Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Όργια στο Στρατό

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Art and Literature' που ξεκίνησε από το μέλος dats, στις 9 Φεβρουαρίου 2008.

  1. Bislave

    Bislave Regular Member

    lol, ποιο αυτλ΄'ς;ό; :Ρ
     
  2. slave20

    slave20 New Member

    Χαλαρώστε ρε με το στρατό..
    Ισχύει ότι εκεί μέσα κυκλοφορούν οι μεγαλύτεροι κομπλεξικοί της κοινωνίας, αλλά αν δοκιμάσει να σε πειράξει κανένας μπορείς να του κόψεις τον κώλο αρκεί να ξέρεις τα δικαιώματά σου..
    Τώρα όσο για τις ιστορίες σου φιλαράκι, μου φαίνονται υπερβολικά υπερβολικές!!
     
  3. Avel

    Avel Regular Member

    Απάντηση: ΟΡΓΙΑ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΟ

    Η εξωπραγματική και φανταστική ιστορία σου φίλε ήταν σε ορισμένα σημεία καβλωτική αλλά με έκανε να βρεθώ "εκτός εαυτού" καθόσον δεν σέβεσαι ορισμένες αξίες.
    Φυσικά και κανείς λογικός άνθρωπος δεν μπορεί να πιστέψει ότι υπάρχει η απειροελάχιστη πιθανότητα να συμβαίνει κάτι τέτοιο στο στρατό αλλά όταν εγώ βλέπω εκφράσεις όπως η παρακάτω πραγματικά αισθάνομαι ντροπή (έστω και σε μια φανταστική ιστορία):

    "...Ο άνθρωπος μέσα σε δύο βδομάδες μπορεί να αλλάξει πολύ. Πριν δύο βδομάδες ήμουν ένας στρατιώτης που θα υπηρετούσε την πατρίδα. Επί 14 μέρες όμως έτρωγα τους πούτσους της ζωής μου...."

    Πρόσεχε σε παρακαλώ όταν χρησιμοποιείς εκφράσεις όπως "αντί να υπηρετώ την πατρίδα έτρωγα τους πούτσους της ζωής μου..." Είναι ντροπή. Δεν θέλω να το παίξω πατριώτης αλλά όσοι κάνουμε στρατό και "θυσιάζουμε" δύο χρόνια σχεδόν από τη ζωή μας δεν νομίζω να μπορούμε να ακούμε τέτοιες εκφράσεις.

    Όσο για ορισμένα σχόλια τί να πω? Με αφήνουν άλαλο:


    Είναι δυνατόν να λέγονται τέτοια πράγματα τη σημερινή εποχή? Τί είναι ο στρατός? Φυλακή? Έλεος πια.

    Τέλος εκτός του ότι οφείλω να ομολογήσω ότι οι ιστορίες σου με κάβλωσαν αρκετά σε ορισμένα σημεία και εκτός του ότι με έκαναν να νιώσω οργή για τις απόψεις περί στρατού, με εξόργισαν και για την εικόνα των gay slave που παρουσιάζεις.

    Θα ήθελα πάντως να δω που θα καταλήξεις γιατί είμαι από τη φύση μου περίεργος.
     
  4. kali crow

    kali crow Guest

    οχι...ο στρατος οφειλει να ειναι ενα μερος της ζωης του ανθρωπου χρησιμο για σωματικη και νοητικη εκπαιδευση...αλλα σπανια παιζει αυτο το ρολο...
     
  5. Kits

    Kits Contributor


    μαλλον δεν εχεις παει φανταρος εεε???
     
  6. thanasis

    thanasis Contributor

    Κάνει "κρα".    
     
