Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Training a male to be a female

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Τεχνικές' που ξεκίνησε από το μέλος sissyM, στις 12 Μαρτίου 2009.

Tags:
Thread Status:
Not open for further replies.
 1. sissyM

  sissyM New Member

  Γειά σας,
  Ξέρετε πώς μπορεί μία mistress ή ένας master να εκπαιδεύσει κάποιον και να τον κάνει να συμπεριφέρετε ώς female slave? (όλα στα πλαίσια ενός παιχνιδιού καί για τους δυο πάντα)

  Φαντάζομαι, με το κατάλληλο ντύσιμο του, με επίβλεψη στις κινήσεις του και συνεχής τιμωρίες άν δεν συμπεριφέρεται (περατάει, κινειται) σαν μια γυναίκα, με κατάλληλο bondage ώστε να παίρνει το σώμα γυναικείες καμπύλες, με περιορισμούς στις κινήσεις. Με τάπες στο κολαράκι για να μένει ανοιχτό... ευαισθητοποίση γενικά του πρωκτού και του στήθους.

  Άν έχετε καθόλου φαντασία ή πείρα δώστε καμιά ιδέα...
   
 2. Iwnas

  Iwnas Regular Member

  Aυτό για το οποίο ζητάς πληροφορίες είανι το λεγόμενο sissification. Ομολογώ πως δεν έχω κάποια σχετική εμπειρία σε τέτοιου είδους εκπαίδευση αλλά από μελέτη δική μου έχω καταλήξει σε τρεις βασικές κατηγορίες ανθρώπων οι οποίοι επιθυμούν να λάβουν αυτήν την εκαπίδευση. Ελπίζω να εντοπίσεις σε ποια "κατηγορία" ανήκεις (αν φυσικά σε καλύπτει η κατηγοριοποίηση που έκανα) και φαντάζομαι πως έτσι θα είναιε υκολότερο αν εξηγηθούν και να αναπτυχθούν οι πρακτικές εκπαίδευσης.

  Κατ' εμέ οι ακτηγορίες ανθρώπων που επιθυμούν το sissification είναι τριες και είναι οι εξής:

  1. Αυτοί που το βλέπουν καθαρά σαν εξευτελισμό -που το απολαμβάνουν υπό το πρίσμα ότι σταδιακά μετατρέπονται σε κάτι που ως τώρα θεωρούς σαν υποδεέστερο από τη φύση τους. Δεν επιδιώκουν μάλιστα να πλησιάσουν το γυναικείο πρότυπο,αλλά επιθυμούν περισσότερο την δημιουργία ενός θυληπρεπούς ανδρικού προτύπου.
  2. Αυτοί που το κάνουν επειδή το θέλουν,επειδή θεωρούν ότι αυτή είναι η πραγματική τους φύση και όχι το ανδροπρεπές και αρρενωπό macho ανδρικό πρότυπο μέσα στα πλαίσια του οποίου υποχρεούνται αν ζήσουν.
  3. Σε αυτούς που δεν το κάνουν για εξευτελισμό ή από βαθιά αεπιθυμία ,αλλά το κάνουν καθαρά προς τέρψη του Κυρίαρχού τους. Εδώ κυριαρχεί η ανάγκη της ευχαρίστησης του άλλου και η ικανοποίηση πως την πετυχαίνουν μέσω της διαστρέβλωσης του ίδιου τους του εαυτού.
   
 3. ipakouo_skilaki

  ipakouo_skilaki Regular Member

  Iwnas αν μου επιτρέπεις υπάρχει πιθανότητα να υπάρχει και συνδυασμός αυτών που λες...
   
 4. sissyM

  sissyM New Member

  Να σημειώσω ότι όντως αυτό που ανέφερα είναι το λεγόμενο sissification (forced womanhood, slut training).

  Να σου πώ την αλήθεια δεν με εκφράζει καμία κατηγορία απόλυτα, είναι λίγο από όλα.
  Βασικά καταβάθος το θέλω, και μου αρέσει να μου το επιβάλουν, (κάτι σαν τραβάτε με και άς κλαίω).
  Έπειτα θα ήθελα αυτό να άρεζε και σε αυτόν που μου το επιβάλει και να τον ευχαριστεί και αυτόν.
  Τέλος δεν θα ήθελα να ήμουν πάντα έτσι, θα ήθελα να είχα γεννηθεί γυναίκα, αλλά από την στιγμή που γεννήθηκα αγόρι δεν θέλω να το αλάξω, μου αρέσει μόνο σε πλαίσια παιχνιδιού.
   
