Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Έγκλημα και...Τιμωρία

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Εμπειρίες' που ξεκίνησε από το μέλος SM_Art_Lady, στις 27 Φεβρουαρίου 2006.

  1. darkslave

    darkslave Guest

    ισως οτι πιο συγκλονιστικο διαβασα στη ζωη μου.. παντως ατυχεις οι αναφορες στο θεο που καλο ειναι να τον αφηνου με εξω απο αυτα καθως ο θεος ΔΕΝ ειναι τιμωρος και αν υπαρχει τιμωρια αυτη ειναι μετα απο αυτη τη ζωη
     
  2. Mystic

    Mystic New Member

    Δεν θέλω να πάω την συζήτηση σε θρησκευτικό περιεχόμενο, αλλά εμένα οι αναφορές στον Θεό ήταν αυτές που με συγκλόνησαν! Ανατρίχιασα. Πιστεύω στα θαύματα. Κυρίως πιστεύω στο ότι η αλήθεια βρίσκεται στα χείλη ενός μικρού παιδιού, της μέθης και του θυμού. Κάποιος το είχε πει αυτό, αλλά το έχω διαβάσει τόοοσο παλιά που αδυνατώ να το θυμηθώ. Και ο Θεός είναι ΚΑΙ τιμωρός και θα μπορούσαν να παραθέσω επιχειρήματα από τις αγίες γραφές... Ίσως σε προσωπικό επίπεδο(με pm darkslave αν θες...), μιας και ξαναλέω, δεν είναι αυτό το θέμα μας. Και αν δεν βοηθούσε ο Θεός ένα μικρό παιδάκι που πιστεύει σε αυτόν και του οποίου ο αγνός, τρυφερός και αθώος κόσμος, κινδυνεύει να γίνει κομμάτια, δεν ξέρω τί σόι Θεός θα ήταν.


    SM_Art_Lady την έβγαλες πολύ καθαρή! Σίγουρα ΔΕΝ έγινε τυχαία. Πρέπει να είσαι πολύ χαρισματική γυναίκα  . Και να κλέψω μια ατάκα από την ταινία... χμμμ καλύτερα να μην αναφέρω ποιά, γιατί ίσως χαλάσει την ατμόσφαιρα.

    Earn this...
     
  3. zabani2002

    zabani2002 Regular Member

    SM_Art_Lady λυπαμαι και για εσενα και για τον θείο. Η ζωη είναι πάντα αδικη.
     
  4. no_guru

    no_guru Guest

    Tην ίδια περίπου ιστορία μου είχε διηγηθεί και μια πόρνη στη Μασσαλία... Εκείνη βέβαια το χρησιμοποιούσε ως δικαιολογία για τον "κακό δρόμο"που πήρε...

    Το "περίπου" πήγαινε στο ότι εκείνη έφυγε, δεν σκότωσε, όντας μικρή, αθώα και απροστάτευτη... Και τα κορόϊδα οι πελάτες της προσπαθούσαν να "προστατεύσουν" την "μικρούλα" με έξτρα αμοιβή...

    Μια κυρία όμως δεν μπορεί παρά να είναι σκληρή, αμείλικτη και δυνατή... Οπότε ΟΚ, ο φόνος, η εκδίκηση εν γένει είναι αποδεκτά ως γεγονότα και επιλογές... Οι δικοί της "πελάτες", με την έννοια των συντρόφων και μόνο, εμπνέονται όχι από την αδυναμία της αλλά από τη δύναμη της...

    Τώρα το ζήτημα είναι πως την αγαπητή Μαρί δεν την πίστευε κανένας, παρά μόνο όσοι ήθελαν να την πιστέψουν...

    Ποιητική αδεία λοιπόν, όσοι πιστοί προσέλθετε...
     
  5. SM_Art_Lady

    SM_Art_Lady Contributor

    no_guru o κάθε άνθρωπος στην γη ανεξαιρέτως έχει γράψει σε αυτήν την δική του ιστορία.
    Τα γεγονότα που σαν puzzle απαρτίζουν την ζωή μας, συνθέτουν με τα κομμάτια τους τον χαρακτήρα Μ/μας και εν γένη το Ε/εγώ Μ/μας, την ύπαρξη Μ/μας.
    Το κάθε άτομο λοιπόν ξεχωριστά, χρησιμοποιεί τα βιωμένα γεγονότα της ζωής του είτε για να την καλυτερεύσει, είτε για παράδειγμα προς αποφυγήν, είτε και ακόμα για να προκαλέσει διάφορα συναισθήματα στο κόσμο που τα εξιστορεί και με τον λόγο του τα μοιράζεται..
    Όταν αποκαλύπτει ο οποιοσδήποτε ένα μυστικό του ….δεν επιδέχεται κριτική.
    Πρέπει αυτό να γίνεται σεβαστό.

