Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Άνδρες υποτακτικοί και σκλάβοι , μαθήματα υποταγής . (3)

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Τεχνικές' που ξεκίνησε από το μέλος Ηλίας, στις 30 Ιουλίου 2006.

 1. Ηλίας

  Ηλίας Guest

  Νομίζω ότι ήρθε η ώρα για τους άνδρες που θέλουν να γίνουν υποτακτικοί ή σκλάβοι . Παρόλο που είναι ίσως το μεγαλύτερο κομμάτι εδώ μέσα , τους έχουμε παραμελήσει . Σκέφθηκα λοιπόν ότι ίσως μία σειρά από thread , θα μπορέσει να τους βοηθήσει .
  Κατά καιρούς έχω ερωτηθεί . Πολλές φορές το σκέφθηκα , να έχω έναν άνδρα υποτακτικό .
  Πως εκπαιδεύεται όμως ; Προφανώς η διαφορετική του φύση από την γυναίκα , διαφοροποιεί και τους μηχανισμούς του . Πιο εγωιστής από μια γυναίκα και πιο δύσκολο για αυτόν να αποποιηθεί του ρόλου που η κοινωνία του επιβάλλει . Του μπροστάρη . Δεν μιλάω για τον Bottom . Πως λοιπόν εκπαιδεύεται να βρίσκεται κάτω από μια γυναίκα ή και κάτω από έναν άλλο άνδρα ; Ακόμα και αν το θέλει , του είναι εξαιρετικά δύσκολα να το αποδεχθεί , σε κάτι που η χρονική διάρκεια τείνει σχεδόν να πλησιάσει το 24/7 .
  Ον , έντονα κτητικό και στην δική μας κοινωνία , με βαθιά ριζωμένο μέσα του την αίσθηση ότι η γυναίκα που έχει δίπλα , ακόμα και μπροστά του , ανήκει μόνο σε αυτόν . Δύσκολο να αποδεχθεί τις όποιες πολυγαμικές τάσεις , μπορεί να έχει η/ο Υπέρ του . Πως μπορείτε να το αλλάξετε αυτό ;
  (Μάθημα 3ο ) . (Περιμένω από τις γυναίκες Κυρίαρχους να έχουν ενεργή συμμετοχή)
   
 2. Syrah

  Syrah Contributor

  Καλώς διαφορροποιείς τους άνδρες από τις γυναίκες εν προκειμένω, καθώς η συχνή επιδίωξη των υποτακτικών κυριών να σχετιστούν με έναν άνδρα κυριαρχικού χαρακτήρα με μία σχέση που περισσότερο ομοιάζει σε εκείνη μεταξύ πατέρα και κόρης μπορεί να αποτελέσει και καλή υποδομή για είσοδο περισσότερων της μίας "θυγατέρων", πράγμα που δεν συμβαίνει στην περίπτωση των υποτακτικών ανδρών. Οι άνδρες δεν βρίσκουν εξίσου χαριτωμένο το να μοιράζονται τη "μητέρα" τους.

  Γράφω δύο προτάσεις, επί του θέματος, ανάλογα με το αν ο δεύτερος άνδρας είναι υποτακτικός (1) ή κυριαρχικός (2).

  1. Σε πρώτη φάση μπορεί να ενταχθεί στη δομή ένα ακόμη άτομο υποτακτικής φύσης (στο εξής αποκαλούμενο "β", ιεραρχικά κάτω από τον ίδιο (στο εξής αποκαλούμενο "α"). Με λιγότερες αρμοδιότητες, λιγότερα προνόμια, μικρότερη φυσική και συναισθηματική εγγύτητα στην κ, και λιγότερο εκπαιδευμένο. Αυτό για να μην ξεσπάσει άμεσα ανταγωνισμός από τον α προς τον β, λόγω της αίσθησης πως χάνει έδαφος - καλό είναι να δίνεται περισσότερο η εντύπωση ότι ο α αναβαθμίζεται και στην αλλοτινή θέση του έρχεται ο β, ως "βοηθός" του α.