 5. Incomplete_

  Incomplete_ Contributor

  Απάντηση: Training a male to be a female

  sissyM μη μασάς και ρώτα!  

  Σαν πρώτο και πιο εύκολο βήμα θα μπορούσε να συνδυαστεί και με παράλληλα role play όπως της υπηρέτριας ή κάποιου τύπου μαθήτριας.Η διαδικασία τάυτισης προς ένα ρόλο πετυχαίνει δύο στόχους ταυτόχρονα.Και μπαίνοντας στο πετσί του δευτερεύοντα ρόλου(της ιδιότητας),αντιλαμβάνεσαι και τα του πρωτεύοντα ρόλου(του φύλου).Και δε δίνεις περιθώριο σε άλλες σκέψεις να σε αποπροσανατολίσουν και να σου στερήσουν έστω λίγη ευχαρίστηση..

  Καλή επιτυχία  
   
 6. slave dimi

  slave dimi Regular Member

  Απάντηση: Training a male to be a female

  Σε παραπέμπω στα λεγόμενα της SM Art Lady ή Mistress Eva και στο σχετικό νήμα ενταύθα:
  "Η αρσενική καμαριέρα (maid) είναι το πάντρεμα της εκπαίδευσης υπηρεσίας, με το cross dressing (είτε πρόκειται για “καταναγκαστική” θηλυκοποίηση, είτε για εθελοντική) και τις περισσότερες φορές και την εκπαίδευση τσούλας (slut training). Είναι ένα από τα πλέον αγαπημένα παιχνίδια D/s.

  Αν κάνεις καλή δουλειά στην υπηρεσία της Κυριάρχου σου, και είσαι πραγματικά τυχερός, μπορεί κάποια στιγμή να ανταμειφθείς με το να σου επιτρέψει η Κυρία σου να Την υπηρετήσεις ως η αρσενική καμαριέρα της. Φορώντας την στολή της καμαριέρας, με φουστανάκι με μεσοφόρι, ποδιά, περούκα, γόβες στιλέτο, ζαρτιέρες, κάλτσες, γάντια και δαντελένιο καπελίνο στα μαλλιά σου, και φυσικά μακιγιάζ, θα θηλυκοποιηθείς, θα εξευτελιστείς και μετά, αφού θα χάσεις κάθε αντρική υπόσταση, θα υπηρετήσεις την Κυρία σου σαν η θηλυκή υπηρέτρια Της.

  Μια αρσενική υπηρέτρια, έχει καθήκον να είναι απόλυτα υπάκουη, καθαρή η ίδια και η στολή της, να κάνει όλες τις αγγαρείες και ο Οίκος να λάμπει. Πρέπει να κάνει πλυντήριο, πλύσιμο πιάτων, πατώματα, παράθυρα, μαγείρεμα, προετοιμασία ποτών, σερβίρισμα, παρουσίαση των ρούχων της Κυρίας σου για να διαλέξει τι να φορέσει, ντύσιμο της Κυρίας σου, και να κάνει μπάνιο την Κυρία της.

  Η Εκπαίδευση υπηρέτριας περιλαμβάνει και την εκπαίδευση στους σωστούς τρόπους που μια νεαρή υπηρέτρια θα πρέπει να χρησιμοποιεί, όταν απευθύνεται στους Αφέντες της. Η σωστή, γεμάτη θηλυκότητα υπόκλιση, είναι απαραίτητη για να διατηρηθεί η Ιεραρχία μέσα στον Οίκο. Το χαμόγελο απαραίτητο κάθε φορά που σερβίρεις.

  Αν είσαι πρόθυμος, και δείξεις σημάδια προόδου, και εφόσον είναι κάτι που ικανοποιεί την Κυρία σου, η Εκπαίδευση σου μπορεί να περιλαμβάνει και την μετατροπή σου σε rubber maid. Αυτή είναι η πιο φετιχιστική εκδοχή μιας αρσενικής καμαριέρας, καλυμμένης από την κορυφή στα νύχια με latex, ή pvc, και δαντέλα, φορώντας κορσέ, γάντια και φυσικά, όπως είναι το σωστό, πολύ ψηλά τακούνια.

