Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Όταν η Βίκη γνώρισε την Τζο

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Art and Literature' που ξεκίνησε από το μέλος fidakos, στις 14 Ιανουαρίου 2008.

  1. fidakos

    fidakos New Member

    ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΠΡΩΤΟ​

    Η ΓΝΩΡΙΜΙΑ... ΤΟ ΑΠΡΟΣΔΟΚΗΤΟ...

    Είναι άνοιξη μέσα του Μάη. Βρίσκεσαι σε κάποιο πρωτάθλημα OFF-ROAD!! Λάτρης αλλά και αναβάτρια αυτών των καθαρόαιμων ατίθασων μηχανικών τεράτων δεν γινόταν να έλλειπες από μία τέτοια εκδήλωση. Οι αγώνες Ήταν ο ένας καλύτερος από τον άλλον! Κάτι που σε εξιτάριζε πολύ αφήνοντας την αδρεναλίνη να σου γεμίζει τις φλέβες, καθώς ζούσες την κάθε επικίνδυνη σκηνή που έβλεπες γιατί ήξερες! Ήξερες τον κίνδυνο αλλά και τα συναισθήματα που σε κατακλύζουνε στην διάρκεια ενός επικίνδυνου ακροβατικού! Η αδρεναλίνη στο φουλ, η καρδιά να χτυπάει δυνατά και όλα να πρέπει να γίνονται με ακρίβεια κλάσματος δευτερολέπτου!
    Με μισή καρδιά άφησες πίσω την παρέα σου. Έπρεπε να επιστρέψεις στο σπίτι και αναγκαστικά επειδή η παρέα σου θα έμενε μέχρι αργά, έπρεπε να περπατήσεις αρκετά μέχρι τον κεντρικό δρόμο. Φορούσες ένα πολύ λεπτό πουκάμισο μιας και η μέρα ήταν πολύ ζεστή. Από μέσα ένα διαφανές σουτιέν που με δυσκολία συγκρατούσε το πλούσιο στήθος σου. Μια μίνι φούστα κι ένα στριγκάκι ολοκλήρωνε το ντύσιμό σου.
    Είχες απομακρυνθεί αρκετά από τον καταυλισμό όταν άκουσες πίσω σου έναν γνώριμο ήχο. H πείρα που είχες στις μηχανές σου έλεγε ότι πλησίαζε ένα βαρύ κτήνος με μεγάλη ταχύτητα. Στάθηκες στην άκρη του δρόμου και ασυναίσθητα σήκωσες το χέρι σου χαιρετώντας τον άγνωστο αναβάτη. Η μηχανή έκοψε ταχύτητα και στάθηκε μπροστά σου. Ο αναβάτης ήταν ντυμένος με ένα δερμάτινο μαύρο τζάκετ και μαύρο παντελόνι και φορούσε κράνος. Το μόνο που πρόδιδε την γυναικεία του φύση ήταν το φουσκωμένο της στήθος που πίεζε ασφυχτικά το τζάκετ. Έβγαλε το κράνος της και μαγεύτηκες από το πρόσωπό της. Ένα κράμα νέγρας με ασιάτισσα, πολύ ψηλή, γυμνασμένη με υψηλά ζυγωματικά. μεγάλα βαθυγάλανα μάτια σκιστά σαν της γάτας και ένα ζευγάρι σαρκώδη κόκκινα χείλια που έσταζαν μέλι. Σου μίλησε με βραχνή φωνή.»Κούκλα γουστάρεις να σε πετάξω κάπου?» Καβαλούσε μια ΚΤΜ 640 που όπως παρατήρησες ήταν πολύ «πειραγμένη»! Πλησίασες και έκανες μερικά σχόλια και ερωτήσεις για την μηχανή. Αυτό μεγάλωσε το ενδιαφέρον της αναβάτριας για σένα.»Ξέρεις να την κουμαντάρεις?» σε ρώτησε. Κούνησες καταφατικά το κεφάλι σου. Έβγαλε τα γάντια της, τα έβαλε μέσα στο κράνος και σου έδωσε το χέρι της! «Με λένε Τζο!» «Βίκη» αποκρίθηκες πιάνοντας το χέρι της με τα απίστευτα μακριά για γυναίκα δάχτυλα. «Οδήγα την εσύ. Να δούμε τι ξέρεις από τα άλογά της. Σε προειδοποιώ ότι είναι ντοπαρισμένα!!» Γελάσατε καθώς σε βοήθησε να καβαλήσεις την μηχανή. Φυσικά ήξερες ότι με το καβάλημα που έκανες εξέθεσες στην θέα των ματιών της τον γυμνό σου κώλο με το στριγκάκι. Αλλά αυτό σου άρεσε. Κάθισες πάνω στην σέλα και ξεκινήσατε. Στην αρχή ήσουν προσεχτική δοκιμάζοντας με ελαφρά μαρσαρίσματα τα «αρπάγματα» του κτήνους που οδηγούσες. Όντως είχε πολύ «πουσάρισμα» με αποτέλεσμα με το παραμικρό χάδι του γκαζιού τα άλογα του να τινάζονται αφηνιασμένα! Σε λίγο όμως το συνήθισες και τώρα οδηγούσες μέσα στον δρόμο με άνεση. Η Τζο σε κρατούσε σφιχτά στην αγκαλιά της. περισσότερο μάλλον για να τρίβεται πάνω σου παρά γιατί φοβόταν. Αλλά αυτό άρεσε και σε σένα, Ανατρίχιαζες καθώς ένιωθες την ανάσα της να καίει το αυτί σου και τον λαιμό σου.
