Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Σκέψεις και προβληματισμοί για τις BDSMικές συζητήσεις στο forum

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος espimain, στις 14 Μαρτίου 2017.

  1. tithon

    tithon Contributor

    το θέτετε προσωπικά, κι αυτό δεν στερείται νοήματος.
    μέχρι τώρα ήξερα πως όποιος "αδικείται" ή "νοιώθει αδικημένος" επαναστατεί και ξεφορτώνεται την "αδικία" και τη συνθήκη που τον οδήγησε σε αυτήν, είτε εκβιάζεται.
    ελπίζω οτι δεν συντρέχει η δεύτερη εκδοχή.
    εναλλακτικά αναλαμβάνει την ευθύνη και δεν διαμαρτύρεται αδιευκρίνιστα.
    ήξερα επίσης πως "προσβεβλημένος" διαλέγει να νοιώθει όποιος δεν μπορεί, για διάφορους λόγους, να υποστηρίξει τη θέση του, όποιος βρίσκεται σε αδυναμία, είτε ενδογενώς είτε εξωγενώς.
    νομίζω κι εγώ, όπως κι εσείς, οτι αυτόν τον τελευταίο καιρό συμβαίνουν πράγματα χωρίς προηγούμενο, αλλά μακρά εμπειρία δεν έχω. είναι ένα ζήτημα η αναζήτηση των αιτίων της «χωρίς προηγούμενο» κατάστασης, κι έχουν δωθεί ερμηνείες, που στη συνέχεια «εξαφανίστηκαν».
    ενα κλίμα ιδεολογικής δίωξης, βίαιου προσηλυτισμού σε ιδεολογήματα, προσπάθεια επιβολής άποψης και έκφρασης, παρεμπόδισης εκφοράς γνώμης, χοντροκομένης και άστοχης μεροληψίας είναι ενδεχόμενο να βρίσκεται πίσω από την ανησυχία ενός σημαντικού μέρους του φορουμ, που το εμποδίζει να συζητά για την ασυμμετρία, τις σχέσεις, αλλά και για τον φετιχισμό ακόμη, και το κατευθύνει να προτάσσει τη συζήτηση για την προστασία του αυτονόητου: την ελευθερία της έκφρασης.
    η ελευθερία της έκφρασης γράφεται έτσι ακριβώς. σκέτη. χωρίς βολικούς επιπροσδιορισμούς ως προφάσεις αναίρεσής της.
     
  2. Arioch

    Arioch Μαϊμουτζαχεντίν Premium Member Contributor

    Άσχετο με την παραπάνω συζήτηση αλλά το κοιτάει κανείς αυτό; Έχω αναφέρει ένα πρόβλημα που έχει να κάνει με το New Posts και τα ignored threads αλλά δεν έχω λάβει ούτε μια απάντηση.
     
  3. subwhat

    subwhat Gandalf's property, not for sale Contributor

  4. subwhat

    subwhat Gandalf's property, not for sale Contributor

    Ξανά το θέμα στην επικαιρότητα. Γιατί; Γιατί κάποιοι τόλμησαν να διαφωνήσουν με την μιρλα σε τούτο εδώ το φόρουμ! Τι κακό;

    Και εν τέλει, ποιό είναι το πρόβλημα;

    Όλοι πρέπει να είμαστε ίδιοι. Όλοι πρέπει να έχουμε τα ίδια προβλήματα και να γκρινιάζουμε για αυτά. Όλοι πρέπει να κατηγορουμε τους άλλους, τον κακό τον καιρό, την πεσμένη μας διάθεση, κάποιον που μας την είπε για αυτό που είπαμε.
    Ποτέ όμως δεν φταίμε εμείς οι ίδιοι.
    Πάντα κάτι άλλο.

    Πολιτική ορθότητα και σεβασμός του κώλου.

    Με σέβεσαι μόνον όταν αποδέχεσαι ασυζητητί, κάθε τι που εκφράζω.

    Αν εγώ είμαι vegeterian, όλοι θα γίνετε. Και αν δεν γίνετε, μην τολμήσετε να πείτε ότι τρώτε ζώα. Δεν με σέβεστε.

    Αν εγώ δεν διαχωρίζω τα φύλα, ούτε οι υπόλοιποι θα τα διαχωρίζετε. Και αν τα διαχωρίζετε, μην το πείτε ευθέως, γιατί είστε σεξιστες.

