Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

«Πλήρωσα κάτι παραπάνω αλλά πέρασα καλά»

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος Ricardo, στις 28 Ιουνίου 2007.

  1. Ricardo

    Ricardo Staff Member

    Πλήρωσα κάτι παραπάνω αλλά πέρασα καλά»
     
  2. Durcet

    Durcet In Loving Memory

    Έγινες και προαγωγός τώρα, Χάινριχ  

    Πέρα από την πλάκα, έθεσες με το δικό σου, μοναδικό τρόπο ένα υπαρκτό πρόβλημα. Δε θα μπω στη λογική να κατακρίνω όλες αυτές τις "κυρίες", παρόλο που δεν τρέφω καμία συμπάθεια απέναντί τους. Δε συμφωνώ με τη λογική της προστασίας των ανδρών υποτακτικών από τέτοιες "ημιεπαγγελματίες" κυρίες. Άλλωστε, δεν κάνουν τίποτα διαφορετικό απ' αυτό που κάνουν πολλές άλλες εκεί έξω, που βρίσκουν το "θύμα" να καλύπτει κάθε τους ανάγκη, με αντάλλαγμα την ερωτική ικανοποίηση και λίγο επιφανειακό ενδιαφέρον, που βαφτίζουν "έρωτα".

    Για μένα η κύρια ευθύνη γι' αυτή την κατάσταση βρίσκεται στην πλευρά των υποτακτικών, που βάζουν την ερωτική τους ικανοποίηση πάνω από τη λογική ή την αξιοπρέπειά τους (κοινώς σκέφτονται με το κάτω κεφάλι αντί για το πάνω). Από τη στιγμή που υπάρχουν κάποιοι που είναι έτοιμοι να θυσιάσουν τα πάντα στο βωμό της πρόσκαιρης ικανοποίησής τους, λογικό είναι να βρεθούν "κυρίες" που θα το εκμεταλλευτούν. Άλλωστε, η ζήτηση είναι αυτή που δημιουργεί την προσφορά.
     
  3. Guest05

    Guest05 Guest

    Αν νομίζεις πως κάνω πλάκα ή χαβαλέ κάνεις μεγάλο λάθος.
    Ανοίγω την αγορά απλά. Μπορεί να είμαι μαρξιστής μα το bdsm δεν είναι.
    Παίζω με τους κανόνες της αγοράς. Για το κέρδος και μόνο.
     
  4. isnogood

    isnogood afterall, true love is the ultimate fantasy Contributor

    ο Χαινριχ σε καποιο σημειο εχει ενα απολυτο δικιο .... και παραλληλα μια πολυ σοβαρη και εξυπνη επισημανση .... ειναι το ποσο τελικα πληρωνει κανεις γι αυτο που παιρνει ...
    σε αυτο βεβαια κολαει και το δικο μου "οτι πληρωσεις παιρνεις" .... τουτεστιν ... τα λεφτα αγοραζουν συνηθως χρονο και υπηρεσιες προς πωληση ... τα συναισθηματα εχουν ελπιδα να αγορασουν κατι περισσοτερο ...
    ισως ομως αγαπητε Χαινριχ η μπασκλασαρια να ελεκεται απο τα ιδια ακριβως συστατικα ... ισως τελικα να ειναι ικανοποιημενοι με αυτο που παιρνουν ... ισως να μην θελουν να παρουν περισσοτερα ..... αμα καποιος χωραει 5 , δεν μπορεις εσυ να του βαλεις 7 ....
     
  5. Durcet

    Durcet In Loving Memory

    Η πλάκα πήγαινε στο δικό μου σχόλιο περί προαγωγού...

    Δεν ξέρω αν το bdsm λειτουργεί με κανόνες αγοράς, πάντως σίγουρα δημιουργεί αγορά. Και μάλιστα για κάποιους πολύ προσοδοφόρα...
     