    Δεν επιδέχομαι αυτού του είδους κακοπροαίρετη κριτική σου στο λόγο που έγραψα την ιστορία αυτή που χρόνια τώρα κρατούσα καλά κρυμμένη στα άδυτα του μυαλού μου.
    Εκτός των απόλυτα δικών Μου ανθρώπων- φίλων που εμπιστεύομαι και ένας μόνο από την οικογένεια είναι ο αδελφός μου, δεν ήξεραν τίποτε.
    Ποσώς με απασχολούν τα συναισθήματα η οι υποψίες που σου προκάλεσε η ιστορία μου.
    Την πόρνη από την Μασσαλία και την κάθε πόρνη δεν θα την κρίνω Εγώ, ούτε και συ όπως και τους λόγους που χρησιμοποιεί για να δικαιολογήσει την ύπαρξη της στο πεζοδρόμιο.
    Σέβομαι την όποια ιστορία κουβαλάει ο κάθε άνθρωπος και επίσης ποτέ δεν θα κρίνω αν αυτήν την ιστορία μου την λέει για να με συγκινήσει η για να προκαλέσει συναισθήματα προς εκμετάλλευση.
    Είμαι πάντα καλοπροαίρετη και σαν ακροατής και σαν συγγραφέας, Έχω την πεποίθηση, ότι απευθύνομαι σε ενήλικα άτομα (πιστεύω έξυπνα) και όχι σε κακοπροαίρετους, ηλίθιους και κομπλεξικούς
    Δεν με ξέρεις και δεν σε ξέρω.
     
    Last edited: 2 Δεκεμβρίου 2006
  6. MasterPerris

    MasterPerris Contributor In Loving Memory

    Απάντηση: Έγκλημα και...Τιμωρία

    Ευα αν και ξερης οτι με εξιταρουν μονο οι υποτακτικες και σκλαβες γυναικες, και τιποτε αλλο, εσενα ομως σε παω ξερης γιατι ?γιατι εχεις δυναμη ζωης,δεν κανης πισω πουθενα,αυτο το διαπιστοσα και στο κλαμπ που ειχαμε παη και μου γνωρισες τοις δυο κουκλες κορες σου και τον γιο σου, χωρις να κολοσης να φερης τα παιδια σου στο bdsm παρτυ εισαι απο τα λιγα ατομα που εχω γνοριση με τοσο ανηχτο μιαλο και χωρις κανενα ταμπου. Τετια ατομα χριαζεται ο χωρος μας. Η πρωσοπικη σου ιστορια ηταν συγκλονιστικη και μπραβο σου που ειχες το θαρος και την ειπες δημοσια.
     
  7. Apetitikos

    Apetitikos Regular Member

    Απάντηση: Έγκλημα και...Τιμωρία

    ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟΝ ΚΡΕΜΑΣΟΥΝ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΝΟΥΝ ΌΛΟΙ ΝΑ ΤΟ ΦΤΥΝΟΥΝ.
    ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ
     
  8. Mistress_Despoina

    Mistress_Despoina Regular Member

    Η Εύα με τα πόδια της να πατάνε τόσο σταθερά στην Γη και με το τρόπο που την έχει πιάσει από τα παπάρια, δεν αφήνει περιθώρια για εύκολα συμπεράσματα.
    Γι αυτό είναι αδικαιολόγητοι όσοι δεν την ξέρουν να λένε αερολογίες και ασυναρτησίες που μπορούν να αφορούν μόνο φτηνά τσιτάτα της εποχής μας.
     
  9. mr.goodcat

    mr.goodcat Regular Member

    Πολύ καλή -αν και διόλου ευχάριστη- η ιστορία..

    Ευχαριστώ που την μοιράστηκες μαζί Μ/μας.
     
  10. giannis2

    giannis2 New Member

    Απάντηση: Re: Έγκλημα και...Τιμωρία

    οταν καποια/ος αποκαλυπτει ενα μυστικο πρεπει να επιδεχετε την κριτικη των αλλων (μπορει μεσα απο την αναγνωση του κειμενου καποια/ος να φωρτιστει συνεσθηματικα η να βρει ενα παραδειγμα προς αποφυγην, αυτο ομως δεν ειναι η προσδοκια του συγγραφεα αλλα τα αποτελεσματα που φερνει στον αναγνωστη.Η/ο συγγραφεας μοιραζοντε το μυστικο τους για να δεχτουν κριτικη απο τους αναγνωστες)απο εκει και περα ειναι στο χερει της/του να την αποδεχτει η οχι.
     
  11. black_pearl

    black_pearl Regular Member

    Συμφονώ ΑΠΟΛΥΤΑ και ΕΠΑΥΞΑΝΩ με την Μistres_Despoina !!!!!!
    Πολύ περισσότερο κάποιοι που δεν την ξέρουν καθόλου (ούτε και εγώ αλλά την Σέβομαι, την Εκτιμώ και την Αγαπάω απεριόριστα)!!!!.
     
  12. giannis2

    giannis2 New Member

    Απάντηση: Re: Έγκλημα και...Τιμωρία

    πολυ περισσοτερο τι??