  7. dats

    dats Regular Member

    Την άλλη μέρα με ξύπνησε ξημερώματα , και με οδήγησε σε ένα τζιπ. Με διέταξε να βγάλω τα εσώρουχά μου - αυτά μόνο φορούσα - και να κάτσω στη θέση του συνοδηγού. Οδήγησε το στρατιωτικό τζιπάκι έξω από το στρατόπεδο, προς την περιοχή που ρίχναμε τα σκουπίδια. Θαρρούσα ότι ήταν άλλη μια αγκαρία.
    Σταμάτησε σε ένα νταμάρι, στο οποίο δεν υπήρχε ψυχή.
    - Βγες ρε μαλάκα από το κωλοαυτοκίνητο. Τώρα θα σου δείξω. Θα σε κάνω να με θυμάσαι όλη σου τη ζωή. Θα ακούς ΛΟΧΊΑ και θα τα κάνεις πάνω σου σκατοβρωμιάρη. Μπρος βγες έξω σου’πα !, μου φώναξε αγριεμένα και απλώνοντας τα χέρια του με βούτηξε από τα μαλλιά και με τράβηξε βάναυσα έξω από το τζιπάκι.
    - Τι θα μου κάνεις , ρώτησα.
    - Σκάσε. Εγώ είμαι το αφεντικό, δεν το έμαθες ακόμη αυτό. Ότι θέλω θα σε κάνω.
    Πήρε μια αλυσίδα και μου έδεσε σφικτά τον δεξιό αστράγαλο. Την άλλη άκρη την κράταγε σφικτά.
    - Άντε στο πορτ - παγκάζ, και πάρε την βαριά και την αξίνα. Καιρός για δουλειά. Στα στρατόπεδα συγκέντρωσης οι εβραίοι σπάγανε πέτρες. Το ίδιο θα κάνεις και συ σήμερα.
    Πράγματι . Γυμνός δεμένος με ανάγκασε να σπάω πέτρες. Οι ακτίνες του ήλιου έπεφταν στην γυμνή φλογισμένη σάρκα μου.
    - Εμπρός, δεν θέλω τεμπελιές. Αυτό τον βράχο πρέπει μέχρι το μεσημέρι να τον κάνεις χαλίκι. Θέλουμε στο στρατόπεδο.
    Πέρασαν λίγα λεπτά κι ο στρατιώτης δεν ήταν ικανοποιημένος με την επίδοσή μου. Πήγε τότε στο αυτοκίνητο και γύρισε κρατώντας ένα μαστίγιο με πέντε λαστιχένιες ουρές. Ήθελα να τρέξω να σωθώ μα η άκρη της χονδρής αλυσίδας ήταν δεμένη στο κορμό ενός δένδρου. Σήκωσε το μαστίγιο και το κατέβασε με δύναμη στον κώλο μου. Ο ήχος της βέργας πάνω στη σάρκα του κώλου μου αντήχησε στην ησυχία του νταμαριού. Και μετά ακούστηκε μια φρικτή κραυγή πόνου. Ο στρατιώτης ικανοποιημένος από τη φωνή, σήκωσε το μαστίγιο ξανά.
    Αυτή την φορά έπεσε με μεγαλύτερη ορμή στα μπούτια μου κι άφησε ένα απαίσιο σημάδι. Προσπάθησα να τραβηχτώ μα το μόνο που κατάφερα ήταν να χάσω την ισορροπία μου και να σωριαστώ χάμω. Προσγειώθηκα με το στήθος στο πετρώδες έδαφος κι αμέσως ο πόνος διπλασιάστηκε. Το απαίσιο μαστίγιο συνέχιζε να ανεβοκατεβαίνει γεμίζοντάς με , με κόκκινα σημάδια. Ούρλιαζα υστερικά και σερνόμουν στο χώμα προσπαθώντας να ξεφύγω. Ο ΑΦΈΝΤΗΣ με ακολουθούσε και με μαστίγωνε αλύπητα. Με σημάδευε στο στήθος και τον κώλο και σιγά σιγά τα κόκκινα σημάδια είχαν γίνει μπλε και μαύρα. Ένιωθα τα φλογισμένα κωλομάγουλα να χωρίζουν όταν το μαστίγιο έπεφτε με ορμή ανάμεσά τους και να ξαναενώνονται μόλις σηκωνόταν από το πονεμένο κορμί μου.
