Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Άτομο υποτακτικό προς ζευγάρι

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος Ηλίας, στις 7 Μαρτίου 2007.

  1. Ηλίας

    Ηλίας Guest

    Είναι κάτι που με έχει απασχολήσει αρκετές φορές . Είναι κάτι που το αναζητώ .

    Ποιοι οι μηχανισμοί υπακοής ενός ατόμου , προς ένα ζευγάρι ;
    Υπακούει μόνο σ’ έναν και λόγω εντολών πειθαρχεί και στον άλλο ;
    Η έκθεση του προς ένα από τα δύο φύλα κατά την διάρκεια της υποτακτικής του διαδρομής τροφοδοτεί τις αντιστάσεις του ;
    Υποτάσσεται στον έναν με βούληση να εκτοπίσει τον άλλο ;
    Μην μείνετε μόνο στα ερωτήματα αυτά ή σε αυτή την οπτική .

    Ποια είναι η άποψη των υποτακτικών σε αυτό το θέμα ;

    Από την μεριά των κυρίαρχων . Ποια είναι η θέση , οι προβληματισμοί , οι απορίες και οι απαντήσεις σας ;
     
  2. Ηλίας

    Ηλίας Guest

    Χμμμ καμία απάντηση . Με κάνει και αναρωτιέμαι . Κανένα δεν τον έχει προβληματίσει ;

    Αναρωτιόμουν επίσης για τη σχέση που θα μπορούσε να αναπτυχθεί μεταξύ ενός κυρίαρχου με ένα ζευγάρι υποτακτικών .

    Μήπως όμως αυτό το τριαδικό σύμπλεγμα ή το προηγούμενο έχει κάτι το απωθητικό ;

    Αναρωτιέμαι αν μόνο εγώ τα βλέπω ελκυστικά ;

    Υγρά να αναρωτιέστε ...
     
  3. female

    female Contributor



    Να υποθέσω οτι η οπτική ενός άντρα υπό από μιας γυναίκα υπό είναι διαφορετικές;
    Να υποθέσω επίσης οτι τα πράγματα αλλάζουν αν ο / η υπό διεγείρεται κυρίως από την επαφή με το ένα ή και από τα δύο φύλα;

     
  4. Mikra_Psemata

    Mikra_Psemata Contributor

    Απάντηση: Re: Άτομο υποτακτικό προς ζευγάρι

    Οχι Ηλία δεν τα βλέπεις μόνο εσυ ελκυστικά αλλά κ πολύ άλλοι, μέσα σ αυτούς κ εγω.
    Το 3αδικό σύμπλεγμα με ένα κυριαρχο κ ενα υποτακτικό ζευγαρι δεν το βίωσα ποτε αν κ πιστευω ότι ειναι απλουστερες κ πιο ξεκάθαρες οι διαδικασίες ελέγχου κ ρόλων.
    Το 3αδικό συμπλεγμα κυριαρχο ζευγαρι με υπό είτε άντρα, είτε γυναικα χμμχ.. προσωπική μου άποψη είναι ότι θα πρέπει το ζευγαρι να είναι πολύ ωριμο , μη ανασφαλες, κ ως ζευγαρι κ ως μονάδες κ σε σχέση ο ένας με τον άλλο.
    Σ αυτη την μορφή σχέσης, το τρίτο άτομο εχει αποκλειστικά τον ρόλο του αντικειμένου ηδονής κ τίποτα παραπάνω, κανένα συναισθηματικο δεσιμο, το γνώριζει κ το ζευγαρι το γνωριζει κ το υπο άτομο.
    Από εκεί κ πέρα οι συνδυασμοί και οι οπτικές είναι απεριόριστες από την χρονική διαρκεια του σχηματος, από το θέλω των 2, από τα θέλω του 1, ολα είναι ζωντανα κ εξελίσονται αναλόγως των συνθηκων..
     
  5. savra

    savra Guest

    Re: Απάντηση: Re: Άτομο υποτακτικό προς ζευγάρι

    Το 3ο υποτακτικό άτομο μπορεί κι αυτό να συμμερίζεται συναισθημάτων, μου ακούγεται πολύ ψυχρό το "αντικείμενο ηδονής" & τίποτα παραπάνω, κατά προσωπική εκτίμηση.  
     
