Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Total Power Exchange. (T.P.E.)

Συζήτηση στο φόρουμ 'Master / slave' που ξεκίνησε από το μέλος Soraya, στις 13 Ιανουαρίου 2016.

  1. underherfeet

    underherfeet πέρα βρέχει Contributor

    1. Oι άλλοι τρόποι ποιοί θα μπορούσαν να είναι;
    2. Οντας μέσα στη σχέση ,εξ αρχής υπακούει , και στα σημαντικά και στα ασήμαντα, γιατί λοιπόν τώρα αυτό το σημαντικό θα τον βοηθήσει να αναιρέσει την δυστυχία του, αν αυτό (η υπακοή δηλαδή) δεν τον βοήθησε ωστε να μην φτάσει σε αυτή την κατάσταση;
     
  2. _DaRkNiGhT_

    _DaRkNiGhT_ femdom art

    @underherfeet αυτό που ίσως δεν μπορείς να καταλάβεις είναι οτι το s/m και το t.p.e. (προσωπικά το θεωρώ συνιστώσα του s/m) είναι σχέσεις και είναι εξαιρετικά δυναμικές σχέσεις ανάμεσα σε ανθρώπους που επιθυμούν αυτόν τον τρόπο σύνδεσης. Όμως η ευτυχία ή η δυστυχία της σχέσης και των ανθρώπων που την αποτελούν δεν έχει να κάνει απαραίτητα με τον τρόπο σύνδεσης τους, αλλά με τους ίδιους και διαφορετικούς παράγοντες που υπάρχουν ή προκύπτουν. Το t.p.e. , το s/m μπορεί να είναι το μέσον, αλλά δεν είναι ο προορισμός.

    Δεν σε κάνει λοιπόν ευτυχισμένο η παράδοση της δύναμης στον άλλον, αλλά ότι ο άλλος είναι αυτός που σ' εμπνέει για να του παραδώσεις την δύναμη και να του προσφέρεις την υποταγή σου.

    Λέω κι έχω ξαναπεί το εξής, όλα αυτά στα πορνό, στα κείμενα, στην σκέψη, είναι πολύ όμορφα κι ερεθιστικά η πραγματικότητα απέχει κατά πολύ. Δεν είναι ότι θα το κάνεις για ένα μικρό χρονικό διάστημα, αλλά το επιλέγεις για να γίνει η ζωή σου. Γι αυτό επισημαίνω στους άνδρες, στις γυναίκες δεν μπορώ να δώσω συμβουλή, αυνανιστείτε, χύστε πολλές φορές και αμέσως μετά που αδειάσετε από την καύλα αν δείτε ότι μπορείτε να το κάνετε αυτό, τότε επιδιώξτε να το προχωρήσετε. Διαφορετικά, θα σας φταίνε τα πάντα και θα συζητάτε για νόμους, βία και άλλα όμορφα τα οποία ομως δεν έχουν να κάνουν με την συνειδητή επιλογή ανθρώπων που επιλέγουν το s/m και το t.p.e. Γιατί αυτά απαιτούν τρομακτικές θυσίες από την μεριά του σκλάβου που πολλοί μα πάρα πολλοι ούτε αντιλαμβάνονται, ούτε μπορούν να κάνουν.
     
  3. underherfeet

    underherfeet πέρα βρέχει Contributor

    Oλοι μας τη γνώμη μας λέμε εδώ, είναι αυτονόητο νομίζω. 
    Είμαι ο τελευταίος που θα ισχυριστει πως η σκλάβα είναι άβουλο πλάσμα.
    Αντιθέτως, ισχυρίζομαι (χρόνια τώρα) πως, παρά τα αντιθέτως θρυλλούμενα ,ο σκλάβος/α δεν μπορεί παρά να συμμετέχει σε κάποιο βαθμό , και με κάποιο τρόπο, στον έλεγχο της σχέσης, στο βαθμό που όπως όλοι οι άνθρωποι, έχει συνείδηση ,δηλαδή ασκεί εσωτερικό έλεγχο των ερεθισμάτων που προσλαμβάνει, τα αξιολογεί, προγραμματίζει τις αντιδράσεις του και τέλος, πράττει .
    Αν δεν συνέβαινε αυτό, αν το μόνο που επιζητά ο σκλάβος/α είναι να υπηρετεί και να ικανοποιεί τον Κύριο/α του και να θέλει οτι θέλει αυτός, 24 ώρες το 24ωρο, θα έπρεπε να μου απαντήσετε στην ερώτηση μου οτι ΔΕΝ γίνεται ο σκλάβος να είναι δυστυχής εντός TPE , η ερώτηση μου είναι άτοπη, αφού πράττει αυτό ακριβώς που επιζητά.
     
