Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Ας κλείσουμε επιτέλους την τηλεόραση

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος pagourinos, στις 1 Μαρτίου 2017.

  1. pagourinos

    pagourinos New Member

    Όντας και γω μέρος του κοινού λοιπόν κρίνω.
    Είπα εγω πουθενά ότι μπαίνουν στα σπίτια φουσκωτοί και μας δένουν στις πολυθρόνες για να βλέπουμε κατι χωρίς να είναι επιλογή μας??
     
  2. vussinada

    vussinada ελεγχόμενη Contributor

    Ενας ακομη απηυδισμενος.
    Δε βρισκω κατι παραλογο σ αυτο.Αφηστε τον ανθρωπο να εκφρασει την αγανακτηση του ελευθερα.
    Λεει τη δυσαρεσκεια του προς το οτι δεν εχει αξιολογες επιλογες ενω θα ηθελε να ειχε.Λογικο και θεμιτο.
    Κολλησατε στη φραση "κλειστε τη τβ".Και μ αρεσει που λετε για σωστο χειρισμο του τηλεχειριστηριου...ολα τα καναλια αναμασανε με τον ιδιο τροπο τις ιδιες τροφες,ειναι γνωστο αυτο,οποτε τι χειρισμο να εχεις;ειναι σα να σου λεω διαλεξε τι θες,κερασι ή κερασι;Υπαρχει η ψευδαισθηση επιλογης μονο,πραγματικη επιλογη δεν υπαρχει.Εγω εχω αποφασισει να μη γκρινιαζω κι απλως να μη την ανοιγω κι αν την ανοιξω θα ειναι συγκεκριμενες στιγμες σε συγκεκριμενα πραγματα,παρ ολα αυτα εαν κατσω και παρακολουθησω το πιο απλο,ειδησεις ρε αδερφε,μου τη σπανε τα πολλα "παραθυρα" κι οι κουβεντες που γινονται για να γινονται χωρις σκοπο και χωρις να βγαινει ουσια και συμπερασμα,πληρης αποπροσανατολισμος στην ιδια την ειδηση απο τη πολλη συζητηση.Ειναι κακο να λεμε τι μας τη σπαει;Ειναι ωραιο νημα λοιπον και να γενικευτει,να λεει ο καθενας οτιδηποτε του την εδωσε ή του τη δινει γενικως σε ο,τι ειδε ή βλεπει στη τηλεοραση.Να το κανουμε "νημα γκρινιας".
     
  3. estelwen

    estelwen χρήσιμη Contributor

    @vussinada

    Το "όλα είναι ίδια" είναι μια εύκολη ισοπέδωση. Ετσι δικαιολογείται η ακίνητη γκρίνια, εκείνη που ενθαρρύνει και ευνοεί την νοητική αδράνεια.

    Η γκρίνια "μου τη σπάει" χωρίς ανάληψη ευθύνης είναι άχρηστη, εκτός από κακή. Δεν προβληματίζει, δεν βοηθάει στην αλλαγή. Κάθεται κανείς και κλαψουρίζει σιγά μην καταφέρω κάτι, τίποτε δεν θα πετύχω, τίποτε δεν αλλάζει ποτέ. Μια προδιαγεγραμμένη ήττα. Ποιός έχει την ευθύνη να αλλάξει κάτι αν όχι εμείς οι ίδιοι;

    Ειρήσθω εν παρόδω, οι ειδήσεις είναι το αντίθετο από το "ότι πιο απλό ρε αδελφέ". Είναι επιλογή και ευθύνη του καθένα να ψάξει να βρει πηγές που τον αντιπροσωπεύουν, σε τηλεόραση ή/και τύπο, διαδίκτυο, ραδιόφωνο. Δύσκολο, πρέπει να κινείται κανείς. Αν δεν το κάνει όμως, δεν έχει νόημα να παραπονεθεί.

    Βέβαια πιο εύκολο να μην συζητηθεί αυτό και να μετατραπεί άλλο ένα νήμα σε μου άρεσει, δεν μου άρεσει, λατρεύω, μισώ, μου τι δίνει, όπου κανείς δεν ενδιαφέρεται για όσα λένε οι υπόλοιποι και προβάλλει τον εαυτό του.
    Να απασχολούμαστε και τέτοια ώρα, που τελείωσαν τα πρωινάδικα.
     
