Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Άσχημοι Κυρίαρχοι όμορφοι-ες υποτακτικοί-ες ?

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος Lady_No, στις 4 Μαϊου 2010.

  1. dawn

    dawn Regular Member

    Απάντηση: Άσχημοι Κυρίαρχοι όμορφοι-ες υποτακτικοί-ες ?

    Παραβλέπω τα αυτονόητα περί αντικειμενικής-υποκειμενικής ομορφιάς και απαντάω στα αρχικά ερωτήματα μιλώντας πάντα βάσει προσωπικών εμπειριών:

    Ποτέ δεν έχω αισθανθεί περισσότερο υπο εξ'αιτίας της "χειρότερης" εξωτερικής εμφάνισης του Κ μου. Ούτε καν είχε περάσει σαν σκέψη από το μυαλό μου, μέχρι να διαβάσω την ερώτηση σου.
    Το αν θα προκύψει ερωτική έλξη είναι συνδυασμός σε κάποιο βαθμό εξωτερικής εμφάνισης και σε πολύ μεγαλύτερο χαρακτήρα και αλληλεπίδρασης.

    Δεν βλέπω γιατί κάποιος να διώξει το όμορφο από κοντά του.. αυτό δεν είναι μαζοχισμός, βλακεία είναι. Ούτε καταλαβαίνω γιατί η ερωτική ιδαιτερότητα πρέπει να αντικατοπτρίζεται στην εξωτερική εμφάνιση του Κ. Αλλά και αυτό να ισχύει για κάποιους, το διαφορετικό στον Κ μπορεί να είναι ένα ημίψηλο καπέλο ή 100 piercing.

    Όσο για τον λόγο ύπαρξης εμφανισιακά ασύμβατων ζευγαριών, θεωρώ ότι είναι πολλοί και διάφοροι. Από οικονομικά συμφέροντα, αδυναμίες και ανασφάλειες μέχρι βαθύ έρωτα (που χρόνια δεν κοιτά  ). Τι και αν μας ξενίζει? Αυτοί να είναι καλά!
     
  2. Απάντηση: Άσχημοι Κυρίαρχοι όμορφοι-ες υπό?

    Άσχετο με το θέμα αλλά πρέπει να σχολιάσω...  Ποτέ το συμμετρικό δε θεωρείται όμορφο, ούτε το μάτι μας είναι εκπαιδευμένο από τη φύση, να θεωρεί όμορφο το συμμετρικό. Μπορεί να θεωρηθεί τέλειο αλλά όχι όμορφο. Τίποτα στη φύση δεν είναι απόλυτα συμμετρικό.Οι μικρές ασυμμετρίες, όπως λες κι εσύ, είναι που δίνουν την πραγματική ομορφιά, τη μοναδικότητα και την προσωπικότητα σε κάτι - ιδίως σε κάποιο έμβιο ον. Ποτέ, καμία σπουδαία προσωπογραφία δεν ήταν απόλυτα συμμετρική. Ποτέ, σε μια επιτυχημένη φωτογραφία δεν είναι το θέμα κεντραρισμένο στο κάδρο.
    Συμφωνώ λοιπόν μαζί σου. Εάν όμως η ασυμμετρία ξεπερνάει κάποια (πολύ συγκεκριμένα - ανάλογα με την περίπτωση-) όρια, τότε το αντικείμενο γίνεται άσχημο... Οπότε, υποθέτω ότι για να γίνει αρεστό, θα πρέπει να δει ο παρατηρητής του κάποια άλλα χαρακτηριστικά που θα υπερισχύσουν της εμφανίσεως  
     
  3. Durcet

    Durcet In Loving Memory

    Re: Απάντηση: Άσχημοι Κυρίαρχοι όμορφοι-ες υπό?

    Τα άλλα χαρακτηριστικά μπορούν να λειτουργήσουν θετικά σε περιπτώσεις που το αισθητικό κριτήριο κάποιου είναι αδιάφορο απέναντι στην εικόνα του άλλου. Σε περιπτώσεις όπου οι όποιες ασυμμετρίες ξεπερνούν το (υποκειμενικό) όριο του παρατηρητή και, κατά συνέπεια, το αισθητικό του κριτήριο δε μένει απλώς αδιάφορο αλλά ενοχλείται, υποθέτω πως κανένα στοιχείο του χαρακτήρα, της προσωπικότητας ή οποιοδήποτε άλλο χαρακτηριστικό μπορεί να υπερνικήσει. Αν η εικόνα προκαλεί αποστροφή, όσο αξιόλογος και να 'ναι ο άλλος, δε μπορεί να δημιουργηθεί η οποιαδήποτε έλξη.
     