  6. Guest05

    Guest05 Guest

    Πολύ σωστά τα λέτε και οι δύο.
    Μπαίνω λοιπόν στην αγορά αλλά με αναβαθμισμένες υπηρεσίες. Άλλο είναι να πληρώνεις μια αυτοδίδακτη αφέντρα αμφιβόλου ποιότητας κι άλλο να πληρώνεις μια οργανωμένη υπηρεσία που βασίζεται σε επιστημονικά δεδομένα με σίγουρα αποτελέσματα.
     
  7. Καλές δουλείες
     
  8. blindfold

    blindfold Contributor

    καλά χριστούγεννα
     
  9. επίσης blind
     
  10. Guest05

    Guest05 Guest




    Όλα καλά αυτά που γράφετε αλλά νομίζω πως η πολλή ανάλυση μου χαλάει τη μπίσνα.
    Και εδώ δεν μιλάμε για μεροκάματο αλλά για χοντρά φράγκα...

    Για να δούμε ποιοι ενδιαφέρονται...
     
  11. nantine69

    nantine69 Regular Member

    Η αληθεια ειναι οτι εχει γεμισει ο τοπος από ημι-επαγγελματίες Ελληνίδες (και μη).

    Η νεοελληνίδα λοιπόν,έχει μπερδεψει πολλες ''ορολογίες...¨αλλο η βίζ*τα και άλλο η κρυφοβίζ*τα...άλλο βρίσκω κάποιο που να χωνει φραγκα και άλλο ψαχνω έναν μ*λ*κ επειδη ειμαι σε φαση γαμου και θελω αποκατάσταση...Υπαρχουν πολλές κατηγορίες γυναικών λοιπόν που πλασσάρουν τον εαυτό τους ως κάτι ξεχωριστό για να ανεβούν (κοινωνικά)αλλα κυριως οικονομικά-σε όλα τα επαγγελματα.
    Θεωρω πως αυτη η καστα ειναι σημειο των καιρών μιας και η ''βιζ*τα όποιου ειδους έχει απενεχοποιηθει και πολλά κορίτσια προστρεχουν για ευκολο κερδος.
    Οι υποτακτικοί για να βρουν αυτο που θελουν ΄΄βρισκουν΄΄αρκετες τετοιες πανω στην απόγνωση τους ,είτε ενδεχομενως αρεσκονται ναείναι financial slave.Πολλοί απ αυτούς δεν προτιμουν τις 100% επαγγελματίες,προτιμούν να είναι σπονσορες(όπως προαναφερθηκε).Το ιδιο ισχυει και σε πολλες περιπτωσεις με αντρες που προτιμουν να σπονσαρουν μια τυπισσα με ανταλλαγμα την εκτονωση(που δεν γινεται καθημερινα)από το να καταφύγουν στον αγοραίο ερωτα,όποια μορφή και αν εχει(είτε ώς escort είτε σε σπιτια).
    Γενικά είτε ειναι υποτακτικοί,είτε απλα επισκεπτονται οικους ανοχης δεν τους ενδιαφερει τοσο η εξωτερική ομορφιά.Πλην μερικών που κοιτάζουν κυριως το προσωπο.

    Ομολογουμενως ενδιαφερον θεμα Χαινριχ.
     
  12. k-nos

    k-nos Regular Member

    Στο ψητό λοιπόν.....
    Δώσε στοιχεία για το Τρίο Ντόμους, περιγραφές, δεξιοτεχνίες, τιμές, υπηρεσίες κτλ κτλ.  
    Φτιάξε και καμμια σελιδούλα με φώτος τους. Μην αρκείσαι σε ενα απλο νήμα. Ξέρεις οτι η οπτικη επικοινωνία ειναι πολυ ισχυρή.   Αντε λοιπον....είμαι σιγουρος οτι υπάρχει κόσμος που περιμένει με ανυπομονησία να ακούσει λεπτομέρειες....