Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Έλεγχος του μυαλού.

Συζήτηση στο φόρουμ 'Κυριαρχία - υποταγή D/s' που ξεκίνησε από το μέλος íɑʍ_Monkeץ, στις 11 Ιανουαρίου 2015.

  1. Seras Victoria

    Seras Victoria Danger! Danger! High Voltage! Contributor

    Να έρθετε να έρθετε, να μας πείτε κι από κοντά την γνώμη σας για έναν τρόπο ζωής που ούτε μπήκατε στον κόπο να ερευνήσετε πραγματικά ούτε σας ενδιαφέρει ή αφορά.
    Να προσέχετε όμως, μην κολλήσετε καμία διαφορετικότητα και έχετε τίποτα ιστορίες μετά.
     
  2. eteros

    eteros Regular Member

    Κοιτάξτε να δείτε επειδή διακρίνω μία επιθετικότητα δεν ήξερα πως για να γράψω την άποψη μου έπρεπε να ζητήσω του οποιουδήποτε την άδεια από την στιγμή που δεν έβρισα κάποιον προσωπικά. Εσείς έχετε την δική σας θεωρία, εγώ έχω την δική μου θεωρία. Εγώ τη σέβομαι την δική σας θεωρία, δεν στοχοποίησα κανένα, πάρα μόνο τον Μητσάρα τον άντρακλα (που τουλάχιστον στα μέλη είναι ανύπαρκτο πρόσωπο) είπα λοιπόν σε αυτό το (ανδρικό!) πρόσωπο κάτι το οποίο μπορούσε είτε να το κρατήσει στην άκρη του μυαλού του είτε να το προσπεράσει, να το αφήσει να πέσει κάτω σαν να μην το διάβασε ποτέ....

    Διάβασα λοιπόν 18 σελίδες γιατί περίμενα μία απάντηση παράλληλα από κάποιο πρόσωπο και είπα κάτι σε ένα ανύπαρκτο πρόσωπο. Δεν καταλαβαίνω γιατί σκαλώνετε τόσο πολύ; Για να το κλείσουμε είμαι ερωτευμένος με τη γυναίκα μου; ελέγχει το μυαλό μου, δεν είμαι ερωτευμένος δεν μου το ελέγχει, το ίδιο ισχύει και για εκείνη. Τι; Για να βάλει η γυναίκα μου λάτεξ για να καβλώσω εγώ πρέπει να μπει στο χώρο του BDSM; Για την γλείψω από πάνω ως κάτω πρέπει να βάλω ταμπέλα στον εαυτό μου υποτακτικός και εκείνη κυρίαρχη; Για να με γλείψει εκείνη από πάνω ως κάτω πρέπει να βάλω ταμπελα κυρίαρχος και εκείνη υποτακτική;

    Στα μάτια της γυναίκας μου και τα δικά μου είναι πιο απλή η ζωή είμαστε ερωτευμένοι; είμαστε τέλεια, δεν είμαστε ερωτευμένοι; γάμησε τα δεν μας σώνει τίποτα!
     
  3. Seras Victoria

    Seras Victoria Danger! Danger! High Voltage! Contributor

    Τα έχετε τόσο ξεκάθαρα στο μυαλό σας που εγω προσωπικά θα προτείνω να γίνετε advisor σε αυτό το φόρουμ.
    Έχουμε κάποιον εδώ που έχει μακρόχρονη εμπειρία αλλα η ανάγνωση 18 σελίδων ενός νήματος νομίζω σας δίνει προβάδισμα.
     
    Last edited: 27 Δεκεμβρίου 2018
  4. Mr__despicable

    Mr__despicable Regular Member

    Αγαπητέ όταν διοργανώσουμε το καλό και μεγάλο (freak) show μας, θα φροντίσουμε να βάλουμε και τα 4 χέρια μας, τα 3 μάτια μας και το αυτί μας στη μέση , ώστε να απολαύσετε τη διαφορετικότητα με τη γυναίκα σας σε όλο της το μεγαλείο και φυσικά θα είστε επίτιμοι καλεσμένοι ώστε να μας παρατηρείτε ανενόχλητοι από prive θέση.
     

  5. Τωόντι, μας βρίσατε τσουβαληδόν.
     
  6. tithon

    tithon Contributor

    μέχρι να σας απαντήσει στο πμ ο φίλος σας ρίξτε μια ματιά και στα νήματα με τις φωτογραφίες.  
    το γεγονός οτι καταθέσατε μιά ιδέα σας, σαν αυτές που έχουν όλοι από μία, δεν στερεί από κανέναν την δυνατότητα να έχει μιά ιδέα για την ιδέα σας, και να την λέει.
    στα μάτια της γυναίκας σας μπορεί να είναι βαθυστόχαστη η ιδέα σας, και να κατάφερε να κάνει απλή την ζωή σας, και ίσως και την δική της, και μπράβο της, κι επιπλέον θα χαρούμε να σας φέρει να δείτε και να σας δει το τσίρκο, και είναι σχεδόν βέβαιο οτι δεν θα σας χλευάσει κανένας, ούτε και θα το βουλώσει κανένας για ιδέες απ' αυτές πού έχουν όλοι από μία. δεν θα σας ζητήσουν άδεια για να πουν τι σκέφτονται για την ιδέα σας. έτσι το 'χουμε «εδώ μέσα».


