Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Whip Cracking

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Τεχνικές' που ξεκίνησε από το μέλος Apollyon, στις 19 Μαϊου 2008.

  1. Apollyon

    Apollyon God's Demon Contributor

    ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΕΝΟΣ BULLWHIP

    Αφου τελειωσετε το παιχνιδι ή την προπονηση με το μαστιγιο,στο τελος της ημερας βαλτε του μια αλοιφη φροντιδας δερματος με βαση το νερο στο τελειωμα του.Ειναι το μερος που "δουλευει" περισσοτερο,καμπτεται μεγιστα και φθειρεται κατα συνεπεια πιο γρηγορα.Οσο πιο πολυ το περιποιηστε τοσο περισσοτερο θα κρατησει.Το κυριο μερος του μαστιγιου (ή στελεχος) δεν το χρειαζεται τους πρωτους μηνες εκτος αν παρατηρηθει οτι στεγνωνει και γινεται "ξερο".Σε τετοια περιπτωση μια περιποιηση με τετοια κρεμα μπορει να γινεται καθε 2-3 μηνες.Μην χρησιμοποιησετε αλοιφες με βαση το πετρελαιο ή το οινοπνευμα για κανεναν λογο και θα κανετε το καλυτερο δυνατον για να μεγαλωσετε την διαρκεια ζωης του μαστιγιου.

    Οδηγιες για την ασφαλεια κατα το "σπασιμο" ενος μαστιγιου "bullwhip"(Cracking a bullwhip safety)
    Πολυ προσοχη κατα την προπονηση σας,βεβαιωθειτε απολυτα οτι δεν υπαρχει κανεις γυρω σας ή οτι δεν υπαρχει περιπτωση να περασει και να μην σας δει.Τετοιου ειδους μαστιγια δεν ειναι παιχνιδια και μπορουν να προκαλεσουν οξυτατο πονο.Οταν "σπαει " το μαστιγιο η ακρη του μπορει να επιταγχυνει μεχρι και 1400 feet/sec.Ειναι παραπανω απο την ταχυτητα του ηχου (εξου και ο επιβλητικοτατος ηχος του λογω του οτι ξεπερναει το φραγμα του ηχου) και καποιες φορες ακομα παραπανω και απο την ταχυτητα μιας σφαιρας.Ο ηχος του ειναι ενα μικρος μικρος υπερηχητικος κροτος.Τεραστια προσοχη λοιπον κατα την εξασκηση του.

    Ελευθερη μεταφραση απο το em brand whips.com

    Για να ξεκινησετε την εξασκηση μπορειτε να φορεσετε τα εξης :
    1. Κρανος ή δερματινο σκουφο
    2. Δερματινο μπουφαν ή γενικοτερα πολυ χοντρο ρουχο
    3. Σκληρο παντελονι (τζην)
    4. Δερματινες μποτες

    Επισης,

    Αγοραστε μαστιγια καλης ποιοτητας.Οσο καλυτερη η ποιοτητα τοσο πιο ακριβες το μαστιγιο και διαρκει περισσοτερο ακομα και μια ζωη.
    Να προπονειστε οσο μπορειτε περισσοτερο
    Ποτε μην "σπατε" ενα μαστιγιο προς το προσωπο καποιου
    Μην αφησετε τον εγωισμο να κινει το μαστιγιο


    Απο τον γραφοντα

    Καλη διασκεδαση    
     
    Last edited: 19 Μαϊου 2008
  2. Tropical_Storm

    Tropical_Storm Regular Member

    Very interesting article, thank you.
     
  3. SadalMelik

    SadalMelik Regular Member

    Συμβουλές προς ναυτιλομένους

    Ξεκινήστε με κάτι μικρότερο. Κάποιο single tail 1.60 με 1.80 είναι μια χαρά.
    Πριν προχωρήσετε σε οποιαδήποτε αγορά σκεφτήτε το χώρο που διαθέτετε. Ένα single tail 1.60 απαιτεί ένα χώρο τουλάχιστον 3.50x4.00 χωρίς ενδιάμεσα εμπόδια.

    Από εκεί και πέρα ένα αρκουδάκι ή ένα μαξιλαράκι σε κάποιο σημείο είναι ένα καλό σημείο για εξάσκηση. Από την ώρα που θα νιώσετε έτοιμοι να χρησιμοποιήσετε το single tail πάνω σε κάποιον συνεχίστε τις πρόβες σε το μαξιλαράκι για ακόμα έναν μήνα.  
     
  4. ipakouo_skilaki

    ipakouo_skilaki Regular Member

    Αλήθεια πόσοι και πόσες εδώ μέσα γνωρίζουν να χρησιμοποιούν ένα bullwhip και νιώθουν τόσο μεγάλη σιγουριά?Αpollyon και Sadal Melik ευχαριστούμε πολύ.
     
  5. extreme32

    extreme32 Regular Member

    Re: Συμβουλές προς ναυτιλομένους



     
     
  6. jimboy

    jimboy Regular Member

    Απάντηση: Re: Συμβουλές προς ναυτιλομένους

    Καλέ τι έπαθε?
     
  7. Αποψη μου είναι ότι θα πρέπει να ληφθούν πολύ σοβαρά υπ' οψιν, αυτά που αναφέρει ο Apollyon. Δυστυχώς έχουν παρατηρηθεί σοβαρά ατυχήματα από την χρήση ενός bullwhip σε σκλάβα/σκλάβο, από μη γνώστες της χρήσης ενός τέτοιου μαστιγίου. Σίγουρα θα πρέπει να δοθεί από τον χρήστη του, η μέγιστη σοβαρότητα. Χρειάζεται να αφιερωθεί αρκετός χρόνος προπόνησης πριν χρησιμοποιηθεί σε ανθρώπινο σώμα και κυρίως μελέτη σχετικά με το ποιά σημεία του σώματος πρέπει να αποφευχθούν (τουλάχιστον μέχρι να αποκτηθεί η δεόυσα εμπειρία).