    Και φώναζα πιο δυνατά όταν το μαστίγιο προσγειωνόταν στο στήθος μου, Πάνω κάτω δεξιά αριστερά ακόμη και πάνω στις ρώγες μου. Τα γόνατα μου και οι παλάμες μου είχαν γρατσουνιστεί στο σκληρό έδαφος αλλά ο πόνος αυτό ήταν μηδαμινός μπρος στο επιστημονικό μαστίγωμα του στρατιώτη. Κατάφερα να σταθώ στα τέσσερα κι να αρχίζω να μπουσουλάω, κι εκείνος με άνεση με ακολουθούσε και με μαστίγωνε στα κωλομάγουλα. Η σάρκα του κώλου που είχε πρηστεί από τα χτυπήματα.
    - Και τώρα έλα να σε πάω μια βόλτα
    Ο αφεντης άρπαξε την αλυσίδα και άρχισε να με σέρνει στο σκληρό έδαφος κάνοντας μεγάλους κύκλους. Εξακολουθούσε να με τραβά και να με σέρνει στο χώμα τις λάσπες και τις πέτρες. Η σάρκες μου είχαν γρατσουνιστεί κι αίμα άρχισε να τρέχει. Διάλεγε το πιο άγριο και πετρώδες έδαφος.
    - Σταμάτα θα με σκοτώσεις
    - Άντε γαμήσου. Θα σε βασανίζω όσο θέλω. Το διασκεδάζω. Περνάω όμορφα πούστη. Μ’ αρέσει να σε βλέπω να πονάς , να σε ακούω να ουρλιάζεις , να βλέπω το αίμα να τρέχει από τις πληγές σου.
    Αφού βαρέθηκα να με σέρνει με έβαλε πάλι τα σπάζω πέτρες.
    - Τις θέλω μικρές , μαλακισμένο. Φρόντισε το σε παρακαλώ, γιατί στο τέλος θα βρω την μεγαλύτερη και θα στην χώσω στο κώλο σου. Κι όσο και αν στον έχουμε ανοίξει δεν νομίζω να γουστάρεις κοτρόνες να διαλύουν την σούφρα σου.
    Ο κτύπος της βαριάς αντηχούσε στο νταμάρι . Ο ιδρώτας μου έτρεχε στο χώμα ποτάμι. Ο χρόνος της ξεκούρασης ήταν ελάχιστος. Λιποθυμούσα μα συνερχόμουν μετά από καμιά δεκαριά βουρδουλιές.
    Κατά το μεσημεράκι ακούστηκε η μηχανή ενός αυτοκινήτου. Ο αφεντης χαμογέλασε. Σηκώθηκε και με πλησίασε κρατώντας σχοινιά στα χέρια του. Με οδήγησε σε μια βελανιδιά. Με ανάγκασε να ακουμπήσω με την πλάτη στο δένδρο. Άρχισε να με δένει έτσι καθιστός όπως ήμουν. Πέρασε πολλές φορές το σχοινί γύρω από το γυμνό κορμί μου και το δένδρο ακινητοποιώντας με. Τα χέρια της τα έδεσε στο πλάι του κορμιού μου. Βογκούσα από τους πόνους όταν τα σχοινιά σφίγγονταν γύρω από το στήθος μου.
    Εντωμεταξύ το αυτοκίνητο είχε έρθει κι έναν ψηλός άνδρας κατέβηκε.
    Ο στρατιώτης πλησίασε να χαιρετήσει τον επισκέπτη.
    - Κύριε Ταγματάρχα , καλώς ήρθατε ! Ο σκλάβος είναι έτοιμος.
    - Ελπίζω να αξίζει τον κόπο , στρατιώτη. Ας αρχίσουμε δεν έχω αρκετό χρόνο.
    Άνοιξε για μια στιγμή τα μάτια μου που τα κρατούσα αυτή την ώρα κλειστά. Ο Ταγματάρχης , ένας ψηλός γύρω στα πενήντα άνδρας είχε βγάλει το παντελόνι του και στεκόταν ολόγυμνος μπροστά μου. Ο πούσταρος του ήταν μεγαλύτερος από ποτέ. Στεκόταν ολόρθος μπροστά μου ενώ η σκούρα επιδερμίδα ήταν γεμάτη από μικροσκοπικές φλεβίτσες. Κι ήταν μακρύς τεράστιος. Του έφτανε σχεδόν μέχρι το γόνατο. Δύο βαριά πελώρια αρχίδια κρέμονταν σαν σακούλες από κάτω . Τον κοίταζα με δέος. Απαθέστατος χάιδευε με την παλάμη του την πελώρια πούτσα του. Δεν καταλάβαινα γιατί στεκόταν έτσι