Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Ένα σώμα αποκλειστικά για BDSM χρήση

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος Iwnas, στις 11 Φεβρουαρίου 2009.

  1. Iwnas

    Iwnas Regular Member

    Ζώντας στην Ολλανδία είχα την τύχη να σχετιστώ με κάποια η οποία ήταν ψυχολόγος στο επάγγελμα και έδινε ιδιαίτερη έμφαση στην προσέγγιση του BDSM από ψυχολογικής άποψης αποκρυπτογραφώντας τον ψυχισμό και τα όρια αυτών που ασπάζονται τον συγκεκριμένο τρόπο σεξουαλικής έκφρασης. Όργάνωνε λοιπόν ομάδες (κάτι σαν group therapy) στις οποίες μαζεύονταν άνθρωποι που ασχολούνταν με το BDSM και εκεί έθεταν μεταξύ τους ερωτήματα σχετικά με το όλο lifestyle καθώς και θέματα που αφορούσαν σεξουαλικές πρακτικές. Έτυχε να παρεβρεθώ σε μία από αυτές τις συγκεντρώσεις όπου κάποια κοπέλα έθεσε ένα ερώτημα το οποίο μου προκάλεσε ιδιαίτερη εντύπωση. Το ερώτημα ήταν το εξής:

    Αν είχαμε την δυνατότητα να έχουμε ένα σώμα το οποίο θα το χρησιμοποιούσαμε αποκλειτικά και μόνο για BDSM,νιώθωντας όλο τον πόνο και βιώνοντας όλη την εμπειρία αλλά μετά θα μπορούσαμε να επιστρέψουμε στο κανονικό μας σώμα τι θα μας άρεσε να βιώσουμε;

    Θα ήταν εξαιρετικά ενδιαφέρον να διαβάσω τις δικές σας απόψεις και επιθυμίες πάνω σε αυτό. Εξάλλου δεν πρέπει αν ξεχνάμε πως ανεξαρτήτως του τι φαντασιώνεστε στο τέλος θα έχετε την δυνατότητα να επιστρέψετε στο δικό σας σώμα.
     
  2. atasai

    atasai Regular Member

    Το θάνατο, φυσικά (μέσω πνιγμού κατά προτίμηση).
     
  3. Durcet

    Durcet In Loving Memory

    Κάνω υποθέσεις: το δεύτερο σώμα λειτουργεί με βάση τον τρόπο σκέψης που ήδη διαθέτω (κοινώς, περιορίζομαι από τις αξίες που έχω τώρα) και πως δεν δέχεται έξωθεν περιορισμούς (νομικό πλαίσιο κλπ).

    Δε νομίζω πως θα λειτουργούσα πολύ διαφορετικά απ' ότι λειτουργώ τώρα. Ίσως να ήμουν λιγότερο προσεκτικός (δεχόμενος πως και οι άλλοι έχουν δεύτερα σώματα), ίσως να υπερεκτιμούσα τις δυνατότητές μου, δοκιμάζοντας πράγματα που δύσκολα θα έκανα. Δε θα προέβαινα σε ακρότητες, π.χ. να στερήσω τη ζωή άλλων, καθώς θα ερχόμουν σε αντίθεση με τις αξίες μου, και όχι με τους όποιους περιορισμούς επιβάλλονται απ' έξω.

    Παράλληλα, όμως, θα το χρησιμοποιούσα για πειραματισμούς. Θα έψαχνα να βρω μέχρι ποιο σημείο φτάνουν οι όποιες μαζοχιστικές τάσεις μου, αν αντέχω τον πόνο, κάτι που δύσκολα θ έκανα στο ένα και μοναδικό σώμα μου (όχι για λόγους image - αυτό το χτίζω εκτός ερωτικής μου ζωής, ή γιατί φοβάμαι να έρθω αντιμέτωπος με τέτοιου είδους όριά μου, αλλά γιατί δεν εμπιστευόμαι εύκολα σε κανέναν τη σωματική μου ακεραιότητα)
     
  4. Kaveiros

    Kaveiros Regular Member

    Απάντηση: Ένα σώμα αποκλειστικά για BDSM χρήση

    Σιγουρα θα ειχε πολλα θετικα μια τετοια υποθεση ομως και ενα απαραδεχτο(για μενα) αρνητικο...
    θα κατερριπτε τη μοναδικοτητα αρα και την ενταση της καυλας!
     
  5. Apollyon

    Apollyon God's Demon Contributor

    Το τρεμουλο της
     
  6. Georgia

    Georgia Owned Contributor

    Θα ήθελα το σώμα ενός all-day-long-horny σαδιστή άντρα.
    Σε demi-vanilla επίπεδο θα ήθελα να αυνανίζομαι ολημερίς και να πηδάω γυναίκες οληνυχτίς.
    Σε bdsm επίπεδο, αν διατηρούσα το υποτακτικό μου στοιχείο θα ήθελα βελόνες, piercing και electro.
    Αν μπορούσα να ταυτιστώ με το σαδιστικό του άλλου, θα ήθελα να πονέσω κάποια, για να δω πως νιώθουν οι σαδιστές.
     
  7. tatirene

    tatirene New Member

    Απάντηση: Ένα σώμα αποκλειστικά για BDSM χρήση

    Εχοντας ήδη ένα σώμα το οποίο κατα κάποιο τρόπο έχει διαμορφωθεί για τέτοια χρήση δηλαδη για bdsm sesions και για να γίνω πιο συγκεκριμένη tattoos piercings σε σημεία όπως ρώγες μυτη γλώσσα labia για κλειδωμα κλπ. και επίσης ατσαλινα βραχιολια σε χερια και ποδια ωστε να μπορω να χρησιμοποιηθω και να δεθω κατάλληλα καταρχήν εχει σαν αποτέλεσμα να μην ξεγελάω τον εαυτό μου αλλα και τους άλλους για το ποιες ειναι οι πραγματικες μου προτιμήσεις.

    Για να γίνω πιο συγκεκριμένη οταν γυρίζοντας απο το εξωτερικό που ήμουν και πιστευοντας οτι δεν υπάρχει περίπτωση να κάνω σχεση bdsm εδω αρχικά προσπάθησα να εμπλακω σε vanila σχεσεις.

    Όποιος εβλεπε τα body mods μου καταλάβαινε οτι τουλάχιστον δεν είμαι κορίτσι για σπιτι  αυτο στην αρχή με στεναχωρούσε αλλά στην πορεία με γλίτωσε απο τέτοιες (για μενα τραγικές σχεσεις)
     
  8. slave_drama

    slave_drama New Member

    Απάντηση: Ένα σώμα αποκλειστικά για BDSM χρήση

    Σωστή η τοπθέτηση της tatirene αλλά γι' αυτούς που ζουν μία διπλή ζωή (και είμαστε αρκετοί νομίζω) δεν θα ήταν μια ενδιαφέρουσα λύση;