Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Ύπνος με σφήνα

Συζήτηση στο φόρουμ 'Φετιχισμός' που ξεκίνησε από το μέλος Spiros.93, στις 6 Μαϊου 2022.

1. Spiros.93

Spiros.93 Regular Member

Καλα ντε, μη βαρας

2. TyrionStark

TyrionStark New Member

Σύμφωνα με τα λόγια φίλης από τους καλύτερους ύπνους είναι με σφήνα

3. Spiros.93

Spiros.93 Regular Member

Θα δοκιμασω και θα σας πω. Αλλα δεν νμζ να μπορεσω να κοιμηθω και να μην χυσω μεχρι το πρωι

4. Spiros.93

Spiros.93 Regular Member

5. Mayhew

Mayhew New Member

Αν σε ανησυχεί το ότι μπορεί να μπεις στον πειρασμό να αυνανιστείς εξαιτίας της σφήνας, υπάρχουν και κλουβάκια πέους να κλειδωθείς να μην μπορείς.

6. Spiros.93

Spiros.93 Regular Member

Θα ειναι βασανιστηριο. Ασε που μπορει να εκσπερματωσω ετσι κ αλλιως και ας μην παιξω με το πεος μου

7. John44

John44 Regular Member

Παρ'όλα αυτά... θέλουμε να μάθουμε!!

8. Lady in Corslet

Lady in Corslet Mind the gap...

Μαζέψτε υπογραφές και θα το σκεφτώ...  

9. garfield83

garfield83 Regular Member

Εγω δεν θέλω να μου πεις.. Θα ήθελα να ξυπνήσω δίπλα σου ενώ θα είχες κοιμηθεί με σφήνα για να δω τι κάνεις

10. Lady in Corslet

Lady in Corslet Mind the gap...

Πώς φαίνεται ο πρακτικός ο άνθρωπος...

11. afenthsbikys

afenthsbikys αφεντης ντινας απο σημερα

αν εχεις φαει φασολαδα κοιμασαι και κλασεις η σφηνα μπορει να σπασει τζαμι αν ειναι ανοιχτο να πετυχει τη γειτονισα η να σκοτωσει καποιον μεσα στο δωματιο ...δηλαδη με απλα λογια μετατρεπει τη σουφρα σε αεροβολο

12. margarita_nikolayevna

margarita_nikolayevna Captain's property Contributor

Αυτό είναι ένα πραγματικά επικό ποστ!!!