Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Άνδρες υποτακτικοί και σκλάβοι , μαθήματα υποταγής . (2)

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Τεχνικές' που ξεκίνησε από το μέλος Ηλίας, στις 30 Ιουλίου 2006.

 1. Ηλίας

  Ηλίας Guest

  Νομίζω ότι ήρθε η ώρα για τους άνδρες που θέλουν να γίνουν υποτακτικοί ή σκλάβοι . Παρόλο που είναι ίσως το μεγαλύτερο κομμάτι εδώ μέσα , τους έχουμε παραμελήσει . Σκέφθηκα λοιπόν ότι ίσως μία σειρά από thread , θα μπορέσει να τους βοηθήσει .
  Κατά καιρούς έχω ερωτηθεί . Πολλές φορές το σκέφθηκα , να έχω έναν άνδρα υποτακτικό .
  Πως εκπαιδεύεται όμως ; Προφανώς η διαφορετική του φύση από την γυναίκα , διαφοροποιεί και τους μηχανισμούς του . Πιο εγωιστής από μια γυναίκα και πιο δύσκολο για αυτόν να αποποιηθεί του ρόλου που η κοινωνία του επιβάλλει . Του μπροστάρη . Δεν μιλάω για τον Bottom . Πως λοιπόν εκπαιδεύεται να βρίσκεται κάτω από μια γυναίκα ή και κάτω από έναν άλλο άνδρα ; Ακόμα και αν το θέλει , του είναι εξαιρετικά δύσκολα να το αποδεχθεί , σε κάτι που η χρονική διάρκεια τείνει σχεδόν να πλησιάσει το 24/7 .
  Άνδρας , ον με ενστικτώδη σεξουαλικότητα και ζωώδεις (σε σύγκριση με τις γυναίκες συνήθως) ορμές . Πως τιθασεύονται και πως μπορούν να ελεγχθούν ;
  (Μάθημα 2ο ) . (Περιμένω από τις γυναίκες Κυρίαρχους να έχουν ενεργή συμμετοχή)