Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

«ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ BDSM ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Η ΜΟΝΑΞΙΑ….»

Συζήτηση στο φόρουμ 'Νέοι στον χώρο του BDSM' που ξεκίνησε από το μέλος trampledgr, στις 4 Ιανουαρίου 2007.

  1. Sehrazat

    Sehrazat Regular Member

    Απάντηση: «ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ BDSM ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Η ΜΟΝΑΞΙΑ….»

    (..συνέχεια) Έτσι κι έκανε! ο κ.Κύκλος έγινε Ημικύκλιος! Μέχρι τώρα είχε μάθει να κυλάει εδώ και κεί πάνω στην περίμετρό του, όπως είχε γεννηθεί. Χρειάστηκε πολύ κόπο και χρόνο για να μάθει στην καινούρια του μορφή. Κυλούσε δύσκολα πια και δεν μπορούσε να κάνει παρέα με τους παλιούς του φίλους. Εβαλε όμως πείσμα και επιμονή να γίνει δυνατός και να μπορεί να ανταπεξέλθει στο νέο του σχήμα. Βρήκε κι αλλα σχήματα ¨τσουρνεμένα' οπως λέει και ο νηματοθέτης μας, και άρχισε να κάνει παρέα μαζί τους. Αυτοί τον καταλάβαιναν καλύτερα!! Εκαναν κι αυτοι τις δικές τους προσπάθειες όμοιες και πιο δύσκολες ίσως απο αυτές του "λειψού" πλέον κύκλου!!

    Ο κ Ημικυκλιός μας , αισθανόταν ολοένα και πιό δυνατός!! Αλλωστε είχε καταφέρει κατι δύσκολο. "Επέλεξε" το δύσκολο, αλλά είχε στόχο και πίστη!! Κάποια στιγμή θα έβρισκε τον δικό του σύντροφο..

    Η παρεούλα των "λειψών" σχημάτων μεγάλωνε. Ολοι τους ήταν καλοί, και τίμιοι και αρκετά δυνατοί. Μοιραζόντουσαν το κοινό τους γνώρισμα ότι είχαν ταχα?? ) επιλέξει το δύσκολο δρόμο της καρδιάς τους!! Ο χρόνος πέρναγε...

    ο κ. Ημικυκλιος παρέμεινε μισός... Τα βράδια βούρκωνε και ένα τεράστιο κενό φώλιαζε στο ακραίο κέντρο της καρδιάς του! (Βλέπετε το κέντρο του είχε πάει στην 'ακρη' !!) Πονούσε και ενιωθε μόνος, έρημος και λειψός...
    Μαύριζε η ζωή του. Μα επιτέλους ..που ήταν

    ΤΟ ΑΛΛΟ ΤΟΥ ΜΙΣΟ??

    (...Συνεχίζεται) ή μήπως βαριέστε?  
     
  2. Sehrazat

    Sehrazat Regular Member

    Απάντηση: «ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ BDSM ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Η ΜΟΝΑΞΙΑ….»

    (συνεχίζω ακάθεκτη μετά τις έντονες απαιτήσεις του φιλοθεάμονος κοινού χεχε!)

    Μια διευκρίνιση: η ιδέα της ιστορίας δεν είναι δική μου, δική μου όμως είναι η απόδοση,εμπλουτισμός και η πιθανή παραβολή που προτίθεμαι να «περάσω» με το παραμύθι αυτό.


    … Γνώρισε πολλά ακόμα μισά κυκλάκια, ο κ. Ημικύκλιος. Το ένα ήταν λίγο στραβό, το άλλο είχε μικρότερη ακτίνα από τη δική του, το άλλο είχε πιο παχιά περίμετρο κοκ. Η ζωή του είχε γίνει δύσκολη. Επρεπε να βρεί ακριβώς το άλλο του μισό, αλλιώς δεν γινόταν !!!!
    Μοναξιά …
    Πηγαινορχόταν στα ραντεβουδάκια και γύριζε σπίτι μόνος , άδειος κουρασμένος χωρίς καμμιά διάθεση.
    Κάθε νέα γνωριμία εξελισσόταν σε ακόμη μια απογοήτευση.
    -Τι κρίμα… Θέλω τόσο πολύ ένα σύντροφο να ολοκληρωθώ σαν κύκλος και δεν υπάρχει κανείς για μένα!!! σκεφτόταν μεσα στο σκοτάδι του άδειου δωματίου του. Μα κανένας??? 