  4. _DaRkNiGhT_

    _DaRkNiGhT_ femdom art

    @underherfeet σκέφτεσαι καθόλου οτι αυτό που ονομάζεις δυστυχία του σκλάβου στο tpe να είναι αυτό που επιθυμεί ο Αφέντης;
    Γιατί η δυστυχία του σκλάβου στο s/m ή στο tpe την θεωρείτε λόγο για να αντιδράσει ο σκλάβος;
     
  5. gaby

    gaby Guest

    1. Να αποδεχτεί την δυστυχία ως την κυριότερη κατάσταση του ανθρώπου. Αλλά εδώ ανοίγουμε ένα πελώριο θέμα που είναι πιο πολύ για φιλοσόφους. Δεν θέλω να εκτρέψω το νήμα της @Soraya σε αυτόν τον βαθμό   Ήθελα μόνο να πω ότι ενώ θεωρώ γενική αλήθεια ότι ο σκλάβος είναι όπως όλοι οι άλλοι άνθρωποι, δεν θεωρώ γενική αλήθεια ότι όλοι οι άνθρωποι χειρίζονται την δυστυχία τους με τον ίδιο τρόπο όσο λογικός και να ακούγεται.

    2. Γιατί όπως η κάθε σχέση και το M/s είναι αλληλεπίδραση. Δεν είναι πάντα ίδιο το περιεχόμενο της υπακοής και τολμώ να πω ότι αυτό που κάθε φορά απαιτεί ο Αφέντης αλλάζει ανάλογα με την ψυχική κατάσταση και των δύο, τις συνθήκες και πολλά άλλα. Αλλά και το ίδιο να είναι το περιεχόμενο της υπακοής, η σχέση δεν είναι μόνον υπακοή είναι επίσης επικοινωνία και το πώς νιώθουν οι δύο έχει ένα ισχυρότατο στοιχείο αμοιβαιότητας. Κανείς δεν λέει ότι επειδή ανήκει κάποιος ως σκλάβος, με την έννοια του M/s, έχει λύσει όλα του τα προβλήματα και το υπαρξιακό του μαζί. Έχει λύσει το πρόβλημα του να έχει μια σχέση που τον ικανοποιεί. Αυτό είναι πολύ μεγάλη υπόθεση και πιστεύω ότι πολλοί σκλάβοι - μεταξύ των οποίων και εγώ - ευγνωμονούν τον Αφέντη για αυτό που τους προσφέρει και είναι αλήθεια ότι και δυστυχισμένος να είναι ένας άνθρωπος μπορεί να βρει μέσα του πολύ περισσότερες δυνάμεις από ό,τι περίμενε για τον Αφέντη του αλλά αυτό επίσης δεν είναι μοναδικό στον σκλάβο ή στον Αφέντη αντίστοιχα, πάρα πολλοί άνθρωποι το έχουν για αυτόν που αγαπούν πολύ, για το παιδί τους ή για κάτι που αγαπούν πολύ - να μην το πλατιάσω και άλλο.

    Προφανώς συμμετέχει ο σκλάβος στη σχέση. Αλλά αυτό στο οποίο αναφέρεσαι θα έλεγα ότι είναι ασυνείδητο, όχι "εγώ"  

    Αυτό ξέρεις τι μου θυμίζει; Σε ένα από τα πρώτα συνέδρια του ΚΚΣΕ, γράφει ο Καίσλερ στο "Ο Κομισάριος και ο Γιόγκι", συζητείτο το πενταετές πλάνο για την ανάπτυξη των μαζικών συγκοινωνιών. Ένας σημαντικός σύνεδρος είχε πολύ πρόσφατα χάσει το παιδί του σε αυτοκινητιστικό ατύχημα. Άκουγε λοιπόν να μιλάνε, άκουγε, άκουγε και κάποια στιγμή ζήτησε τον λόγο και είπε "Με τα ατυχήματα τί θα γίνει σύντροφοι; Τι θα κάνουμε για να μην έχουμε ατυχήματα;" Μετά από λίγα λεπτά αμήχανης σιωπής, η απάντηση που πήρε ήταν "Σε ένα τέλειο σύστημα μαζικών συγκοινωνιών, σύντροφε, δεν θα υπάρχουν ατυχήματα".

    Παρόλα αυτά, η ευτυχία του σκλάβου είναι να δίνει ικανοποίηση στον Αφέντη του  
     
  6. underherfeet

    underherfeet πέρα βρέχει Contributor

    @_DaRkNiGhT_

    Προφανώς η σχέση M/s ή TPE δεν θα εγκαθιδρυθεί την επομένη της γνωριμίας, ουτε θα ξεκινήσει σαν τέτοια,εκτός αν είναι και οι δύο μαλάκες.
    Εχεις απόλυτο δίκιο όταν λες ότι ο άλλος είναι αυτός που σ' εμπνέει για να του παραδώσεις την δύναμη και να του προσφέρεις την υποταγή σου.
    Για να γίνει αυτό ,απαιτείται χρόνος και δουλειά εκατέρωθεν. Και πάλι όμως, όλα είναι εφήμερα σε τούτο τον ντουνιά.Και διαρκώς μεταλλασσόμενα.
    Δεν μπορεί κάποια στιγμή να πάψει να σε εμπνέει ο άνθρωπος στον οποίο υποτάχτηκες;
     
  7. underherfeet

    underherfeet πέρα βρέχει Contributor

    Πουλάκια, πιάστηκε το χέρι μου στο πληκτρολόγιο !  
    Τα υπόλοιπα αύριο η το βράδυ, γιατι πρέπει να φύγω κιόλας.
    Αστα λα βιστα μπειμπις!
     
