Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ?

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος MasterPerris, στις 10 Μαρτίου 2007.

  1. MasterPerris

    MasterPerris Contributor In Loving Memory

    Εχοντας δει αρκετα sait του εξωτερικου που αναφερονται στο bdsm εχω παρατηρηση οτι το 95% των μελων βαζουν φωτο δικια τους ολοσωμη και να φαινεται και το προσωπο τους, αυτο φυσικα βοηθαει με το να ξερεις και την εμφανιση του αλλου, για το τι θα επιλεξεις αμα θελει καπιος/α να γνωρισει καπια/ον χωρις να βρεθει προ εκπληξεων οταν σηναντηθουν και αλλα φανταζοντουσαν στα τυφλα και αλλα βλεπουν στα φανερα, και δεν εχουν κανενα προβλημα αν τους δει και καπιος γνωστος γιατι απλα δεν νιωθουν οτι ειναι εξωγιηνοι η λεπροι, και οτι τα ερωτικα γουστα του καθε ανθρωπου μπορουν να διαφερουν απο ανθρωπο σε ανθρωπο χωρις να παρεξηγη κανενας την διαφορετικοτητα του καθενος,γιατι ολα τα δακτυλα δεν ειναι ιδια τι πρεπει να κανουμε δηλαδη να τα κοψουμε να τα κανουμε ολα ισια?.....και αντε και τα κοβουμε πιο δακτυλο θα παρουμε σαν προτυπο το 1ο το 2ο 3ο 4ο 5ο?..... πιο ειναι το ομαλο..... για να κανουμε και τα αλλα τεσσερα τα ανωμαλα ομαλα.....? 

    Αναρωτιεμαι λοιπον εμεις γιατι δεν βαζουμε της δικιες μας φωτο πλην 2-3 ατομων που εχουν βαλει, τι φοβομασται λοιπον μην ερθει το ηθων και μας πει γιατι εισαστε Κυριαρχοι/ες οι σκλαβες/οι στα ερωτικα σας,...... οι εμεις τα ανοιχτα μυαλα εχουμε ταμπου και ντροπες χειροτερα απο τους βανιλα?

    Μηπως λοιπον θα πρεπει σιγα σιγα να εξελιχθουμε και εμεις να ανεβασουμε λιγο τον πηχυ και να βαζουμε και φωτο μας?Τι λετε εσεις ανεβαινουμε ενα σκαλι ακομα? Η εχουμε να φοβηθουμε κατι? Η πραγματικα νιωθουμε κατα βαθος ανωμαλοι?

    Περιμενω λοιπον απο ολλους της αποψεις σας για το θεμα.
     
  2. Apollyon

    Apollyon God's Demon Contributor

    Δεν θα φαίνομαι καλά στο άβαταρ αλλιώς κανένα πρόβλημα
     
  3. hermis

    hermis Regular Member

    Απάντηση: ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ?

    Πολύ ώριμα τα λες αλλά θεωρώ πως υπάρχουν 4 θέματα κατά την υποκειμενική μου άποψη που αξίζουν προσοχή …
    Πρώτα από όλα θέλει παιδεία το όλα ζήτημα και στην Ελλάδα πάσχουμε από το είδος αυτό…. Σίγουρα δεν είναι θέμα ανωμαλίας…

    1ο θέμα : μπορείς να δεις στο ποστ ¨Η ΒΑΡΥΤΗΤΑ ΜΙΑΣ ΛΕΞΗΣ¨ πόσο ενοχλεί μια έκφραση (δική μου η λέξη) τα άτομα να την βλέπουν… φαντάζεσαι αγαπητέ να μιλάγαμε με φώτο τι θα γινόταν , εκεί να δεις κρίσεις και ειρωνείες …

    2ο θέμα: επειδή εδώ μέσα μπορούν να γίνουν μέλη άτομα αγνώστου ταυτότητας και έτσι υπάρχει θέμα με την φώτο. Αυτά τα άτομα τα οποία αν οι προθέσεις τους δεν είναι ευγενικές μπορούν να χρησιμοποιήσουν την φώτο για αθέμιτους λόγους και πιστεύω να με καταλαβαίνεις (από θέματα επαγγέλματος μέχρι οικογενειακά).