    Τα πρωινά συνήθως σηκωνόταν με ανανεωμένη διάθεση.
    - Θα παλέψω , έλεγε . Δεν θα το βάλω κάτω! Είμαι λίγο διαφορετικός όμως είμαι ακριβώς αυτό που μπορούσα να είμαι για να επιτύχω !!! είμαι δυνατός!! Μπορώ και το ξέρω!!!
    Το πίστευε ο κ. Ημικύκλιος αυτό! Ή …προσπαθούσε να το πιστέψει!! Είχε άλλωστε καταβάλλει τόσο κόπο, τόσο χρόνο που ΔΕΝ ΓΙΝΟΤΑΝ να μην ήταν αυτή η σωστή οδός για να επιτύχει το στόχο του!!

    Οι μήνες περνούσαν, τα χρόνια… Τα διάφορα σχήματα μεγάλωναν, άλλαζαν , διαφοροποιόντουσαν αναλόγως! Καινούριοι φίλοι , έμπαιναν στην παρέα των «Λειψών» σχημάτων που ολοένα μεγάλωνε, και μαζί της μεγάλωνε η πεποίθηση όλων εκεί μέσα ότι είχαν κάτι ξεχωριστό και να που κι άλλοι το έβρισκαν!!

    Ο κ. Ημικύκλιος μια μέρα αποφάσισε να πάει μια βόλτα στη θάλασσα των χρωμάτων. Πάντα του άρεσε εκει. Τα χρώματα πάντα έδιναν μια διαφορετική όψη σε κάθε είδους σχήμα που πέρναγε από κοντά τους!
    Εκεί που είχε αράξει σε μια γωνία, και ρέμβαζε το κόκκινο, το κίτρινο το θαλασσί… Ξάφνου εμφανίζεται δίπλα του μια Σφαίρα!!
    - Τι όμορφη !! σκέφτηκε κι έτρεξε να της πιασει κουβέντα

    Αφού ανταλλάξανε τις πρώτες ατάκες γνωριμίας τους , η Σφαίρα ρώτησε :

    - Πως κι είσαι έτσι…μισός κύκλος καλέ μου? Τι σου συνέβει??
    - Τιποτα δεν μου συνέβη μα τους διαβήτες όλου του κόσμου… ! Απλά ψάχνω να βρώ το άλλο μου μισο! Και να σου πω την αλήθεια? Μου αρέσεις πολύ, όμορφη Σφαίρα! Μα…..δεν γίνεται να γίνεις το άλλο μου μισό γιατι είσαι Σφαίρα!!! 
    - Και εμένα μ'αρέσεις Ημικύκλιε, χμμ...Θα μπορούσε άραγε…??. Είπε σκεπτική η Σφαίρα.
    (συνεχίζεται σιγά –σιγά)
     
  3. NobodyKP

    NobodyKP Contributor

    Απάντηση: «ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ BDSM ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Η ΜΟΝΑΞΙΑ….»

    Πάντως όσο γράφεις όλο και περισσότερο μου θυμίζεις το Flatland του Edwin Abbott Abbott.

    M KOstas
     
  4. Sehrazat

    Sehrazat Regular Member

    Απάντηση: «ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ BDSM ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Η ΜΟΝΑΞΙΑ….»

    He was wise!!!!! εγώ πάλι όχι!!! μα το μοιρογνωμόνιο , μη με καλοπιάνεις γιατί δεν ξέρω αν θα σ'αρέσει το τέλος !! χαχααχα

    (ευχαριστώ παντως αλλά ειλικρινά θεωρώ ότι υπερβάλλεις!)
     
  5. Sehrazat

    Sehrazat Regular Member

    Απάντηση: «ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ BDSM ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Η ΜΟΝΑΞΙΑ….»

    (...και η συνέχεια)

    Ο κ. Ημικύκλιος λοιπόν και η Σφαίρα είχαν γίνει αχώριστοι σιγά –σιγά. Κόβανε βόλτες σε μιλιμετρε λιβάδια, επισκεπτόντουσαν οθόνες υπολογιστών , έπιναν καφέ σε σχεδιαστήρια και τα βράδια τους άρεσε να αράζουν στις αδειανές παιδικές χαρές όπου τα παιχνίδια εκεί ήταν γεμάτα σχήματα!!!
    Σαν «σφαίρα» που ήταν η Σφαίρα πηδοβολούσε αριστερά και δεξιά, χαρούμενη και ξέγνοιαστη και ο καημενούλης ο κ. Ημικύκλιος πάλευε να τη φτάσει!!!
    - Σταμάτα λίγο , της φώναζε , δεν σε προφταίνω!!