    Αν εγώ θέλω συνεχώς να κλαψομουνιαζω γιατί με παράτησε ο γκόμενος, που δεν είναι κ, μην μου πει κανείς ότι "έλεος με την κλαψομουνιαση".

    Αν εγώ κάνω ένα νημα και έρθουν κάποιοι και γράψουν ότι διαφωνούν, η απάντηση είναι "παενε σαπερα και μην ασχολείσαι".

    Και μην ασχολείσαι με ηλεκτρονικές φάτσες. Δεν υπάρχουν. Είναι αόρατες. Αυτές που έχεις γνωρίσει από κοντά, είναι άλλες από αυτές που γράφουν εδώ μέσα.

    Και αφού εσύ τολμάς να διαφωνείς και να το λες, διώχνεις τον κόσμο. Και βέβαια τον διώχνεις γιατί δείχνεις ότι δεν είμαστε όλοι ίδιοι σε αυτό τον κόσμο.

    Κάποιοι έκαναν παραπέρα βήματα στην αντίληψη. Κάποιοι άλλοι αρνούνται πεισματικά. Γιατί το να πάρεις την ευθύνη είναι βαρύ πράγμα. Αρα, είστε όλοι για κλωτσιές.

    Μην συζητάτε, μην διαφωνείτε, μονάχα αποθεωστε. Μονάχα κάντε παράλληλους μονολόγους. Μην έρθετε ποτέ των ποτών, σε αντιπαράθεση. Δεν αντέχεται η αντιπαράθεση. Ω πονάει!!!

    Έτσι θα διατηρηθεί το φόρουμ, έτσι θα προχωρήσει ομαλά η ζωη. Έτσι μόλις το φόρουμ καταφέρνει να συζητήσει, γαμιεται το σύμπαν!!!
     
    Last edited: 5 Νοεμβρίου 2017
  5. Seras Victoria

    Seras Victoria Danger! Danger! High Voltage! Contributor

    Κανεις ένα βασικό λάθος σε όλο αυτό. Κανείς δεν είπε να μην διαφωνούμε και να μην έχουμε διαφορετικές γνώμες. Κα-νεις όμως, αυτά είναι στη φαντασία σας για να δικαιολογείτε τα αδικαιολόγητα.

    Αυτό που λένε πολλοί είναι ότι έχουμε βαρεθεί τον ΤΡΟΠΟ σας. Τεράστια η διαφορά. Υπάρχουν πολλοί τρόποι να διαφωνήσει κανείς, τυχαίνει να διαλέγετε τον χειρότερο.

    Αλήθεια, στην πραγματική σας ζωή λέτε σε κανέναν στα μούτρα του "σταματά την κλαψομουνιαση;" Αν ναι, πάω πάσο. Δεν σώζετε η κατάσταση.

    Επίσης, ειλικρινά και να διαφωνούσα με κάποιον δεν θα το έκανα ποτέ έτσι ομαδικά όπως το συνηθιζετε. Πραγματικά θα ντρεπόμουν να το κάνω αυτό το πράγμα.
     
  6. íɑʍ_Monkeץ

    íɑʍ_Monkeץ Contributor

    Αυτός είναι ο τρόπος μας, πράγματι. Άμα βαριέστε, αγνοήστε μας και όλα καλά.

    α) ναι.

    β) Εγώ προσωπικά, ότι έχω να πω το λέω ευθέως, ωμά. Δε περιμένω να αρέσει σε όλους αυτά που γράφω, χεστήκαμεν.

    *Μη μου πεις ότι ξαφνικά σκέφτεσαι το καλό του Φόρουμ γτ δε πείθεις.
     
  7. subwhat

    subwhat Gandalf's property, not for sale Contributor

    Στην ζωή μου, συμπεριφέρομαι οπως ακριβώς εδώ μέσα. Εγώ ένα άτομο είμαι. Εσύ; Είσαι πολλά;
    Και ότι έχω να πω, ευθέως θα το πω. Σε επίπεδο απόψεων όμως. Σε προσωπικό επίπεδο θα το κάνω όπου έχω πάρει άδεια.
    Η κατάσταση δεν σώζεται όσο χαϊδεύουμε αυτακια. Όσο χτυπάμε πλατουλες και δεν λέμε ποτέ ευθέως την αλήθεια.

