Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Οι 7 διαστάσεις της γυναίκας.

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος αλεπουδάκι Του[n_g], στις 31 Μαρτίου 2014.

  1. Μερικοί πιστεούν ότι τα φύλα είναι ένα κοινωνικό κατασκεύασμα. Έρχεται όμως η φύση και επιβεβαιώνει ότι τα φύλα δεν είναι μόνο κοινωνικό κατασκεύασμα. Μπορεί ο ρόλος τους να επηρεάζεται απο κοινωνικές, πολιτικές και θρηκευτικές συνθήκες αλλά η ανατομία, η χρήση δεξιού ημισφαιρίου λίγο περισσότερο απο τους άντρες και η χρήση του αριστερού λίγο περισσότερο απο τις γυναίκες δείχνει ότι η βιολογία υπάρχει και διαχωρίζει τα πράγματα.
    Το αν ο μπαμπάς θα πάει τα παιδάκια του στο σχολείο είναι μια συνθήκη που έχει θετική συσχέτιση με κοινωνικούς παράγοντες. Το αν θα τα θηλάσει έχει αρνητική συσχέτιση λόγω της βιολογίας!

    Ως γυναίκα η οποία πλέον δε δηλώνει σκλάβα αλλά πιστεύει ότι απλά ακολουθεί την φύση της, πιστεύω ότι η γυναίκα έχει επτά διαστάσεις και για να είναι ολοκληρωμένη πρέπει να διέπεται και απο τις επτά, οι οποίες εξελίσσονται με την πάροδο των ετών και με τον κατάλληλο Δάσκαλο.
    Οι διαστάσεις της γυναίκας είναι 7:
    Μαθήτρια
    Κορίτσι
    Πόρνη.
    Σύντροφος.
    Μητέρα.
    Μούσα
    Θεά.
    Η γυναίκα θέλει να νιώθει ασφάλεια και προστασία και να μαθαίνει. Είναι λοιπόν μαθήτρια. Και επειδή ο ρόλος της ως μαθήτρια είναι να ξεχνάει μερικά από αυτά που ξέρει και να δέχεται και συνέτιση και τιμωρία όταν πρέπει. Άρα είναι και κορίτσι. Ένα tabula rasa όσο πιο καθαρό γίνεται. Άρα σαν ένα κοριτσάκι που μαθαίνει. Όμως αυτό το κορίτσι δεν είναι μικρό. Έχει βιολογικές ανάγκες, ένα σώμα αναπτυγμένο βιολογικά και μπορεί να σχετίζεται ερωτικά και να δένεται. Άρα είναι πόρνη. Όχι πόρνη όπως το εννοούνε οι εκφυλισμένοι ηθικολόγοι. Αλλά η πόρνη Του. Η πόρνη του ενός. Εκείνου που εκείνη θα επιλέξει. Άρα είναι Σύντροφος. Στέκεται στα εύκολα και στα δύσκολα. Τον στηρίζει, τον φροντίζει, του στέκεται, τον ενθαρρύνει και τα αντμετωπίζουνε όλα μαζί. Και επειδή είναι Σύντροφος δημιουργούνε μαζί οικογένεια. Εξελίσσουν αυτό που έχουνε και επεκτείνουν τον δεσμό τους. Έτσι γίνεται και Μητέρα. Μητέρα που προστατεύει τα παιδάκια της και δαγκώνει όποιον τα πειράξει.
    Είναι Μητέρα στα παιδιά τους. Και Τον στηρίζει, Τον αγαπάει. Του χαμογελάει ό,τι και αν γίνει. Και Εκείνος εμπνέεται από αυτό. Άρα είναι η Μούσα Του. Είναι πηγή έμπνευσης για να δημιουργεί σε όλα. Από το μεγαλύτερο έργο τέχνης μέχρι να αποδίδει το βέλτιστο στην δουλειά του. Και αυτό γιατί εκείνη είναι ΕΚΕΙ ΠΑΝΤΑ για Εκείνον με μι φράση μαγική : ‘’Πείτε μου Κύριε μου, να το λύσουμε μαζί.’’.
    Της μαθαίνει πράγματα, δένονται κάνοντας έρωτα, είναι η σύντροφος Του, η μαμά των παιδιών Του, τον στηρίζει και του δίνει κίνητρα συνεχώς για δημιουργία. Άρα… Είναι η θεά Του. Το όλον Του γιατί τον καλύπτει στο όλον.

