Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Έχει υπάρξει υποταγή χωρίς παραπλάνηση;

Συζήτηση στο φόρουμ 'Κυριαρχία - υποταγή D/s' που ξεκίνησε από το μέλος Dom80, στις 3 Δεκεμβρίου 2006.

?

Έχει υπάρξει υποταγή χωρίς παραπλάνηση;

  1. ΝΑΙ

    26 vote(s)
    78,8%
  2. ΟΧΙ

    7 vote(s)
    21,2%
  1. gaby

    gaby Guest

    Η υποταγή κάποιων μπορεί να ήταν μία σχεδόν συνειδητή επιλογή με γνώση των εναλλακτικών δυνατοτήτων που αφήνουν πίσω τους. Ή τουλάχιστον έτσι ήταν για μένα.

    Μπορεί να μην ήξερα τί ακριβώς ήταν η υποταγή στην πράξη και ακόμα δεν μπορώ να πω ότι γνωρίζω, γιατί ακόμα ανακαλύπτω νέα πράγματα κάθε μέρα, ήξερα όμως ότι ήθελα την υποταγή.

    Ασφαλώς, όταν μου Ελεγε ότι υπάρχει και η περίπτωση να σου απαγορέψει ο Κυρίαρχος να μιλάς και να κινείσαι ακόμα για κάποιο χρονικό διάστημα, εγώ απαντούσα "δεν μου φαίνεται κακή ιδέα, έτσι και αλλιώς μου αρέσει να κάθομαι σε μία γωνία με το βιβλίο μου στο χέρι και να διαβάζω", δηλαδή για όποιον δεν κατάλαβε, χαίρε βάθος άμετρον... 

    Όταν άρχισα να Του μιλώ στον πληθυντικό, νόμισα ότι αυτό ήταν το D/s απο κει και πέρα δεν υπήρχε κάτι άλλο να μάθω   και δεν είχα ουτε κατά διάνοια βρεθεί καν στο submode ακόμα.

    Είναι τελείως αδύνατο να έχει κάποιος συναίσθηση του τί σημαίνει στην πράξη power exchange αν δεν το έχει ζήσει.

    Αυτό όμως δε σημαίνει ότι παραπλανήθηκε... σε καμμία περίπτωση.
     
  2. isnogood

    isnogood afterall, true love is the ultimate fantasy Contributor

    Είναι τελείως αδύνατο να έχει κάποιος συναίσθηση του τί σημαίνει στην πράξη power exchange αν δεν το έχει ζήσει.


    νομιζω οτι η παραπλανηση ειναι αλλου κρυμενη ..... και συνηθως ειναι επιδιωκομενη ... ειναι θεμα ερωτιματικων που μενουν αναπαντητα .... τεσπα ... τ'αφηνω ...
     
  3. sman

    sman New Member

    Τις περισσότερες φορές που υπάρχει θέληση για να γίνει κάτι υπάρχει και σκοπός.Άρα συνειδήτα ή όχι νόμιζω πως υπάρχει παραπλάνηση(δυστυχώς)
     
  4. Vasileys

    Vasileys Regular Member

    Μήπως σε παραπλανεί αυτός ο νούς ο παμπόνηρος? Πού πάντα σκαρφίζεται τρόπους να κάνει τον άνθρωπο να ασχολείτε μαζί του και να χάνει χιλιάδες πράμματα, πολλές φορές να χάνει τη ζωή μέσα απο τα χέρια του?? Ποιός παραπλανεί ποιόν φίλε μου? Αν εσύ παραπλανείς ποιόν παραπλανείς? Κι αν σε παραπλανεί κάποιος εσένα ποιός είναι αυτός? Εκεί παίζοντε όλα!! Ποιός κάνει τί...και γιατί. Τόσο απλά
     
  5. Syrah

    Syrah Contributor

    Ψήφισα "Ναι", και αναρωτιέμαι πώς είναι δυνατό να υπάρξει συνειδητή υποταγή με παραπλάνηση. Μόνο ένας πολύ ενοχικός υποτακτικός θα μπορούσε να σκέπτεται έτσι ή ένας πολύ ρομαντικός κυρίαρχος, νομίζω.
     
  6. lara

    lara Αυτοδεσποζόμενη Contributor

    Απάντηση: Έχει υπάρξει υποταγή χωρίς παραπλάνηση;

    Αν κάποια πει, δεν με ενδιαφέρει ο πόνος κι ο Κ. δεν πει τίποτα ενώ γνωρίζει πως θα φτάσουν κι εκεί, είναι ένα είδος παραπλάνησης, δεν είναι?
    Αν μου Έλεγε το 1/50στο από όσα θα ακολουθούσαν, δεν είμαι βέβαιη πως θα ακολουθούσα με τα τότε μυαλά και αντιλήψεις που κουβαλούσα.
    Γνώρισα σκλάβες που όταν έβλεπαν στις αρχές κάποιες φωτο, έκλαιγαν από σοκ. Σήμερα κάποιες απ αυτές είναι pain sluts. Αν Ο Κ. τους τότε στις αρχές καθόταν και τους εξιστορούσε όσα δεν ήταν σε θέση όχι απλά να αποδεχτούν, αλλά να συνειδητοποιήσουν καν, πιθανόν και να μην δοκίμαζαν ποτέ.
    Αυτού του είδους η παραπλάνηση υπάρχει.
    Αλλά δεν την θεωρώ κοροϊδία παρά μόνο στρατηγική.

    Είναι όπως με τα παιδιά. Απαντάς στις ερωτήσεις τους, δίνοντας μόνο εκείνα τα δεδομένα που μπορούν να αντιληφθούν στο κάθε στάδιο της ανάπτυξης τους.
     
  7. íɑʍ_Monkeץ

    íɑʍ_Monkeץ Contributor

    Ναι. Πλ ωραίο νήμα . ^^