    Η Τζο ξαφνικά χαλάρωσε την αγκαλιά της. Όταν σε αγκάλιασε ξανά, πιο σφιχτά αυτήν την φορά, τινάχτηκες από την επαφή. ένιωσες τα μεγάλα βυζιά της να τρίβονται στην πλάτη σου και τις χοντρές ρώγες της σκληρές να προσπαθούν να διαπεράσουν το λεπτό ύφασμα του πουκάμισού σου. Αμέσως μια γλυκιά ανατριχίλα πλημμύρισε το κορμί σου. Η Τζο είχε ανοίξει το φερμουάρ του τζάκετ της και από μέσα ήταν τελείως γυμνή. Τα χέρια της γλίστρησαν πάνω στο πουκάμισό σου χουφτώνοντας δυνατά τα βυζιά σου τρίβοντας έμπειρα τις ρώγες σου! Η ανάσα σου έγινε πιο βαριά και γρηγορότερη. Σου άρεσε πολύ αυτό που σου έκανε η Τζο, που τώρα τα χέρια της χωμένα μέσα από το σουτιέν σου μάλαζαν την ζεστά σάρκα των βυζιών σου τρίβοντας δυνατά τις ρώγες σου, που ήδη σκληρές από την καύλα. ασυναίσθητα άναψες φλας κι έστριψες σε έναν πλάγιο δρόμο που μετά από λίγο έγινε χωματόδρομος. Δεν ήξερες που κατέληγε, αλλά δεν σε ένοιαζε καθόλου. Το μόνο που σε ένοιαζε ήταν να απομακρυνθείς από την κεντρική κυκλοφορία.
    Τώρα τα χείλη της Τζο φιλούσαν κι έγλειφαν τον λαιμό και τα αυτιά σου με λαιμαργία. Ένιωθες μια τεράστια γλώσσα να γλιστράει κατά μήκος του λαιμού σου κάνοντας σε να βογκάς από ευχαρίστηση. Χαμήλωσες αρκετά την ταχύτητα της μηχανής για να απολαύσεις περισσότερο τα γεμάτα καύλα χάδια που σου πρόσφερε η Τζο. Το ένα της χέρι συνέχισε να τρίβει τα βυζιά και τις ρώγες σου. ενώ το άλλο της κατηφόρισε στο στομάχι και από εκεί πέρασε στην κοιλιά σου για να χωθεί τελικά κάτω από την φούστα σου. Τα δάχτυλά της παραμέρισαν το στριγκάκι σου και χώθηκαν ανάμεσα στην σέλα και στο μουνί σου. Βογκώντας από καύλα ανασηκώθηκες ελαφρά για να αφήσεις το χέρι της Τζο να βολευτεί καλύτερα. Τώρα όλο το χέρι της χούφτωνε το μουνί σου ενώ ο αντίχειρας της έτριβε την κλειτορίδα σου. Το μουνί σου έγινε μούσκεμα. Τα βογκητά σου δυνάμωσαν όταν η Τζο έχωσε δύο της δάχτυλα μέσα στο μουνί σου. Τράβηξε το χέρι της από τα βυζιά σου και το έφερε πίσω σου. Εσύ ανασηκώθηκες και ξανακάθισες πάνω στο χέρι της. Αλλά η Τζο είχε λυγίσει το μεσαίο της δάχτυλο με αποτέλεσμα έτσι όπως κάθισες να βυθιστεί μέσα στην κωλοτρυπίδα σου. Δεν χρειαζόταν να κουνάει και πολύ τα δάχτυλά της. Οι κραδασμοί της μηχανής καθώς και τα σκαμπανεβάσματα που έκανε πάνω στον ανώμαλο χωματόδρομο σε καύλωναν ήδη πολύ. Η καύλα σου κορυφωνόταν γρήγορα. Ήθελες να κλείσεις τα μάτια σου να αφήσεις το τιμόνι να γύρεις πάνω στην Τζο και να απολαύσεις τον επερχόμενο οργασμό σου. Αλλά αυτό ήταν αδύνατον. Σου άρεσε όμως κατά βάθος. ενίσχυε την καύλα που ένιωθες. Τα χείλη της Τζο σε μια στιγμή σφύριξαν μέσα στο αυτί σου.»Έλα καύλα μου, χύσε πάνω στα δάχτυλά μου και μετά θα σε γαμήσω άγρια!!» Στα λόγια της αυτά ένιωσες την καύλα σου να φουντώνει και τότε, σαν να σε χτύπησε ηλεκτρικό ρεύμα τινάχτηκες πάνω. Η μηχανή μούγκρισε δυνατά καθώς οι γροθιές σου σφίχτηκαν πάνω στο τιμόνι με αποτέλεσμα να μαρσάρεις απότομα. Σηκώθηκε στην μία ρόδα σαν να ήθελε να καλωσορίσει τον οργασμό σου, γιατί όντως εκείνη την στιγμή άρχισες να χύνεις. Κρατούσες τα μάτια σου μισόκλειστα για να απολαμβάνοντας τον οργασμό σου αλλά, να μπορείς ταυτόχρονα να βλέπεις τον δρόμο μπροστά σου. Δεν σταμάτησες στιγμή να οδηγάς. Βογκούσες δυνατά κάτω από τα σφιγμένα δόντια σου. Ένα μίγμα αδρεναλίνης και οργασμού μαζί. Ποτέ πριν δεν είχες ζήσει, δεν είχες νιώσει κάτι παρόμοιο. Και σου άρεσε. Το απολάμβανες από την κορυφή μέχρι τα νύχια. Πριν καλά-καλά καταλαγιάσει ο οργασμός σου ένιωσες κάτι που σε έκανε να ανοίξεις τα μάτια σου διάπλατα από έκπληξη. Η Τζο σε είχε ανασηκώσει ελαφρά και προσπαθούσε να χώσει μέσα στο μουνί σου... τον πούτσο της!!!
    Ήταν ένας η καλύτερα μία τρανσέξουαλ. Πριν προλάβεις να συνέλθεις από την έκπληξη η Τζο είχε κατορθώσει να χώσει μέσα στο μουνί σου τον μισό και παραπάνω πούτσο της. Άπλωσε τα χέρια της και έπιασε το τιμόνι της μηχανής. Εσύ ελευθερωμένη από την οδήγηση και έχοντας συνέρθει από τον οργασμό κι από την έκπληξη, στηρίχτηκες στο τιμόνι κι άρχισες να ανεβοκατεβαίνεις πάνω στον πούτσο της Τζο... η Τζο γνωρίζοντας τα τερτίπια της μηχανής της, την ανάγκαζε να προχωράει με απότομα συνεχόμενα τινάγματα. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να καρφώνεσαι δυνατά πάνω στον πούτσο της χωρίς να χρειάζεται να κουνιέσαι. Η καύλα που ένιωθες ήταν απερίγραπτη! Ήταν η πρώτη σου φορά που γαμιόσουνα με ένα τρανσέξουαλ και μάλιστα τόσο όμορφο, καβάλα πάνω σε ένα κτήνος εν κινήσει!!
