Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Αγάπη και έρωτας Vs. BDSM

Συζήτηση στο φόρουμ 'Κυριαρχία - υποταγή D/s' που ξεκίνησε από το μέλος Excalibur, στις 7 Αυγούστου 2006.

  1. Mavrobasilis

    Mavrobasilis Regular Member

    Πολύ καλή τοποθέτηση, αγαπητέ.
    Κομβικό σημείο (αλλαγής παραγώγου) συνιστά η νομή που συνήθως κλουθά η απομυθοποίηση.

    Ωστόσο, στα μέρη μου λέμε:
    δέκα στιγμές ο Έρωντας, όμως χωρίς εκείνες
    είν' η ζωή ξερό δεντρί, ήλιος χωρίς αχτίνες...
     
  2. Excalibur

    Excalibur New Member

    Αγαπητέ Μου φίλε, πιστεύω οτι γνωρίζεις τη διαφορά μεταξύ του έρωτα και του σεξ, οπότε, θα σε αφήσω να φανταστείς τη συνέχεια μόνος Σου... Η αναφορά είναι καθαρά έμμεση καθώς μια σκλάβα απαγορεύεται την ευχαρίστηση όταν είναι άτακτη και γενικά την ευχαρίστηση την παίρνει απ'την ευχαρίστηση του Αφέντη της κυρίως, αυτό που λέει ο κ. Lange, είναι οτι κάνοντας έρωτα και διατάζοντας την σκλάβα ουσιαστικά να τελειώσει, είτε κάνοντας αυτή έρωτα με τον εαυτό της, είτε με κάποιο παιχνίδι, είτε με οποιοδήποτε άλλο μέσο, είτε ακόμα καλύτερα με τον Αφέντη της, η σκλάβα γίνεται πιο υπάκουη. Έχει τύχει να το δω ως παράδειγμα μορφής υποταγής στο παρελθόν, απλά μέσω του έρωτα έρχεται και η αγάπη για τη σκλάβα απέναντι στον Αφέντη της, πράγμα που περιπλέκει λίγο τα πράγματα. Είμαι σίγουρος αγαπητέ Μου φίλε οτι θα καταλάβεις τώρα το πραγματικό νόημα αυτών των λέξεων. Όπως Μου έμαθε μια πολύ καλή Μου φίλη, το διάβασμα ανάμεσα απ'τις γραμμές είναι αυτό που μετράει σε τέτοιες προτάσεις...
     
  3. G_E

    G_E Contributor

    Πολύ καλά τα λέτε στα μέρη σου.

    Και σ' άλλα μέρη λένε….

    να ’ταν τα νιάτα δυο φορές
    τα γηρατειά καμία

    χαιρετίσματα 
     
    Last edited: 8 Αυγούστου 2006
  4. G_E

    G_E Contributor

    Δεν διαφωνώ με τον Lange στο κείμενο που παρεθεσες. Ειναι αλήθεια πως εγω διάβασα τις γραμμές  
     
  5. Mavrobasilis

    Mavrobasilis Regular Member

    Απαρθηνά, δε μπόρουνα να φανταστώ το νόημα τούτων των στίχων,
    όντε κοπέλι πρόβαρα τη φαλτσέτα του κυρού μου στον καθρέφτη...

    Αντιχαιρετώ σε!
     
  6. lara

    lara Αυτοδεσποζόμενη Contributor

    Οφείλω να συμφωνήσω...

    Όσο για την τεχνική του να χρησιμοποιήσεις τις καύλες μιας γυναίκας ή ενός άντρα για να την υποτάξεις είναι από τις πλέον διαδεδομένες τεχνικές και πιο εύκολες τολμώ να πω.
    Τώρα πόσο βαθιά και συνειδητοποιημένη μπορεί να είναι μια τέτοια υποταγή είναι μεγάλο θέμα.

    Όσο για τον έρωτα νομίζω τα έχουμε πει και έχουμε συζητήσει τόσες φορές και τόσο διεξοδικά που νομίζω δεν υπάρχει λόγος να επαναλαμβανομαι εδώ.
     
  7. MasterJp

    MasterJp Advisor Staff Member In Loving Memory

    Χρειάζεται "ανεξαρτησία" και πρωτοβουλία για να πληρώσει μια σκλάβα την ΔΕΗ, τον ΟΤΕ ή να πάει για ψώνια; Δεν αρκεί να της έχει ανατεθεί να φροντίζει τα του οίκου του;

    Όσον για το περι απουσίας, δεν αρκει να της έχει ανατεθεί να φροντίζει την περιουσία του Ιδιοκτήτη της (μέρος της αποτελεί και η ίδια), όσο καλύτερα μπορεί;

    (Περί του κυρίου Lange aka Norman και φιλοσοφίας του Gor, τις πηγές, τις αιτίες και την σημειολογία της, κάποια στιγμή στα αντίσοιχα νήματα)
     
  8. Excalibur

    Excalibur New Member

    Ο κ. Lange πέρα απ'τον Gor έχει γράψει και το "The Cognitivity Paradox" όπου είναι μια έκθεσή του σχετικά με τη φιλοσοφία.