    Last edited: 1 Μαρτίου 2017
  4. vussinada

    vussinada ελεγχόμενη Contributor

    @estelwen εισαι επιεικως εκτος θεματος.
    Ολα ειναι ιδια.Ναι στη συγκεκριμενη περιπτωση επιτρεψε μου να το πω,γιατι ετσι το βλεπω εγω.Ειτε βλεπω ειδησεις του μεγκα ή του αντεννα,το ιδιο ειναι.Οχι τοσο γιατι ειναι ιδιες οι ειδησεις αλλα γιατι τις παρουσιαζουνε με τον ιδιο τροπο που κατ εμε ειναι ακρως λανθασμενος γιατι υπογειως περνανε μια αποψη,δεν λενε εγινε αυτο σ αυτο το χρονο με αποτελεσμα αυτο.Χρησιμοποιουν εκφρασεις που προδιαθετουν τον δεκτη τους να σκεφτει προς τη κατευθυνση που του δινουν.Αυτο εμενα ναι μου τη σπαει και ναι θα γκρινιαξω.Το θεωρεις ανοητο και αδρανες;αποψη σου.Εγω εχω καθε δικαιωμα να εκφρασω την οποια δυσαρεσκεια μου οπως αλλωστε κανεις κι εσυ για αυτα που λεω,σωστα;Αναληψη ευθυνης για τη γκρινια;Σαφως κι εχω την απολυτη ευθυνη των οσων γραφω κι εκφραζω.Δε νομιζω εγω τουλαχιστον να εθιξα καποιον ουτε και να προσεβαλα τον εαυτο μου.Εσυ σε ποια αλλαγη βοηθας;Ανεφερα αλλωστε εγω οτι θελω να βοηθησω σε καποια αλλαγη;Τα δικα μου πιστευω ανεφερα απλως.Το οτι υπαρχουν και αλλες πηγες πληροφορησης το γνωριζουνε ολοι αυτο και δεν ηταν το θεμα μας αυτο.Το θεμα ηταν μια κριτικη ας πουμε σε ενα συγκεκριμενο μεσο ενημερωσης.Το αν εγω ή ο οποιοσδηποτε αλλος λοιπον ψαχνει,τι ακουει και διαβαζει,και κατα ποσο,ειναι ασχετο.Κριτικαρεις για να κριτικαρεις τα λεγομενα του αλλου μου φαινεται,ξεκινησες θεμα απο το πουθενα.
     
  5. lexy

    lexy .ti.va.

    Να μην γκρινιάζετε γιατί:
    α) ήρθε η Άνοιξη
    β) γίνεστε τοξικοί για εσάς και τους άλλους
    γ) θα κάνετε πρόωρα ρυτίδες.
     
  6. vussinada

    vussinada ελεγχόμενη Contributor

    @lexy συμφωνω κι επαυξανω.Δε φταιω εγω!με παρασερνουνε!!
     
  7. tithon

    tithon Contributor

    @estelwen
    χθες ενα καναλι ειχε φελλινι κι εν άλλο σκοταδια στα τουννελ, ποιά η διαφορά; ποιό στη σπάει;

    ναι |_|
    ναι |_|
     
  8. íɑʍ_Monkeץ

    íɑʍ_Monkeץ Contributor

    Ναι! *.*
     
  9. lexy

    lexy .ti.va.

    ★♥★
     
  10. vussinada

    vussinada ελεγχόμενη Contributor

    @tithon μιλαμε για τη πλειοψηφια.Εξαιρεσεις παντα υπαρχουν
     
  11. pagourinos

    pagourinos New Member

    Ρε παιδια γιατι να υπάρχει αντίδραση μόνο για την αντίδραση και καθόμαστε κ πιανόμαστε από ανούσια πράγματα επί του θέματος?? Το θέμα μας είναι αν θα αναλάβει κάποιος την ευθύνη της γκρίνιας του ή αν θα καταλήξουμε στο τι σκατά τελικά προβάλλεται από τα μέσα ενημέρωσης?? Ας διαφωνούμε λοιπον επί της ουσίας και όχι επιφανειακά
     
  12. lexy

    lexy .ti.va.

    Ας κάνω μια ερώτηση ως κακός άνθρωπος που είμαι :
    αν δεν υπήρχε υποκείμενο -εν προκειμένω ο άνθρωπος που αναφέρεται στην εισαγωγική ανάρτηση - θα υπήρχε ο "κακός" δημοσιογράφος που πουλάει τον "σνθρώπινο πόνο";

    Να διευκρινίσω πως αισθάνομαι απέραντο σεβασμό για τη θλίψη και το πένθος του. Όμως, τελικά, μήπως πωλείται μόνο ό,τι διατίθεται προς πώληση ; - ας αφήσουμε εκτός τη "ζήτηση"