    Υ.Γ Για αποφυγή οποιασδήποτε παρερμηνείας να τονίσω ότι δεν γενικεύω και δε μιλάω για το 100% των γυναικών. Υπάρχουν γυναίκες με άλλη δυναμική οι οποίες ακόμη και με τον κατάλληλο Δάσκαλο δεν μπορούνε ούτε να παραδωθούν, ούτε ποτέ να γίνουν μαθήτριες χωρίς αυτό να σημαίνει ότι αποποιούνται την θηλυκή τους φύση.
     
  2. Nemo

    Nemo Nemo D/s Jongleur

    Απάντηση: Οι 7 διαστάσεις της γυναίκας.

    η φύση της είναι να είναι σκλάβα ; και πραγματικά το εννοείτε αυτό όσες το ισχυρίζεστε ;

    Συμφωνώ μαζί σου απόλυτα με το ότι τα φύλα δεν είναι κοινωνική κατασκευή. Το αντίθετο είναι η μεγαλύτερη ανοησία που έχω ακούσει ποτέ.

    Γιατί χρειάζεται δάσκαλο με Δ κεφαλαίο μάλιστα μια γυναίκα ; Δεν είναι μια θρησκεία το BDSM, oύτε μια γκουρουιστική σέκτα, και δάσκαλοι και μαθητές δεν υπάρχουν. Όλοι ίσοι είμαστε στην μαθητεία-διδαχή δια βίου μάθηση. Αυτά τα κεφαλαίο, Κύριος, Δάσκαλος, μου θυμίζουν Χριστό. Αφού μάλιστα ανάφερες και την Πόρνη έχουμε πλήρη απομίμηση θρησκείας, σε υποσυνείδητο επίπεδο έστω. Η Μαγδαληνή στα πόδια Του.
     
  3. Απάντηση: Οι 7 διαστάσεις της γυναίκας.

    Είπα ότι ΔΕΝ δηλώνω σκλάβα αλλά ότι ακολουθώ την φύση μου όπως εγώ την αντιλαμβάνομαι. Άρα, δεν είναι η φύση μας να είμαστε σκλάβες, ούτε μου χρειάζονται οι ετικέτες.

    Ο Δάσκαλος είναι συνώνυμο του Κύριος. Η γυναίκα (όχι το 100% ) θέλει και έχει ανάγκη απο κάποιον ο οποίος θα της μάθει πράγματα, θα της δείξει πράγματα και θα την βοηθήσει να είναι ένα πλάσμα δυναμικό έξω και θα ενεργοποιεί το Πρέπει ( το id της, όχι το κοινωνικό πρέπει.) Και έτσι θα συμπληρώνει ο ένας τον άλλον, καθώς και εκείνη θα του δίνει πράγματα που τον βοηθούν στην ολοκλήρωση των δικών του διαστάσεων. (Θα ακολουθήσει νέο νήμα για αυτό)
    Και ποιός σου είπε οτι ο Δάσκαλος δεν μαθαίνει απο την μαθήτρια Του? Όλα μάθημα είναι και όλοι μαθαίνουν απο όλους.Απλώς αλλάζει η μορφή και η διάσταση.
    Είμαι απο αυτές που δε δέχονται ούτε κανόνες του BDSM, ούτε τίποτα τέτοιο.
    Το κεφαλαίο για εμένα είναι ο διαχωρισμός. Ο τύπος που κρατάει την ουσία.
    Τέλος, σιχαίνομαι οποιαδήποτε ηθικολογία.
     
  4. Nemo

    Nemo Nemo D/s Jongleur

    Απάντηση: Οι 7 διαστάσεις της γυναίκας.