    Last edited by a moderator: 10 Μαρτίου 2007
  6. Mikra_Psemata

    Mikra_Psemata Contributor

    Απάντηση: Άτομο υποτακτικό προς ζευγάρι

    Κατα την δικη μου πάντα οπτική όταν είμαι ζευγαρι με κάποιον την οποια συναισθηματική κάλυψη την παίρνω απο το 2ο μισο κ ποτε απο τρίτους εντός ή εκτος κρεβατιού μου.
    Οταν θα ψαξω για επιπλέον παιχνίδια θα το κάνω μόνο ως αλατοπίπερο. Δεν είναι ψυχρό είναι πραγματικότητα. Φυσικά υπάρχει η εκτίμηση κ ο σεβασμός προς το τρίτο άτομο κ ποτε δεν ειναι τυχαιο κ οποιο "κάτσει" πρέπει να υπάρχει μια σχετική χημεία κ να με προδιαθέτει στο να ασχοληθω γιατι το σεξ δεν ειναι μόνο γυμναστική.. αλλα.. ως εκεί.
    Το να νιώθει κάποιος αντικειμενο ηδονης δεν ειναι καθολου υποτιμητικό.. ισα ισα περναει μια χαρα κ τις περισότερες φορες εχει 2 να ασχολουνται μαζί του.. για την ηδονη τους.. παίζοντας με την δική του ηδονη.
     
  7. Ηλίας

    Ηλίας Guest

    Re: Απάντηση: Άτομο υποτακτικό προς ζευγάρι

    Απλό , αλλά δύσκολο να χωνευτεί...
     
  8. MasteR_PieR

    MasteR_PieR Regular Member

    Απάντηση: Άτομο υποτακτικό προς ζευγάρι

    Για να μπορέσει να πραγματοποιηθεί και να λειτουργήσει σωστά μια τέτοια σχέση θα πρέπει το ζευγάρι των Κυρίαρχων να έχει κοινά θέλω και η γραμμή που δίνεται στον υποτακτικό να είναι επίσης κοινή χωρίς αντικρουόμενες εντολές που το μόνο αποτέλεσμα που μπορεί να έχουν είναι να αποπροσανατολίσουν τον υποτακτικό και να μην ξέρει τι να κάνει και ποιον να ευχαριστήσει.

    Σε μια σχέση 2 Κυρίαρχων τα κενά είναι πολλά και συχνά ένας υπό λειτουργεί σαν συνδετικός κρίκος. Συνήθως ο υπό υποτάσσετε στον 1 εκ των 2 και στον άλλο υπακούει όχι απαραίτητα γιατί θέλει με αυτό τον τρόπο να εκτοπίσει το 2ο, απλά γιατί έτσι λειτουργεί καλύτερα. Ένας ακόμα τρόπος που θα μπορούσε να λειτουργήσει είναι να διαχωριστούν οι τομείς Κυριαρχίας πχ ανάλογα με το φύλο ή την κατάρτιση του καθενός. Για παράδειγμα μια γυναίκα Κυρίαρχος μπορεί να μάθει ευκολότερα σε μια σκλάβα τη διαχείρηση του σπιτιου από ότι ένας άντρας.

    Να ξεκαθαρίσω πως μιλάω για τρόπο ζωής και όχι για απλά παιχνίδια ηδονής στα οποία στην ουσία δεν υπάρχει ούτε λόγος εκπαιδευσης ούτε λόγος ανάπτυξης συναισθημάτων. Όταν όμως ζεις 24/7 με τον υπό σου δεν μπορεί να μην υπάρχουν συναισθήματα. Και δεν μιλάω για καψούρες κτλ αλλά για βαθύτερα συναισθήματα, που χωρίς αυτά δεν μπορεί να κρατήσει καμία σχέση ή συμπλεγμα. Και το σκύλο σου ακόμα τον αγαπάς...
     
  9. JohnT4

    JohnT4 Regular Member

    Απάντηση: Άτομο υποτακτικό προς ζευγάρι

    Κι εμένα με έχει απασχολήσει το συγκεκριμένο θέμα.
    Κι εγώ το βρίσκω απόλυτα ερεθιστικό...
    Όμως δεν έχω καταλήξει αν μου αρέσει, επειδή θα έχω τη χαρά να υποταχθώ σε 2 ανώτερους από μένα (στη... συσκευασία του ενός   ), ή επειδή νιώθω οτι το να με βλέπει μια Γυναίκα να υποτάσσομαι στον Άντρα τηςμ της προσφέρει απόλυτη ευχαρίστηση και ταυτόχρονα αυξάνει τον εξευτελισμό μου.
     