  8. Sado_M

    Sado_M Owner of pet kathavra

    Δεν έχω δει πουθενά να αναφέρεται ότι όταν σε κάποιον παραδίδεται ο προσωπικός έλεγχος ενός ατόμου, ντε και καλά, η οπωσδήποτε εκείνος ο κάποιος να σφάξει, τεμαχίσει, αφήσει ανάπηρο, ζημιώσει ανεπανόρθωτα, ακρωτηριάσει κλπ και επιπρόσθετα να κάνει δυστυχή το άτομο υπό την επιρροή του. Την ίδια στιγμή που ο σκοπός μιας ΤΡΕ σχέσης, η το προϊόν μιας ΤΡΕ σχέσης η ανταλλαγή σχέσεων/δυνάμεων/αντιστοιχιών κλπ είναι αμοιβαία και ανάλογη με ότι συνεισφέρει το κάθε μέλος ενός συνόλου στο ίδιο το σύνολο. Στο συγκεκριμένο είδος δέσμευσης αν κάποιος ευτυχία έδωσε, ευτυχία θα πάρει, και δεν γίνεται διαφορετικά γιατί δεν θα μπορούσε να ταυτιστεί η ανταλλαγή δύναμης σε οποιαδήποτε μορφή και είδος. Όπως πχ γέλιο, κλάμα, ενθάρρυνση η ενθαρρυντική ικανότητα, βοήθεια αναβάθμισης υγείας, ένταξη σε τρόπο ζωής που λειτουργεί κάποιος καλύτερα κλπ.
     
  9. MasterJp

    MasterJp Advisor Staff Member In Loving Memory

    Όχι, per se, συνθήκες, που οδηγούν στην αίσθηση της δυστυχίας αυτού του τύπου (εν αντιθέσει από την αίσθηση της δυστυχίας λόγω πχ ασθένειας) προκύπτουν όταν συμβούν καταστάσεις πρωτόγνωρες για το σ. Στις περιπτώσεις αυτές το σ ψυχοσύνθεσης άτομο δεν θα εξετάσει το καθεστώς στο οποίο βρίσκεται, αυτό το θεωρεί δεδομένο αφ' ενός και δεν δέχεται να να επιτρέψει στον εαυτό του να γίνει η αιτία αυτό ν' αλλάξει, ακόμη και αν στο θυμικό του σε πρώτη προσέγγιση η ιδέα φαντάζει ελκυστική. Θα εξετάσει - ελέγξει και αξιολογήσει τον εαυτό του και την θέση του στο καθεστώς. Αυτό που θα προκαλέσει στις πλείστες των περιπτώσεων την αίσθηση της δυστυχίας είναι η αίσθηση της ανεπάρκειας περισσότερο παρά της μη ικανοποίησης.
     
  10. bumblebee

    bumblebee Contributor

    Καλα ναι, αλλα αυτο δεν ειναι του βδσμ, αυτο θα το δεις παντου. Εδω ενα στοιχημα πας να ριξεις εχεις παιξει πορτο -ρεαλ διπλο κ σου λεει ο ξυπνιος ο προπατζης, καλη του ωρα, αγορι μου εισαι ασχετος, τελειως ερασιτεχνης μουλαρος παιξτο χ χ και θα με θυμηθεις μαθε λιγο μπαλιτσα :εγω θα σας τα μαθαινω ολα εδω μεσα, θα πεθανω ρε μαλακες και πατε χαμενοι  
     
  11. Sado_M

    Sado_M Owner of pet kathavra

    Αγαπητέ συγκάτοικε με όλο τον σεβασμό δηλώνω ότι το quote μου δεν γίνεται με πρόθεση επεμβατικού διορθωτικού σχολιασμού στην προσωπική σου άποψη, αλλά με την ιδιότητα μιας επισήμανσης λεπτομερειακού χαρακτήρα, που ίσως κάνει την διαφορά σύγκρισης και κατανόησης ανάμεσα σε προσωπικές σχέσεις, και ΤΡΕ. Η διαφορά βρίσκεται στις λέξεις "συμφωνήσει να υπαχθεί" και ¨ελκυθεί (αυτοβούλως / γιατί της αρέσει) να υπαχθεί". Αν δεν υπάρχει έλξη, δεν υπάρχει και ανταλλαγή/συναλλαγή (με την έννοια της της αμοιβαίας αντίστοιχης ανταπόδοσης ανάλογων ενεργειών).
     
  12. margarita_nikolayevna

    margarita_nikolayevna owned Contributor

    A βεβαίως! Σύντομα θα ανέβει προς διαπραγμάτευση στη Δι@ύγεια. Με το ανάλογο φωτογραφικό υλικό! Πρώτη φορά επίσημη κρατική ιστοσελίδα θα σπάσει μηχανάκια λέμεεεεεεεε