    Ένιωσες την καύλα σου να κορυφώνεται. Ένιωσες τον πούτσο της Τζο να σκληραίνει απότομα. Κατάλαβες από τις απότομα επιταχυνόμενες κινήσεις της ότι δεν θα αργούσε να χύσει. Ξαφνικά η Τζο μαρσάρισε απότομα την μηχανή σηκώνοντας την σου ενώ βόγκηξε άγρια στο αυτί σου! «ΧΥΝΩΩΩ!!». Ένιωσες τον πούτσο της να τινάζεται βαθιά μέσα στο μουνί σου και σχεδόν αμέσως την καυτή λάβα του οργασμού της να σε γεμίζει. Σχεδόν ακαριαία σε κυρίεψε ο δεύτερος οργασμός σου. Χύνατε μαζί κι εσύ φώναζες και βογκούσες δυνατά νιώθοντας ότι πετάς στην κυριολεξία! Ενωμένοι και οι δύο ή μάλλον και οι τρεις μαζί με την μηχανή, που ήταν σαν να είχε τον δικό της οργασμό κυλώντας στην μία της ρόδα της!
    Αφού πέρασε η λαίλαψ των οργασμών σας και «έριξε» πάλι την μηχανή στις δύο ρόδες η Τζο σταμάτησε λίγα μέτρα πιο κάτω. Σε αγκάλιασε και γυρίζοντας το κεφάλι σου προς αυτήν φιληθήκατε για πρώτη φορά με πάθος. Οι γλώσσες σας, καυλωμένες ακόμα, γεμάτες λαιμαργία αναζητήσανε τον δικό τους οργασμικό χορό. Για Λίγα λεπτά μόνο φιλιόσασταν, χαϊδεύοντας η μία τα βυζιά της άλλης. Ένιωσες να ξαναφουντώνει η καύλα σου. Το μουνί σου άρχισε να υγραίνεται ξανά κι ένιωσες τον πούτσο της Τζο μέσα σου να ξανασκληραίνει και να ορθώνεται έτοιμος πάλι για νέες καυλωτικές διεισδύσεις. Η Τζο τότε σου είπε. «Πάμε σπίτι μου!. Εκεί θα είμαστε πολύ πιο άνετα!!»
    Αλλάξατε θέσεις πάνω στην μηχανή και η Τζο ξεκίνησε με ταχύτητα γιά το σπίτι της. Φτάνοντας από έξω έμεινες έκθαμβη. Το «σπίτ黨της Τζο ήταν μία τεράστια τριώροφη έπαυλη απομακρυσμένη από την κεντρικό δρόμο! Αρκετά εκτάρια με δέντρα και λουλούδια λογιών λογιών περικύκλωναν το κεντρικό κτίριο. Ένα ασφαλτοστρωμένο μονοπάτι οδηγούσε στο πάρκινγκ. Νέα έκπληξη. Η Τζο φαινόταν ότι ήταν άνθρωπος της ταχύτητας και της αδρεναλίνης μιας και στο υπόστεγο του πάρκινγκ υπήρχαν 3-4 μηχανές διαφόρων κυβικών και συνθηκών, μέχρι και ένα ATV τετράροδο είχε!
    Σε οδήγησε στο κεντρικό σαλόνι της βίλας. Παντού μάρμαρα και χαλιά πανάκριβα. Τα έπιπλα διαλεγμένα με γούστο. Οι πίνακες που στόλιζαν τους τοίχους όλοι είχαν έντονο το στοιχείο του ερωτισμού και του γυμνού!
    «Έλα να κάνουμε ένα μπάνιο! «, σου πρότεινε και σε οδήγησε στο λουτρό. Ένα μεγάλο δωμάτιο που την μεγαλύτερη έκταση του μαρμάρινου δαπέδου κάλυπτε μία τεράστια στρογγυλή μπανιέρα, η καλύτερα πισίνα θερμαινόμενη με το YACUZI να δουλεύει στο φουλ. Σε μια άκρη ένα συρόμενο χαμηλό καροτσάκι περιείχε λογιών λογιών αρωματικά άλατα αιθέρια έλαια και από τα πιο πανάκριβα σαμπουάν και αφρόλουτρα. Η Τζο χωρίς ενδοιασμούς γδύθηκε γρήγορα. Έμεινες να θαυμάζεις το σκούρο σοκολατί χρώμα της βελούδινης αλλά και γυμνασμένης της επιδερμίδας! Όλα της ήταν τέλεια πάνω της. Τα μεγάλα χυμώδη βυζιά της που ήταν ελαφρώς κρεμασμένα λόγω βάρους, ήταν αυθεντικά και όχι σιλικονάτα. Ένα ζευγάρι κατάμαυρες ρώγες σαν κεράσια παραγινωμένα μονίμως σκληρές. Η μέση της λεπτή σε σύγκριση με το υπόλοιπο σώμα της. Η κοιλιά της ελαφρώς κυκλική αλλά σφιχτή. Ένα ζευγάρι ατελείωτα πόδια με σφιχτούς μηρούς και δύο υπέροχα ολοστρόγγυλα κωλομέρια που την καμπυλότητά της θα ζήλευε και η τελειότερη σφαίρα!
    Με μια χορευτική κίνηση μπήκε μέσα στην μπανιέρα-πισίνα βγάζοντας μια φωνούλα ευχαρίστησης. Φορούσε ακόμα το στριγκάκι της που το έβγαλε αφού βυθίστηκε ολόκληρη μέσα στο νερό. Το πέταξε προς το μέρος σου κάνοντας σε να συνέλθεις από το δέος που κοιτούσες το κορμί της. «Άντε δεν θα γδυθείς? εκτός αν θέλεις να πέσεις με τα ρούχα μέσα.» Γέλασε με ένα μπάσο ερεθιστικό γέλιο που σε έκανε να συνειδητοποιήσεις ότι στεκόσουν τόση ώρα ακίνητη τρώγοντας την με τα μάτια σου. Αμέσως έκανες να πετάξεις τα ρούχα σου αλλά σε σταμάτησε η φωνή της Τζο.»Σιγά-σιγά μωράκι μου. Κάνε μου ένα αργό ερεθιστικό στριπτίζ. Θέλω να απολαύσω οπτικά το κορμί σου!»