κοιτώντας με μόνο αλλά φοβόμουν και να ρωτήσω. Κρατούσε στα χέρια του ένα κλαδάκι που η μία άκρη του ήταν μυτερή σαν καρφίτσα και άρχισε να με τσιμπά με αυτή στα βυζιά. Η μυτερή άκρη ξαναχώθηκε στη σάρκα μου λίγα εκατοστά μακριά από την ρώγα μου. Ο Ταγματάρχης ευχαριστήθηκε που με άκουγε να κραυγάζω κι έτσι άρχισε να καρφώνει τη μυτερή βέργα πάνω στην σάρκα των πλευρών μου γεμίζοντάς με, με κόκκινα σημάδια. Ανήμπορος να προβάλω την παραμικρή αντίδραση έτσι που ήμουν δεμένος, κουνούσα απελπισμένα το κεφάλι δεξιά αριστερά.
    - ΜΗΗ ! ΠΟΝΑΩΩΩ ! ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ !
    Προσπάθησα να σηκώσω τα γόνατά μου για να προφυλάξω τα στήθια μου αλλά ο Θοδωρής άπλωσε το πόδι του και μου πάτησε τα γόνατα ακινητοποιώντας με εντελώς.
    Όταν πια δεν υπήρχε σημείο στα βυζιά μου που να μην το είχε τσιμπήσει με την βέργα , ο Ταγματάρχης κατέβηκε στο στομάχι. Τότε άρχισε να χαράζει με την μυτερή και κοφτερή βέργα το στομάχι μου από την μία μεριά έως την άλλη. Λεπτές κόκκινες γραμμές ακολουθούσαν την φρικτή βέργα.
    Στο επόμενο στάδιο ο Ταγματάρχης διέταξε τον στρατιωτη να μου σηκώσει τα πόδια για να φανεί ο κώλος μου. Τώρα ο Ταγματάρχης χρησιμοποιούσε τη βέργα σαν τσατσάρα στις ιδρωμένες κωλότριχές μου. Τελικά η κωλοτρυπίδα μου φάνηκε ολοκάθαρα. Δεν έχασε ούτε στιγμή. Χωρίς τον παραμικρό δισταγμό τσίμπησε με την βέργα το εσωτερικό της κωλοτρυπίδας μου Σε λίγο προχώρησε μισοχώνοντας την βέργα στον πρωκτό μου.
    - ΑΧΧΧ, ΜΗΗΗ . ούρλιαξα.
    Ο ταγματάρχης έσπρωξε βαθύτερα την βέργα. Μου κόπηκε η αναπνοή. Ο κώλος μου άρχισε να συσπάται και να σφίγγεται πάνω της, αλλά ο Ταγματάρχης δεν ενοχλήθηκε καθόλου από το σφίξιμο. Με άνεση έχωσε τη βέργα μέχρι το πάτο του κώλου μου. Άρχισα να φωνάζω δυνατότερα, και τότε τράβηξε αργά τη βέργα από τον κώλο μου.
    -Τι πούστης που είσαι; Διάολε καύλωσες κιόλας;, φώναξε ξαφνιασμένος. Με τσίμπησε κάνα δυό φορές ελαφρά στα αρχίδια.
    Η βέργα είχε λερωθεί λίγο και ο Ταγματάρχης την ακούμπησε στα χείλη μου για να την καθαρίσω.. Έτριψε έπειτα την βέργα στα χείλια μου και τα μάγουλά μου. Έπειτα γονάτισε κι έφερε τον πρησμένο πούτσο του στο πρόσωπό μου
    - Όχι, όχι αυτό.
    - Θα τον γλύψεις θες δεν θες. Εκτός αν προτιμάς να σπάσω τον γαμημένο το λαιμό σου νεοσύλλεκτε. Και πρόσεξε καλά γιατί το εννοώ αυτό που σου λέω., με απείλησε.
    Έπιασε την χονδρή του ψωλή και την έτριψε στο μάγουλο, Σταγόνες χύσι φάνηκαν κιόλας στο κεφάλι της ψωλάρας του.
    - Το βλέπεις καλά , μαλακισμένε; Και που να δεις και τι ωραία γεύση που έχει, μου είπε. Άπλωσε τα χέρια σου και χάιδεψέ μου το κώλο. Θέλω να νιώσω τα χέρια ενός στρατιώτη να μου χάιδευει τον πισινό. Έτσι μπράβο και τώρα χρησιμοποίησε τη γλωσσίτσα σου για να ευχαριστήσεις την ψωλάρα μου . Κάν’ το αμέσως ! Κάνε την ψωλή μου να εξαφανιστεί εντελώς. Έτσι μπράβο. Πάρε τον όλο ΕΤΣΙ ΡΟΥΦΑ ΤΗΝ ΨΩΛΑΡΑ ΜΟΥ ΚΩΛΟΨΑΡΟ. ΕΤΣΙ ΡΟΥΦΑ ΜΕ, βογκούσε ο Ταγματάρχης.
