Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Σκέψεις και προβληματισμοί για τις BDSMικές συζητήσεις στο forum

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος espimain, στις 14 Μαρτίου 2017.

  1. sweet_release

    sweet_release ~she looks like the moon~

    Γιατί να σε νοιάζει ο σεβασμός ή όχι ενός ατόμου στο ίντερνετ ?Θα με θίξει κάποιος όσο του το επιτρέψω εγώ.Δεν μαρέσει το ύφος? η άποψη? η μούρη? η γραφή κάποιου ?κλείνω το μπραουζερ και παω να φάω κάτι.....Big deal...αν ο άλλος δεν έχει τρόπους ο ίδιος γελοιοποιείται ούτε πρόκειται να μπω σε τρυπάκι θα στην πω θα μου την πεις ποιος θα τα γράψει πιο ωραία.Ας το κάνουν αυτοί που έχουν μεράκι στα γράμματα   gg hf
     
  2. Θρυαλλίς

    Θρυαλλίς Staff Member

    Χαρακτηριστικό παράδειγμα τα Indroduce που "γεινοντε ωλα μειλως"  
     
  3. Seras Victoria

    Seras Victoria Danger! Danger! High Voltage! Contributor

    Πολιτική ορθότητα η ευγένεια...
    Δεκτό ότι κάποιοι μπορεί να μπαίνετε εδώ μέσα για να χλευασετε τους άλλους αλλά όχι και να το βουλωσουμε όσοι μας ενοχλεί.

    Να σας πω την αλήθεια κι εγώ πληττω αφόρητα με τις επαναλαμβανόμενες αυτές συζητήσεις μην νομίζετε.
    Μακάρι να μην μου δίνονταν συνεχώς οι αφορμές να τα λέω και να τα ξαναλέω.
     
  4. Seras Victoria

    Seras Victoria Danger! Danger! High Voltage! Contributor

    Δεν διαφωνώ, στο έχω πει αυτό.
     
  5. Θρυαλλίς

    Θρυαλλίς Staff Member

    Χαίρομαι.

    Ο καθένας ας αναλάβει τις ευθύνες των πράξεων του και των γραφομενων του.

    Η εξωφορουμικη ζωή είναι πολύ πιο σκληρή από ότι εδώ μέσα σε ότι αφορά τις διαπροσωπικες σχέσεις των ανθρώπων.

    Οποιος δίνει τόση πολλή σημασία στο τι γνώμη σχηματίζει ο καθένας μας εδώ μέσα για το άτομο του κακό του κεφαλιού του.
     
  6. elfcat

    elfcat . Contributor

    Aυτό με τις διαρκείς υποδείξεις για το πώς ΠΡΕΠΕΙ να συμπεριφερόμαστε, να αρχίσετε να το προσέχετε λίγο. Είναι τουλάχιστον κουραστικό, για να το πώ ΕΥΓΕΝΙΚΑ όπως άλλωστε επιθυμείτε.
    Δεν προτίθεμαι να απαντήσω στο ποστ σας , μου είναι φανερό ότι αγνοείτε βασικούς κανόνες του δημοσίου λόγου , αλλά θα σταθώ λίγο στις δύο τελευταίες παραγράφους σας, για το μόνο λόγο ότι πλέον ξεσπαθώνετε. Από πού απορρέει η υποχρέωση οποιουδήποτε εδώ πέρα να παριστάνει την νταντά, τον δάσκαλο, τον καλό άνθρωπο, πέραν από την ρομαντική, φαντασίωση ορισμένων για το πώς ΠΡΕΠΕΙ κατά την άποψή τους, να είναι και να συμπεριφέρονται οι άνθρωποι; Μέχρι πότε θα έρχεστε εσείς και ο οποιοσδήποτε άλλος να μας κουνάτε το δακτυλάκι για το πώς θα γράφουμε, θα εκφραζόμαστε, θα εκθέτουμε τις απόψεις μας. Πόσος χρόνος θα χρειαστεί να γίνει κατανοητό ότι στο δημόσιο λόγο, υπάρχουν απόψεις και μόνο απόψεις και όχι άνθρωποι και θα βρίσκεστε σε μια διαρκή σύγχυση μεταξύ πραγματικού και εικονικού; Μέχρι πότε θα μεμψιμοιρείτε για τα "κακόμοιρα" που πρωτομπαίνουν στο φόρουμ, σαν να είναι βλαμμένα, που δεν έχουν ζήσει τίποτε και τώρα εδώ μέσα κάποιοι κακοί τα κακομεταχειρίζονται και τα τρομοκρατούν; Μέχρι πότε ο όρος 'νεοεισερχόμενος στο φόρουμ" είναι συνώνυμο του "διανοητικά καθυστερημένου", που χρειάζεται προστασία; ΔΕΝ κατανοείτε πόσο προσβλητικό και υποτιμητικό είναι για τους νεοεισερχόμενους; Και τέλος μέχρι πότε θα πρέπει να λέμε ξανά και ξανά ότι ο πολιτισμός μας έχει ευτυχώς πια προχωρήσει και θεωρεί ότι είναι δικαίωμα του καθενός να παίρνει ΕΛΕΥΘΕΡΑ θέση πάνω σε απόψεις. Ξέρετε τί σημαίνει αυτό; Ότι μπορεί να παίρνει μια δ η μ ό σ ι α άποψη, να συμφωνεί, να την απορρίπτει, να την ξεκοιλιάζει, να την αναποδογυρίζει, να την θαυμάζει, να την χλευάζει, διαλύει και να την επανασυνθέτει. Δεν σας είναι προφανές ότι ΟΛΟΙ μπαίνουμε στο δημόσιο διάλογο, με τους ίδιους όρους και τις ίδιες προϋποθέσεις;
     