    Πάτησε ένα κουμπί σε ένα κοντρόλ και αμέσως μια δυνατή παθιάρικη μουσική σλόου γέμισε το δωμάτιο. Ασυναίσθητα το κορμί σου άρχισε να κουνιέται στον ρυθμό της μουσικής, ενώ τα χέρια σου χάιδευαν το κορμί σου καθυστερώντας στις καμπύλες του. Γυρνούσες πότε μπρος και πότε πίσω. Έσκυβες ανασηκώνοντας αργά, βασανιστικά ερεθιστικά την φούστα σου, αποκαλύπτοντας τα κωλομέρια σου στα λαίμαργα μάτια της Τζο. Χαμήλωνες με ανοιχτά τα πόδια κοντά της τρίβοντας το μουνί σου πάνω από το κυλοτάκι σου, μεγαλώνοντας την καύλα και των δύο σας! Σιγά-σιγά ξεκούμπωσες το πουκάμισό σου. Με γυρισμένη την πλάτη προς την Τζο το έβγαλες και το άφησες να πέσει δίπλα της, κρύβοντας τα βυζιά σου με το ένα σου χέρι. Μετά κρατώντας τα μέσα στις παλάμες σου, έπαιξες μαζί τους αποκαλύπτοντας τα σταδιακά μπροστά στα ορθάνοιχτα μάτια της Τζο. Της Τζο που τώρα το ένα χέρι της είχε εξαφανιστεί κάτω από το αφρισμένο νερό. Κατάλαβες από την κίνηση του χεριού της ότι είχε χουφτώσει τον πούτσο της και τον έπαιζε αργά! Τώρα εσύ κατέβασες την φούστα σου φροντίζοντας γυρισμένη όπως ήσουν, να σκύψεις χωρίς να λυγίσεις τα γόνατά σου και να τουρλώσεις τα κωλομάγουλά σου. Ένα καυλωμένο μακρόσυρτο βογκητό ακούστηκε από τα χείλη της Τζο. Ευχαριστημένη και κολακευμένη ότι το θέαμα που της πρόσφερες την καύλωνε πολύ, έγινες πιο άνετη στις κινήσεις σου, πιο δελεαστική και καυλωτική. Γονάτισες με τα πόδια ανοιχτά έχοντας στραμμένο τον κώλο σου προς το μέρος της Τζο, έσκυψες και παραμερίζοντας το στριγκάκι άρχισες να χαϊδεύεις το μουνί σου και την τρυπούλα του κώλου σου. Έβλεπες με την άκρη του ματιού σου ότι η Τζο είχε και τα δύο της χέρια κάτω από το νερό και τα κουνούσε γρήγορα. Κάτω από τα καυτά δελεαστικά λόγια της Τζο παραδόθηκες στην καύλα σου που φούντωνε μέσα σου. Άρχισες να βυθίζεις τα δαχτυλάκια σου μέσα στο μουνί και τον κώλο σου χωρίς να παραμελείς το τρίψιμο της κλειτορίδας σου.
    Ξαφνικά ένιωσες τα χέρια της Τζο να ακουμπάνε τα πόδια σου και να σε τραβάνε μέσα στην πισίνα.. Έπεσες με μια χαρούμενη φωνή μέσα στο ζεστό νερό και αφέθηκες να απολαύσεις τα χάδια του ζεστού νερού με τους δονισμούς του YACUZZI!! Η Τζο σου πρόσφερε ένα ποτήρι με σαμπάνια. Ήπιες λίγο κρατώντας την γεύση της στο στόμα σου. Μετά ήπιες ακόμα μια γουλιά και αναζήτησες τα χείλη της Τζο. Ενωθήκατε σε ένα παθιασμένο φιλί γευόμενες το ανακάτεμα της σαμπάνιας μαζί με το σάλιο σας. Η Τζο πήρε ένα σφουγγάρι το μούσκεψε και άρχισε να σου σαπουνίζει τον λαιμό τους ώμους τα μπράτσα.. Έφτασε στα βυζιά σου κι εκεί πρόσθεσε και το άλλο της χέρι. Με το ένα σε σαπούνιζε και με το άλλο σε χάιδευε έντονα τις ρώγες σου. Άδειασες το ποτήρι της σαμπάνιας και αφέθηκες στα χάδια της. Τώρα σε είχε γυρίσει και σου σαπούνιζε το λαιμό και την πλάτη. Το χέρι της καθώς σαπούνιζε τα κωλομέρια σου χώθηκε ανάμεσά τους. Ένιωσες ένα της δάχτυλο με την βοήθεια της σαπουνάδας να γλιστράει με ευκολία και να χώνεται βαθιά μέσα στην κωλοτρυπίδα σου Το ένιωσες περίεργο και απαιτητικό να «ψαχουλεύει» την περιοχή ενώ την ίδια στιγμή το άλλο της χέρι κατηφόρισε στην κοιλιά σου και αγκάλιασε το μουνί σου. Ένιωσες δύο της δάχτυλα να γλιστράνε με τις σαπουνάδες μέσα στον κόλπο σου και να σε καθαρίζει από τα οργασμικά υγρά σου και το σπέρμα της. Βογκάς δυνατά γιατί η διπλή καύλα που σου προσφέρει ταυτόχρονα μπρος και πίσω είναι δυνατή, πολύ δυνατή! Σε σηκώνει όρθια μαζί της και για πρώτη φορά βλέπεις τον πούτσο της. Ένα τεράστιο μαύρο εργαλείο χοντρό γεμάτο φλέβες. Δεν αντέχεις στον πειρασμό και παίρνοντας το σφουγγάρι τον σαπουνίζεις. Η Τζο βογκώντας από καύλα, σε αφήνει για λίγο να περιποιηθείς το καυλωμένο της εργαλείο πριν πάρει το τηλέφωνο στα χέρια της και ξεπλύνει από πάνω σου τις σαπουνάδες.
