Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Αίμα και ηδονή στο σιδερένιο κρεβάτι με την Πρωτάρα!

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Εμπειρίες' που ξεκίνησε από το μέλος Lady_in_Black, στις 7 Μαϊου 2008.

Tags:
  1. Lady_in_Black

    Lady_in_Black MindGames

    Part 1


    Σάββατο βράδυ καθισμένες στο καναπέ.. Τα ποτήρια μας γεμισμένα με κόκκινο κρασί με το pc να παίζει σε ανατολίτικους ρυθμούς..
    Απέναντι μου κάθεται εκείνη.. μαύρα βαμμένα μάτια ,τα μαλλιά τις ανέμελα πίσω, κόκκινο πουκάμισο με ανοιχτό μπούστο που διακρίνετε το μαύρο δαντελένιο τις σουτιέν. Καυτό δερμάτινο σορτς με ζαρτιέρες και latex μπότες ψιλές…
    Καθώς ανταλλάζαμε καυτά φιλιά τραβιέται και πάει στο δωμάτιο...

    Σκύβει μπροστά μου και ανοίγει ένα ξύλινο μικρό σεντούκι με μετάξι που μέσα είχε 4 ζευγάρια χειροπέδες, ένα μαύρο μεταξωτό φουλάρι, ένα strap on σε χοντρό μέγεθος και μια βίτσα...
    ''Θέλω να κάνω τα πάντα για να Σας ευχαριστήσω απόψε Κυρία μου. Να μυηθώ στον κόσμο σας''
    Την κοιτάζω βαθιά στα μάτια και βλέπω πόσο πολύ θέλει να την κάνω να παραδοθεί στο χάος του σεξοπορνοδιαστροφικού μου μυαλού, να γίνει το κορμί της η απόλυτη Κυριαρχικότητα μου!

    Την ξαπλώνω στο κρεβάτι ψιθυρίζοντας της στο αυτί « Έχε μου εμπιστοσύνη και όλα θα οδεύσουν καλά» μου χαμογελάει και μου δίνει ένα ρουφηχτό γλωσσόφιλο κάνοντας με να καταλάβω ότι από εδώ και πέρα είναι όλη δική μου!
    Με γρήγορες και έντονες κινήσεις την δένω χειροπόδαρα στα 4 άκρα του κρεβατιού...Βλέπω ένα μούδιασμα πόνου στο πρόσωπο της αλλά συνεχίζω...''Θα σου αρέσει'' της ψιθυρίζω, καθώς την γλύφω αισθησιακά στο αυτί... Της καλύπτω τα μάτια με μία μαύρη μάσκα και την προστάζω να μην κουνηθεί ή ακουστεί μέχρι να γυρίσω..

    Επιστρέφω και κοιτάζοντας την, νιώθω την αγονία στο γυμνό κορμί της.. Ακουμπάω τα παγάκια με τα κεριά στο κομοδίνο και κάθομαι δίπλα της…
    Έντονα φιλιά και πολλά χάδια στο κορμί της, από το λαιμό μέχρι τα όμορφα σφιχτά μπούτια της..
    Ξεκινάω και γλύφω τις ρόγες τις με την υγρή γλώσσα μου, οι πρώτες ανατριχίλες άρχισαν να φαίνονται στο απαλό τις δέρμα.. Κυκλικές κινήσεις και ρουφήγματα στο πλάι του στήθους καθώς το χέρι μου χαϊδεύει την κοιλιακή της χώρα με σκοπό να κατέβει πιο χαμηλά… Οι μορφασμοί στο πρόσωπο της μου δίνουν ικανοποίηση με αποτέλεσμα να αρχίζω να στάω χωρίς καν να με έχει ακουμπήσει…

    Κατεβαίνω και σκίζω τις ζαρτιέρες τις με έντονο τρόπο.. Αναβαίνω επάνω τις και ακουμπάω το γυμνό αιδοίο μου στο δικό της. Χαμηλά βογκητά αρχίζουν και ακούγονται από το στόμα της ..
    Τρίβομαι επάνω της καθώς τα δάχτυλα μου τσιμπάν τις ρόγες τις.. Νιώθω το σημείο της να στάζει.. Το κορμί της έχει πλέον ανάψει φωτιά και δεν μου μένει παρά να την παίζω με τις λατρείες μου..
    Παίρνω τα παγάκια και το κερί που ήταν ήδη αναμμένο και αρχίζω να κάνω παιχνίδι. Σκύβω την φιλάω στο στόμα και έπειτα με τα δόντια μου κρατάω το παγάκι… Αρχίζει και στάζει επάνω στο στήθος της.. τρέμει ολόκληρη…δεν αντέχει αλλά συνεχίζω! Κυκλικές κινήσεις στο στήθος της με το παγάκι στο στόμα και το αιδοίο μου κολλημένο ακόμα επάνω της.. Καταλαβαίνω ότι υποφέρει από το παγωμένο υγρό επάνω τις και για να αλλάξω την αίσθηση στο σόμα της αρχίζω αργά, αργά με το ένα μου χέρι χύνω στην κοιλία τις το κόκκινο κερί και με το άλλο πασαλείβω το παγάκι τα στήθη και το λαιμό τις..
    Αρχίζει να αντιστέκεται αλλά δεν μιλάει…