  Σε δεύτερη φάση μπορεί ο α να κινητροδοτηθεί να "βοηθήσει" το β στην αποπεράτωση κάποιων tasks, για την οποία δεν διαθέτει ακόμη ενδεχομένως τα απαιτούμενα skills, να θέσει στο β νέα ευκολότερα tasks που θα του επιτρέψουν να αναπτύξει τις δυνατότητές του, αλλά και να του "δώσει τα φώτα του" αναφορικά με κάποια βασικά ζητήματα στην παροχή υπηρεσιών. Αυτό για να προαχθεί η μεταξύ τους επικοινωνία, συνεργασία (και ενδεχομένως φιλική συσχέτιση), για να ενισχυθεί το αίσθημα της ευθύνης του α για επίδειξη ευγενικής και φιλόξενης συμπεριφοράς, για να αισθάνεται ότι γίνεται αποδεκτός ο β, και για να ανακουφιστεί η κ από κάποια σημεία της εκπαίδευσης του β.

  Σε τρίτη φάση ο α μπορεί να χρησιμοποιηθεί στην εκπαίδευση του β και συμμετέχοντας στην επιβολή τιμωριών (προς το β). Εδώ θα ήθελα να επισημάνω τρία σημεία. Πρώτον, το αντίστροφο (να τιμωρηθεί ο β από τον α) δεν κρίνεται ως σοφό. Δεύτερον η συμμετοχή του α στην τιμωρία του β θα πρέπει να έχει εκτελεστικό και μόνο χαρακτήρα (να μην συμμετέχει στη λήψη της απόφασης, απλώς να την εκτελεί). Τρίτον η συμμετοχή αυτή να γίνεται με μέτρο και για κανένα λόγο να μη θεωρηθεί ως προνόμιο του α που κεφαλαιοποιείται, ούτε να δημιουργήσει σύγχυση αναφορικά με τη θέση του α, που είναι επάνω από τον β, και όχι απέναντι από τον β, δίπλα (και λίγο πιο κάτω) από την κ.


  2. Η είσοδος του β στη δομή να έχει περιστασιακό χαρακτήρα, και να προλογιστεί ως στοιχείο που εξυπηρετεί τις ανάγκες ενός role play (λ.χ. cuckolding). Καλό είναι ο α, να βοηθηθεί προς την κατεύθυνση να αναγνωρίσει τον εαυτό του μέσα στο νέο σχήμα, ως το επίκεντρο (αν πρόκειται για κάποιον με τάσεις drama queening δεν θα χρειαστεί καν βοήθεια) του ενδιαφέροντος, αυτόν δηλαδή, για την ταπείνωση του οποίου συμβαίνουν όλα. Στην περίπτωση αυτή θα πρέπει να γίνεται τόσο από το β όσο και απο την κ σαφές, ότι από τον α ο β δεν θα γίνεται αντιληπτός και αποδεκτός ως άλλος κ, αλλά ως μέσο είσπραξης ευχαρίστησης στα πλαίσια ενός role play. Στην περίπτωση αυτή, αν ο σκοπός είναι πράγματι ο β να καταλήξει κ του α, τότε η σχέση χρήζει μάλλον επαναπροσδιορισμού, γιατί κάθε υποτακτικός άνθρωπος επιλέγει εκείνον στον οποίο θα υποταχθεί, και όχι όλοι αποδέχονται να περάσουν από την κυριαρχία ενός στην κυριαρχία ενός άλλου.

  Θα πρότεινα η είσοδος του β να συνδυαστεί και με την επιβολή κάποιας τιμωρίας της κ προς το α, αλλά μετά από μία πρόχειρη σκέψη, έκρινα ότι μάλλον αυτό θα ήταν μία πολύ κακή αρχή για τη σχέση μεταξύ των α και β.

  Ελπίζω να βόηθησα κάπως - αν και πολύ καθυστερημένα - Ηλία. Θα ήθελα να διευκρινίσω ότι τα παραπάνω δεν τα έχω εφαρμόσει επί του πρακτέου, αλλά τα έχω πραγματευτεί διεξοδικά σε επίπεδο θεώρησης και σχεδίασης σε προηγούμενη σχέση μου, συνεπώς ας ληφθούν υπόψη με κάθε επιφύλαξη.