Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Έλεγχος

Συζήτηση στο φόρουμ 'Master / slave' που ξεκίνησε από το μέλος Enthralling kernel G, στις 6 Αυγούστου 2020.

 1. cadpmpc

  cadpmpc Contributor

  Μπααα..!
  Οποιαδήποτε συλλογικότητα έχει προκύψει από οποιαδήποτε αιτία συσπείρωσης, ιστορικά ποτέ δεν κατάφερε να θεμελιώσει αυτόν τον ισχυρισμό, υπό την έννοια της όποιας υπεροχής, ακόμα και στις περιπτώσεις, που η ίδια ή "κοινωνία", για λόγους που εκφεύγουν του παρόντος, απέδωσε κατ' εξακολούθησιν τα εύσημα.
  Παρά τις καταγεγραμμένες ιστορικά κορυφώσεις διαφόρων συλλογικοτήτων, το κοινωνικό γίγνεσθαι έχει σταθερό ρυθμό απορρόφησης και επεξεργασίας στην μονάδα του χρόνου. όσο κι αν μας ακούγεται περίεργο, ακόμα και σήμερα (έξαρση τεχνολογίας, κοινωνία της πληροφορίας πχ), που για τους πιο πολλούς από μας ακούγεται καταρχάς και οξύμωρο και δυσερμήνευτο.
  Μπορεί να μας αρέσει να θεωρούμε πως οι προτιμήσεις μας, οι επιλογές μας, το καταβληθέν έργο κλπ, έχουν μια ιδιαίτερη δυναμική και ως εκ τούτου μια διακριτή υπεροχή, πλην όμως το βεληνεκές της αρχικής οριζόντιας επικοινωνίας και της δυναμικής που παράγεται εξ αυτής, στην όποια ομάδα, παραμένει δεδομένο και σταθερό, άρα και η διάρκεια κορύφωσης, συνεπώς και ο χρονικός ορίζοντας αφενός και η μελλοντική διαδρομή/επήρρεια/επίδραση αφετέρου.
  Γραμμένο, έτσι για να υπάρχει...
   
 2. Iagos

  Iagos Contributor

  @Tania εκτιμώ την αγωνιστικότητά σας,

  όμως επιτρέψτε μου να σας επιστήσω την προσοχή, όσον αφορά την άνευ ουσίας έως τώρα αντιπαράθεση σας με τις βασικές γραμμές του D/s και του M/s.

  Ελλοχεύει ο κίνδυνος, εξαιτίας των παρορμήσεών σας, να γίνετε βορά επιτήδειων τύπων, τύπου " Αμάν πχια, και όλα αυτά δεν υπάρχουν, διγιότι το συλλογικό του απολεσθέντος επαφίεται στο αδιανόητο του αμάν τα παιντία παίζει ... και μπλα μλπα μλπα ...κτλ..."

  Και ως νεαρά και αμόρφωτη, μετά απο την οδυνηρή εμπειρία σας, να μας καταγγέλετε και εσείς τη "μαλθακή στύση" που σας έλαχε καθώς και το κέρασμα τυρόπιτας αξίας 1.80 του ευρώ, πέριξ της Βικτώριας...

  Διαβάστε, μορφωθείτε και υγεία, εύχομαι.

  Iagos
   
  Last edited: 12 Αυγούστου 2020
 3. tithon

  tithon Contributor

  δεν ελλοχεύει  
   
 4. MasterJp

  MasterJp Advisor Staff Member In Loving Memory

  Στο D/s - M/s ναι, στο T/b και S/m σύνηθες όμως.
   
 5. Iagos

  Iagos Contributor

  Να μην Σας τύχει εύχομαι...
  Και πεσμένη και να κερνάτε σφολιάτα... 
   
 6. sapfw

  sapfw Hard to handle Contributor

  Απολογούμαι αρχικά που δε διάβασα 13 σελίδες απαντήσεων πριν γράψω, υποθέτω πως ίσως έχεις ήδη καλυφθεί. Παρόλα αυτά καταθέτω την πρώτη σκέψη που μου δημιουργήθηκε όταν διάβασα τον προβληματισμό σου: όταν κινείσαι μέσα σε ένα Μ/σ συσχετισμό (αλήθεια τι ακριβώς σημαίνει αυτό; ) έχεις τον έλεγχο. Το αν θα τον ασκήσεις επαφίεται στη μεταξύ Σ/σας δυναμική και ενέργεια  
   
  Last edited: 14 Αυγούστου 2020