Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Αγαπάει ο Κυριάρχος την Υποτακτική? :)

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος SlaveRose, στις 11 Φεβρουαρίου 2011.

  1. thaleia

    thaleia Contributor

    Απάντηση: Αγαπάει ο Κυριάρχος την Υποτακτική?  

    εισαι απαιχτη !!!
     
  2. MasterPerris

    MasterPerris Contributor In Loving Memory

    Απάντηση: Αγαπάει ο Κυριάρχος την Υποτακτική?  



    Σύντροφε Master Do, μην ξεχνάς ότι για μερικά μέλη...(ευτυχώς είναι λίγα) η άποψή τους είναι ότι η SlaveRose, κάνει κακό στο φόρουμ και πρέπει να φύγει από αυτό...  
     
    Last edited: 12 Φεβρουαρίου 2011
  3. Master DO

    Master DO Regular Member

    Απάντηση: Αγαπάει ο Κυριάρχος την Υποτακτική?  

    Τώρα, με κολάζεις.
    Θες να με κάνεις δηλαδή να πω ποιός κάνει κακό στο φόρουμ
    και πρέπει να είχε φύγει χθες από εδώ μέσα!
    Προβοκάτορα.
    Το μόνο που θα ήθελα είναι στη θέση αυτού του «διωγμένη»
    να βάλει «θυμηδία», που της αρέσει κιόλας και της πάει και καλύτερα.
    Μετά της επιτρέπω να με αποκαλεί και «Νονό».

    Για να ζεσταινόμαστε... 7 και νύχτωσε!!
     
  4. tis_nixtas_plasma

    tis_nixtas_plasma New Member

    Απάντηση: Αγαπάει ο Κυριάρχος την Υποτακτική?  

    Μα γιατί να μην την αγαπάει; Αν κάτι τόσο δυνατό όσο η αγάπη "κολλήσει" σε ένα bdsm status χαθήκαμε...

    Ωχ! Αν η SlaveRose είναι μαθήτρια του δημοτικού εγώ τώρα νιώθω...βρέφος!
    (Μικροδείχνω κιόλας οπότε μαλλον ακόμα στην κοιλιά της αγαπημένης μου μανούλας βρίσκομαι:lol2 
     
  5. SlaveRose

    SlaveRose Regular Member

    Απάντηση: Αγαπάει ο Κυριάρχος την Υποτακτική?  

    εγώ τελικά πιστεύω ότι η Κυριαρχία και η υποταγή είναι κοινός παρονομαστής όλων των σχέσεων .. είτε είναι βανίλα είτε βδσμ .. σε όλες τις σχέσεις κάποιος είναι ο Κυρίαρχος και κάποιος ο υποτακτικός .. Το παρατηρώ αυτό σε ζευγάρια που ξέρω .. και δεν έχουν καμία σχέση με το βδσμ .. άρα τελικά έτσι όπως το καταλαβαίνω εγώ η διαφορά είναι στο sex .. αυτοί που είναι βδσμ εφαρμόζουν και άλλες πρακτικές στο sex  
    τώρα για το αν υπάρχει αγάπη .. οκ μπορεί και να υπάρχει .. αλλά εγώ από μικρή πίστευα ότι οι άντρες που είναι βίαιοι με τις γυναίκες δεν τις αγαπάνε   τις γυναίκες   δηλαδή μια συγγενείς μου που ο άντρας της δεν της φέρετε καλά .. την μειώνει και την χτυπάει .. αυτό είναι αγάπη τώρα .. θα μου πείτε οκ .. αλλά στο βδσμ όλα γίνονται συναινετικά   δεν ξέρω
    τα βλέπω όλα βδσμ πλέον  
     
  6. gaby

    gaby Guest

    Απάντηση: Αγαπάει ο Κυριάρχος την Υποτακτική?  

     
    Μη βιάζεσαι, για όλες έχει ο θεός...  

    Δεν είναι οι διαφορετικές πρακτικές στο σεξ που κάνουν την BDSM σχέση, είναι ο διαφορετικός τρόπος με τον οποίο αντιμετωπίζουν οι "BDSM άνθρωποι" ο ένας τον άλλο στη σχέση τους. Από την μικρή μου πείρα, μπορώ να πω ότι τον σεβασμό του ενός προς τον άλλο, την χαρά και την ευγνωμοσύνη γι αυτό που προσφέρει ο ένας στον άλλο, το τόσο επιθυμητό και αναγκαίο και δυσεύρετο για τους ίδιους, δεν την έχω δει σε καμία βανίλλα σχέση.

