Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

ερωτικές συνταγές

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος Soraya, στις 6 Ιανουαρίου 2016.

  1. dina

    dina Σκλαβα της Brt Contributor

    Πω..πω...   
     
  2. espimain

    espimain Contributor

  3. espimain

    espimain Contributor

  4. mad_hatter

    mad_hatter You can always take more than nothing

    Ζεστο κακαο (@mad_hatter version)
    Οσο αγαπαω ενα ιδιαιτερο τσαι αλλο τοσο αγαπαω οτιδηποτε ροφημα μπορω να απολαυσω εναλλακτικα
    Ενα φλυτζανι φρεσκο γαλα
    Εναμιση καπακι κονιακ η μαυρο ρουμι (εγω τοσο βαζω)
    Ζαχαρη κατα βουληση (εναμιση κουταλακι για τα δικα μου γουστα)
    Και κακαο σε σκονη (καλυτερα να μην εχει ζαχαρη) - (δυο κουταλιες του γλυκου μου αρκει)
    Ζεσταινουμε το γαλα και μολις αρχιζει να γινεται χλιαρο ριχνουμε ζαχαρη και το αλκοολ της προτιμησης σας
    Οταν αχνισει ριχνουμε το κακαο και ανακατευουμε μεχρι να λιωσει
    Εγω λατρευω μια γερη δοση σαντιγυ και βανιλια προαιρετικα
    Μπορειτε φυσικα να βαλετε και σιροπι  
    Καλα κρυα
     
  5. espimain

    espimain Contributor



    Ingredients
    (leopard cake batter)
    • 3 egg yolks
    • 3 egg whites
    • 35 g water
    • 30 g vegetable oil
    • 15 g sugar for the egg yolks
    • 45 g sugar for the egg whites
    • 65 g flour
    • 1 tbsp dark cocoa powder
    • 1 tbsp cocoa powder
    (strawberry cream)
    • 200 ml heavy cream
    • 10 g strawberry powder
    • 15 g sugar
    (zebra cake batter)
    • 4 egg whites
    • 35 g water
    • 30 g vegetable oil
    • 15 g sugar for the egg yolks
    • 45 g sugar for the egg whites
    • 65 g flour
    • 1 tbsp dark cocoa powder
    • 1 tbsp cocoa powder
    (whipped cream)
    • 200 ml heavy cream
    • 15 g sugar
    • (giraffe cake batter)
    • 3 egg yolks
    • 3 egg whites
    • 35 g water
    • 30 g vegetable oil
    • 15 g sugar for the egg yolks
    • 45 g sugar for the egg whites
    • 65 g flour
    • 10 g cocoa powder

    (chocolate cream)
    • 200 ml heavy cream
    • 50 g chocolate
    • 15 g sugar
    • rum
    • banana, sliced
    • kiwi, sliced
    • orange, sliced
    • blueberries
    Let's get Cooking...
    1. *Make the cakes*
    2. Separate egg yolks from egg whites in two separate bowls. (no egg yolks for the zebra cake)
    3. Add sugar, water and vegetable oil into the bowl with the egg yolk and mix well.
    4. Sift in the flour and combine until batter is smooth.
    5. In a separate bowl, beat the egg whites. Add in sugar in three batches, beating until stiff peaks form.
    6. Pour in one large scoop of beaten egg whites to the egg yolk batter and mix until incorporated. Then add in the remaining egg whites in two batches, carefully folding it in.

    7. (for the leopard cake)
    8. Put about 2/3 of a ladleful of batter into two smaller bowls. Add in cocoa power in one and dark cocoa in the other and mix well.
    9. (for the zebra cake)
    10. Put about 1 ladleful of batter into a small bowl. Add in dark cocoa and mix well.

    11. (for the giraffe cake)
    12. Put about 1 ladleful of batter into a small bowl.
    13. Mix in cocoa into the rest of the cake batter.
    14. *Additional preparations*
    15. A.Line jelly roll pans with parchment paper.
    16. B. Whip cream until stiff peaks form. Set aside.
    17. Put cake batter for the design elements into piping bags and pipe the designs onto cakes. Bake for 1 minute at 180 degrees C. (Repeat this process twice for the leopard cake)
    18. Take out of the oven and pour in the main cake batter.
    19. Bake for 12 minutes at 180 degrees C. Take out of the oven and set aside to cool.
    20. Spread the whipped cream onto the cakes.
    21. Arrange the fruits on top and roll rightly.
    22. Refrigerate cakes for 4 hours.
    23. Slice off the ends for a clean finish and enjoy.
     
  6. espimain

    espimain Contributor

  7. espimain

    espimain Contributor

  8. espimain

    espimain Contributor

  9. espimain

    espimain Contributor

  10. espimain

    espimain Contributor

  11. espimain

    espimain Contributor



    Αφιέρωμα healthy recipes
     
  12. espimain

    espimain Contributor



    Αφιέρωμα healthy recipes