Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Παλαιάς & Νέας Κοπής

Συζήτηση στο φόρουμ 'Νέοι στον χώρο του BDSM' που ξεκίνησε από το μέλος Lady in Corslet, στις 23 Μαϊου 2016.

  1. Lady in Corslet

    Lady in Corslet Mind the gap...

    Μέσα στα χρόνια που βρίσκομαι στο παρόν φόρουμ έχω διακρίνει μία ευρύτερη τάση, οι παλαιάς κοπής λάτρεις του BDSM να μειώνουν σταδιακά την συμμετοχή τους στο φόρουμ είτε να αποφασίζουν να αποσυρθούν εντελώς από αυτό.

    Θεωρείτε ότι υπάρχουν διαφορές στα άτομα παλαιάς και νέας κοπής? Κι αν ναι σε ποιους τομείς?

    Π.χ.
    Διαφέρουν στην στάση ζωής σε σχέση με το BDSM? Κι αν ναι, πως?
    Διαφέρουν στον τρόπο που εκφράζονται, που εμβαθύνουν, που συνδιαλέγονται?

    Τι έχει αλλάξει? Κι αν έχει αλλάξει κάτι, σας ικανοποιεί το τελικό αποτέλεσμα?
     
  2. Οι παλαιοτεροι ποσταραν απόψεις, δε θα εξετασω σωστές ή λάθος, οι νεότεροι ποστάρουν φωτογραφίες και βιντεάκια. Ξαναλέω βέβαια ότι όποιος εγγράφεται στο φόρουμ δεν σημαίνει απαραίτητα ότι ασχολείται και με το χώρο.
    Δεν με ικανοποιεί το τελικό αποτελεσμα. Ξερω γω, μπορεί και να μεγάλωσα  

    Για τη στάση ζωής δεν μπορώ να ξέρω, η εκτίμησή μου είναι καθαρά βάσει όσων βλέπω εδω μεσα.
     
  3. brenda

    brenda FU very much

    Υπάρχει και τρίτη κατηγορία, η ''δικής μας κοπής''. Κοβόμαστε και ανασυντιθέμεθα κατά το δικό μας δοκούν, έτσι βέβαια λέγεται ότι αυξάνεται ο ανθρωποπληθωρισμός, με αποτέλεσμα, αυτοί οι παλιοί, να ανασυντίθενται μέσω νέων προφίλ, μέσω δανεικών, με τις αλλαξοκωλίτσες να είναι επί ημερησίας διάταξης. Το περίφημο Inception, ή ακόμη και η οπτική του Escher, αποτυπώνεται ανάγλυφα στα ποστ των μελών αυτών, που όσες προσπάθειες και να καταβάλλουν, τελικά δεν καταφέρνουν να απαλλαγούν από την περπατημένη της λογικής τους και τις επαναλήψεις των νοητικών τους αγκυλώσεων. Οπότε, μην απορείτε και τόσο, δεν είναι όλα έτσι όπως δείχνουν, ή τελικά, όλα είναι ακριβώς έτσι όπως δείχνουν. Στον κόσμο του Escher λοιπόν, όλα είναι σχετικά, οι συνειρμοί, ελεύθεροι, δικοί σας...
      
     
  4. halkidikiotis

    halkidikiotis reflexology, therapy massage tantra

    Αχαχ όπως διάβασα το νημα την επικεφαλίδα νόμιζα αναφέρεται σε λίρες.
     
  5. ....και μετά;
     
  6. Circe

    Circe Lemon zest

    Μετά ξύπνησε!  
     
  7. Pain-Inducer

    Pain-Inducer Premium Member

    παλια απλα ηταν η αρχη . αλλη ορεξη αλλες φαντασιες αλλες φαντασιωσεις . ηταν το φορουμ κατι νεο στον χωρο .βρεθηκαμε πολλοι συναντηθηκαμε τα ειπαμε . εγω προσωπικα προ φορουμ . μετα ειναι και η ηλικια μεγαλωσαμε αλαξανε τα θελω ολο αυτο το ειδα εγω προσωπικα απο μια αλλη γωνια . ισως εγω μαρεσει ο χωρος λιγο πιο πολυ και ξαναφανηκα εδω μεσα . χαιρομαι που βλεπω να μπαινουν καθημερινα και νεα ατομα . απλα οι παλιας κοπης καπου κουραστικαμε . βεπεται ηλικια τοπο στα νιατα . οχι μονο ηλικιακα . και μην κρυβομαστε τοτε ειχαμε πολυ θεωρια και ισως λιγοτερη πραξη . και το τονιζω το ισως .
     
  8. Λύσανδρος

    Λύσανδρος Hide' n' seek... Contributor

    Δεν μπορώ να μιλήσω για πολύ παλιά επειδή δεν είμαι παρά κοντά στον χρόνο εδώ μέσα. Αλλά αυτό που έχω προσέξει είναι μεγάλο ρόλο δεν παίζει τόσο η ηλικία του σάιτ όσο η ηλικία και τα βιώματα αυτών που γράφουν.

