Έχει φύλο η Κυριαρχία ή μήπως υποταγή...

Συζήτηση στο φόρουμ 'Κυριαρχία - υποταγή D/s' που ξεκίνησε από το μέλος Ηλίας, στις 12 Οκτωβρίου 2005.

 1. Ηλίας

  Ηλίας Guest

  Θα ήθελα την άποψη σας επί του συγκεκριμένου . Αν κάποιος ήταν Dom πιστεύεται ότι μόνο του άλλου φύλου άτομα θα ήθελε να υποτάξει ; Ή αν ήταν sub μόνο στο έτερο φύλο όπως για κάποιους η φύση προστάζει θα γονάτιζε ; Αν ακολουθούσαμε τις "προσταγές της φύσης" (για τους πολλούς , άλλα όχι για μένα) τότε μήπως οι άντρες θα ήταν Dom και οι γυναίκες sub ; Μας ενδιαφέρει να υποταχθούμε ή να υποτάξουμε σωματικά πρότυπα ή μήπως η προσωπικότητα καθορίζει τον παιχνίδι ; Από την άλλη αν κάποιος straight sub διαταχθεί από τον Dom του να συνευρεθεί με άτομο του ίδιου φύλλου , τότε ο sub θα αρνηθεί ; (Τα ερωτήματα απευθήνονται , τόσο στους άντρες D ή s όσο και στις γυναίκες . Αγαπητοί συνταξιδιώτες μου στην γνώση περιμένω την άποψη σας . Ευχαριστώ !
   
  D Q Juls and Tenebra_Silente like this.
 2. Ηλίας

  Ηλίας Guest

  Μια διευκρίνηση . Το ερώτημα μου , δεν απευθήνεται στο αν οι οι ετεροφυλικές ή ομοφυλικές σχέσεις είναι ορθές . Δεν θέλω να κατευθηνθεί προς τα εκεί .
   
  Last edited by a moderator: 17 Δεκεμβρίου 2006
  D Q Juls and Tenebra_Silente like this.
 3. potty65

  potty65 New Member

  Αγαπητέ slave-shadow, όλα είναι σχετικά και εξαρτώνται από το πως βλέπεις και τι σημαίνει για σένα το bdsm. Για μένα είναι μέρος του ερωτικού παιχνιδιού, σημαντικότατο μάλιστα γιατί το ψυχολογικό στοιχείο του έρωτα επιβάλλεται στο σωματικό. Εφ' όσον λοιπόν μιλάμε για ερωτική σχέση, ή καταλήγουμε σ' αυτήν, έχει να κάνει με τις εγγενείς σεξουαλικές μας προτιμήσεις. Οι gays θα επιδιώξουν να βρεθούν με άντρες για να κάνουν το παιχνίδι τους, ενώ οι str8 με άτομα του άλλου φύλου.

  Θα μπορούσε ενδεχομένως να επιβληθεί σε κάποιον να συνευρεθεί με άτομο του ιδίου φύλου, χωρίς να είναι ομοφυλόφιλος, στα πλαίσια της απόλυτης ταπείνωσης με την οποία υποτίθεται την ¨βρίσκει". Εδώ πλέον έχουμε να κάνουμε με τα όρια του καθενός, τα οποία είναι καθαρά προσωπικά. Με την ίδια λογική που ο "σκλάβος" θα αρνούνταν κάτι που του προκαλεί αποστροφή και αηδία πχ κοπρολαγνεία, με την ίδια λογική μπορεί να αρνηθεί και αυτό. Ο καθένας θέτει τα όρια του
   
 4. Ηλίας

  Ηλίας Guest

  Μπορεί να φανεί αφελής η ερώτηση μου . Και αν η Κυρία σου ζητήσει να υποδειθείς την γυναίκα ; Ή αν ένας Κύριος ζητήσει από μια sub να κάνει έρωτα με άλλη γυναίκα ;
   
 5. potty65

  potty65 New Member

  Αχ slave shadow τώρα μ' έφτιαξες. Αυτό το τελευταίο, γυναίκα - γυναίκα είναι η αδυναμία μου. I rest my case
   
 6. Ηλίας

  Ηλίας Guest

  :) να είσαι σίγουρος ότι υπάρχουν και πολλές Αφέντρες που ηδονίζονται με αντίστοιχες εικόνες .
   
 7. ioanna

  ioanna New Member

  RE: RE: Έχει φύλο η Κυριαρχία ή μήπως υποταγή...

  Θα το έκανα χωρίς αντίρρηση
   
  Tenebra_Silente likes this.
 8. potty65

  potty65 New Member

  Ιωάννα, έχεις ανεβάσει πολύ τις μετοχές σου, μου άρεσε αυτό που είπες!
   
 9. Ηλίας

  Ηλίας Guest

  Θα το απολάμβανες επειδή θα στο ζητούσε ο Κύριος σου , για να τον ικανοποιήσεις Ιωάννα ;
   
 10. ioanna

  ioanna New Member

  RE: RE: Έχει φύλο η Κυριαρχία ή μήπως υποταγή...

  Χωρίς δεύτερη κουβέντα και όσο θα έβλεπα την ικανοποίηση στα μάτια του τόσο θα μου άρεσε αυτό που κάνω
   
  Tenebra_Silente likes this.
 11. Ηλίας

  Ηλίας Guest

  Συμφωνώ μαζί σου :) Θα το έκανα για την Κυρία μου με ευχαρίστηση . Θα το ζητούσα από την σκλαβα μου και θα περίμενα το βλέμμα ευχαρίστησης στα μάτια της που θα με γέμιζε ικανοποίηση .
   
 12. potty65

  potty65 New Member

  Και αν η σκλάβα σου δεν είχε βλέμα ευχαρίστησης, αλλά βλέμα αηδίας?