  Ο σκοπός της μεταμόρφωσης σου σε rubber maid είναι η κάλυψη κάθε φυσικού ανθρώπινου και ανδρικού χαρακτηριστικών σου και μεταμόρφωσή σου σε ένα άβουλο λαστιχένιο πλάσμα, σε ένα φετιχιστικό αντικείμενο, που περιφέρεται στον Οίκο και ο μόνος προορισμός στην λαστιχένια ζωή του είναι να περιφέρεται και να καθαρίζει αδιαμαρτύρητα (φυσικά είναι φιμωμένη κάτω ή πάνω από την λαστιχένια μάσκα της).

  Η μάσκα παρεμπιπτόντως παίζει καίριο ρόλο, μια και είναι αυτή που καλύπτει τα χαρακτηριστικά του προσώπου σου και καθορίζει την μεταμόρφωσή σου. Πολλές φορές, αυτή είναι τελείως ανέκφραστη, για να τονίσει την μεταμόρφωσή σου σε κάτι “λιγότερο από ανθρώπινο”, σε ένα άβουλο “μηχανισμό”, που υπηρετεί ασταμάτητα, περιφέρεται και καθαρίζει σαν ρομπότ, για όση ώρα σου επιτρέπεται να φοράς τα ρούχα υπηρεσίας σου. Άλλες φορές, η μάσκα έχει γυναικεία χαρακτηριστικά, τα οποία σε μεταμορφώνουν σε μια γελοία καρικατούρα γυναίκας.

  Η μάσκα δεν μπαίνει τυχαία. Είναι εκεί για να σου θυμίζει κάθε φορά που περνάς μπροστά από ένα καθρέπτη, πως δεν θα μπορέσεις ποτέ να αγγίξεις το τέλειο, να γίνεις μια πραγματική Γυναίκα, σαν την Mistress σου. Αυτό το γνωρίζεις και μέρος της εκπαίδευσης σου είναι να παρατηρείς τον εαυτό σου σε καθρέπτες για να το νιώθεις συνεχώς, καθώς περιφέρεσαι καθαρίζοντας. Το θέαμα είναι θλιβερό και οι Άλλοι που σε βλέπουν, απολαμβάνουν απόλυτα την εξευτελιστική μεταμόρφωση σου.

  Ένα επίσης βασικό χαρακτηριστικό μιας maid είναι φυσικά πως δεν της επιτρέπεται να εκτονωθεί, σύμφωνα με το πρωτόκολλο ενός σωστού Βικτωριανού Οίκου. Μια σωστή Εκπαίδευση για να μπορέσει η maid να μπει στην υπηρεσία της Κυρίας της, είναι βασισμένη στην Εκπαίδευση αυτής της Εποχής.

  Το βασικό χαρακτηριστικό αυτής της Εποχής είναι τα πολύ αυστηρά ήθη και η απαγόρευση κάθε σεξουαλικής εκτόνωσης. Ήταν μια εποχή που κάθε μορφής ζωώδη ένστικτα έπρεπε να καταπολεμούνται με κάθε τρόπο, ακόμα και με βαρύτατες τιμωρίες.

  Ως γνωστό, οι αρσενικές καμαριέρες είναι και male sluts, και είναι πολύ ευπαθείς στα παραστρατήματα, για αυτό το λόγο και θα πρέπει να τους απαγορεύεται κάθε δυνατότητα εκτόνωσης, χωρίς την ρητή άδεια της Κυρίας τους (ή του Κυρίου τους). Συνήθως, η Κυρία σου θα εγκλωβίζει το πλέον άχρηστο και προσβλητικό μόριο σου μέσα στα μεσοφόρια και στα βρακάκια που θα σου φορά. Μπορεί επίσης να σε διατάξει να αγοράσεις και να φοράς μια ζώνη αγνότητας και να ελέγχει προσωπικά την στύση και εκτόνωσή σου, κρατώντας Εκείνη το κλειδί τους στην κατοχή Της. Ο πρώην ανδρισμός σου θα παραμείνει εγκλωβισμένος για όσο χρονικό διάστημα κρίνει η Κυρία σου σκόπιμο.