    Γελούσαν και οι δυό και συνέχιζαν τις βόλτες τους….
    Μια λίγο βροχερή νυχτιά καθόντουσαν οι δυο τους στο σπίτι , ένα αριθμητήριο παλιό και σκονισμένο σε μια γωνία, μια κασετίνα με διαβήτες και μολύβια , κι ένα τζάκι σιγόκαιγε κάνοντας τους συντροφιά.
    Ο Ημικύκλιος ήταν θλιμμένος. Σχεδόν αμίλητος και κάποια στιγμή ψιθύρισε :
    - Μακάρι να μπορούσα και γω να γίνω Σφαίρα !!
    - Γιατί το λες αυτό? απόρησε εκείνη
    - Θα μπορούσαμε τότε να ζήσουμε μαζί και να γίνουμε ευτυχισμένοι …ίσως… είπε δειλά και χωρίς καθόλου πίστη ο κ. Ημικύκλιος. Τα μάτια του βούρκωσαν.
    - Έχεις κάνει ένα τεράστιο λάθος Ημικύκλιε , του απάντησε εκείνη στοργικά. Δεν χρειάζεται να γίνεις Σφαίρα!!
    Τόσο καιρό ψάχνεις το άλλο σου μισό και για να το βρεις κοίτα !!
    Κατάντησες Ημικύκλιος!!!
    Γίνε ξανά έναs Όμορφος κι Oλόκληρος Κύκλος όπως ήσουν, με μια σταθερή και ευδιάκριτη περίμετρο. Με μια ακτίνα που να ακτινοβολεί το κέντρο σου!!
    Θα δεις τότε πόσο όμορφα θα μπορούμε να κυλάμε παράλληλα καλέ μου !
    ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ…..!


    the end
     
  6. Cordelia Day

    Cordelia Day Guest

    Απάντηση: «ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ BDSM ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Η ΜΟΝΑΞΙΑ….»

    Κι εγώ που νόμιζα πως κανείς δεν έχει συνειδητοποιήσει την κυκλότητά του.Αντέχεται;  
     
  7. Nemo

    Nemo Nemo D/s Jongleur

    Re: «ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ BDSM ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Η ΜΟΝΑΞΙΑ….»

    Οταν καλύπτονται οι ανάγκες της προσωπικότητας, καλύπτονται και οι σεξουαλικές ανάγκες, και το αντίστροφο. Αν αυτό δεν συμβαίνει, η σχέση είτε διαλύεται ή οδηγείσαι σε πολυγαμικά σχήματα ή παράλληλες, διπλές ζωές. Είμαι τόσο μπερδεμένος αυτή τη χρονιά που λέω ότι δεν ξέρω τίποτα, ένα Χ σε όλα έβαλα και ψάχνομαι από την αρχή να δω ποιός διάολος μεταμορφωμένος είμαι και εγώ και οι γυναίκες που κάνω σχέσεις.
     
  8. ilias1

    ilias1 https://vimeo.com/61962404 Contributor

    Απάντηση: «ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ BDSM ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Η ΜΟΝΑΞΙΑ….»

    μισώ τη μοναξιά.

    θέλω άλλους τριγύρω μου.

    ηλίας.
     
  9. Milkman

    Milkman New Member

    Απάντηση: «ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ BDSM ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Η ΜΟΝΑΞΙΑ….»

    Ο καθένας αξιολογεί αυτού του είδους τις προτεραιότητες διαφορετικά. Για μένα η επικοινωνία είναι ψηλότερα στις δικές μου προτεραιότητες, χωρίς βέβαια να υποεκτιμώ τη σημαντικότητα της σεξουαλικής πλήρωσης στη σχέση.