    Διαφωνώ ότι δάσκαλος είναι Κύριος. Κύριος με κ κεφαλαίο είναι ένα "ατύχημα" του ελληνικού BDSM. Στα αγγλικά είναι Sir το σωστό. Όταν χρησιμοποιούν Lord κάνουν και αυτοί το ίδιο λάθος με εμάς τους Έλληνες. Master ήταν και θα είναι τίτλος για πνευματικούς, εσωτερικούς, αλλά και επιστημονικούς - τεχνικούς χώρους. Κάποιος που έχει μεγάλη επάρκεια και εξειδίκευση σε κάτι από όλα αυτά. Από σπόντα εισήλθε και αυτός ο όρος στο BDSM. Προσωπικά θεωρώ αλαζονικότατο ένας κυρίαρχος να χρησιμοποιεί τον όρο Master εκτός αν διαθέτει πράγματι ταυτότητα Master σε πνευματικό τομέα, με την έννοια του γκουρού ή κάποιου που διδάσκει πραγματικά ή έχει υπερβολική επάρκεια σε κάποιον πνευματικό ή τεχνικό - επιστημονικό τομέα. Το δε Κύριος και αυτό το φρικτό "Του", αλλά και το αλαζονικότατο και θρασύτατο "Μου" που χρησιμοποιούν ειδικά γυναίκες αφέντρες, το απορρίπτω ως θρησκευτικό εβραιοχριστιανικό κατάλοιπο. Το Κύριος είναι η χειρότερη δυνατή προσφώνηση.
     
  5. lexy

    lexy .ti.va.

    Απάντηση: Οι 7 διαστάσεις της γυναίκας.

    Αυτό το "πρέπει να διέπεται", είναι αυθαίρετο, σωστά; Εννοώ αποτελεί αυστηρά προσωπική σου άποψη, έτσι δεν είναι;
    Ως γυναίκα, θεωρείς μη ολοκληρωμένη όποια δεν εντάσσεται στη λίστα των 7;
     
  6. Απάντηση: Οι 7 διαστάσεις της γυναίκας.

    Καθαρά προσωπική άποψη και ευχαριστώ που ρώτησες για να μην υπάρχει παρερμηνεία.
    Όχι δεν την θεωρώ μη ολοκληρωμένη, αλλά είμαι βέβαιη οτι οι περισσότερες τις έχουμε. Αν όχι όλες τουλάχιστον την πλειοψηφία και με τα χρόνια αυτές οι διαστάσεις αναπτύσσονται.
    Και πάλι ευχαριστώ.
     
  7. lexy

    lexy .ti.va.

    Απάντηση: Οι 7 διαστάσεις της γυναίκας.

    Παρακαλώ  
    Θα τις χαρακτήριζα ιδιότητες , ίσως κάποιες και προυποθέσεις, και όχι διαστάσεις. Και σίγουρα με διαφορετική σειρά.
     
  8. Απάντηση: Οι 7 διαστάσεις της γυναίκας.

    Με αλληλουχία η σειρά έχει ως εξής:
    Κορίτσι
    Μαθήτρια
    Πόρνη
    Σύντροφος
    Μητέρα
    Μούσα
    Θεά.
      
     
  9. lexy

    lexy .ti.va.

    Απάντηση: Οι 7 διαστάσεις της γυναίκας.

    Νομίζω πως η δυναμική αλληλεπίδρασης των ιδιοτήτων αυτών, είναι τέτοια που καθιστά αδύνατη την ταξινόμησή τους, όπως την αναφέρεις.
    Όλα τα παραπάνω, εξαιρουμένης της μητρότητας και της λέξης "θεά" -που δεν αντιλαμβάνομαι ποιά θέση μπορούν να έχουν - κυκλικά και συνεχόμενα , προυποθέτουν το ένα το άλλο.

    (Ωραίο άβαταρ   )
     
  10. Απάντηση: Οι 7 διαστάσεις της γυναίκας.

    Φυσικά και προϋποθέτουν το ένα το άλλο, δε διαφωνούμε κάπου εκτός και αν εγώ δεν κατάλαβα.
     
  11. ponniros

    ponniros Guest

    Απάντηση: Οι 7 διαστάσεις της γυναίκας.


    kai oi 7 διαστασεις του ανδρα ποιες ειναι?
     
  12. seduced mind

    seduced mind Guest

    Απάντηση: Οι 7 διαστάσεις της γυναίκας.

    Αν η γυναίκα είναι Θεά για τον άνδρα της επειδή του μεγαλώνει τα παιδιά της τότε γιατί την απατά (σήμα κατατεθέν της πλειοψηφίας των παντρεμένων ανδρών) και την απαρνείται;