Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Ξύνω τις πληγές μου.

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος Katemou, στις 17 Απριλίου 2019.

  1. Katemou

    Katemou Εκτός λειτουργίας

    Ήταν καλοκαίρι του 2002.Ημουν ήδη 6 μήνες με τον Α.
    Με τον Α. γνωριστήκαμε κάτω από "χιονιού"συνθήκες..Αυτός 30 και εγώ 19.Θυμάμαι πως έπαιζα μουσική σε ενός πολύ φίλου μου το καφέ και κάποιες φορές τον βοηθούσα στη μπάρα.Μια βραδιά σαν όλες τις άλλες μου ερχετέ ξαφνικά ένας δίσκος με σφηνάκια.Ο Γ.μου λέει είναι από τον Θεό ..Ο Γ.μου είχε συμπαρασταθεί αρκετές φορές (ήταν πραγματικά πολύ καλός φίλος).Του ζητάω να μάθω ποιός στο καλό είναι αυτός που παίζει με τα νεύρα μου..Δεν του πήρα κουβέντα..Μετά από αρκετό καιρό και πολλά σφηνάκια μαθαίνω τελικά ποιός ήταν ο περιβόητος Θεός..Η αλήθεια ήταν πώς δεν μου είχε περάσει ποτέ από το μυαλό ο Α.Γιατί ήταν πολύ μεγαλύτερός μου ,πολύ ωραίος για να είναι αληθινός και από ότι ήξερα είχε άλλο δεσμό.Οταν τον ρώτησα φυσικά η απαντησή του ήταν ότι είχε χωρίσει.Αλλά αυτό δεν ίσχυε.Η σχέση του ήταν πολύχρονη με πολλά σκαμπανεβάσματα. Περνούσα πολύ όμορφα μαζί του(απορίας άξιο).
    Και στο σεξ κουμπώσαμε τέλεια.
    Μια βραδιά μετά από αχαλίνωτο σεξ, αγκαλιασμένοι,τον ρωτάω:Τι κάνεις μαζί μου..γιατί το παίζεις διπλό ταμπλό..γιατί εμένα!
    Γιατί είσαι το πιο υπέροχο πλάσμα που έχω γνωρίσει, θέλω να σου μάθω πολλά πράγματα από το πώς να συμπεριφέρεσαι στους άντρες.. μέχρι πως να μάθεις να ντύνεται,να βαδίζεις,να στέκεσαι..Θα σε μάθω να είσαι ΓΥΝΑΙΚΑ.Τότε ήταν που χωρίς να το καταλάβω τον αγάπησα..Μια άλλη βραδιά που είμασταν μισό μεθυσμένοι και ξεθεωμένοι μου είπε:Να ξέρεις ότι εσένα σε αγαπάω..και ότι και να γίνει είτε σε πάρω με Παππά και με κουμπάρο είτε χωρίσουν οι δρόμοι μας..δεν πρόκειται να σε αφήσω να φύγεις.Θα σε έχω μόνο ΕΓΩ,το κατάλαβες;
    Και όντως μέσα σε έξι μήνες μου έμαθε παρά πολλά..ακόμη και στο σέξ!
    Πόσο υπέροχο ήταν να μου δίνει το πέος του και να μου μαθαίνει πως να τον παίρνω σωστά,που να τοποθετώ την γλώσσα μου..Ήταν τόσο πρόστυχος που έσκιζε τα string μου και τα έχωνε κάτω από το κρεβάτι του..Θυμάμαι πως τον καβαλούσα και με παρακαλούσε να χύσω για εκείνον..πως με έβαζε στο καπό του αυτοκινήτου στα τέσσερα..στα όρθια..Μια φορά μάλιστα έβρεχε,είχε ανοίξει την πόρτα του αυτοκινήτου και με έπερνε από μπροστά με τα πόδια μου σταυρωμένα πάνω του.. ξαφνικά βλέπουμε να έρχεται προς το μέρος μας ένα αυτοκίνητο..μπαίνουμε μέσα και το άλλο αυτοκίνητο σταματάει δίπλα μας..ανοίγε α το παράθυρο και του λέει:Εσύ είσαι ρε Α.;Αντε και νόμιζα ότι μου κλέβουν τα ροδάκινα!!Επικό!αλλα εκείνο το βράδυ ήταν το καλύτερο σεξ που είχα κάνει ποτέ. Μετα τους οχτώ μήνες οι δρόμοι μας χώρισαν..
    Ο καθένας μας τράβηξε τον δρόμο του αλλά η υποσχεσή του και τα μεθυσμένα λόγια του κρατούν μέχρι και σήμερα!
    Του οφείλω ένα μεγάλο ευχαριστώ που μου έμαθε όλα όσα ξέρω μέχρι σήμερα..και που με έκανε μια δυναμική γυναίκα.
    Η μοίρα τα έφερε έτσι ώστε να μην είμαστε σύζυγοι αλλά η αγάπη του και η αγάπη μου καλά κρατούν.
     
  2. íɑʍ_Monkeץ

    íɑʍ_Monkeץ Contributor

    Γιατί;  
     
  3. Katemou

    Katemou Εκτός λειτουργίας

    Σαν τρόπαιο. 
     
  4. cadpmpc

    cadpmpc Contributor

    Tελικά μιας και δεν είδα, βρε παιδάκι μου, κάποια πληγή, το θέμα "πληγή" είναι που δεν κουκουλωθήκατε με παππά και με κουμπάρο..?
    Σκονάκι:
    Απ' ό,τι το "κόβω" βολτάρουν καμιά ντουζίνα σερνικά δω μέσα, που επιθυμούν διακαώς να "κουκουλωθούν"...
     
  5. Katemou

    Katemou Εκτός λειτουργίας

    Για μένα ο συγκεκριμένος άνθρωπος παραμένει μια πληγή..Οχι γιατί δεν με πήρε με Παππά και με κουμπάρο..αλλά για άλλους λόγους.
    Σκονάκι..
    Τους εύχομαι: Άντε και καλούς απογόνους βρέ.
     
  6. íɑʍ_Monkeץ

    íɑʍ_Monkeץ Contributor

    Ε,μην ξύνεις πληγές. 
     
  7. Katemou

    Katemou Εκτός λειτουργίας

    Μου αρέσει να τις ξύνω.
    Είμαι μαζόχα 
     
  8. íɑʍ_Monkeץ

    íɑʍ_Monkeץ Contributor

    Ω, μάλιστα!
     
  9. Katemou

    Katemou Εκτός λειτουργίας

    Κάποιες πληγές μπορεί να γιατρεύονται,να επουλώνονται..όμως αφήνουν ανεξίτηλα τα σημάδια τους..
     
  10. dim1

    dim1 ®

    Ματαιότητα.  
     
  11. Katemou

    Katemou Εκτός λειτουργίας

    Ωραίο πράμα να σου το λέει κάποιος... και να το εννοεί. .και μετά από 17χρόνια να σου λέει: Εγώ εσένα σε αγαπάω.ΣΕ ΑΓΑΠΩ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ.
     
  12. dim1

    dim1 ®

    Πράγματι, είναι ωραίο να σου το λένε και να το ακούς. Απλά βιωματικά έχω καταλήξει στο συμπέρασμα " κανείς δεν είναι κανενός". Κυνικό; Ίσως.