Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Όργια στο Στρατό

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Art and Literature' που ξεκίνησε από το μέλος dats, στις 9 Φεβρουαρίου 2008.

  1. mazoslave

    mazoslave Regular Member

    Τϊποτα με στρατιωτινες παιϊζει???
     
  2. Apollyon

    Apollyon God's Demon Contributor

    Κεντρο Εκπαιδευσης Ειδικων Δυναμεων Μεγαλο Πευκο 1999.

    Μπορει να μην εγινε κατι αντιστοιχο το μονο σιγουρο ομως ειναι οτι μας "ξεσκισανε" !!!Ειδικα αυτον τον στιβο μαχης δεν θελω να τον ξαναδω στα ματια μου ΠΟΤΕ.
     
  3. BaD_HabitS

    BaD_HabitS Regular Member

    τη σειρα ησουν?

    μοιρα και λοχο?λεγε εισαι ο και λεγεσε!!!!!!
     
    Last edited: 11 Φεβρουαρίου 2008
  4. Apollyon

    Apollyon God's Demon Contributor

  5. dats

    dats Regular Member

    ΜΕΡΟΣ Γ
    Πέντε λεπτά πρίν από τα μεσάνυχτα με πήγε στην αποθήκη 3. Με έγδυσε και με έδεσε χειροπόδαρα. Εδώ θα γινόταν όπως μου είπε κάποια τελετή με την οποία θα με καλωσόριζαν., Σε λίγο μαζεύτηκαν στην αποθήκη καμιά δεκαριά στρατιώτες με τα δουλάκια τους. Όλοι με πλησίαζαν και με έφτυσαν . Γέμισε το κορμί μου φλέματα και σάλια. Και σε λίγο και χύσια αφού μερικοί καινούργιοι καλεσμένοι τράβηξαν μαλακία πάνω μου.
    Πριν αρχίσει η τελετή, μου έδωσαν να φορέσω ένα βρεγμένο φανελάκι , που από την μυρουδιά κατάλαβα ότι είχαν ουρήσει πάνω του. Με έβαλαν έπειτα να ξαπλώσω ανάσκελα σε μια ξύλινη σκάλα και με έδεσαν τεντώνοντας το κορμί μου. Ύστερα έστησαν την σκάλα στον τοίχο και εγώ πια ήμουν δεμένος και ανήμπορος να αντιδράσω μπροστά τους.
    Η τελετή άρχισε όταν μπήκε μέσα στην αποθήκη ο Δόκιμος. Τότε όλοι οι δούλοι πέσανε μπρούμυτα στο πάτωμα με ανοιγμένα πόδια και χέρια και σύρθηκαν για να φιλήσουν τα πόδια του Δόκιμου. Ο Δόκιμος έκατσε σε μια καρέκλα και έδωσε το σύνθημα να αρχίσει η τελετή. Ο ΑΦΕΝΤΗΣ τότε έβγαλε το χιτώνιο του και με πλησίασε γυμνός από τη μέση και πάνω, κρατώντας στα χέρια του ένα φαρδύ δερμάτινο μαστίγιο.
    - Εμπρός στρατιώτη , κάνω τον δούλο σου να μας δείξει τι αξίζει.
    Ο ΑΦΕΝΤΗΣ με πλησίασε τότε και μου είπε κοφτά.
    - Άκου κοπρίτη ,. Σε λίγο θα αρχίσω να σε μαστιγώνω. Και θα τελειώσω όταν τα κουρέλια που φοράς θα σχιστούν και θα ποτιστούν με το αίμα σου. Έχεις το δικαίωμα να φωνάζεις όσο θες. Αν όμως λιποθυμήσεις , θα σε γαμήσω.
    Ο αφέντης άρχισε να με μαστιγώνει . Τόσο δυνατά που τα πέντε λουριά του χώνονταν μέσα στις σάρκες μου. Στις πρώτες τριάντα το φανελάκι μου είχε κιόλας σχιστεί. Οι ρόγες των βυζιών μου έσκασαν και έτρεχαν αίμα. Οι καλεσμένοι αλάλαζαν, και μετρούσαν τις βουρδουλιές.
    -40 !, 41 !, 42 !
    Στις πενήντα με πλησίασε ο ΑΦΕΝΤΗΣ ιδρωμένος άρπαξε το φανελάκι μου και το έσχισε. Πέταξε τα υπολείμματα στο πάτωμα. Ήθελαν όλοι να δούνε το σακατεμένο στήθος μου που ήταν πια κόκκινο από το αίμα. Κι ενώ είχε πει ότι κάπου εδώ θα τέλειωνε το μαστίγωμα, ο δόκιμος τον διέταξε να συνεχίσει.
    Οι βουρδουλιές πια έπεφταν πάνω στις ανοιχτές πληγές μου. Ο τοίχος πιτσιλιόταν με στάλες αίμα, ενώ οι ματωμένες λουρίδες του μαστιγίου έπεφταν ακατάπαυστα πάνω μου. Μου όργωναν τα πλευρά , μου τσάκιζαν τα κόκαλα. Σίγουρα αν τα κατάφερνα να ζήσω, αυτό το μαστίγωμα θα άφηνε σημάδια που θα μου το θύμιζαν για όλη μου τη ζωή.
    Όταν βαρέθηκαν σταμάτησαν να με μαστιγώνουν .
    - Εμπρός σκλάβοι. Πλύνετε τον. Και οι δούλοι με έπλυναν με το λάστιχο έως ότου το αίμα σταμάτησε να κυλά και φαινόταν πια μόνο οι χαρακιές του μαστιγίου.
    Έπειτα πλησίασαν δύο δούλοι με ψαλίδια και ξυράφια. Με κούρεψαν γουλί ενώ έπειτα άρχισαν να ξυρίζουν τις τρίχες του εφηβαίου μου και του κώλου εκτός από τις τρίχες της κωλοχαράδρας μου. Οι στρατιώτες (αφέντες ) έπιναν μπύρες. Ένας έτριβε τον πούτσο του στο καραφλό κεφάλι μου έως ότου έχυσε στο πρόσωπό μου.