  Έτσι, ακόμα και τις ώρες που μια υπηρέτρια δεν θα είναι στην υπηρεσία Της Αφέντρας της, δεν πρέπει ποτέ να εκτονώνεται χωρίς άδεια. Αυτό είναι βασικό μέρος της σωστής εκπαίδευσής της σαν maid και σαν slut, μια και πρέπει να μάθει να συμπεριφέρεται έτσι, μόνο την ώρα που της Επιτρέπει η Κυρία της, και καμία άλλη στιγμή. Πρέπει να μάθει να ελέγχει αυτά τα ζωώδη ένστικτα που έχει και να διοχετεύει την φυσική αχαλίνωτη σεξουαλικότητα της σε κάτι πιο εποικοδομητικό και χρήσιμο, όπως είναι τα καθήκοντά της, τα οποία μπορεί π.χ. να αφορούν τον συνεχή καθαρισμό του χώρου που της ανατίθεται, ή την φροντίδα της ίδιας της Mistress και των αναγκών Της.

  Είναι γεγονός, πως δεν υπάρχει πιο προσβλητικό για ένα Κυρίαρχο και χρήζει άμεσης τιμωρίας, από μια καμαριέρα που αγγίζεται συνέχεια!

  Που θα πάει ο κόσμος, αν επιτρέπονται τέτοια πράγματα να συμβαίνουν; Θα πρέπει να καταλάβει πως αν την ανακαλύψουν να φέρεται έτσι, θα επακολουθήσει πάντα για αυτή μια πολύ σκληρή τιμωρία, και θα είναι για το ίδιο το καλό της. Πολλές Mistress, σε όλη την Ευρώπη και Αμερική, έχουν απαυδήσει τόσο από την συμπεριφορά της υπηρεσίας Τους, που αναγκάζονται να λαμβάνουν επιπλέον σκληρά μέτρα: να τους φορούν γάντια που δεν έχουν καθόλου δάχτυλα, μια και αυτά τα πονηρά τους δάχτυλα είναι εκείνα που τις βάζουν συνέχεια σε μπελάδες.
  Αυτά τα γάντια μπορεί να επιτρέπουν στην υπηρέτρια, ίσα ίσα να χρησιμοποιεί τα χέρια της για να επιτελέσει τις δουλειές που πρέπει να κάνει, να πιάνει χονδροείδώς διάφορα πράγματα, και να μεταφέρει δίσκους, αλλά δεν της επιτρέπουν να χρησιμοποιεί τα χέρια της για να ικανοποιεί τις έκφυλες ορέξεις της!!

  Επίσης, οι Mistress, αναγκάζονται να τις δένουν πια με δεσμά που δεν επιτρέπουν την πρόσβαση κάτω από την μέση (για να σταματήσουν επιτέλους να αγγίζονται!). Αυτά τα μέτρα δυστυχώς είναι αναγκαία για το καλό των ίδιων των υπηρετριών κι ας μην το καταλαβαίνουν εκείνες αυτό. Βέβαια, το Ποιος θα κρίνει τι είναι αναγκαίο και τι όχι, είναι μια απόφαση που μπορεί να λάβει μόνο η Αφέντρα της και όχι αυτή.

  Όλη αυτή η αναγκαστική πειθαρχική δράση, έχει σαν αποτέλεσμα την αύξηση του χρόνου ολοκλήρωσης των αγγαρειών, με παράλληλη πτώση της ποιότητας της δουλειάς της υπηρέτριας, λόγω μειωμένης κινητικότητας της και ικανότητας χειρισμού των αντικειμένων, από τα γάντια και των δεσμά της. Ειδικά, αν σκεφτεί Κανείς πως πολλές φορές κρίνεται αναγκαίο να δένονται με αλυσίδες και τα πόδια της καμαριέρας (που ήδη φορούν ψηλοτάκουνα), για να μην το σκάσει, τότε καταλαβαίνουμε πως οι ρυθμοί της εργασίας μειώνονται κατακόρυφα.