    Σε βάζει να κάτσεις πάνω στο χείλος της πισίνας. Χαμηλώνει ανάμεσα στα ποδιά σου και χώνει το κεφάλι της ανάμεσά τους. Η γλώσσα της λαίμαργα βυθίζεται βαθιά μέσα στον ήδη υγρό κόλπο του μουνιού σου, κάνοντας σε να τιναχτείς από την καύλα. Είναι μακριά και σκληρή. Την νιώθεις να εξερευνεί τα τοιχώματα του κόλπου σου ενώ, τα δάχτυλά της τρίβουν την κλειτορίδα σου. Νιώθοντας τον οργασμό σου να φουσκώνει μέσα σου, αφήνεις το κορμί σου να ξαπλώσει πάνω στα μάρμαρα. Η Τζο τότε σε βάζει να κρατάς τα πόδια σου στον αέρα και σχεδόν αμέσως νιώθεις την γλώσσα της υγρή και σουβλερή να βυθίζεται μέσα στην τρυπούλα του κώλου σου. Το κεφάλι της Τζο αρχίζει να πηγαινοέρχεται δυνατά καρφώνοντας την γλώσσα της όσο πιο βαθιά μπορεί μέσα στην κωλοτρυπίδα σου. Ταυτόχρονα τα δάχτυλα του ενός χεριού της βυθίζονται μέσα στο μουνί σου ενώ τα δάχτυλα του άλλου της χεριού τρελαίνουν με τα τριβελίσματά τους τις ρώγες σου. Σε λίγο νιώθεις κάτι μέσα σου να φουσκώνει απότομα και να σκάει σε χιλιάδες μικροσκοπικές εκρήξεις μουδιάζοντας όλο το κορμί σου. Δεν αντέχεις άλλο. Σφίγγεσαι, τεντώνεσαι και ξεσπάς. Κομμένες κραυγές και βογκητά βγαίνουν από το στόμα σου καθώς τα απανωτά μαστιγώματα του οργασμού σου κόβουν την ανάσα. Τα υγρά σου ρέουν άφθονα από το μουνί σου πάνω στο πρόσωπο της Τζο που συνεχίζει να σου γαμάει τον κώλο με την γλώσσα της. Ξέπνοη πια από τον δυνατό οργασμό μένεις να προσπαθείς να βρεις την ανάσα σου ξαπλωμένη εκεί πάνω στα μάρμαρα με τα ποδιά σου μέσα στο νερό. Σε λίγο η Τζο σε τραβάει μέσα στην μπανιέρα. Σε βάζει να σκύψεις πάνω στα μάρμαρα έχοντας το κορμί σου από την μέση και κάτω μέσα στο Yacuzzi ενώ από τον τρόπο που τα δάχτυλά της χαϊδεύουν τα κωλομάγουλά σου και τρυπώνουν μέσα στην κωλοτρυπίδα σου μαντεύεις την συνέχεια. Την αναζητάς κι εσύ εξάλλου μιας κι η ερωτική σου αυταρέσκεια δεν έχει φραγμούς.
    Η Τζο σε μια στιγμή ανασηκώνεται και στηρίζεται στο πάτωμα της μπανιέρας με τα πόδια της ανοιχτά. Τότε νιώθεις τον πούτσο της να τρίβεται ανάμεσα στα κωλομάγουλά σου. Αισθάνεσαι το κεφαλάκι του να τρίβεται απαιτητικό πάνω στην κωλοτρυπίδα σου. Το αφρόλουτρο που είναι διαλυμένο μέσα στο νερό, διευκολύνει το γλίστρημα του πούτσου της μέσα στην στενή τρυπά του κώλου σου. Παρόλα αυτά όμως, το πάχος του πούτσου της είναι μεγάλο. Τον νιώθεις να σε ξεσκίζει. Τσιρίζεις από τον πόνο νιώθοντας τον σφιχτήρα μυ του κώλου σου να ξεπερνάει τα όρια της ελαστικότητας του. Η Τζο έχοντας χώσει σχεδόν όλον της τον πούτσο μέσα στο κωλάντερο σου, ξαπλώνει πάνω σου και μένει για λίγο ακίνητη μέχρι να συνηθίσεις τον πούτσο της μέσα σου.
    Σε λίγο αρχίζει να κινείται αργά, πολύ αργά μέσα έξω στον κώλο σου. Τραβάει τον πούτσο της σχεδόν όλον έξω και μετά τον ξαναβυθίζει μέχρι την βάση μέσα σου. Πονάς ακόμα. Βογκάς από τον πόνο νιώθοντας όμως την καύλα σου σιγά να ξαναφουντώνει. Σε λίγο έχοντας πλέον αρχίσει να συνηθίζεις το πάχος του πούτσου της Τζο νιώθεις πια την καύλα σου να υπερτερεί του πόνου. Στην πραγματικότητα ο πόνος είναι αυτός που φουντώνει την καύλα που νιώθεις πίσω στον σφυχτήρα του κώλου σου. Η Τζο έχει αρχίσει να κουνιέται πιο γρήγορα. Τα βογκητά σου αρχίζουν και δυναμώνουν ενώ τα λόγια σου ενθαρρύνουν την Τζο να σε γαμάει πιο άγρια.
    Ξαφνικά η Τζο γραπώνει τα κωλομέρια σου και αρχίζει να καρφώνει γρήγορα τον πούτσο της μέσα στον κώλο σου. Τον νιώθεις να φουσκώνει και να σκληραίνει απότομα. Καταλαβαίνεις ότι πλησιάζει σε οργασμό. Ένα απότομο κάρφωμα βαθιά στο κώλο σου που συνοδεύεται από μια μακρόσυρτη κραυγή αναγγέλλει τον οργασμό της. Την επόμενη στιγμή νιώθεις τον πούτσο της Τζο να τινάζεται μέσα στον κώλο σου χύνοντας το καυτό της σπέρμα. Σκυμμένη πάνω σου χύνει δαγκώνοντας τον λαιμό σου. Σκυμμένη πάνω σου καθώς απολαμβάνει τον οργασμό της σε κρατάει σφιχτά στην αγκαλιά της έχοντας το ένα της χέρι να τρίβει δυνατά τις ρώγες σου και το άλλο ανάμεσα στα μπούτια σου να γαμάει άγρια το μουνί σου. Δευτερόλεπτα μετά βογκάς κι εσύ με την σειρά σου απολαμβάνοντας άλλον έναν δυνατό οργασμό που στον προκαλεί πίσω-μπρος η Τζό.
    Αποκαμωμένες γλιστράτε μέσα στην μπανιέρα και ακουμπώντας η μία πάνω στην άλλη χαλαρώνετε επαναφέροντας σιγά σιγά τις αναπνοές σας στις φυσιολογικές συνθήκες. Μετά από αρκετή ώρα βγαίνετε από το μπάνιο και σκουπίζετε η μία την άλλη. Κατόπιν κουρασμένες και οι δύο όπως είστε η Τζο σε οδηγεί σε ένα δωμάτιο καληνυχτόντας σε με ένα παρατεταμένο φιλί στα χείλη. Πέφτεις στο μεγάλο κρεβάτι και σε δευτερόλεπτα βυθίζεσαι σε έναν γλυκό και βαθύ ύπνο.

    ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΔΕΥΤΕΡΟ​

    ΤΟ ΑΝΑΠΑΝΤΕΧΟ. Η ΤΕΛΕΙΟΤΗΤΑ

    Ξυπνάς αργά την άλλη ημέρα. Κοιτάς γύρω σου το μεγάλο δωμάτιο με το τεράστιο κρεβάτι στο οποίο βρίσκεσαι ξαπλωμένη. Το ταβάνι που αλλά και όλοι σχεδόν οι τοίχοι του δωματίου είναι γεμάτοι καθρέπτες. Μια τέλεια ερωτική φωλιά! Ανασηκώνεσαι στο άκουσμα χτυπήματος της πόρτας. Η πόρτα ανοίγει και βλέπεις μια καμαριέρα να σπρώχνει ένα καρότσι σερβιρίσματος. Είναι μια πολύ γλυκιά γιαπωνέζα με πλούσιο στήθος και μεγάλα εκφραστικά μάτια.
    «Η κύρια είπε ότι μόλις πάρετε το πρωινό σας και κάνετε το μπάνιο σας θα σας περιμενει στην βεράντα για καφέ..» Εσύ περιεργάζεσαι την μικροκαμωμένη αυτή γιαπωνέζα. Αναρωτιεσαι γιατι ειναι ντυμένη με τόσο ερμητικά κλειστά ρούχα. Αργότερα θα καταλάβαινες το γιατί. «Θα βρείτε ρούχα να φορέσετε μέσα στην ντουλάπα» είπε η καμαριέρα και με μια βαθιά υπόκλιση έφυγε κλείνοντας πίσω την πόρτα του δωματίου. Πεινασμένη καταβροχθίζεις με μεγάλη όρεξη το βασιλικό πρωινό πάνω στο καροτσάκι. Μετά από ένα γρήγορο μπάνιο έχοντας στεγνώσει τα μαλλιά σου ανοίγεις την ντουλάπα. Διαλέγεις ένα σύνολο μέσα από την εξαιρετικά μεγάλη ποικιλία ρούχων που σου προσφερόταν. Ο καιρός ειναι πολύ ζεστός έτσι βάζεις ένα λεπτό μπλουζάκι με ένα αντίστοιχο σορτσάκι. Από μέσα δεν φοράς τίποτα. Ήξερες, η μάλλον φανταζόσουν ότι πολύ γρήγορα θα τα έβγαζες. Κοιτάς τον εαυτό σου στο καθρέπτη. Το μπλουζάκι ειναι στενό με αποτέλεσμα τα βαριά βυζιά σου να το τεντώνουν επικίνδυνα και οι ρώγες σου ήδη ερεθισμένες να διαγράφονται κάτω από αυτό. Το σορτσάκι από πίσω είναι τρομερά κοντό αφήνοντας ακάλυπτα σχεδόν τα στρογγυλά κωλομέρια σου. Ανοίγεις την πόρτα και φεύγεις από το δωμάτιο. Στο σαλόνι σε περιμένει η ίδια καμαριέρα που σε οδηγεί στην Τζο. Η Τζο είναι αραγμένη σε μια σαιζλόνγκ διαβάζοντας ένα περιοδικό. Φοράει ένα μικροσκοπικό μπικίνι ανοιχτόχρωμο που τονίζει την αντίθεση της σοκολατένιας επιδερμίδας της. Δεν μπορείς να συγκρατήσεις ένα ηδονικό βογκητό θαυμασμού βλέποντας αυτό το μαύρο καμπυλόγραμμο θηλυκό με το πούτσο της να διαγράφεται μισοκαυλωμένο κάτω από το κυλοτάκι της. Την πλησιάζεις και την καλημερίζεις φιλώντας την γλυκά στα χείλη. Ανταποδίδει το φιλί σου χώνοντας την γλώσσα της στο στόμα σου ενώ τα χέρια της σηκώνουν το βάρος των βυζιών σου όπως έσκυψες να την φιλήσεις. Τα δαχτυλά της τρίβουνε τις ρώγες σου προκαλώντας ανατριχίλες σε όλο σου το κορμί. Ακουμπάς το ένα σου χέρι στην σφιχτή κοιλιά της που ζεματάει από τα φίλια του ήλιου. Με το άλλο χαϊδεύεις τον λαιμό και το πρόσωπο της. Τα φίλια σας γίνονται πιο απαιτητικά και πιο λαίμαργα. Τα δάχτυλα της Τζο ζουλάνε δυνατά τώρα τα βυζιά σου τσιμπώντας σχεδόν τις καυλωμένες ρώγες σου. Αναστενάζετε και οι δυο ανάμεσα στα φίλια σας, Το χέρι σου ανηφορίζει από την κοιλιά της πάνω στα βυζιά της. Αδύνατο να κρατηθεί ήσυχο, εξαπολύει τα δάχτυλα του να εξερευνήσουν αυτούς τους δυο πανέμορφους λόφους της. Βρίσκουν το κουμπί του σουτιέν μπροστά και το ξεκουμπώνουνε ελευθερώνοντας τις σοκολατένιες σάρκινες μπάλες της. Στο μεταξυ Έχεις καβαλήσει την σαιζλόνγκ και κάθεσαι πάνω στον πούτσο της που ήδη καυλωμένος έχει ξεπροβάλει από το μπικίνι της. Τρίβεις τα κωλομέρια σου πάνω του κάνοντας την Τζο να βογκάει από καύλα. Τα χέρια σου χαϊδεύουν δυνατά τα βυζιά της και τρίβουνε τις ρώγες της ακολουθώντας την κίνηση των δικών της χεριών πάνω στα δικά σου βυζιά. Αγκαλιάζεστε και τρίβετε τα κορμιά σας μεταξύ σας έτσι, ώστε να τρίβονται οι ρώγες σας η μια με την άλλη και ο κατακαυλωμένος πούτσος της πάνω στα μουνόχειλα και τα κωλομέρια σου. Γλιστράς φιλώντας το πηγούνι της τον λαιμό της και καταλήγεις πάνω στην μια της ρώγα. Την παίρνεις στο στόμα σου την ρουφάς και την γλείφεις σαν να ειναι κερασί. Κάνεις μετά το ίδιο και στην άλλη της ρώγα! Η Τζο σου χαϊδεύει τα μαλλιά βογκώντας. Ανασηκώνει την μέση της καυλωμένη και τρίβει δυνατά τον πούτσο της πάνω σου. Αφού χορταίνεις με τις βυζάρες και τις ρωγάρες της, γλιστράς χαμηλότερα φιλώντας και γλείφοντας το στομάχι της και κατόπιν την κοιλιά της.. Νιώθεις τον πούτσο της να τρίβεται πάνω στα βυζιά σου. Με μια κίνηση βοηθούμενη από την Τζο της βγάζεις το κυλοτάκι. Πιάνεις τα βυζιά σου και τα σφίγγεις φυλακίζοντας ανάμεσα τους τον μακρύ πούτσο της Τζο. Δεν δυσκολεύεσαι καθόλου να τον γλείφεις με την γλώσσα και τα χείλη σου ενώ της προσφέρεις αυτήν την καυλωτική ισπανική μαλακία. Η Τζο κατακαυλωμένη αφήνεται τελείως στις «περιποιήσεις» σου. Εξάλλου αυτό θέλεις και εσύ τώρα. Να την κανείς να χύσει στο στόμα σου. Να καταπιείς τον οργασμό της. Ελευθερώνεις τον πούτσο της από τα βυζιά σου και τον χουφτώνεις δυνατά με τα δυο σου χέρια. Βλέπεις ότι το κεφάλι πάλι εξέχει. Σκύβεις και ανοίγοντας διάπλατα τα χείλη σου ρουφάς μέσα τους το πουτσοκεφαλό της. Είναι πολύ χόντρος αλλά καταφέρνεις και τον βάζεις στο στόμα σου. Τον ρουφάς δυνατά παίζοντας την γλώσσα σου πάνω στην ουρήθρα δοκιμάζοντας την γεύση από το προσπερματικό υγρό που αναβλύζει. Αφήνεις το ένα χέρι σου να γλιστρήσει για να της χαϊδέψει τα αρχίδια και… παγώνεις! Δεν έχει αρχίδια αλλά, αντί για αυτά ανακαλύπτεις ότι έχει μουνί!!