  4. Απάντηση: Re: Απάντηση: Άσχημοι Κυρίαρχοι όμορφοι-ες υπό?

    Βέβαια, συμφωνώ μαζί σου. Απλά, πρόκειται για κάτι με υψηλή σχετικότητα.
     
  5. KloKlo

    KloKlo Regular Member

    Απάντηση: Re: Απάντηση: Άσχημοι Κυρίαρχοι όμορφοι-ες υπό?

    Νομίζω ότι όταν μιλάμε για ανθρώπους..... δεν υφίσταται αυτό με τίποτα.... Γιατί ξεχνάμε το βασικότερο
    όλων κατα την γνώμη μου που είναι αυτό το ''κλικ'' (μπορει και .... κλοκ )  
    Αν κάνει λοιπόν κλικ- κλοκ..... η έλξη είναι αυτόματη με τους δικούς της νόμους και κανόνες.
     
  6. Durcet

    Durcet In Loving Memory

    Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Άσχημοι Κυρίαρχοι όμορφοι-ες υπό?

    Μα... γι' αυτό το "κλικ" μιλάμε, για το τι οδηγεί σ' αυτό. Ξέρω, είναι σαν να διυλίζουμε τον κώνωπα, αλλά έχει κι αυτό το ενδιαφέρον του  
     
  7. KloKlo

    KloKlo Regular Member

    Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Άσχημοι Κυρίαρχοι όμορφοι-ες υπό?

    Πραγματικά πιστεύω ότι πιο εύκολα θα βρεις βελόνα σε αχυρώνα, παρά το τι οδηγεί σε αυτο το μαγικό κλικ.... (άκου και τη μάγισσα Κλο Κλο )... Άσε τη ''μαγεία'' να κανει και καμια δουλειά... 
     
  8. Spankerman

    Spankerman New Member

    Απάντηση: Άσχημοι Κυρίαρχοι όμορφοι-ες υποτακτικοί-ες ?

    Στην περίπτωσή μου έχω ακούσει πολλές φορές υποτακτικούς στην Ελλάδα να λένε ότι δεν είμαι ο τύπος τους (ένας 45άρης με κοιλίτσα και καστανόγκριζα μαλλιά είμαι). Λέω στην Ελλάδα γιατί οι εμπειρίες μου στο εξωτερικό ήταν και είναι διαφορετικές: εδώ μιλάς με υποτακτικό και το πρώτο πράγμα που ρωτάει είναι stats, οι υποτακτικοί από το εξωτερικό ρωτάνε με τι εργαλεία δέρνω...
    Υπήρχε κάποιος υποτακτικός που έβλεπα παλιά ο οποίος αυτό ακριβώς "εκτιμούσε" ότι δεν του ενέπνεα καθόλου ερωτισμό και το να τον τιμωρεί και να τον υποτάσσει (εκείνον με το τέλειο σώμα γυμναστηρίου) ένας με το δικό μου σώμα το θεωρούσε ακόμη πιο εξευτελιστικό!
     
  9. larcenciel

    larcenciel Regular Member

    Απάντηση: Άσχημοι Κυρίαρχοι όμορφοι-ες υπό?

    δεν θα ελεγα ρατσιστικο αν και καταλαβαινω (νομιζω τουλαχιστον) πως το εννοεις, απλα θα ελεγα θα ελεγα να μην μενουμε μονο σε αυτο .
    Το θεωρω αυτονοητο να μην μενουμε σε αυτο, εφοσον η κυριαρχια αποτελει κυριως νοητικο παιχνιδι, δεν μπορει να σταθει σε ενα ομορφο κυριαρχο που ανοιγει το στομα του και λεει ανοησιες πχ.
    Απο εμπειρια να πω μιας και ξεφυτρωσαν πολλες αφεντρες διαδυκτυακες φυσικα ,που με λιγες κουβεντες καταλαβαινεις τι βλαχαδερα ειναι(ας με συγχωρησουν τα βλαχαδερα),και νομιζουν οτι ο de sad ειναι παρουσιαστης...θα πειτε δικαιολογημενα εσυ καποια να διαβαζετε λογοτεχνια ψαχνεις? για μενα οπως και σε πολλους φανταζομαι μετρανε πολλα πραγματα ,στην τελικη λεω ενα παραπονο μου 

    το δηλωνω τυφλη που ειπες ειναι απο τα πιο ομορφα πραγματα που εχω διαβασει εδω μεσα!