Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Sm rechter

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Resources and Tutorials' που ξεκίνησε από το μέλος DeSade, στις 16 Αυγούστου 2009.

  1. DeSade

    DeSade Owner of evelin

    Μια ολλανδικη ταινια του 2009 που βασιζεται σε μια πραγματικη ιστορια και αφορα το Sm
    Το storyline
    n 1997, the Belgian public opinion was in shock when Judge Erik A. was sentenced for the S&M relationship with his wife. The verdict and the media uproar was the end of his professional career and the good relationship with their daughter. Although their professional and personal life was destroyed, Erik and his wife Magda remain together today. This film is a story about dark sexuality and true love, told from the lovers unique point of view.

    Το trailer
     
    Last edited by a moderator: 17 Απριλίου 2014
  2. dora_salonica

    dora_salonica Contributor

    Eξαιρετικό έργο, τα λέει πολύ καλά. Μόλις το κατέβασα και το είδα. Μου έκανε εντύπωση τι τράβηξαν αυτοί οι άνθρωποι μόνο και μόνο γιατί οι δικές τους σεξουαλικές προτιμήσεις ήταν κάπως διαφορετικές. Σε τι απίστευτο κόσμο ζούμε...΄

    Με λίγα λόγια: η σύζυγος ενός δικαστή στο Βέλγιο έχει πάθει κατάθλιψη επειδή έχει σαδομαζοχιστικές φαντασιώσεις τις οποίες δεν τολμά να φανερώσει στον άντρα της όλα αυτά τα χρόνια που είναι παντρεμένοι. Όταν του το λέει, αυτός αποφασίζει να κάνει το όνειρό της πραγματικότητα. Αρχίζουν λοιπόν να επιδίδονται στον σαδομαζοχισμό, αφού ζητούν την βοήθεια επαγγελματιών. Πηγαίνουν σε dungeons όπου μπορούν να κάνουν ότι θέλουν χωρίς να τους ακούει η κόρη τους. Γρήγορα μαθαίνουν. Μαστίγια, κεριά, βελόνες, branding, ράψιμο μουνιού, δανεισμός κλπ. Η σύζυγος είναι πανευτυχής, ο δικαστής επίσης, αλλά κάποτε η ιστορία διαρρέει και ακολουθεί η δημόσια διαπόμπευση του ζευγαριού. Ο δικαστής χάνει την δουλειά του και την σύνταξή του, η κόρη τους δεν θέλει να τους βλέπει μπροστά της και οι ίδιοι αναγκάζονται να πουλήσουν το σπίτι τους. Η περιγραφή του S&Μ ήταν πολύ καλή και τα visuals επίσης. Η σύζυγος πρέπει να ήταν μία εξαιρετική pain slut.

    Ευχαριστούμε DeSade.
     
  3. Iapetos

    Iapetos Regular Member

    Πραγματικά πολύ καλή ταινία. Είχα την χαρά να την δω μόλις χθες και ομολογουμένως με άφησε πλήρως ικανοποιημένο τόσο από πλευράς θεματολογίας,περιγραφών κλπ όσο και σαν γενικότερη πλοκή. Την συστήνω ανεπιφύλακτα.
    Αποτελεί άλλη μια απόδειξη του πόσο μπροστά βρίσκονται οι Ολλανδοί σε αυτά τα θέματα.
     
  4. dora_salonica

    dora_salonica Contributor

    Ούτε μπροστά είναι - ο άνθρωπος έχασε την δουλειά του - ούτε για Ολλανδούς πρόκειται. Είναι Βέλγοι (οι "Πόντιοι" της Ευρώπης).
     
  5. masternt

    masternt New Member

    Απάντηση: Sm rechter

    μπορει ενας/μια να μου στειλει με πμ το λινκ η το τορεντ που την κατεβασε ??ευχαριστω ........
     
  6. Iapetos

    Iapetos Regular Member

    Η παραγωγή της ταινίας είναι ολλανδική και σε αυτήν αναφερόμουν. Είναι μπροστά στο να καταπιάνονται με τέτοια θέματα που σε αρκετές άλλες χώρες (βλέπε και Ελλάδα) λογοκρίνονται και δαιμονοποιούνται
     
  7. atasai

    atasai Regular Member

    SM-rechter (2009)
    Release Date:11 March 2009 (Belgium)

    Open Movie Database | Movie | SM-rechter (2009)
    Country: Belgium

    Η γλώσσα είναι oλλανδική (Φλαμανδικά).