    «γάμησέ τα, δεν σώζεται με τίποτε»
    μήτσος α.
     
  7. Ηλίας

    Ηλίας Γυμνός και ζωντανός, εσείς;

    Μου ανέβασες τους σφυγμούς. Εύγε.
     
  8. tithon

    tithon Contributor

    στο δεύτερο μισό του 19ου αιώνα επιχειρήθηκε η υπόθεση σύνδεσης του αποκλειστικού γάμου (ενός απ' είδη γάμου) με την ιδέα της ατομικής ιδιοκτησίας. ωστόσο αποκλειστικότητα συναντάμε σε πολλά είδη που βέβαια δεν έχουν επινοήσει την ατομική ιδιοκτησία και την συγκέντρωση. η σύνδεση δεν φαίνεται αυτονόητη και είναι πιθανότατο να είναι κατασκευασμένη. η ίδια η συγκρότηση κοπαδιού μοιάζει ή είναι μιά μορφή γάμου, σε πάρα πολλές περιπτώσεις αποκλειστικού. γουρουνάκια, γορίλες, λύκοι, και πάρα πολλά άλλα είδη, απαγορεύουν την πρόσβαση σε τρίτους, άλλα είδη μοιράζονται την πρόσβαση στα πλαίσια συμμαχιών, χιμπατζήδες, λιοντάρια ενίοτε, και πολλά άλλα, και φυτοφάγα μαζί. επιπλεόν οι γυιοι και οι κόρες επιβιώνουν και ενηλικιώνονται σε συνάρτηση με την παρουσία του βιολογικού μπαμπά τους σε πολλές περιπτώσεις αγελών. ούτε αυτό είναι ανθρώπινη επινόηση. η εξασφάλιση των κατιόντων και η αποκλειστικότητα δεν μοιάζει ανθρώπινη επινόηση για να συνδεθεί με την ατομική ιδιοκτησία. ομηρικές περιγραφές και μύθοι, βέβαια πλήρεις νοήματος, αναφέρονται σε ήδη αστικοποιημένες εποχές, πολύ ύστερες για την συζήτησή μας. τονίζω οτι δεν μπορούμε να βγάλουμε ασφαλή συμπεράσματα γιατί κανένας μας δεν ήταν εκεί πριν την αστική συγκρότηση, και οι ενδειξεις από «πρωτόγονες» ομάδες που έχουν παρατηρηθεί τους τρεις τελευταίους αιώνες δεν δίνουν μονοσήμαντες απαντήσεις. οι ευχές που διατυπώνονται από διάφορες πλευρές να ήταν τα πράγματα έτσι που να επιβεβαιώνουν τη μιά ή την άλλη μοντερνα ιδεολογικοποίηση δεν φαίνονται, ως τώρα, παραγωγικές.
     
  9. eteros

    eteros Regular Member

    Εντάξει πάρε μια συμβουλή....

    Το findom είναι υποκατηγορία του bdsm. Nαι; Δηλάδη υπάρχουν άνθρωποι οι οποίοι προτιμούν να τα σκάνε σε κάποια για να παραστήσει εκείνη η γυναίκα την αυτοκράτειρα κουκουρούκου όταν υπάρχουν αστεγα παιδάκια που κοιμούνται στις στοες της Πανεπιστημιου πάνω σε χαρτόκουτα μια η ώρα τη νύχτα στους 6 βαθμους κελσίου

    Ζήστε το μύθο σας καληνύχτα
     
  10. Mr__despicable

    Mr__despicable Regular Member

    Να τους κάψει ο Θεός τους σατανάδες .. Αντιχριστοι. Ανώμαλοι.
     
    Last edited: 28 Δεκεμβρίου 2018
  11. cadpmpc

    cadpmpc Contributor

    Παίρνεις θάρρος εσύ...
    Ουτε τις ασκήσεις θαρρους του Λαζόπουλα νάξερες απ΄όξω κι ανακατωτά, βρε παιδί μου....
    Για σεμνά κύργιε αρματηλάτα... έχει και πέτρες ο χώμας, δεν είναι φον-ντε-τεν...
     
  12. RAIN

    RAIN nefelibata

    Το τερμάτισες.
    Και καλά εμείς ζούμε το μύθο μας.
    Εσύ;
    Δεν πιστεύω να κοιμάσαι στο ζεστό σου κρεβάτι όλη τη νύχτα;