    3ο θέμα: καλό είναι και να φαίνεται μόνο ο χαρακτήρας από τον καθένα μας. Πιστεύω πως δημιουργεί μια μαγεία θετική. (βέβαια συμφωνώ πως μπορεί αυτή η καλή μαγεία να γίνει ΜΑΥΡΗ στην περίπτωση που αντικρίσεις το άτομο το οποίο μιλάς) αλλά έχει και αυτό το γούστο του , διότι μέσα σου έχεις δημιουργήσει κριτήρια για το άτομο που σε ενδιαφέρει όχι επηρεασμένα από το ποσοστό ομορφιάς.
    Κριτήρια που εύκολα μπορούν στην χειρότερη να σε κάνουν φίλο… σε περίπτωση φώτο το χάνεις…

    4ο θέμα: μήπως αν μπούνε και φώτο αρχίζει να θυμίζει η κοινότητα site γνωριμιών?
    Και αυτό ίσως υποβαθμίσει τον ρόλο της?? Μιάς και αυτή η παιδεία στην Ελλάδα πάσχει. Νομίζω πως ο ρόλος της είναι πρώτα από όλα κοινωνικός και μετά έχει να κάνει με live επαφές.

    Μπορεί εμείς να τα βλέπουμε με open mind διάθεση αλλά σίγουρα φίλε μου υπάρχουν και εκείνοι που δεν τα βλέπουν έτσι.


    Τι λες δεν είναι έτσι??


    Με εκτίμηση
     
  4. Apollyon

    Apollyon God's Demon Contributor

    Θα ήταν καλό να δεχτείς οτι είχες λάθος σε αυτό το θέμα και να το προσπεράσεις.Μην χρησιμοποιείς άλλα threads για να εκφράσεις παράπονα είναι κουραστικο
     
  5. perfect_number

    perfect_number Regular Member

    Απάντηση: ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ?

    Αμαν πια με αυτο το "εξωτερικο"...νισαφι πια.Η εξελιξη γινεται για αλλους λογους,οχι επειδη ακολουθουμε παραδειγματα με αισθημα ενοχης.Αν αρχισουμε να αφοριζουμε και τους ομο'ι'δεατες μας και οχι μονο την αδικη κενωνια,τη κατσαμε τη βαρκα....
    (Αμα έμενα στο αμστερνταμ ή στο λονδινο,χαρηκα πολυ,και το Α.Φ.Μ μου θα εβαζα...)
     
  6. MasterPerris

    MasterPerris Contributor In Loving Memory

    Απάντηση: ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ?

    Φιλε οταν θελουμε να αποφηγουμε κατι μπορουμε να βρουμε χιλιες και μια δικαιολογιες για να το αποφηγουμε .
    Η ουσια ειναι οτι αφου δεν ειναι ανωμαλια τα ερωτοικα γουστα του καθενος τι εχουμε να φοβηθουμε?
    Γιατι και εδω δεν μπορουμε να σπασουμε τα ταμπου μας οπως εχουν κανη ολοι οι πολιτισμενοι λαοι, γιατι αυτοι δεν ντρεποντε να μηλανε οχι μονο με φωτο αλλα και επωνυμα στα διαφορα sait που γραφουν, και παρτυ που διοργανωνουν?
    Μηπως τελικα εμεις οι ιδειοι στο πισω μερος του μυαλου μας θεωρουμε αυτα που μας αρεσουν ανωμαλα?
    Εγω προσωπικα φιλε δεν εχω προβλημα ουτε με την φωτο μου ουτε για το ποιος ειμαι, αυτα τα εχω ξεπεραση εδω και χρονια, οι φιλοι μου οπως ξερουν τι ομαδα ειμαι, ετσι ξερουν και τα ερωτικα μου γουστα οπως ξερω και εγω τα δικα τους, και δεν υπαρχη κανενα προβλημα.
    Τι φοβομαστε γμ την ανωμαλια μου μην το μαθουν στην δουλεια, μην το μαθουν στην οικογενεια, μην μην μην, εισαι καλος στην δουλεια σου? αυτο νομιζω πρεπει να τους ενδιαφερει οχι τι κανεις με τη γυναικα σου η την γκομενα σου στο κρεβατι σου.
     
  7. MasterPerris

    MasterPerris Contributor In Loving Memory

    Απάντηση: ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ?

    Οποτε φιλε αφου δεν μενουμε εκει που αναφερεις ας κληστουμε στα καβουκια μας και ας τραγουδησουμε το ποτε θα κανη ξαξτερια..... και ισως σε καμια 70αρια χρονια ξεψαροσουμε και εμεις ,....... η φωτο κανη τζιζ, στα παρτυ θα ερθει το ηθων,....τι αλλο ειπαμε πρεπει να προσεχουμε?.......   
     