    Αφήνω τα παιχνιδάκια στην άκρη και χαμηλώνω για να απολαύσω τα καυτά υγρά που ένιωθα να στάνε καθ’ όλη τη διάρκεια.. Η μυτερή γλώσσα μου καθώς άγγιξε την γκαυλομένη κλειτορίδα της, την έκανε να ξεστομίσει ένα δυνατό «Ααααχχχ». Συνέχισα να την γλύφω σε όλο το σημείο της , στην αρχή αργά και σταθερά και στην συνέχεια όλο και πιο γρήγορα, έτσι όπως έπρεπε για να την κάνω να ανοίξει τόσο όσο εγώ ήθελα!
    Μου λέει « Κυρία μου δεν αντέχω άλλο, θέλω να σας χύσω» και τις απαντώ : « Θα με χύσεις όταν καταλάβεις με μια μου κίνηση ότι θέλω να τελειώσεις!» «Μάλιστα» μου απαντά και συνεχίζω… Η γλώσσα μου απορροφημένη στα κάτω τις χείλι και τα δύο μου δάχτυλα γύρω από την τρύπα της να την χαϊδεύουν … όσο έντονα την γλύφω και τις δαγκώνω το σημείο τις τόσο πιο άγρια αρχίζω να γίνομαι. Με μιας βάζω τα δάχτυλα μου μέσα της και επιτόπου με χύνει… Βογκητά, αναστεναγμοί και τρέμουλο σε όλο τις το κορμί…

    Συνεχίζετε…
     
    Last edited: 8 Μαϊου 2008
  2. latexduck

    latexduck Contributor

    clap clap clap! Ανυπομονούμε για την συνέχεια!!  
     
  3. blindfold

    blindfold Contributor

    κάτι ξέρω και έχω κρεβάτι με μεταλικό σκελετό ..!

    αναμένωντας την συνέχεια  
     
  4. Mirella_trans_Domme

    Mirella_trans_Domme Contributor

    Ειναι υπεροχο, ελπιζω συντομα να διαβασω και την συνεχεια.
     
  5. female

    female Contributor






    Εμείς;;;!!!


    Ή η ιστορία συνεχίζεται από σένα;




     
  6. Ride a Woman

    Ride a Woman Regular Member

    Απάντηση: Αίμα και ηδονή στο σιδερένιο κρεβάτι με την Πρωτάρα!

     

    Παλι καλα που δεν ειπε....<< κυρια μου θελω να σας φτυσω.....>>!!!
     
  7. isnogood

    isnogood afterall, true love is the ultimate fantasy Contributor

    μου θυμιζει την διαφημιση της coca cola .... " Η Ζωη οπως θα θελατε να ειναι .... "   ...
     
  8. Lady_in_Black

    Lady_in_Black MindGames

    Part2

    Την λύνω, βγάζω την μάσκα από τα μάτια τις , κοιταζόμαστε και τις λέω «αυτό ήταν μόνο η αρχή»! Αγκαλιαζόμαστε τρυφερά και την προστάζω να πάει στο μπάνιο να καθαριστεί από τα κεριά και τα υγρά..
    Ανάβω τσιγάρο και απολαμβάνω την ανατολίτικη μουσική που συνεχίζει να παίζει με την ηχώ από τα νερά που πέφτουν επάνω τις καθώς πλένετε.. Δεν αντέχω. Στην τρίτη τζούρα σηκώνομαι, παίρνω το strap-on από το ξύλινο μικρό σεντούκι, το φοράω επάνω μου, τοποθετώ το προφυλακτικό και κατευθύνομαι προς το μπάνιο κρατώντας στο δεξί μου χέρι το τσιγάρο και στο αριστερό την βίτσα…