  10. L_Strike

    L_Strike Contributor

    Το πρόσωπο που θα δεχθεί να κυριαρχηθεί δέχεται δυο ξεχωριστές επιρροές από το κάθε μέλος του ζευγαριού. Συνεπώς, μιλάμε για δυο δυναμικές που φιλτράρονται μέσα του. Θεωρώ αδύνατο να είναι οι επιρροές αυτές ισοδύναμες. Στην περίπτωση που ικανοποιείται η διάθεση υποταγής του και από τα δυο πρόσωπα (ιδιόμορφη περίπτωση, πλην όμως πιθανή), η υποταγή του διεκδικείται ταυτόχρονα και από τους 2 Κυρίαρχους, ακόμα και δεν είναι επιθυμητή από το ζευγάρι αυτή η διάκριση. Θεωρώ εξίσου αδύνατο να μπορέσει να δει μια υπό το ζευγάρι ως ενοποιημένο σύνολο και να υποταχθεί στα μέλη του ισοδύναμα, καθώς η υποταγή δίνεται από ένα πρόσωπο προς ένα άλλο. Χώρος ενδιάμεσος για τρίτους δεν υπάρχει.
    Λόγοι που θα κατευθύνουν την υπό προς την τελική επιλογή της είναι πολλοί, όπως η σεξουαλικότητα, η πνευματική επικοινωνία και η συμβατότητα της έκφρασης που θα χρησιμοποιεί ο κάθε Κυρίαρχος στην συμπεριφορά Του προς αυτήν με αυτήν που της ταιριάζει περισσότερο (ποιος καλύπτει την διάθεση τη υποταγής σε μεγαλύτερο βαθμό).
    Εν κατακλείδει, (αν ποτέ η υπό παραδοθεί) θα ταυτίσει μέσα της το ένα μέλος ως τον Κυρίαρχό της, στο οποίο και υποτάσσεται, ενώ θα αποδέχεται, κατά χάρη για τον Κυρίαρχό της, το γεγονός ότι το δεύτερο μέλος έχει δικαιώματα επάνω της.
     
  11. Algerian79

    Algerian79 New Member

    Ηδονικά ελκυστική εμπειρία.
     
  12. MasterJp

    MasterJp Advisor Staff Member In Loving Memory

    Δεν θα συμφωνήσω L_Strike, παρ' ότι βρίσκω σημαντική δόση λογικής στην τοποθέτησή σου.

    Νομίζω πως αντιμετωπίζεις την υποταγή ως κάτι που αναπτύσσεται περισσότερο από την βούληση του υποτακτικού σκέλους και τα "θέλω" του, απ' ότι από την βούληση των κυρίαρχων, κάτι που δεν ισχύει στην περίπτωση slave τουλάχιστον.

    Είναι αλήθεια πως η σχέση στην οποία αναφέρεται ο Ηλίας κάπως έτσι θα ξεκινήσει, το πως όμως θα εξελιχθεί είναι (και πρέπει να είναι) στα χέρια του κυρίαρχου σκέλους, αλλοιώς καταλήγουμε σε toping from the bottom.

    Είναι, νομίζω, προφανές πως αναφέρομαι στην περίπτωση Κυριαρχικό ζευγάρι / υποτακτικό μέλος σε συνθήκες slavery. Η περίπτωση Κυρίαρχο μέλος / υποτακτικό ζευγάρι είναι απλούστερη και έχει διαφορετική δυναμική.

    Σημαντική φυσικά προϋπόθεση για μια τέτοια σχέση είναι το υποτακτικό μέλος να είναι ισοδύναμα bi ή να υπάρχει ισχυρή πιθανότητα να εξελιχθέι σε ισοδύναμα bi. Πρακτικά δεν έχει ιδιαίτερη σημασία για ένα συνειδητοποιημένο slave την στιγμή, που δεν του πέφτει λόγος στην επιλογή του παρτεναίρ, βοηθάει όμως να το απολαμβάνει.

    Πριν συνεχίσω θα ήθελα να ζητήσω από τον Ηλία να διευκρινήσει περισσότερο το πλαίσιο της σχέσης στην οποία αναφέρεται καθώς και τους στόχους της.
     
    Last edited: 22 Μαρτίου 2007