    Κατά τα άλλα, κι εδώ, με ονομαστικά χιλιάδες μεν άτομα, αλλά πολύ λίγα αναλογικά με το σύνολο εγγεγραμμένων να μιλούν δημοσίως στα νήματα, προσωπικά έχω διαπιστώσει ότι το συγκεκριμένο σάιτ δεν διαφέρει στην ανθρωπογεωγραφία στατιστικώς καθόλου από ένα πχ. σάιτ μαγειρικής ή ένα σάιτ πχ. για λάτρεις των σπορ ή των ταξιδιών ή οτιδήποτε:

    Υπάρχουν (σε άντρες-γυναίκες) οι καλοί, οι μαλάκες, το αντίστροφο (μαλάκας ή καλός είναι το αντίστροφο για κάποιον άλλο, από αυτό που κρίνουμε εμείς ως μαλάκας ή καλός), οι ντροπαλοί, οι καυχησιάρηδες, οι συμπονετικοί, οι αναίσθητοι, οι ενθουσιώδεις, οι αδιάφοροι, οι παρέες, οι μοναχικοί, τα πάντα σχεδόν στην ίδια αναλογία όσο και στην κοινωνία εκεί έξω και όσο και παντού.

    Το κάπως διαφορετικό που έχω διαπιστώσει εδώ σε σχέση με άλλα σάιτ είναι ότι εδώ μπορεί κανείς ευκολότερα να βρει αυτό που αναζητά: Από απλή ενημέρωση αθέατα και διακριτικά σχεδόν για όλα τα θέματα του BDSM, μέχρι ανέμελη παρεούλα και χαβαλέ ή σοβαρή συζήτηση ή εκτόνωση αρνητικών συναισθημάτων άνετα και εκ του ασφαλούς, αλλά και μέχρι και να γνωρίσει ταίρι/α.

    Και σε άλλα σάιτ γίνονται τα παραπάνω και για το καθένα ξεχωριστά ενδεχομένως ευκολότερα κι από εδώ, αλλά εδώ τα βρίσκει κανείς όλα μαζεμένα. Για όποια διάθεση και προσδοκία και αν έχει και ό,τι (σχεδόν) και αν αναζητά.

    Και αυτό, τουλάχιστον όσο μπαίνω εγώ μέσα, δεν το έχω δει να μεταβάλλεται. Όσο για την ποιότητα ατόμων και τοποθετήσεων, ως μέσο όρο δεν ξέρω να πω, αλλά πάντως μπορεί κανείς να βρει όλων των ειδών τις ποιότητες ανθρώπων και σκεπτικών, από το πιο σαχλό και ανώριμο μέχρι το πιο εμβριθές και από το πιο υστερικό και συμπλεγματικό μέχρι το πιο κατασταλλαγμένο και φυσιολογικό, και όλα σχετικά εύκολα.

    Για να το πω με μια (ολίγον σεντονάτη) πρόταση:
    Αν μου έρθει η διάθεση από το να διαβάσω ανενόχλητος κάτι σοβαρό σχετικά με το BDSM που μου ήρθε να διαβάσω,
    μέχρι να εκφράσω αυτά που σκέφτομαι και νοιώθω,
    και μέχρι απλά να μιλήσω δημοσίως με άλλα άτομα του χώρου από ανέμελη και θετική διάθεση μέχρι και να πλακωθώ να το 'φχαριστηθώ,
    αλλά και μέχρι ή/και να γνωριστώ δια ζώσης με άτομα του χώρου και να μοιραστούμε μαζί το οτιδήποτε,
    εδώ μέσα μπορώ πια με βεβαιότητα να πω ότι όλα αυτά γίνονται εύκολα, μαζεμένα "όλα-σε-ένα" και νοικοκυρεμένα περισσότερο από άλλα σάιτ που έχω γνωρίσει.
     
  9. Λύσανδρος

    Λύσανδρος Hide' n' seek... Contributor

    Και ένα ακόμα θετικό που βρίσκω είναι ότι το σάιτ λίγο-λίγο αλλά συνεχώς ανανεώνεται σε μέλη οπότε έτσι αυξάνονται πάντα οι επιλογές και για τα πάντα, κάτι που είναι πολύ καλό.
     
  10. Λύσανδρος

    Λύσανδρος Hide' n' seek... Contributor

    Συνεπώς για μένα το τελικό αποτέλεσμα είναι όσο ικανοποιητικό θα επιθυμούσα για τον εαυτό μου, οπότε ΝΑΙ, αισθάνομαι ικανοποιημένος και ό,τι και αν έχει ή δεν έχει αλλάξει σε κάτι άλλο πέραν αυτού δεν με πολυενδιαφέρει.

    Αυτά που θέλω και αναζητώ, ανάλογα τα κέφια μου, εγώ προσωπικά από ένα BDSM σάιτ ικανοποιούνται από την αρχή που το πρωτοεπισκέφτηκα ως τώρα το ίδιο επαρκώς, οπότε μια χαρά και όλα καλά.  
     
  11. idiry8mos

    idiry8mos dare... feel it

    μαρεσει η συνδεση του μεγαλου χαρακτη με την πρωτοτυπια και τον αυτοσχεδιασμο της πραγματικοτητας του καθενα μας, αλλα μαλλον εισαι πολυ ευνοϊκη με το χαρακτηρισμο αυτο σε οτι αναβαινει εδω μεσα.... μακαρι να εβλεπα (και φυσικα εκφραζομαι εντελως προσωπικα) αυτη την βλασφημη λατρεια των διαστασεων που οδηγει σε καποιο νεο συμπαν..... ευελπιστω και διακεδαζω στην πορεια. Παντως πιστευω οτι ΟΛΑ ειναι ακριβως οπως φαινονται.... τα μεγαλα μεγαλακαι τα ανυππαρκτα ανυπαρκτα, οπως και στον Escher   με την αγαπη μου <3 καλο ταξιδι σε ολους -εςστο νημα της.... Αριαδνης  ,
     
  12. brenda

    brenda FU very much

    Ποια είναι η Αριάδνη, αυτή με τον μίτο?