    Άποψή Μου είναι οτι χρειάζεται ανεξαρτησία και πρωτοβουλία προκειμένου να υπάρξει μια υγιής σχέση και να αποφευχθούν οι τριβές. Μια σκλάβα δεν μπορεί να είναι αντικείμενο όλη την ώρα, είναι πρακτικά αδύνατον, κάποτε θα λυγίσει και θα σπάσει, άρα αυτό που έως τότε ήταν το πιο πολύτιμο πράγμα για τον Αφέντη δε θα υπάρχει πια, με αποτέλεσμα να χρειαστεί ο Αφέντης να καταφύγει κάπου αλλού. Π.χ. μια σκλάβα ξέρει οτι ο Αφέντης της προτιμάει τα μακαρόνια με κόκκινη σάλτσα αντί για άσπρη, αλλά στο σπίτι υπάρχει αυτή τη στιγμή μόνο άσπρη, δε θα πήγαινε στο super market για να αγοράσει ντομάτες, κρεμμυδάκια και λοιπά λαχανικά και να κάνει μια κόκκινη σάλτσα για να ευχαριστήσει τον Αφέντη της; (το όλο εγχείρημα γίνεται χωρίς να το γνωρίζει ο Αφέντης της) Αν ήμουν Εγώ Αφέντης αυτής της σκλάβας θα ήμουν πολύ πιο ευχαριστημένος απ'αυτό, ειδικά αν ήταν έκπληξη, παρά απ'το να φάω την άσπρη σάλτσα. Δεύτερο παράδειγμα, είναι ο Αφέντης κατάκοιτος έπειτα από τροχαίο και δεν μπορεί να επικοινωνήσει με το περιβάλλον, άρα δεν μπορεί να δώσει εντολές στη σκλάβα Του, η σκλάβα δεν πρέπει να είναι ανεξάρτητη προκειμένου να μπορέσει να συντηρήσει τον Αφέντη της, έστω και αν Αυτός δεν ξέρει τι γίνεται στον έξω κόσμο; (Θεωρούμε δεδομένο οτι δεν της έχει ανατεθεί ποτέ εντολή για φροντίδα της περιουσίας του Αφέντη της)
     
  9. MasterJp

    MasterJp Advisor Staff Member In Loving Memory

    Θεωρώ "αδύνατη" την μη επικοινωνία του Κυρίαρχου με το περιβάλλον ανεξάρτητα κούρασης (όχι δεν είναι υπεράνθρωπος) σε δεδομένα βασικά ζητήματα και δεν βλέπω κανένα λόγο να μην εχει ανατεθεί ποτέ στην σκλάβα η συγκεκριμένη εντολή (θα έλεγα πως πρόκειται για την Νο 1 εντολή, για μένα τ/χιστον).

    Όλα τα υπόλοιπα, που αναφέρεις, προσωπικά τα θεωρώ αυτονόητα και εκ των ουκ ανευ στις πρώτες κιόλας στιγμές της διαδικάσίας εκπαιδευσής της.

    Αν δεν γνωρίζει τι τον ευχαριστεί και πως θέλει το κάθε τι και δεν προσπαθεί τα μέγιστα γι αυτό, τι νόημα έχει το όλο εγχείρημα;
     
  10. Uranoos

    Uranoos Regular Member

    Αυτό θα το έκανε το οποιοδήποτε ζευγάρι με "αγάπη και έρωτα" ΄για το έτερον ήμιση χωρίς να εχει δωθεί κανενός είδους εντολή ή ακόμα χωρίς καν να υπάρχει υπονεια για M/s...

    Σε αυτό το σημείο θα ήθελα να δηλώσω πως κι άλλα παραδείγματα που έχω διαβάσει γενικότερα στο forum δεν εκπροσώπουν το M/s που έχω εγώ στο μυαλό μου.

    Περισσότερο μία υγιείς σχέση Ανδρόγυνου μου θυμίζουν, με το ζευγάρι να αποδέχετε το "η δε γυνή να φοβείται τον άνδρα" με την καθαρά χριστιανική άποψη (εαν δεν με "φάτε με αυτή τη λέξη που μόλις είπα...θα εκπλαγώ)... όπως επίσης ένας Μ δεν χρειάζεται να δήλώσει Μ για να προσέχει/αγαπά/λατρέψει την γυναίκα Του

    Μήπως όλοι οι Ανδρες που αγαπούν βαθεία και Πραγματικά το έτερον ήμιση δεν συμπεριφέρονται σαν Μ? -φυσικά και συμπεριφέρονται-...και απο την άλλη μήπως ολες οι γυναίκες δε συμπεριφέρονται σαν s... γιατι έτσι έχουν μάθει να το ευχαριστίουνται?

    και κλείνοντας το κλασσικό κλισέ που είμαι σίγουρος οτι κάποια στιγμή θα αποδειχτεί κλασσική παιδεία... η ισότητα έκανε τρομερό κακό στις ανθρώπινες σχέσεις. Φυσικά δεν φταίνε οι γυναίκες γι'αυτο αλλα οι άνδρες, οπου είχαν λουλούδια που δεν πότιζαν και ξαφνικά τα άφησαν να μεταμορφωθούν σε άγρια σαρκοβόρα βλάστηση και τώρα του κυνηγούν σαν θηράματα. βεβαια παντα θα φυτρώνουν και εντελβαϊς στε κάποιες απότομες πλαγίες.

    Ps.Λέτε να αρχίσω να ψάχνομαι με D/s...μίας και το Μ/s είναι ποιο μόνιμο και χρονοβόρο (με την έννοια του Ανδρόγυνου όπως την περιέγραψα ποιο πάνω, εννοω)  

    Ps2: Συγχωρέστε μου εαν βρήκα απο το θέμα...απλώς σκεφτόμουν γράφοντας και βρήκα και κατάλληλο έδαφος απο τον τίτλο του Thread
     
  11. lara

    lara Αυτοδεσποζόμενη Contributor

    ακριβώς...
     
  12. adelina

    adelina Regular Member

    δεν αποκλειεται ο ερωτας αλλα δεν ειναι απαραιτητη συνθηκη και σιγουρα οχι η βαση για Ds εκτος κι αν απλα επιθυμουμε να παιξουμε λιγο παιγνιδια κυριαρχιας υποταγης με εκεινον που αγαπαμε.