  Αυτό με την σειρά του απαιτεί κάθε τόσο την παρακολούθηση της εξέλιξης από την Κυρία και του συνεχούς συνετισμού και κινητοποίησης της υπηρεσίας με το μαστίγιο ιππασίας (αφού πρώτα της ανασηκώσει την φουστίτσα και το μεσοφόρι και αποκαλύψει τα τουρλωτά οπίσθιά της, που φορούν μόνο ένα βρακάκι από PVC). Αν επίσης σκεφτεί Κανείς πως οι καμαριέρες είναι πάντα τεμπέλες εκ φύσεως, και θα κάνουν τα πάντα για να μην κουράζονται, τα πράγματα δεν φαντάζουν καθόλου καλά...

  Δυστυχώς, ακόμα και αυτός ο χρόνος είναι λίγος, μια και η υπηρετριούλα θα πρέπει να σταματάει κάθε λίγο για να τιμωρείται. Θα πρέπει να συνετίζεται αυτόματα και παραδειγματικά, όταν π.χ. ενώ είναι στα τέσσερα και τρίβει τα πατώματα και “εντελώς τυχαία”, θα τουρλώσει τα οπίσθιά της, αφήνοντας να ανασηκωθεί η κοντή φουστίτσα και τα μεσοφόρια της και το χειρότερο: θα αφήσει έτσι να φανεί το βρακάκι της από PVC, χωρίς να σκεφτεί αν εκείνη την στιγμή μπορεί να περνούν τίποτα αρσενικοί σκλάβοι, ή ακόμα χειρότερα, κάποιος Master ή Mistress, και πως αυτό το θέαμα θα τους προκαλέσει!!
  Είναι λοιπόν καθήκον της Mistress να την συνετίσει ανάλογα, μήπως και την γλιτώσει από μια τέτοια κατάσταση.

  ‘Oλο αυτό απαιτεί χρόνο και υπομονή και συνεχείς τιμωρίες."

  ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ.
   
 7. cd_tsoulaki

  cd_tsoulaki New Member

  Απάντηση: Training a male to be a female

  επιτελους και κατι για αυτο που ερεθιζει τοσο πολυ κοσμο........
   
 8. fmasker

  fmasker Regular Member

  Απάντηση: Training a male to be a female

  Πολύ καλο το κειμενο, καλυπτει και αναλυει παρα πολυ καλα το θεμα της θηλυκοποιημενης maid/rubbermaid, αν και εχω μια μικρή ενσταση ως προς το σημειο οπου γραφει "... Άλλες φορές, η μάσκα έχει γυναικεία χαρακτηριστικά, τα οποία σε μεταμορφώνουν σε μια γελοία καρικατούρα γυναίκας.

  Η μάσκα δεν μπαίνει τυχαία. Είναι εκεί για να σου θυμίζει κάθε φορά που περνάς μπροστά από ένα καθρέπτη, πως δεν θα μπορέσεις ποτέ να αγγίξεις το τέλειο, να γίνεις μια πραγματική Γυναίκα, σαν την Mistress σου. Αυτό το γνωρίζεις και μέρος της εκπαίδευσης σου είναι να παρατηρείς τον εαυτό σου σε καθρέπτες για να το νιώθεις συνεχώς, καθώς περιφέρεσαι καθαρίζοντας. Το θέαμα είναι θλιβερό και οι Άλλοι που σε βλέπουν, απολαμβάνουν απόλυτα την εξευτελιστική μεταμόρφωση σου..."
  Στοχος της μασκας ειναι η ολοκληρωση της φετιχιστικής μεταμορφωσης/αντικειμενοποιησης σε "ζωντανή κουκλα", η οποια για τους συμμετέχοντες σ'αυτού του ειδους το session/play σημαινει κατι το παραξενα ομορφο, κατι που τους εκφραζει, που τους εισαγει ακομη πιο βαθια σε μια νεα bizarre πραγματικότητα...bizarre = η λεξη κλειδί κατα τη γνωμη μου..
  Η "αποθέωση" αυτου του ειδους play ειναι η rubbermaid, η κουκλα-υπηρετριούλα, μεσα στο καινούργιο rubber σωμα της, με ενα ανεκφραστο κουκλιστικο rubber "προσωπο", αβουλη, χαριτωμενη, λιγακι ατακτούλα και φυσικα τόσο πολύ fetish και bizarre...παραθετω μια ομορφη φωτο - παραδειγμα με την καλη μου φιλη απο την Αγγλια Katrina Transdoll ως υπεροχη rubbermaid doll!