    Ήμουν πάντα δεμένος χειροπόδαρα στην ξύλινη σκάλα που όμως τώρα την είχαν ξαπλώσει στο πάτωμα. Ο δόκιμος έκανε νόημα να αρχίσει η δεύτερη φάση της τελετής. Μου έλυσαν τα πόδια, με ξεβράκωσαν και αφού σήκωσαν τα πόδια μου ψηλά τα τράβηξαν πάνω από το κεφάλι μου και τα έδεσαν . Ήμουν σε μια στάση εξευτελιστική. Ο κώλος μου ήταν εκτεθειμένος στα σαδιστικά βλέμματα των στρατιωτών, τουρλωμένος ψηλά. Ο ΑΦΕΝΤΗΣ φόρεσε ένα γάντι και με πλησίασε. Άλειψε το δάκτυλό του με γράσο και μου το έχωσε στον κώλο, Μπαινόβγαζε το δάκτυλο για να τον ανοίξει.
    - Χαλάρωσε μαλάκα. Μην σφίγγεις τον κώλο σου.
    Ήδη είχε βάλει και το δεύτερο δάκτυλο και τα έβαζε βίαια μέσα στον πρωκτό μου . Αφού χαλάρωσα λίγο έβαλε και το τρίτο δάκτυλό του. Με γαμούσε με τα χέρια ένα με το άλλο χέρι του μου άνοιγε τα κωλομέρια. Κατάλαβε ότι δεν θα τέλειωνε εκεί. Τώρα τα δάκτυλά που με γαμούσαν ήταν τέσσερα. Πονούσα αφόρητα καθώς στριφογύριζε τα δάκτυλά του μέσα μου . Οι στρατιώτες πάνω μου γελούσαν και φτύνανε στην χαλαρωμένη κωλοτρυπίδα μου. Στη συνέχεια ο αφέντης έσφιξε τη γροθιά του και απότομα την έχωσε στην ανοικτή κωλοτρυπίδα μου . Τα μάτια μου γούρλωσαν . Τα πέντε δάκτυλα του αφεντη βρίσκονταν μέσα μου και ο κώλος μου είχε ξεχειλώσει.
    Την ίδια στιγμή οι άλλοι στρατιώτες σκλάβοι έδεναν από το ταβάνι της αποθήκης μια μεταλλική σταυρωτή σωλήνα
    - Έλα εδώ , με διέταξε ο ΑΦΕΝΤΗΣ.
    Καθώς τον πλησίασα ο ΑΦΕΝΤΗΣ κατέβασε την σταυρωτή σωλήνα στο ύψος του κεφαλιού μου.
    - Ξάπλωσε με την πλάτη κάτω .
    Έκανα γρήγορα καθώς οι υπόλοιποι κρατώντας από ένα μαστίγιο στα χέρια με έδερναν στους γυμνούς μου ξυρισμένους γοφούς.
    - Ξάπλωσε και σήκωσε τα μπούτια σου ! Διάπλατα ! Ακούς; Έλα μπράβο... είπα ξάπλωσε και ανοιχτά! Δεν είσαι πια παρθένος για να ντρέπεσαι. Μπρος λοιπόν !
    Υπάκουσα. Ο ΑΦΕΝΤΗΣ πήρε στα χέρια του τα πόδια μου και τα σήκωσε. Πέρασε στους αστραγάλους τους χαλκάδες που κρέμονταν από την σταυρωτή σωλήνα. Μετά έκανε το ίδιο και με τους καρπούς των χεριών μου. Ύστερα διέταξε τους άλλους σκλάβους να σηκώσουν τη σωλήνα ψηλά.
    Βρέθηκα στον αέρα να κρέμομαι από τους αστραγάλους και τους καρπούς. Νόμιζα πως οι ώμοι μου και οι μηροί θα ξεκολούσαν από το βάρος του σώματός μου.
    Έξω οι στρατιώτες είχαν ανάψει φωτιά και ψήνανε μπριτζόλες . Ο δόκιμος έδωσε την άδεια στον Θοδωρή να αρχίσει η επόμενη φάση του μαρτυρίου μου. Πήρε αυτός τότε μια λαβίδα, πλησίασε τη φωτιά και άρπαξε το πιο μεγάλο κάρβουνο που βρήκε. Οι στρατιώτες κάθισαν τριγύρω μου για να δούν το θέαμα. Το κάρβουνο ήταν μισοσβημένο.
    - Ανοίξτε του τον κώλο!, πρόσταξε.
    Δυό σκλάβοι που άρπαξαν τα κωλομέρια και μου τα άνοιξαν.Ο ΑΦΕΝΤΗΣ αγνόησε τα παρακάλια μου κι έχωσε το αναμένο κάρβουνο στην ορθάνοικτη κρεμασμένη κωλοτρυπίδα μου. Στριφογύριζε με την λαβίδα το κάρβουνο μέσα μου για να μου το χώσει καλύτερα. Το κάρβουνο καιγόταν αργά , τσουρουφλίζοντας τον σάρκα μου.
    Έλεγα πως θα με καίγανε ζωντανό. Οι παλιοί στρατιώτες γελούσαν ερεθισμένοι από το θέαμα.
    - Όταν τελειώσει αυτό το παιχνίδι, ο κώλος του θα είναι πράγματι καυτός, είπε κάποιος.
    Πέντε λεπτά διασκέδαζαν με το μαρτύριο μου. Η αποθήκη μύρισε καμένες τρίχες. Η θερμοκρασία ολοένα και ανέβαινε στον κώλο μου. Ο ΑΦΕΝΤΗΣ πλησίασε και μου έλυσε τα χέρια. Βρέθηκα κρεμασμένος με τα πόδια ψηλά, Με υπεράνθρωπη προσπάθεια, άπλωσα τα χέρια μου κι έβγαλα με τα χέρια το μισοσβημένο κάρβουνο από μέσα μου. Μπορούσα να μυρίσω τις καμένες κωλοτριχές μου . Τα εσωτερικά τοιχώματα του κώλου μου ζεμάταγαν κυριολεκτικά.
    Χρειάστηκαν οι σκλάβοι να ρίξουν πάνω μου τρεις κουβάδες νερό για να συνέλθω.
     