    Τραβιέσαι απότομα μην πιστεύοντας αυτό που ένιωσες και κοιτάζεις με δέος αυτό το σύμπλεγμα ερμαφροδιτισμού. Κάτω από την μεγάλη και χόντρη πούτσα της Τζο υπάρχει ένα μουνί στο χρώμα του ρόδου με μεγάλα χείλη μισάνοιχτα και υγρά από την καύλα!.
    «Είσαι...είσαι...», σε διακόπτει λέγοντας. «Ερμαφρόδιτη γλυκιά μου. Ένα Δώρο της φύσης τέλειο. Μπορώ να χαίρομαι τον ερωτά σαν γυναίκα και σαν άντρας. Σαν λεσβία και σαν γκέι. Είμαι τέλεια από κάθε ερωτική άποψη!». Μετά από σιγή κάποιων δευτερολέπτων αφήνοντας σε να περιεργαστείς αυτόν τον παράξενο συνδυασμό πούτσου και μουνιού, σου λέει. «Διάλεξε μωρό μου. Θέλεις να με κανείς να χύσω ρουφώντας τον πούτσο μου η γλείφοντας το μουνί μου. ‘Ότι θέλεις καύλα μου, καντο μου!!»
    Για λίγο μένεις αναποφάσιστη αν πρέπει να συνεχίσεις η όχι. Σου ήρθε ξαφνικό. Δεν το περίμενες με καμία περίπτωση. Αλλά η ερωτική σου λαιμαργία νίκησε ως συνήθως. Γονατίζεις πάνω στο πατάκι και σκύβοντας ανάμεσα στα μπούτια της Τζο χώνεις την γλώσσα σου μέσα στο καυτό μουσκεμένο μουνί της αντλώντας με ευχαρίστηση τα υγρά της. Με το ένα σου χέρι χαϊδεύεις δυνατά τον πούτσο της ενώ με το άλλο σου χουφτώνεις τα κωλομάγουλα της χώνοντας βαθιά ένα δάχτυλό στην κωλοτρυπίδα της όπως σου έκανε η ίδια στην δική σου χθες. Η Τζο σου μιλάει με φωνή βραχνή από καύλα ανάμεσα στα βογκητά της, δηλώνοντας το πόσο πολύ της αρέσει που της χαρίζεις την στοματική απόλαυση εναλλάξ στον πούτσο και το μουνί της. Γιατι τώρα πραγματικά μια ρουφάς τον πούτσο της και μια χώνεις την γλωσσίτσα σου μέσα στο καυλωμένο της μουνάκι!
    Ξαφνικά τραβιέσαι πίσω και της λέω με λάγνα φωνή. «Πόσο θα ήθελα να έχω κι εγώ έναν πούτσο για να σε γαμήσω.» Η Τζο σε κοιτάζει μέσα στα μάτια για λίγο. Μετά απλώνει το χέρι της και από το κομοδίνο δίπλα της βγάζει ένα στράπον με έναν τεράστιο καουτσουκένιο πούτσο που όμως συνεχιζόταν και από τα δυο μέρη. «Με αυτό καύλα μου. Με αυτό θα με γαμήσεις και θα γαμηθείς ταυτόχρονα μαζί μου. Έλα να στο φορέσω.» Μαγνητισμένη από αυτό το πανέμορφο αξεσουάρ ανασηκώνεσαι και στέκεσαι μπροστά της. Η Τζο γλείφει για λίγο την εσωτερική προέκταση του καουτσουκένιου πούτσου. Μετά σε βοηθάει να φορέσεις το στράπον φροντίζοντας η μέσα προέκταση του να ειναι όλη μέσα στο μουνί σου. Αφού ελέγχει τα δεσίματα και τα κουμπώματα να ειναι εντάξει ξαπλώνει και ανοίγει τα ποδιά της λέγοντας. «Έλα λοιπόν μωρό μου! Κάνε με ότι θέλεις!»
    Εσύ βρέθηκες ανάμεσα στα πόδια της να κρατάς τον καουτσουκένιο πούτσο σπρώχνοντας τον πάνω στα μουνόχειλά της. Η Τζό σε δέχεται μέσα την βογκώντας από καύλα κι ενώ αρχίζεις να της γαμάς το μουνί αντιλαμβάνεσαι ότι σε κάθε σπρώξιμο σου το άλλο άκρο του καουτσουκένιου πούτσου βυθίζεται συγχρονισμένα μέσα στο δικό σου το μουνί. Κάποιο είδος υδραυλικού μηχανισμού λειτουργεί έτσι ώστε σε ανάλογες πιέσεις του ενός μέρους του καουτσουκένιου πούτσου να αντιδρά ανάλογα και το άλλο. Ξεκινάς και γαμάς την Τζο με σταθερές κινήσεις, όχι ιδιαίτερα γρήγορες αλλά δυνατές. Παράλληλα τα δάχτυλά σου σφιγμένα γύρω από τον πούτσο της, χαρίζουν στην Τζο μια άγρια και πολύ καυλωτική μαλακία. Η Τζο παραδομένη στις περιποιήσεις σου σε παροτρύνει να μην την λυπηθείς και να την γαμήσεις πιο άγρια. Σου ζητάει να της παίζεις τον πούτσο ταυτόχρονα με όλη σου την δύναμη. Νιώθεις όλα αυτά τα αισθήματα και συναισθήματα, να συσσωρεύονται μέσα σου και να ενώνονται σε έναν κοινό σκοπό. Ο οργασμός σου πλησιάζει ακάθεκτος. Αφήνεσαι να σε παρασύρει το μένος της καύλας σου. Γαμάς με όλη σου την δύναμη τώρα το μουνί της Τζο γαμώντας ταυτόχρονα το δικό σου. Το χέρι σου τρομπάρει με μανία τον πούτσο της. Τινάζεσαι φωνάζοντας καθώς τα πρώτα μαστιγώματα του οργασμού σου χαρακώνουν τις αισθήσεις σου. Με κλειστά μάτια απολαμβάνεις τον οργασμό σου σε όλο του το μεγαλείο. Οι φωνές της Τζο που σε ειδοποιούν ότι και αυτή φτάνει στον δικό της οργασμό σε επαναφέρουν κάπως στην πραγματικότητα. Σκεφτόσουν ότι θα έχυνε ταυτόχρονα και σαν άνδρας από τον πούτσο της αλλά και σαν γυναίκα από το μουνί της. Με ορθάνοιχτα μάτια συνέχισες να την γαμάς άγρια ενώ η Τζο είχε αρπάξει τον πούτσο της και τον έπαιζε με λύσσα. Δευτερόλεπτα μετά τσιρίζοντας από τον οργασμό της άρχισε να χύνει. Έχυνε με απίστευτη ένταση και δύναμη. Οι πρώτοι πίδακες του καυτού της σπέρματος σε βρήκαν στο στομάχι και στα βυζιά σου. Έσκυψες προσπαθώντας να αρπάξεις στον αέρα τα χύσια της. Η Τζό τότε ανασηκώσε την μέση της και συνεχίζοντας να παίζει