Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

¨"Είναι ντροπή να δέρνεις μια γυναίκα..."

Συζήτηση στο φόρουμ 'Κοινωνία' που ξεκίνησε από το μέλος aenaosss, στις 16 Ιανουαρίου 2017.

  1. aenaosss

    aenaosss Regular Member

    Είναι υποκρισία όταν οι περiσσότεροι απ όσους το λένε δημόσια δεν το εφαρμόζουν
     
  2. underherfeet

    underherfeet πέρα βρέχει Contributor

    Βασικά ,είναι αδυναμία...
     
  3. espimain

    espimain Contributor

    Από που το ξέρεις αυτό και το λες με τόση βεβαιότητα;
     
  4. aenaosss

    aenaosss Regular Member

    Το έχω συναντήσει, κα ακούσει πολλές φορές. Σε σένα δεν έχει τύχει;. Εκτός τούτου το θέμα είνα λίγο πιο ...πολυδιάστατο. Τι να το κάνω να μη δέρνω (κυριολεκτικά ) μια γυναίκα και η όλη μου συμπεροφορά να είναι πολύ χειρότερη; Και δεν είναι στο μόνο θέμα που η υποκρισία περισσεύει....
     
  5. espimain

    espimain Contributor

    Για να δούμε λοιπόν μήπως κάνω λάθος.

    Εσύ λες ευθαρσώς ότι, οι περισσότεροι από τους ανθρώπους που λένε δημοσίως, "είναι ντροπή να δέρνεις μια γυναίκα" δεν το εφαρμόζουν.

    Δηλαδή δεν εφαρμόζουν το να "ντρέπονται" ή δεν εφαρμόζουν το να "δέρνουν τις γυναίκες";
    Και όλα αυτά πάλι ευθαρσώς τα δικαιολογείς, γιατί όπως λες "το έχεις συναντήσει και το έχεις ακούσει πολλές φορές"

    Στη συνέχεια λες οτι το θέμα είναι λιγο πιο "πολυδιάστατο" (ρωτάω τώρα εγώ, για να καταλάβω, από τι είναι πιο πολυδιάστατο το θέμα; )

    Και καταλήγεις στο :
    "Τι να το κάνω να μη δέρνω (κυριολεκτικά ) μια γυναίκα και η όλη μου συμπεροφορά να είναι πολύ χειρότερη; Και δεν είναι στο μόνο θέμα που η υποκρισία περισσεύει".

    Ρωτάω λοιπόν και πάλι.
    Αφού δεν είναι στο μόνο θέμα (όπως λές) που η υποκρισία περισσεύει, σε ποιο άλλο θέμα, περισσεύει αυτή η πολυαναφερόμενη υποκρισία;

    Τώρα που σου εξήγησα τις απορίες που προκύπτουν σε μένα, από τα γραφόμενα σου, μήπως μπορείς να μου εξηγήσεις τα βαθύτερα νοήματα τους, ώστε να καταλάβω το λάθος που είναι πιθανόν να κάνω στην προσπάθεια ερμηνείας και κατανόησης των λόγων σου.

    Σε παρακαλώ κάνε τον κόπο.
     
  6. aenaosss

    aenaosss Regular Member

    Κα τα ρχήν δεν βλέπω κάποιο λάθος από μέρους σου.
    Ξεκινώντας απ την αρχή λοιπόν. Δεν συναντάς κάθ ε μέρα συμπεριφορές απέναντι σε γυναίκες που είναι χειρότερες απο μια χειροδικία; Δεν σου έχει τύχει να ακούσεις σε ομήγυρη άτομα να "υπερασπίζονται" το "αδύνατο" φύλο , τη στιγμή που στην καθημερινότητά τους η συμπεριφορά τους να είναι τρισχειρότερη. Απλά , μπορεί να μην έχουν χειροδικήσει και θεωρούν ότι όλα είναι καλά.
    Όσο γι το πολυδι'άστατο της υποκρισίας ε, εκεί πια κι αν ειναι ηλίου φαεινότερο. Από που θέλεις να το ..πιάσουμε; Απ την πολιτική, να πάμε στις σχέσεις, στην κοινωνική αδικία στον εργασιακό μεσαίωνα; Φαντάζομαι δεν θα θέλεις και παραδείγματα γιατί θα γράφω σελίδες. Ελπίζω να κατάφερα , έστω λίγο να σε κατατοπίσω. Μπορεί να μην είναι οι περισσότεροι στο συγκεκριμένο θέμα αλλά στα γενικά που ανέφερα, ναι, υπάρχει απύθμενη υποκρισία απ όλους μας.
     