  6. sex_slave

    sex_slave Regular Member

    Πολύ ενδιαφέρουσα ιστορία αλλά θα την προτιμούσα με κάτι ΕΠΟΠΙΝΕΣ ή γυναίκες Επιλοχίες που έχουμε εδώ στον Έβρο, μπουκιά και συγχώριο  
     
  7. john_slave96

    john_slave96 Contributor

    Μια καλή ερώτηση είναι αυτή: Πως φαντασιώνεται τις γυναίκες που είναι βαθμοφόρες στο στρατό; Καυλώνεται με αυτές; Υπάρχει ερωτική φαντασίωση, πίσω από την υπηρεσία; Υπάρχουν προεκτάσεις bdsm, από άτομα του χώρου; (Τελικά μου βγήκαν περισσότερες από μια ερωτήσεις.)
     
  8. fractal

    fractal Regular Member

    ευτυχώς πηγα αεροπορία.
    τώρα το εκτιμώ!
     
  9. thanasis

    thanasis Contributor

    Πφφφ, μας έφταξες βραδιάτικω!  
     
  10. Mirella_trans_Domme

    Mirella_trans_Domme Contributor

    Γκλουπ!!!!
    Τι σημαινει βραδιατικω?????????????????????? 
     
  11. thanasis

    thanasis Contributor

    Σημαίνει 'εν νυκτί', με το ωμέγα στο τέλος ορθογραφικώς απαραίτητο. Το μπαρμπούτι το αφήνω για τους ιθύνοντες (και για τα θηλυκά counterparts τους).  
     
  12. Kits

    Kits Contributor

    Απάντηση: ΟΡΓΙΑ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΟ

    καμια... , 1..., 2..., 3...