  Δυστυχώς αυτην την εικονα, ακριβως οπως την βλεπουμε, ειναι παρα πολύ δύσκολο, αν οχι αδυνατον να την δουμε στην Ελλάδα...και δεν ειναι οικονομικό το πρόβλημα τοσο (το συνολικό κοστος του rubbermaid latex outfit της φωτο ξεπερνα τα 400-450 ευρω, με συντηρητικούς υπολογισμούς) .... απλα δεν υπαρχει εδώ τετοια φετιχιστική κουλτουρα για να γινει κατι τετοιο...
  Rubber kisses
  Monika Doll
   
   
  Last edited: 7 Ιουλίου 2013
 9. Xristinacd

  Xristinacd New Member

  Απάντηση: Training a male to be a female

  Πολυ ενδιαφερουσα ερωτηση μπραβο σου!
   
 10. male1

  male1 Regular Member

  Απάντηση: Training a male to be a female

  Γινεται κατι τετοιο στην καθημερινοτητα, και αν ναι μπορει καποια να γνωρισει έναν ανδρα που δεν εχει ασχοληθεί παλι με φετιχ και σιγα σιγα να του κανει εκπαιδευση για κατι τετοιο..
   
 11. Γιατί όλες οι περιγραφές σας πρέπει σόνι και πανασόνικ να καταλήγουν ότι η θηλυκοποίηση πρέπει να γίνεται με τέτοιο τρόπο που να καταπιέζει την υπόσταση της maid? Γιατί τα έχετε παρεξηγημένα ρε παιδιά;

  Καρικατούρα διάβασα.
  Για να βλέπει τη μάσκα στον καθρέφτη και να ξέρει ότι ποτέ δεν θα γίνει γυναίκα.
  Κι ένα σωρό άλλα που βαριέμαι να τα γράφω γιατί απλά δεν ισχύουν.

  Επίσης! Θηλυκοποίηση δεν είναι η βεβιασμένη μεταβολή της αρσενικής φύσης σε θηλυκή... Ότι παράγεται με βία με συγχωρείτε αλλά ή στραβός ειν ο γυαλός ή στραβά αρμενίζετε!
  Για όσους δεν γνωρίζετε!...Ένα Θηλυκό δεν είναι και απαραίτητα αντικείμενο εκμετάλλευσης ή επιβολής σε αυτό από άλλους. Θηλυκό είναι ότι πιο όμορφο και ευαίσθητο υπάρχει στον κόσμο αυτό. - Τώρα, αν αυτό το θηλυκό που έχουν κάποιοι στο κεφάλι τους ως πουτανακάλυψες και δώστε της κι ας κλαίει ή επειδή κάποια κορίτσια έχουν κακοποιηθεί από κάποιο μαλάκα γονιό ή οτιδήποτε άλλες ψυχικές διαταραχές με αποτέλεσμα να καταλήγουν σλέηβ σε ατάλαντους ή τυχάρπαστους Μάστερς (Μάστερς... ποιος τους έκανε μάστερ??? / έχουν κάποιο δίπλωμα; Ας μη το ανοίξω αυτό το θέμα γιατί δε θα μου ξαναμιλήσει άνθρωπος χα χα χα χα)... είναι άλλη ιστορία αλλά δε σημαίνει ότι από κάποιες μονάδες που με αυτόν τον τρόπο λυτρώνουν τις ψυχές ότι τόσο όλες οι υπόλοιπες βιολογικές θηλυκές και ακόμα οι αρσενικές θηλυκές (για αυτών και το θέμα) πρέπει να κακοποιηθούν για να νιώσουν την θηλυκοποίηση.

  Μόνο ένας άντρας που αγαπάει και σέβεται την θηλυκότητα σε έναν άλλο άνθρωπο μπορεί να μιλήσει για το τι εστί θηλυκοποίηση μιας αρσενικής φύσης. Ξέχασα όμως, γράφω σε ένα νήμα που βρίσκεται σε μπιντιεσεμ χώρο οπότε μάλλον μόνη μου τα γράφω/ μόνη μου θα τα καταλάβω.