    Η βιαιότητα του κυριαρχικού στοιχείου και το είδος της βιαιότητας που αναφέρεις δεν είναι χαρακτηριστικά, ούτε απαραίτητα συστατικά μιας BDSM σχέσης, ούτε κάνει κάποιον βίαιο άνθρωπο "BDSM άνθρωπο". Αυτό που για μια βανίλλα γυναίκα είναι κακομεταχείριση, αλλά έχει μάθει να ζει με αυτήν και ας την καταστρέφει λίγο λίγο, για ορισμένες "BDSM γυναίκες" και σε ορισμένη δόση μπορεί να είναι πολύ μεγάλη ευχαρίστηση αλλά όχι πάντα, όχι χωρίς συναίνεση, προετοιμασία και εμπειρία, όχι από κάποιον που δεν εμπιστεύονται πάρα πολύ και αγαπούν εξίσου πολύ.

    Ο βίαιος άνθρωπος γενικά, βρίσκει ένα άλλοθι, κάποιον λόγο δηλαδή που ο ίδιος πιστεύει ότι τον δικαιολογεί απόλυτα να ξεσπάει βίαια και επιτίθεται στα τυφλά, αδιαφορώντας για την επίπτωση του ξεσπάσματός του στον άλλο.

    Οι σαδιστές "BDSM άνθρωποι" δεν είναι διόλου μα διόλου έτσι και αν ήταν, προσωπικά δεν θα είχα καμία σκασίλα για το αν αγαπούν ή όχι, θα έφευγα τρέχοντας πολύ γρήγορα έτσι και αλλιώς...
     
  7. MasterPerris

    MasterPerris Contributor In Loving Memory

    Απάντηση: Αγαπάει ο Κυριάρχος την Υποτακτική?  

    Χαίρομαι που οι bdsm άνθρωποι...   αγκαλιάζουν και βοηθούν στο να λύσουν τις απορίες τους μέλη όπως η SlaveRose, που έχουν το θάρρος να πουν: ναι, είμαι βανίλλα, δεν ξέρω αν κάποτε διώξω τις φοβίες που έχω με το bdsm και δοκιμάσω να ζήσω κάποια πράγματα, αλλά τώρα έχω κάποιες απορίες σχετικά με το bdsm και θέλω εσείς που το βιώνετε να μου τις λύσετε.

    Αν τα βανίλλα άτομα που μπαίνουν στο site αυτό, τα διώχνουμε με τον τρόπο μας, όταν καταφέρουμε... και φύγουν, θα λένε έξω ότι αυτοί είναι ανώμαλοι όχι για τα γούστα τους, αλλά για τα κλειστά μυαλά που έχουν.

    Παίδες, δεν κινδυνεύουμε από τους βανίλλα, αλλά από εμας τους ίδιους και τα μυαλά που κουβαλάμε (άποψή μου).

    Sorry για το εκτός θέματος!
     
    Last edited: 14 Φεβρουαρίου 2011
  8. BitterSweat

    BitterSweat Premium Member

    Απάντηση: Αγαπάει ο Κυριάρχος την Υποτακτική?  

    Αν και είχα σκοπό να δώσω μια πιο γενικευμένη άποψη, δε μπορούσα να μην κάνω μια αναφορά στις καταθέσεις του Μaster DO παραπάνω, οι οποίες μου άρεσαν ιδιαιτέρως και μου έδωσαν τροφή για σκέψη και προβληματισμό... Είναι μία εκδοχή που δεν είχα συνειδητοποιήσει και που διαβάζοντας την παίρνει μία άλλου είδους διάσταση στο μυαλό μου το όλο θέμα..

    Σε ότι αφορά τη δική μου ταπεινή άποψη, όπως προανέφερα είναι αρκετά γενικευμένη και συνοψίζεται στο ότι αγάπη μπορεί να υπάρξει σε οποιαδήποτε σχέση και από οποιαδήποτε πλευρά.

