Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Το Ανδρολογικό Ινστιτούτο υποστηρίζει ότι το Survivor «εκτόξευσε» τις σεξουαλικές επιδόσεις

Συζήτηση στο φόρουμ 'Κοινωνία' που ξεκίνησε από το μέλος Lady in Corslet, στις 24 Ιουλίου 2017.

  1. Lady in Corslet

    Lady in Corslet Mind the gap...

    Ποια είναι η γνώμη σας για την ακόλουθη έρευνα?
    Συνέβαλε και στη δική σας ερωτική ζωή (όσων το παρακολουθούσατε) και πως?

    http://www.lifo.gr/now/life/152958
     
  2. Janine

    Janine Regular Member

    Μάλιστα. Άρα τι χρειάζονται οι Έλληνες για να γίνουν πιο ευφυείς, πιο απενοχοποιημένοι, να έχουν λιγότερο άγχος, ισχυρότερο ένστικτο επιβίωσης και μεγαλύτερες σεξουαλικές ορμές; Μα περισσότερα survivor βέβαια!
    Ε, στην πορεία θα ξεχάσουν κι αυτά που ξέρουν από αυτή την έρμη, κατακαημένη ελληνική γλώσσα, αλλά δε βαριέσαι, αν είναι να έχουν όλα τα παραπάνω οφέλη, ας μην ξέρουν να βάλουν στη σειρά υποκείμενο-ρήμα-αντικείμενο. Να μη μιλήσω για την εξαιρετική παιδεία που θα λάβουν, αυτήν τη λαμβάνουν από γεννησιμιού τους. Είναι η ίδια που τους σπρώχνει να κοκορεύονται για το τι έκαναν οι Αρχαίοι Έλληνες όταν οι ξένοι έτρωγαν βελανίδια, ενώ δεν ξέρουν να ξεχωρίσουν τι γιορτάζουμε την 28η Οκτωβρίου και τι την 25η Μαρτίου- ούτε λόγος για τη νεώτερη ιστορία, αυτή ήταν έτσι κι αλλιώς εκτός ύλης, μαζί με το Μέγα Αλέξανδρο (Τι, ναι, μεγάλος στρατηγός αλλά πουστράκος, έπαιξε και τη μάνα του η Τζολί. Κι από Βενιζέλους έχουμε έναν τον Βαγγέλη κι έναν του αεροδρομίου, ε κάποιος πολιτικός θα ήτανε κι αυτός, εκεί στο "συνωστισμό", ίσως).

    Συγχωρήστε μου το καυστικό της τοποθέτησης, αλλά δεν ξέρω αν πρέπει να κλάψω ή να γελάσω. Εντάξει, ομολογώ ότι το έχω πει μεταξύ σοβαρού κι αστείου ότι το Survivor ήταν κάτι σαν κοινωνικό πείραμα, με όλα τα θλιβερά συμπεράσματα που μπορεί να βγάλει κανείς, κι ως εκ τούτου είχε ένα, θλιβερό επίσης, ενδιαφέρον, αλλά να το παινεύουν κι ανδρολόγοι για την αύξηση της ερωτικής επιθυμίας των ανδρών, δεν το περίμενα. Φαίνεται ότι ο greek lover ένιωσε απειλή που η γυναίκα του χαλβάδιαζε τον Ντάνο στο γυαλί κι αποφάσισε να αποδείξει τη σεξουαλική του ρώμη. Οκ, θα μου πει κανείς, κι αυτό κακό δεν είναι κατ' αρχήν. Κακό αρχίζει να γίνεται από τη στιγμή που ένας λαός που υποφέρει στρέφεται μόνο στον άρτο και στα θεάματα για παρηγοριά, αντί να ευαισθητοποιηθεί έστω και λίγο, να αλλάξει τακτική και ζωή, έστω και λίγο.

    Τουλάχιστον κάνει σεξ θα μου πουν οι ανδρολόγοι, έστω και με έμπνευση το survivor. Θα κουνήσω κι εγώ το κεφάλι μου και θα πω, δίκιο έχετε, τουλάχιστον κάνει σεξ.

    Δεν λένε ότι ένας λαός έχει την κυβέρνηση που του αξίζει; Ε, δυστυχώς φαίνεται ότι έχει και την ερωτική έμπνευση που του αξίζει.