    Δεν έχω αντιληφθεί μέχρι τώρα ότι η ηλικία μπαίνει εμπόδιο στην ερωτική μου επίδοση, παρότι με πιάνουν κάτι κράμπες που και που LMAO.
    Ωστόσο, έχω διαπράξει έγκλημα, κάποιες φορές έχω πιάσει τον εαυτό μου να μην θέλει πραγματικά να κάνει σεξ τη δεδομένη στιγμή, επειδή σκέφτομαι "άλλα" πράγματα ταυτόχρονα. Τώρα αυτό συνδέεται με την ηλικία? δε γνωρίζω, πάντως μικρότερος δεν είχα τέτοιες αναστολές.

    Αλλά έχω την εντύπωση ότι όσο μεγαλώνεις η επικοινωνία και η συντροφικότητα αποκτούν ιδιαίτερη βαρύτητα, χωρίς βέβαια αυτό αν είναι παγκόσμια σταθερά LOL.

    Now, if you are asking whether hormone secretion is reduced with the age, well... as far as I know, hormone secretion is an age related bioadjustable procedure.
     
  10. Hlektra

    Hlektra New Member

    Απάντηση: «ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ BDSM ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Η ΜΟΝΑΞΙΑ….»

    Όντως Δύσκολο να βρεις το πακέτο συντροφικότητα αλληλοσεβασμός κατανόηση έρωτας και απολυτή σεξουαλική χημεία .... δυστυχώς και για εμένα δεν συμβιβάζομαι με μια βανιλα σχέση ειδικά στο σεξουαλικό κομμάτι, πάλι θα κατέληγε σε φιάσκο , πάλι κάτι θα μου έλειπε......
     
  11. MindFeeder

    MindFeeder Η ζωή Μου, να το ξέρεις, είναι επικηρυγμένη. Contributor

    Απάντηση: «ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ BDSM ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Η ΜΟΝΑΞΙΑ….»

    Εγώ συμφωνώ με την Ηλέκτρα, είναι πολύ δύσκολο (σχεδόν ακατόρθωτο) να βρεις άνθρωπο που να ταυτίζονται απόλυτα τα θέλω σας...ερωτικά, συναισθηματικά, συντροφικά, σεξουαλικά, κλπ.
    Το μόνο που μπορεί να γίνει είναι να "συμπληρώνει" ο ένας τον άλλον σε συγκεκριμένα στοιχεία και όχι σε όλα,

    Προσωπικά, στις παλαιότερες σχέσεις μου ήμουν απόλυτα Κυριαρχικός,, Αλλά:

    Το κακό ήταν ότι στις σχέσεις αυτές στο κρεβάτι με αντιμετωπίζανε (σχεδόν όλες) οι γυναίκες ως σύντροφο και όχι ως Master, πιο πολύ δηλ ως vanilla situation παρά ως BDSM,
    Δεν το βλέπανε δηλ. ως παιχνίδι με αποτέλεσμα να υπάρχουνε στεγανά και απαγορευμένα,
    Μάλιστα μία κοπέλα με χώρισε αποκαλώντας με διεστραμμένο επειδή της έδεσα τα χέρια και τη χτύπησα ελαφριά στο πισινό, λέγοντάς μου ότι δε τη σεβάστηκα!! Προσπάθησα να της εξηγήσω περί ρόλων και παιχνιδιού, αλλά δεν....

    Στις όποιες μελλοντικές πάντως σχέσεις μου και ιδίως στο κομμάτι τους που θα αφορά το ερωτικό και συγκεκριμένα το BDSM, θα προσπαθήσω να μην μπλέκεται πολύ ο συναισθηματικός τομέας (δηλ. θέλω να κάνει αυτό ή εκείνο ή το άλλο διότι είμαι ο Master και έχουμε και οι δύο ένα ρόλο, όχι γιατί με αγαπά ή περιμένει κάτι άλλο οπότε κάνει μία υποχώρηση).

    Πάντως χαίρομαι γιατί νομίζω ότι αυτό το forum είναι ο μόνος χώρος που μπορώ να εκφραστώ και να πω προσωπικές μου σκέψεις....
     
  12. Δίας

    Δίας Live a life by design not by default

    Απάντηση: «ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ BDSM ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Η ΜΟΝΑΞΙΑ….»

    Το ψυχολογικό κομμάτι μιας σχέσης με το σεξουαλικό είναι αλληλένδετα.
    Η πείρα έχει δείξει πως όλοι έχουμε κάποια όρια απόκλισης από τα δικά μας ιδεατά.Η επιπλέον απόκλιση δημιουργεί προβλήματα στην σχέση.