  7. tithon

    tithon Contributor

    ενδεχομένως υφίσταται προσπάθεια επιβολής πολιτικής ορθότητας από ορισμένες πλευρές, αλλά αυτή δεν κουράζει, αντιμετωπίζεται.
    αναφέρθηκα σε αυτό που κουράζει, ακριβώς γιατί σε κάποιον βαθμό γίνεται κατανοητό και γι αυτό δυσδιαχείριστο. οι τακτικές εκρήξεις οργής, για παράδειγμα, δεν αντιμετωπίζονται. δεν θέλει κανένας να τις αντιμετωπίσει.
     
  8. rea..

    rea.. Contributor

    Ίσως τελικά αυτή να είναι η ρίζα του "κακού". Καθόμαστε μπροστά σε μια οθόνη και διαβάζουμε σχόλια και απαντήσεις και πολλές φορές κάποια πράγματα όπως γράφονται παρεξηγούνται.

    Μπορεί κανένας να μην είπε ποτέ "χαχα δεν ξέρεις", και ακόμα και αν ειπώθηκε, μου φαίνεται πολύ χαζό για να μπει κάποιος στην διαδικασία να το υπολογίσει.

    .. Έχει τύχει να παρακολουθήσω πολλά νήματα που κάποια μέλη απλά τοποθετούνται και κάποια άλλα αμύνονται από το πουθενά, σε μια παράλογη "ευθιξία".

    Και έχω δει ακυρωτικές συμπεριφορές και εριστικές απαντήσεις από τα ίδια τα άτομα που διαμαρτύρονται για αυτά.

    Και δεν καταλαβαίνω, αφού τα κάνουμε γιατί ζητάμε και τα ρέστα? Γιατί μας "αναγκάζουν οι άλλοι να τα κάνουμε"? Με ποια λογική στέκεται αυτό?

    Δεν χρησιμοποιούμε την λέξη μπούλινγκ για ψύλλου πήδημα, δεν μιλάμε για τραμπουκισμό σε μια μη προσωπική επίθεση.
    Προσωπική επίθεση είναι να σε βρίσω ή να σε δυσφημίσω, όχι να απορρίψω την θέση σου με τα επιχειρήματα μου.
    Ακόμα και οι θέσεις με το πιο επιβλητικό ύφος, δεν μπορούν στην πράξη να επιβληθούν σε κανέναν.

    Μάλιστα μπορεί να πει κανείς, ότι προσωπική επίθεση είναι να κατηγορούμε κάποιον για τραμπουκισμό από το πουθενά. Και παρόλο που δεν έχουν ονοματιστεί τα μέλη, περιγράφονται.

    Αν λοιπόν το "χαχα δεν ξέρεις" δεν σου έρθει με την ξεκάθαρη μορφή, τότε επιλέγεις εσύ πως θα το λάβεις και τι θα κάνεις με αυτό. Πάντως σίγουρα δεν πληρεί τις προϋποθέσεις για να χαρακτηριστεί ως τραμπουκισμός και προσωπική επίθεση.
     
  9. whisperer

    whisperer Regular Member

    εκεινο που εχω να πω ειναι πως ειναι αλλο πραγμα να γινεται μια συζητηση και να υπαρχουν διαφωνιες βασισμενες σ επιχειρηματα εκατερωθεν αντιπαραθετοντας αποψεις και τελειως διαφορετικο, το ζητουμενο να καταληγει να ειναι το ποιος θα επιβληθει στον αλλο πισω απο ενα πληκτρολογιο
     
  10. Seras Victoria

    Seras Victoria Danger! Danger! High Voltage! Contributor

    Έχω πει αυτά που θέλω να πω.

    Δεν θεωρώ ότι έχω το απόλυτο δίκιο με το μέρος μου. Θεωρώ ότι έχω σιγουρα ένα κομμάτι αυτού. Κάποια πράγματα τα λαμβάνω υπόψιν μου και ας μην φαίνεται. Τα υπόλοιπα τα πετάω.

    Φαντάζομαι όλοι το ίδιο.
     
  11. cadpmpc

    cadpmpc Contributor

    Παλιόπραμα ο τάραχος...
    Ο τάραχος του άλλου είναι ο δικός μας τάραχος...
    Προσπεράστε τον..!
    Μπορούμε, μπορείτε, μπορούν..!
     
  12. Bess

    Bess .....

    Εχεις