    Πιό ειδικά τώρα, δε μπορώ, μέχρι στιγμής τουλάχιστον, να διαχωρίσω το συναίσθημα από το σαδομαζοχισμό. Είναι μια ρομαντική εκδοχή, το γνωρίζω, αλλά τι πιο όμορφο από την ολοκληρωτική παράδοση στα χέρια κάποιου, ο οποίος γνωρίζει εσένα και τις αντοχές σου και ο οποίος φροντίζει να διευρύνει τα όρια και των δύο? Επομένως οι ρόλοι μπορεί μεν να είναι καθορισμένοι ή εναλλάξιμοι (υποτακτικός-κυρίαρχος), τα όρια όμως και τα συναισθήματα, όπως σε κάθε υγιή σχέση, καλό είναι να εξελίσσονται παράλληλα και από τις 2 πλευρές, ακόμα και αν η εκδήλωσή τους μπορεί να είναι τελείως διαφορετική.
     
  9. DRKN

    DRKN Regular Member

    Απάντηση: Αγαπάει ο Κυριάρχος την Υποτακτική?  

    yes, kat knows.
     
  10. Master_Spiler

    Master_Spiler Contributor

    Εξαρτάται απ'τον Κυρίαρχο και την υποτακτική   Εγώ πάντως τη λατρεύω και το ξέρει...
     
  11. Lost Hours

    Lost Hours Premium Member


    Δε μπορώ παρά να συμφωνήσω. Αλλά ως άσχετος με το θέμα, υποψιάζομαι ότι αγάπη πρέπει να υπάρχει ώστε να την αναστείλεις, και μάλιστα πολύ αγάπη , άμα ο Κ αναλαμβάνει το εγχείρημα να αλλάξει την αντίληψη της υ του , καθότι αλλαγή (προς το καλύτερο), σημαίνει ως πρώτο βήμα κατ' εμε, υπόδειξη των αρνητικών πλευρών του χαρακτήρα της υ. Και ποιος έχει την όρεξη να γίνεται "κακός" , αν δεν υπάρχει αγάπη? (οι κομπλεξικοί Κ κατα φαντασίαν-με το μανιουάλ στο χέρι, φαντάζομαι... ε και κάπου εδώ συγχέεται το D/s με την κυρά μαρίκα που στέκεται σούζα στον αντρας της επειδή ο τελευταίος έχει αντιληφθεί ότι έτσι είναι οι σωστοί άντρες)


    Προβληματίζομαι ως προς την αναστολή, περισσότερο για μορφοποίηση της εκλαικευμένης εννοιας της αγάπης (μελομακάρουνα και κουραμπιέδες) μου κάνει, σε κάτι πιο γόνιμο και δύσκολο.


    ωραίο θέμα  
     
    Last edited by a moderator: 21 Φεβρουαρίου 2011
  12. Brand

    Brand The Most Successful Delete

    Μου φαίνεται απολύτως λογικό να έχει σημαντικό ρόλο η αγάπη σε τέτοιες σχέσεις. Και αυτές όπως και κάθε άλλη λειτουργική σχέση απαιτούν ως βάση την εμπιστοσύνη. Μπορεί να ακούγεται γλυκανάλατο αλλά εγώ έτσι το αντιλαμβάνομαι.

    Σε μια σχέση όπου ορίζεται συγκεκριμένη ιεραρχία και έκφραση αυτής επί του άλλου, μοιάζει απίθανο να πάει μακριά η υπόθεση χωρίς την προαναφερθείσα εμπιστοσύνη. Πώς άλλωστε θα αφεθεί η μία πλευρά στην άλλη αν δεν αισθανθεί ότι υπάρχει για να πλάθεται συνεχώς και να βελτιώνεται κατά τις επιταγές ενός ανθρώπου που δεν θέλει να το βλάψει, ουσιαστικά, ως άτομο.

    Λένε ότι όλα είναι μια ιδέα και συχνά συμφωνώ. Ένας άνθρωπος μπορεί να πεθάνει για μια ιδέα, αρκεί να πιστέψει σε αυτήν και σε όσα συμβολίζει/σημαίνει. Τότε μπορεί να αφεθεί σε κάτι που νιώθει ότι τον ξεπερνά. Κάτι στο οποίο πιστεύει. Κάτι που, συνεπώς, αγαπά. Αν είναι δυνατό με μια ιδέα, γιατί όχι με έναν άνθρωπο;

    Αν είχα προλάβει να πιω, ο συλλογισμός θα ήταν ακόμη πιο διασκεδαστικά χαοτικός. Κάποια άλλη φορά ίσως.