  7. espimain

    espimain Contributor

    Μια χαρά τα λες, αλλά τι σχέση έχουν όλα αυτά με το θέμα του νήματος;
    Του νήματος που εσύ άνοιξες.
     
  8. aenaosss

    aenaosss Regular Member

      Είναι μια πτυχή το νήμα και σ αυτό αναφέρθηκα νομίζω. Το έθεσα επειδή πολλές φορές ακόμη κι απ τις τηλεοράσεις το ακούμε συχνά-πυκνά και αναρωτήθηκα , μήπως αυτοί ζουν σε άλλο κόσμο , ή απλά μας "δουλεύουν"
     
  9. gaby

    gaby Guest

    @aenaosss

    δεν υπάρχει χειρότερη συμπεριφορά απέναντι σε άνθρωπο από το να καταπατήσεις την σωματική του ολότητα βίαια, να του προκαλέσεις πόνο και ίσως σωματική βλάβη και να τον προσβάλεις με αυτόν τον τρόπο απίστευτα πολύ, γιατί δέρνοντάς τον είναι σα να του λες ότι τον έχεις για ανίκανο να υπερασπιστεί τα στοιχειώδη του εαυτού του, το σώμα του δηλαδή.

    Και… δεν έχει την παραμικρή σχέση με BDSM  
     
  10. aenaosss

    aenaosss Regular Member

    μα το νήμα ακριβώς σ αυτό αναφέρεται. Ναι , δεν έχει σχεση με το BDSM , θα έπρεπε , ίσως, να το εντάξω στα "off topic" όμως μόνο ...ανάλαφρο δεν είναι το θέμα. Λάθος μου
     
  11. gaby

    gaby Guest

    Καλημέρα @aenaosss το πηγαίνω στα off topic - κοινωνία αφού το λες  
     
  12. lotus

    lotus Silence

    Όχι απαραίτητα υπάρχει και η περίπτωση το θύμα να χρειάζεται άμεσα την βοήθεια ειδικού και μάλιστα με την παρέμβαση τρίτων γιατί βιώνει το «Σύνδρομο της Στοκχόλμης» όπου δημιουργείται συναισθηματικό δέσιμο με το θύτη (είναι αυτόματος λανθασμένος μηχανισμός επιβίωσης) μια ψυχολογική διαταραχή, με την έννοια ότι πρόκειται για μια φυσιολογική αντίδραση σε μία αφύσικη κατάσταση.
    Κι εδώ θα κρούσω και το καμπανάκι του κινδύνου και για τον εδώ χώρο γιατί κάποιος μπορεί να εμπλακεί με κάποιο άτομο που έχει το σύνδρομο λόγω πρότερων βιωμάτων, οπότε θέλει επαγρύπνηση και παρατηρητικότητα αν υποπέσει στην αντίληψη σας ότι κάτι δεν πάει καλά, μην επαναπαυτείτε στο φαίνεσθαι θα είναι ανήθικο έστω κι αν δεν είναι από πρόθεση εκμετάλλευσης να μην εμβαθύνετε ή να μην πάρετε κάποια συμβουλή.
    Γιατί πολύ καλά μπορεί να περνάτε αλλά στο βάθος να πλήττετε ανεπανόρθωτα την ψυχική υγεία ενός ατόμου άθελα σας.