    Το μουσκεμένο δέρμα της από το νερό δείχνει να ανατριχιάζει και μικροί σπασμοί φόβου αρχίζουν να εμφανίζονται στο πρόσωπο της όταν εμφανίζομαι μπροστά της. Την πλησιάζω, και σβήνω το τσιγάρο μου πάνω στο μουσκεμένο μπράτσο της .. ξαφνιάζεται αλλά της αρέσει..! Έπειτα την σκουπίζω απαλά με την πετσέτα. Η βαφή από τα μάτια της κυλιέται στο πρόσωπο της σαν μαύρα δάκρυα από τον πόνο και την ηδονή που της προσφέρω..!
    Έντονο άγγιγμα στα επίμαχα σημεία για να καταλάβει τι την περιμένει.. Στέκομαι πίσω της, αρχίζω να τις γλύφω την πλάτη και μικρές δαγκωματιές στο πλάι του λαιμού τις γίνονται στίγματα καθώς τα χέρια μου χαϊδεύουν απαλά τα στήθη της. Η μυρωδιά του κορμιού της είναι σαγηνευτική ..

    Χαμηλώνω με αργούς ρυθμούς ενώ η γλώσσα μου είναι κολλημένη επάνω στην γυμνή της πλάτη και πλησιάζω τον σφριγηλό ποπό της. Την δαγκώνω στο ψαχνό.. πετάγετε από τον πόνο… «Αντέχεις» τις λέω.. «Συνέχισε» μου απαντάει! Τις λέω να χαμηλώσει και να πιαστεί από την μπανιέρα έτσι ώστε να την έχω στημένη στα τέσσερα. Αρχίζω και την γλείφω γύρω από τους μηρούς και κυρίως εκεί στο κοκαλάκι (ουρά), κατεβαίνω πιο χαμηλά ώσπου νιώθει την γλώσσα μου στην πίσω τρύπα της και πετάγετε σαν ελατήριο..
    «Ηρέμισε δεν θα σου κάνω τίποτε που δεν θα σου αρέσει» τις ξεστομίζω και σε κλάσματα δευτερολέπτου ηρεμεί..

    Γονατίζω και έχω όλο της το σημείο μπροστά στο πρόσωπο μου.. ελέγχω το αιδοίο της με το χέρι μου ενώ την γλύφω πίσω… νιώθω την λάβα από το ηφαίστειο να βράζει, να σπαρταράει και να με ζητάει μέσα τις ανελέητα..
    Σηκώνομαι… με τα χέρια μου τις ανοίγω τα μουνόχηλα και αρχίζω να τρίβω το strap-on επάνω στο υγρό μουνάκι της, παίζω με τα υγρά της από μπροστά μέχρι πίσω.. Ελέγχω με το χέρι μου να δω πόσο έχει ανοίξει και παίρνω ακριβώς αυτό που ήθελα! Ένα καυλωμένο υγρό και ανοιχτό μουνί έτοιμο να γίνει δικό μου!

    Πιάνω το strap και αρχίζω να κάνω κυκλικές κινήσεις γύρω από την τρύπα της, σιγά, σιγά αρχίζει και γλιστράει μέσα τις… αρχίσω και παίζω μέσα έξω την άκρη του.. Αναστεναγμοί και βογκητά αρχίζουν να πλανώνται στο χώρο.. Δεν μπορεί να αντισταθεί πλέον στην ορμή μου... Μια λύσσα με πιάνει και ξεσπώ πάνω της.. Τα πρώτα χαστούκια στο κωλαράκι τις αρχίσανε και η αδρεναλίνη χτυπάει κόκκινο! Της τραβώ ελαφριά τα μαλλιά και γίνομαι ακόμα πιο έντονη… το παιχνιδάκι μας κολυμπάει μέσα της.. Μόνο τα υγρά τις και οι κραυγές μας ακούγονται..


    Συνεχίζετε…
     
    Last edited: 8 Μαϊου 2008
  9. chrisV

    chrisV Regular Member

    οτι καλυτερο μπορει να δει καποιος δεμενος χωρισ να μπορει να αντιδρασει
     
  10. Ηλίας

    Ηλίας Guest

    Ερωτική...
     
  11. latexduck

    latexduck Contributor

    Lady_in_Black αν μπορείς γίνε πιό περιγραφική, παίξε με την παραμικρή σταγόνα που τρέχει και την κάθε αναπνοή που της βγαίνει με δυσκολία.... αυτά  
     
  12. Georgia

    Georgia Owned Contributor

    πολύ ωραίο!!!