  Κλείνοντας. Συμβουλή για τους επίδοξους όποιους λένε πως κάνουν θηλυκοποίηση βρίζοντας και μαστιγώνοντας ή ξευτιλίζοντας, με τέτοια συμπεριφορά μια φορά θηλυκό δεν φτιάχνεις... ζώο μπορεί. Θηλυκό είναι άρωμα, απαλότητα, φινέτσα, αεράκι, οπτασία, θεά, χάδι, λεπτότητα, τρυφερότητα,... είναι που λένε "το μουνί σέρνει καράβι"... ακόμα και μια αρσενική θηλυκιά μπορεί να σύρει καράβι αν λάβει όλα τα προαναφερθένται και περισσότερα ακόμα.

  Αλλά δεν νοιάζει να δημιουργηθεί κάτι όμορφο και αυθεντικό θηλυκό, γιατί πολύ απλά στο χώρο που βρισκόμαστε οι ερμηνείες είναι παρεξηγημένες και διαστρεβλωμένες.
   
 12. estelwen

  estelwen χρήσιμη Contributor

  @pink_butterfly

  Κατανοώ την έκπληξη και την αποστροφή σας προς έννοιες και ρόλους που σας είναι ξένα. Νομίζω όμως ότι παραβλέπετε ότι τα άτομα που μπαίνουν σε τέτοιου είδους σχέσεις θέλουν να είναι εκεί, απολαμβάνουν το ρόλο τους, απολαμβάνουν αυτό που εσείς ονομάζετε καταπίεση (και που γι' αυτούς δεν είναι), ευτελισμό, ταπείνωση. Κανείς δεν τους αναγκάζει, το επιλέγουν. Αυτό με βδσμικούς όρους λέγεται συναίνεση, η οποία αλλάζει τελείως το νόημα εννοιών που στον μη-βδσμ κόσμο ερμηνεύονται διαφορετικά.

  Για παράδειγμα, όπως έχω πει αλλού, στην καθομιλουμένη η λέξη σκλάβος έχει αρνητική έννοια, δηλώνει καταπίεση και καταπάτηση ανθρωπίνων δικαιωμάτων, ενώ στο bdsm περιγράφει μια διαφορετική έννοια, ουδέτερη, χωρίς αξιακή κρίση. Περιγράφει ένα χαρακτηριστικό ενός πολύ συγκεκριμένου είδους σχέσης.
  Μια σφαλιάρα, ή το ξύλο, που στον μη-βδσμ κόσμο μπορεί να είναι σημάδια κακοποίησης, σε ασύμμετρη σχέση γίνονται επιβεβαίωση των θέσεων των μελών μες στην σχέση, ή επιβράβευση, τιμωρία, παιχνίδι, αλλά σε καμμία περίπτωση κακοποίηση όπως εσείς την καταλαβαίνετε ή την φαντάζεστε.

  Οπότε δεν είναι τόσο ότι "στο χώρο που βρισκόμαστε οι ερμηνείες είναι παρεξηγημένες και διαστρεβλωμένες", αλλά ότι στο χώρο όπου βρισκόμαστε οι ερμηνείες καθορίζονται από το σύστημα στο οποίο αναφέρονται - το βδσμικό - που συχνά διαφέρει κατά πολύ από το μη-βδσμικό σύστημα - που άλλοι θα ονόμαζαν "βανίλα". Είναι η άγνοια αυτής της διαφοράς που προκαλεί παρεξηγήσεις και διαστρεβλώσεις - συχνό φαινόμενο εξ άλλου, διάχυτο στην αντίληψη και σε εδώ αναρτήσεις. Τίποτε που δεν μπορεί να κατανοηθεί, όμως  

  Σε άλλο νήμα, πολύ όμορφα, γράψατε:
  Σκεφτείτε λοιπόν ότι αυτά που προσωπικά σας απωθούν είναι ιδιαιτερότητες άλλων, ή σωστότερα χαρακτηριστικά και κώδικες άλλων. Παραφράζοντας ένα πολύ γνωστό ρητό στον κόσμο του βδσμ, "η ιδιαιτερότητά σου δεν είναι η δική μου, αλλά αξίζει όσο και η δική μου".

  Καλώς ήλθατε.
   
Thread Status:
Not open for further replies.