκειν" μπορούν να τα δηλώσουν και χωρίς συμβόλαιο.
     
  4. MasterJp

    MasterJp Advisor Staff Member In Loving Memory

    Ακριβώς το αντίθετο, βάσει των δικών μου εμπειριών.
     
  5. gaby

    gaby Guest

    Είχα καταλάβει ότι το ΤΡΕ ήταν ένα στάδιο πιο πέρα από το M/s όσον αφορά την ανταλλαγή ισχύος. Μάλλον είχα κάνει λάθος. Το λέω για να μην πάρω κανέναν στο λαιμό μου  
     
  6. underherfeet

    underherfeet πέρα βρέχει Contributor

    Να κάνω μία αφελή ερώτηση;
    Eστω σκλάβα υπο καθεστώς ΤPE. Αν κάποια στιγμή ,αν λέω βρε αδελφέ, αισθανθεί δυστυχής, τι γίνεται;
     
  7. _DaRkNiGhT_

    _DaRkNiGhT_ femdom art

    πρακτικά μπορεί να φύγει, θεωρητικά όχι.
     
  8. Της κάνεις reset
     
  9. gaby

    gaby Guest

    Εσύ, όταν αισθάνεσαι δυστυχής, τι κάνεις;
     
  10. @gaby σ ευχαριστω για τα ξεκαθαρισματα σε ορισμενα σημεια.. αν και αρχικα μιλουσα για καθαρη μεταβιβαση περιουσιας που χει ισχυ. Προσ παθησα να το ξεχωρισω απο το bdsm contract (βεβαια το ζευγος που ξερω πηγε σε "δικο" τους ανθρωπο)...οσο για το συμβολαιο συμβιωσης απ οσο γνωριζω δεν ηταν ανεκαθεν υποχρεωτικο και πολλες φορες υπηρξαν αναλογες τραγωδιες εξ ου που επαναπροσδιοριστηκε...correct me if I m wrong  
     
  11. @MasterJp ακριβως...
    Μπορειτε ομως να μου πειτε οτι δεν εχω ζησει η δεν ζω μια σχεση M/s επειδη δεν εχουμε τις ιδιες εμπειριες;
    (Θελω να πιστευω πως αντιλαμβανεστε πως ρωταω με καθε σεβασμο απεναντι Σας κι οτι ειναι φιλοσοφικη καθαρα)
     
  12. MasterJp

    MasterJp Advisor Staff Member In Loving Memory

    Γεγόνος, πλην του σημείου ότι, όσο γνωρίζω, ούτε τότε (αν το θέσει συμβολαιογράφος, αν υποτεθεί πως θα δεχθεί κάποιος) αποκτά νομική ισχύ καθώς προσκρούει στα ανθρώπινα δικαιώματα, δεν είναι αυτή η έννοια και η χρήση του BDSM συμβολαίου άλλωστε.