    Με ποιον τρόπο θα διαφωνήσω, την επόμενη φορά θα σε ρωτήσω. Μέχρι τότε θα σου πω αυτό που σου αρέσει, "παενε σαπερα και μην ασχολείσαι μαζί μου".
    Έτσι δεν είναι; Ε;

    Τέλος, αν έχεις κάτι να πεις, πάνω σε αυτά που έγραψα, πες το.
    Τσιτατα σε προσωπικό επίπεδο, απλά προκαλούν γέλιο.
     
  8. Seras Victoria

    Seras Victoria Danger! Danger! High Voltage! Contributor

    Εκτός πραγματικότητας.

    Το θέμα είναι ότι δεν έχετε συναίσθηση της κατάστασης οπότε ο,τι και να πω δεν έχει νόημα. Ο αγενής άνθρωπος δεν θα πει είμαι αγενής. Θα πει λέω την άποψη μου, λέω την αλήθεια μου και άλλες βολικές δικαιολογίες.

    Δεν έχω χρόνο να σας μάθω τρόπους και κυρίως δεν έχω χρονομηχανή.
    Συνεχίστε να βαυκαλιζεστε ότι απλά εκφερετε την άποψη σας και δεν αντέχουμε οι υπόλοιποι τις χαρισματικές σας "αλήθειες" και ότι αυτό είναι το θεμα όπως θα συνεχίσω κι εγώ να λέω τα δικά μου.
     
  9. tithon

    tithon Contributor

    δεν μου αρέσει ο τρόπος σας.
    ο τρόπος σας αποκαλύπτει οτι χάνω την ψυχραιμία μου καθ' ετέραν και εκδηλώνω τη μανία μου ενάντια στους δαίμονες που δεν ανταποκρίνονται στην υποχρέωση να με κολακεύουν.
    το να μη με ρωτάτε και να μην ικανοποιείτε τα γούστα μου είναι εκτός πραγματικότητας.
    όσους δεν με ευχαριστούν τους διαγιγνώσκω ως ναρκισσιστές αγενείς.
    ακολούθως, δεν επιτίθεμαι στους δαίμονές μου, αλλά στους αγενείς. οπότε έχω ορθότητα, στο μυαλό μου. διότι η καλύτερη άμυνα είναι η επίθεση.
    επειδή μου είναι δύσκολο να υποστηρίξω οτι οφείλετε να χειροκροτείτε την κλάψα και τη δυσφορία μου, το μίσος μου για τον δαίμονά μου, θα απαιτώ κάθε τόσο να το βουλώσουν ή να αποβληθούν απ' την αγορά όσοι αποκαλύπτουν αγενώς τις προθέσεις μου.

    είναι ασήμαντο και αδιάφορο το οτι εκρήγνυμαι, το ότι αναγκάζομαι να ονομάσω αυλές και πρόβατα όσους μου αποκαλύπτουν οτι δεν κατορθώνω να υποστηρίξω τη θέση μου. το σημαντικό και απαράδεκτο είναι οτι μου αποκάλυπτουν οτι χρειάζομαι να βρίζω και να κυκλοφορώ με εκλαϊκευμένα εγχειρίδια ψυχιατρικής και καλών τρόπων για να τους εξορκίζω. το σημαντικό και απαράδεκτο είναι που μου λεν' ευθέως και αγενώς, γιατί χρειάζομαι βρισιές και εγχειρίδια. αν μου το έλεγαν γλυκά και περιφραστικά θα ήμουν σε θέση να το διαχειριστώ. αμέ.
     
  10. Seras Victoria

    Seras Victoria Danger! Danger! High Voltage! Contributor

    Ψυχανάλυση από την λαϊκή. Θα έλεγα ότι γελάω αλλά έχει γίνει πολύ κλισε.
     
  11. tithon

    tithon Contributor

    η ψυχανάλυση τι είναι; κι άλλες άγνωστες λέξεις;
     
  12. charlotte

    charlotte «Μηδείς αγεωμέτρητος εισίτω μοι την θύρα»

    Δεν βλέπω συζητήσεις, παρά μόνο επιθέσεις εκατέρωθεν. Δεν βλέπω σκέψεις και απο μερικούς εκπλήσσομαι δυσάρεστα. Ο προβληματισμός δικός μου......