    Στην στιγμή νόμιζα πως θα έχυνε , θα έπινα τα χύσια του και θα τέλειωναν τα βάσανά μου. Όμως έξαφνα έβγαλε την σαλιωμένη πούτσα του και διέταξε τον στρατιώτη να με ετοιμάσει για το επόμενο στάδιο.
    Με έλυσε και με έσυρε στην μέση του νταμαριού. Με έδεσε με τα χέρια πίσω από την πλάτη και με έριξε στα χαλίκια που είχα σπάσει. Γρήγορα κοίταξε την κατάσταση του κώλου πήρε το πιο μυτερό χαλίκι και το έχωσε στην κωλοτρυπίδα μου. Το χαλίκι έκαιγε και κάηκαν τα τοιχώματα του πρωκτού μου. Πριν προλάβω να συνέλθω ένα ακόμη χαλίκι μεγαλύτερο αυτή τη φορά χώθηκε μέσα μου.
    - Άνοιξε καλά τον κώλο σου μαλάκα, μην μου παριστάνεις τον παρθένο. Ξέρω ότι σου αρέσει αυτό που σου κάνω, είπε κι έχωσε με μεγαλύτερη δυσκολία και τρίτο χαλίκι.
    - ΟΧΙ ! ΜΗ . ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΘΑ ΜΕ ΣΚΟΤΩΣΕΙΣ 1
    - Θα σε σκοτώσω ; Ε, και; Ποιος νοιάζεται; Αυτό που με νοιάζει είναι τώρα να ευχαριστηθεί ο Ταγματάρχης. Που του αρέσει να γαμάει σκληρά κωλαράκια, μα το δικό σου με τα τόσα γαμήσια έχει χαλαρώσει πολύ, γι αυτό θα σε γαμήσει με τις πέτρες στον κώλο.
    Ο μέλλοντας γαμιάς μου είχε κιόλας πλησιάσει.
    - Εντάξει φτάνει, στρατιώτη. Άφησε τον σε μένα τώρα. Λοιπόν παλιοπούστη. Απόψε θα χορτάσει ο κώλος σου ψωλή, και θα τις θυμάσαι πούστη χρόνια. Ψωλή βαρβάτη κι όχι σάπιες μπάμιες. Φέρσου λοιπόν και συ ωραία και μην μου κάνεις τον δύσκολο. Αν θες το καλό σου ,άσε τον κώλο σου να φχαριστηθεί το πήδημα γιατί τέτοιες ψωλές βρίσκεις σπάνια.
    Π΄ρωτα μου άστραψε δύο χαστούκια κι όταν νόμισε ότι με έστρωσε με άδραξε από τα μαλλιά και με ανάγκασε να πάρω τσιμπούκι στον πούτσο του στρατιώτη. Μια πέτσινη ζώνη μαστίγωνε την πλάτη μου ενώ σιγά σιγά η τεράστια σιδερένια ψωλή του Ταγματάρχη χωνόταν μέσα μου και τριβόταν στα χαλίκια που είχα στον κώλο μου. Η χερούκλα του προσγειωνόταν άγρια στα κωλομέρια μου.
    - Σου είπα να στέκεσαι ακίνητος. Έτσι γουστάρω να πηδάω τους κώλους. Μη μου παριστάνεις την παρθένα.
    Με σούβλισε ο κτήνος λες και ήμουν αρνί. Δάκρυα κυλούσαν στα μάγουλά μου από την ντροπή και τον πόνο. Όργωνε για ώρα τα σωθικά μου. Σαν έχυσε , με έριξε μπρούμυτα κι έπεσε κι αυτός πάνω μου. Χωρίς να τραβήξει την ψωλή του από μέσα μου με ρώτησε , αν είχα ξαναγαμηθεί έτσι.
    - Λοιπόν σκύλα τι λες;
    Δεν είχα την δύναμη να απαντήσω. Το κτήνος άφησε την ψωλή του μέσα μέχρι που την στράγγισε όλη. Με έλυσαν και με άφηναν να βγάλω τις πέτρες από την κωλοτρυπίδα μου. Ήταν φυσικά ματωμένες και βρωμούσαν χύσια.
     