    Btw, dora, οι Βέλγοι είναι οι Πόντιοι των Ολλανδών  
     
  8. Iapetos

    Iapetos Regular Member

    Ζητώ συγγνώμη για το λάθος μου.
     
  9. anchor

    anchor Regular Member

    Εμείς μόλις χθες την είδαμε. Αργά το βράδυ, αφού είχαμε βάλει τον "άμαχο πληθυσμό" μας για ύπνο. Δεν βρήκαμε υπότιτλους, κι όμως μας καθήλωσε μέχρι το τέλος.
    Μείναμε μετά αρκετή ώρα κουβεντιάζοντας. Το πώς ένιωθε αυτός όλα αυτά τα χρόνια που αναρωτιόταν κι αγωνιούσε για το τί συμβαίνει στη γυναίκα του, πώς ένιωθε αυτή με ένα τέτοιο μυστικό που δεν μπορούσε να μοιραστεί με τον άνθρωπό της, και μέχρι ποιό σημείο έφτασαν οι δυο άνθρωποι, χάρη στην αγάπη τους και στη θέληση και των δύο να το ζήσουν μαζί.
    Γελάσαμε στα πρώτα τους αδέξια βήματα, μια που ακριβώς εκεί βρισκόμαστε εμείς τώρα, δακρύσαμε στο branding, αναστατωθήκαμε όταν η κόρη του ζευγαριού είδε τις βιντεοκασέτες των γονιών της, γενικώς ταυτιστήκαμε και προβληματιστήκαμε (θετικά).
    Ευχαριστώ το φίλο που μου υπενθύμισε την ύπαρξη της ταινίας  
     
  10. Manipulator

    Manipulator Regular Member

  11. sw

    sw

    ...μη ξεχναμε μια μικρη (μα πολυ σημαντικη) "λεπτομερεια" που μαλλον την περναει πολυ στον ντουκου ο μεσος θεατης της ταινιας!!!

    Τον δικαστη τον καταδικασαν για μαστρωπεια και οχι για απλη παραφιλικη δραστηριοτητα. Το γεγονος πως καποιοι για λογους συμφεροντων (προσωπικων) του τη "στησανε" πανω σε αυτο το "παιχνιδι" (το "whoring") στην ταινια (και προφανως στην πραγματικη ζωη του δικαστη) δεν μπορει να μου δωσει τα αναγκαια και ικανα στοιχεια για να κρινω μια ολοκληρη κοινωνια (Βελγους) ουτε τη νομοθεσια τους.
    Απο τη στιγμη που δεχεσαι να ρισκαρεις ενα "παιχνιδι" εκπορνευσης της συζυγου σου, ιδιαιτερα αν εισαι δικαστης και πληρωνεσαι εσυ ο ιδιος για σεξουαλικες υπηρεσιες που προσφερει μεσω εσου (νταβατζης/δικαστης) δεν δικαιολογειται καθολου μα καθολου η αγνοια νομου ουτε και ελλειψη ελεγχου και αυτοκυριαρχιας του, ωστε να δεχτει να πραγματοποιησει μια τετοια φαντασιωση της/του. Αυτη την κακη κριση του "ανωτατου κριτη των πολιτων" πληρωσε οπως ξεκαθαρα και αξιοπρεπεστατα παραδεχεται ο παθων με την ακριβη διαθεση των στοιχειων αυτων για το σεναριο της ταινιας.
    Να μην παρασυρομαστε λοιπον να βγαζουμε συναισθηματικες κρισεις για το "χαηδεμενο" μας το Μπιντιεσεμακι, γιατι καμια σχεση δεν ειχε αυτο με την υποθεση της καταδικης του δικαστη! Ολα κι ολα!
    Για να λεμε τη σκαφη σκαφη και τα συκα συκα!
    Η μηπως θα επρεπε να διαβαθμισουμε συναισθηματικα την ποινη για τη μαστρωπεια; Η μηπως θα επρεπε να εχει ελαφρυντικα καποιος μαστρωπος αν ειχε και δευτερη δουλεια και μαλιστα κλασατη και πρωτοκλασατη;
    Καλο και αγιο το ΒΔΣΜ αλλα καμια σχεση το αποτελεσμα της ταινιας με το ΒΔΣΜ. Και αυτο φαινεται ξεκαθαρα στην ταινια!!!

    Ξαναδειτε την! 



    Γι ργος
     
    Last edited: 22 Φεβρουαρίου 2011
  12. Απάντηση: Sm rechter

    Εμένα μόνο η τύπισσα μου άρεσε.