τον πούτσο της έχωσε το πουτσοκέφαλό της ανάμεσα στα μισάνοιχτα χείλη σου. Δεν σταμάτησες να τον ρουφάς και να καταπίνεις το σπέρμα της ακόμα και όταν αυτή χαλάρωσε από τον οργασμό της. Η εκπλήξεις συνεχίζονται όμως. Βλέπεις ότι παρόλο που η Τζο έχει αδειάσει το σπέρμα της στο στόμα σου, παρόλο που έχει περάσει ο οργασμός της ο πούτσος της παραμένεις σκληρός και έτοιμος για συνέχεια. Μα φυσικά σκέφτεσαι μέσα στο μούδιασμα του μετοργασμιακού σταδίου σου. Έχει τα προτερήματα της γυναίκας χωρίς να έχει τα μειονεκτήματα του άντρα! Εφ’ όσον μια γυναίκα μπορεί μετά τον οργασμό να συνεχίσει να ειναι καυλωμένη, το ίδιο και η Τζο. Με την μόνη διάφορα που η καύλα της μεταφέρεται και στο ανδρικό της στοιχείο, με αποτέλεσμα να παραμένει ο πούτσος της σε στύση!
    Βγάζεις το στράπον από πάνω σου και χωρίς καθυστέρηση καβάλας την Τζο με την πλάτη σου γυρισμένη σε αυτήν. Ο σκληρός της πούτσος εξαφανίζεται με μιας μέσα στο καυλωμένο μουνί σου! Τότε ακούς την Τζο να φωνάζει δυο ονόματα, ένα ανδρικό και ένα γυναικείο. Εμφανίζονται αμέσως η γιαπωνέζα καμαριέρα και ένας αθλητικός τύπος πανύψηλος με καθόλου ευκαφρόνητα προσόντα. Ο άντρας αμέσως πλησιάζει την Τζο κατεβάζει το μποξεράκι του και βγάζει έναν αρκετά μακρύ και χοντρό πούτσο. Η Τζο αμέσως τον αρπάζει και τον χώνει στο στόμα της ρουφώντας τον δυνατά σκληραίνοντας τον ακόμα περισσότερο. Σε λίγο τον βγάζει από το στόμα της και ο νεαρός έρχεται μπροστά σου γονατίζει και χώνει τον πουτσο του με μιας μέσα στο μουνί της Τζο. Αν είναι καυλωτική όλη αυτή η σκηνή! Κατά κάποιον τρόπο ο νεαρός γαμάει κι εσένα περνώντας το γαμήσι του από το μουνί στον πούτσο της Τζο που ειναι καρφωμένος μέσα στο δικό σου. Τότε πλησιάζει και η γιαπωνέζα και με μια γρήγορη ευέλικτη κίνηση πετάει τα ρούχα της μένοντας γυμνή μαγεύοντας της αισθήσεις σου. Όχι από το όμορφο καλλίγραμμο σώμα της αλλά γιατί όλο το κορμί της μπροστά πίσω. από τους αστράγαλους μέχρι την βάση του λαιμού της και από τους ωμούς της μέχρι τον καρπό της ειναι ένας πίνακας! Ειναι όλη ζωγραφισμένη με τατουάζ. Ένα σύμπλεγμα δυο Δράκων που ερωτοτροπούν μέσα στην ζούγκλα είναι η παρουσίαση του θέματος πάνω της. Η γιαπωνέζα σε πλησιάζει και σε φιλάει λαίμαργα. Την φιλάς κι εσύ χαϊδεύοντας τα βυζιά της την πλάτη της τα κωλομέρια της. Χώνεις τα δάχτυλα σου μέσα στο ήδη μουσκεμένο μουνί της και ακόμα πίσω στην σφιχτή κωλοτρυπίδα της. Η γιαπωνεζούλα συστρέφεται από τις εξερευνήσεις σου και βογκάει καυλωμένη. Σε λίγο καβαλάει την Τζο η οποία με βουλιμιά αρχίζει και γλείφει το μουνί της. Εσύ γυρνάς μέτωπο προς την Τζο καβαλώντας ξανά τον πούτσο της κι έτσι τώρα μπορείς να παίζεις με τον κώλο της. Ο νεαρός που γαμάει αγρία το μουνί της Τζο φιλάει και γλείφει την πλάτη σου ενώ τρίβει και τσιμπάει τις ρώγες σου. Εσύ ζουλάς και τριβείς τις ρώγες της Τζο. Η οποία Τζο γαμάει το μουνί σου με τον πουτσο της, ενώ γλύφει ταυτόχρονα το μουνί της γιαπωνεζούλας. Νιώθεις από όλη αυτήν την οργιαστική υπέρ-καυλωτικη ατμόσφαιρα να ετοιμάζεσαι. Τα σωθικά σου σφίγγονται η θερμοκρασία σου ανεβαίνει η κλειτορίδα σου διογκώνεται. Ξεσπάς πρώτη!. Χύνεις πάνω στον πούτσο της Τζο φωνάζοντας! Οι φωνές σου πνίγονται ανάμεσα στα κωλομέρια της γιαπωνεζούλας ενώ εσύ συνεχίζεις να της γλείφεις την κωλοτρυπίδα. Ακολουθεί η γιαπωνεζούλα που χύνει βγάζοντας δυνατές κραυγές πάνω στο στόμα της Τζο. Που η Τζο με την σειρά της μην αντέχοντας άλλο την διπλή καύλα που νιώθει χύνει. Χύνει τα υγρά του μουνιού της πάνω στον πουτσο του νεαρού και το σπέρμα της μέσα στο μουνί σου! Ο νεαρός δεν αργεί και αυτός να χύσει. Τραβιέται ξαφνικά μέσα από το μουνί της Τζό και παίζοντας τον πούτσο του πλημμυρίζει την πλάτη και τα κωλομέρια σου με το καυτό πηχτό του σπέρμα τρίβοντας στην συνέχεια το πουτσοκέφαλό του ανάμεσα στα κωλομάγουλά σου.
    Μένετε για λίγα λεπτά και οι τέσσερις σχεδόν ακίνητοι αφήνοντας να περάσουν οι μετοργασμιακοί σας σπασμοί και να συνέρθετε. Κατόπιν όλοι μαζί βουτάτε στην πισίνα για να δροσιστείτε και να ξεπλυθείτε.
    Ζεις ένα άπιαστο όνειρο που δεν θέλεις να τελειώσει. «Και η μέρα μόλις ξεκίνησε» σκέφτηκες απολαμβάνοντας τα χάδια του δροσερού νερού!

    ΤΕΛΟΣ​
     
  2. dora_salonica

    dora_salonica Contributor

    Θα πρότεινα το βιβλίο Middlesex του Τζέφρυ Ευγενίδης, πολύ καλό λογοτεχνικό κείμενο, διαπραγματεύεται όμορφα και σοβαρά το θέμα του ερμαφροδιτισμού.

    Χαίρομαι που οι φαντασιώσεις μου περιορίζονται σε νομαδικές φυλές της Αφρικής και σε ιατρικές πρακτικές της αρχής του 20ου αιώνα. (Αν και για να πω την αλήθεια, πριν 15 χρόνια χαμουρεύτηκα με ένα τραβεστάκι 20 χρονών, γλυκούτσικο ήτανε, σαν κουραμπιές). 
     
  3. Lady_in_Black

    Lady_in_Black MindGames

    fidako η ιστορία σου είναι προσωπική φαντασίωση, αληθινή η παρμένη από κάπου?

    Πολύ όμορφη ...