  8. Bislave

    Bislave Regular Member

    Φίλε η ιστορία σου τα σπάει. Αν και δεν νομίζου ο πούσταρος του ταγματάρχη να ήταν σηκωμένος αλά ο πούτσαρος.
     
  9. kali crow

    kali crow Guest

    εγω?φανταρος? αλλο και τουτο....
     
  10. dora_salonica

    dora_salonica Contributor

    Μας καταγκαύλωσες άτιμο. Τέλεια η φάση με τα χαλίκια. Αναρωτιέμαι αν είναι εφικτό...

    Ίσως αν τα πλύνω καλά πρώτα και τα απολυμάνω... 
     
  11. black_pearl

    black_pearl Regular Member

    Απάντηση: Re: ΟΡΓΙΑ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΟ

    ΚΕΕΔ Μεγάλο Πεύκο Δυνάμεις καταδρομών. Πέρασα εύκολα τον στίβο μάχης. Μετά πήρα μετάθεση στην 511 Μοίρα καταδρομών στην Σύρο. Πέρασα καλά!!! Απο σεξ με άντρες τίποτα. Κάπιοι άλλοι πέρασαν καλά.
    Και μετά χαλκίδα, 5 Καταδρομείς, μέσα σε 72 Πεζοναύτες. Λίγα πράγματα απο σεξ με γυναίκες.
     
  12. giousoufaki-thess

    giousoufaki-thess A real feet slave dogy

    ωραιες ιστοριες αν και λιγο ακραιες