Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Έχω θυμώσει μαζί σου Μεγάλε!

Συζήτηση στο φόρουμ 'Κυριαρχία - υποταγή D/s' που ξεκίνησε από το μέλος dina, στις 25 Σεπτεμβρίου 2017.

1. proteus

proteus Ότι έχεις να πεις, κάντο.

Όποιος αναλαμβάνει την ευθύνη, φορτώνεται το φταίξιμο. Αρχή ισχύουσα τα μάλα εν τω στρατεύματι...

2. kinvara

kinvara Δική Του Contributor

True story . Ειδικα όταν δεν κουνιεται φύλλο. Όταν κουνιεται μου βγαινει αντιδραση, οταν δεν κουνιεται δεν ξερω τι να κάνω ή καλύτερα δεν έχω τι να κάνω. Είμαι σε φάση pause....

3. margarita_nikolayevna

margarita_nikolayevna Captain's property Contributor

@kinvara ... Τι θύμησες... Όχι σε μένα, είπαμε... Μια μακρινή  
    Μακρινή     

4. kinvara

kinvara Δική Του Contributor

Απίστευτο κείμενο. Απίστευτο <3

5. Desideria

Desideria New Member

Ο θυμός της υ που να στρέφεται κατά του Κ εμένα μου φαίνεται ως εξαιρετικά βαριά συνθήκη. Προϋποθέτει την κρίση, έστω στιγμιαία, ότι ο/η Κ έχει άδικο. Και αυτό την υ την πονάει φρικτά και την σκίζει εσωτερικά, επειδή απομακρύνει τον Κ από την θεση που έχει ήδη (αν την έχει) εντος της εσωτερικής δομής της υ.
    Αν παρόλα αυτά η υ θυμώσει δυο πιθανότητες υπάρχουν:
    Α) Η υ αλλάζει οπτική γωνία και προσπαθεί να μην πνιγεί στην ενοχή της (με την βοήθεια του Κ κατά προτίμηση)
    Β) Η ουσιαστική D/s σχέση διαλύεται

6. slave32

slave32 Contributor

Η απομυθοποίηση του Κ είναι άλλο θέμα.

7. skia

skia Contributor

Πριν μάθω να το διαχειρίζομαι υπήρχαν αρκετές αντιδράσεις και χωρίς ειρήνη. Τώρα πλέον δε θυμώνω γενικά. Εάν χρειαστεί να επικοινωνήσω κάτι, απλά το κάνω. Το πιο πιθανό είναι να στενοχωρηθώ με κάτι, όπου σε αυτή τη συνθήκη απλά θα πάρω το χρόνο μου να το επεξεργαστώ. Ακόμη σπανιότερα, εάν στενοχωρηθώ πολύ, αποστασιοποιούμαι σε μεγάλο βαθμό και κλείνομαι σα στρείδι.

8. ChrisZab11

ChrisZab11 Regular Member

Ο θυμός είναι ένα έντονο συναίσθημα του ανθρώπου. Πολλές φορές είναι και κίνητρο ή αιτία ενεργειών μας. Η διαχείριση του, εχει μεγαλη σημασία.
    Η αγανάκτηση αν και μοιάζει με τον θυμο, δεν είναι ίδια.

9. espimain

espimain Contributor

Αν «η υ θυμώσει γιατί ο Κ έχει άδικο» δεν υφίσταται σχέση D/s για να διαλυθεί.
    Διάλυση του μη όντως αποτελεί οξύμωρον.

10. Iagos

Iagos Contributor

Πώς έχει άδικο Εκείνος που ορίζει το δίκαιο;

Στην ασυμμετρία, Έχω την εντύπωση, και αν κάνω λάθος διορθώστε Με, ότι δεν υφίσταται διαμάχη για το ποιος έχει το δίκιο και ποιος το άδικο.

Νομίζω ότι όλα ορίζονται από Εκείνη/ον που ορίζει το δίκαιο.

Αν το δίκαιο δεν είναι εξαρχής καθορισμένο στο πρωτόκολλο που ορίζει τον συσχετισμό από Την/ον Ιδιοκτήτρια/η τότε κάπου η ασυμμετρία μπάζει οπότε θα Ε/έχουμε vanilla ερωτήματα και vanilla αντίληψη περί των ασύμμετρων συσχετισμών...

εσείς τι λέτε;

Iagos

11. Desideria

Desideria New Member

Καλημέρα σας! Καταλαβαίνω τι εννοείται, όπως είπα είναι εξαιρετικά βαριά συνθήκη να προκύψει θυμός σε τέτοιου είδους σχέσεις, αλλά μπορεί να συμβεί.

12. Desideria

Desideria New Member

Ετσι θα έπρεπε να είναι, να που όμως σε αυτό το νήμα συζητάμε για τον θυμό και ο θυμός προϋποθέτει, όπως μου φαίνεται, το άδικο. Δεν μπορώ να φανταστώ ένα σχήμα στο οποίο θα θύμωνε η υ επειδή ο Κ έχει δίκαιο