  8. perfect_number

    perfect_number Regular Member

    Απάντηση: ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ?

    Αυτους που επιμενουν οτι ξερουν πώς πρεπει να ειναι τα πραγματα χωρις να εχουν υποψιν τους οτι καποιος μπορει να λειτουργει αξιοπρεπως και με συνειδηση χωρις να ακολουθει τις οδηγιες του εγχειριδιου του "σωστου" και "συνειδητοποιημενου" μπιντιεσεματζη...
     
  9. MasterPerris

    MasterPerris Contributor In Loving Memory

    Απάντηση: ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ?

    Φιλε δεν επιβαλη κανενας κατι που θα πρεπει να κανει παρα την θεληση του, το θεμα ειναι γιατι εμεις να εχουμε τοσες φοβιες για ολα και να κρυβομαστε πισω απο το δακτυλο μας σαν να ειμαστε λεπροι?Ανθρωποι σοβαροι ειμαστε νομιζω με της οικογενειες μας, της δουλειες μας,κ.λ.π.οπως ολος ο αλλος κοσμος, διαφερουμε στα ερωτικα μας γουστα θα μου πεις απο τους υπολοιπους, ε και λοιπον που ειναι το προβλημα?
    Γραφουμε τοσα και τοσα εδω γιατι να μην βλεπουμε και πιος τα γραφει?Γιατι να κρυβομαστε σαν να ειμαστε καμια τρομοκρατικη οργανωση.....και τελος μια απορια ειχα γιατι να διαφερουμε απο τους αλλους μπιντιεσεμτζιδες του εξωτερικου, και μια προταση εκανα οτι καλο θα ηταν να βαζαμε φωτο μας , δεν επιβαλω κατι σε κανενα, οποιος θελει βαζει οποιος δεν θελει δεν του επιβαλει κανενας να το κανει.
    Και θα σου πω και κατι αλλο βαζεις μια αγγελια και ζητας ενα υποτακτηκο ατομο και ειδικα μια σκλαβα, με την ιδια ευχερεια θα σου απαντηση καποια/ος αμα βλεπει μια φωτο σου,( που μπορει να μην ειναι θα μου πεις και δικια σου) εστω και ετσι ας το παρουμε, παρα αμα δεν ξερει ποιος ειναι πισω απο την αγγελια?Με την ιδια εμπηστοσυνη θα σου απαντηση? Η θα εχει καποιους φοβους για το τι μπορη να εισαι/π.χ να σκεφτη οτι μηπως αυτος ειναι ενα πραγματικα ανωμαλο ατομο και μπορει να της/ου κανεις κακο, ενω η φωτο σου δινει καποια σηγουρια ? Η καποιος Κυριαρχος/η γραφει και μιλαει τηλεφωνικος επι μηνες με καποια/ο σκλαβα/ο και εχει φτιαξει κατι ομορφο στην σκεψη του/ης ,και οταν ερθει η ωρα να συναντηθουν διαπηστονουν οτι η εμφανιση της/ου αλλου ειναι αστα να πανε, αυτο φυσικα ισχυει και αντιστροφος να μην βλεπετε ο/η Κυριαρχος/η, τοτε δεν φευγει ολη η μαγεια που ειχαν φτιαξει εκ των προτερον εκαστος για τον αλλον, και φευγει η γη κατω απο τα ποδια τους?
    Υ.Γ. Επιδης θα λειψω μερικες ημερες δεν θα μπορω να απαντησω σε ερωτησεις επι του θεματος, οταν επιστρεψω θα απαντησω.
     
    Last edited: 11 Μαρτίου 2007
  10. Astarty

    Astarty Contributor

    Δεν έχω να φοβηθώ τίποτε. Αλλά είμαι επικινδύνως όμορφη;-)
     
  11. Guest05

    Guest05 Guest

    Είναι. Και αν βάλει φωτογραφία θα είναι η προηγούμενη από αυτή που θα δείχνει να την σφάζω στο γόνατο. εχχεεχχεχεχε

    Η δική μου πάντως είναι στο avatar
     
  12. zinnia

    zinnia Contributor

    Εγω δεν εχω φωτογενεια..καιγονται τα φιλμς..μη σας τρομαξω κιολας..