Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Αιδοιολειξία ακα γλειφογούνι ακα μουνογλωσσοδιάλογος ( και λοιποί δαίμονες )

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος Tenebra_Silente, στις 2 Ιουλίου 2014.

  1. Tenebra_Silente

    Tenebra_Silente Contributor

    Φίλτατε @yagos69 χαίρομαι που εγκρίνεις. Αν και δεν έλειψαν λάθη (ιδιαιτέρως στην τελευταία παράγραφο που έφαγα λέξεις λόγω προβληματικού πληκτρολογίου και το είδα πριν λίγο. Αλλά δεν μπορώ πλέον να διορθώσω τίποτα χαχαχα ). Επικό ε? Τουλάχιστον θα έχω δικαιολογία για το κράνος του Βίκινγκ που δεν έλειψε από την γκαρνταρόμπα μου στο παρελθόν. Θα λέω ότι ήμουν κομπάρσος σε ταινία εποχής, όχι κερατάς χαχαχα  
     
     
  2. yagos69

    yagos69 Live with a dream, not a substance

    Χαχαχαχαχα! Εντάξει, για τα λάθη ενός προβληματικού πληκτρολογίου δεν μπορείς να κάνεις και τίποτα. Πάντα με μια καλή χιουμοριστική διάθεση η απαντήσεις σου δίνουν χρώμα στο νήμα. Συνέχισε να χρωματίζεις αυτό το forum έτσι (για να συμβαδίσω και με τα λόγια peleas).
     
  3. Tenebra_Silente

    Tenebra_Silente Contributor

    Να είσαι καλά βρε συ...Μωρέ το πληκτρολόγιο το προβληματικό πάει και έρχεται...Εδώ έχει αρχίσει να χάνει λάδια και εκείνο το σαράβαλο που τολμάω ν' αποκαλώ μυαλό μου χαχαχα. Κάποια πράγματα είναι σωστό να τα παίρνουμε στα σοβαρά και να εκφραζόμαστε αναλόγως. Σε άλλα χωράει και το χιούμορ και λίγο γέλιο δεν βλάπτει που και που, ούτε να αυτοσαρκαζόμαστε είναι άχρηστο, το ακριβώς αντίθετο θα έλεγα...     ( η μεγαλύτερη μου διαστροφή είναι να πετάω άσχετα emoticons. Θα πρέπει να βάλουμε στο BDSM Dictionary και την φατσουλολαγνεία - emoticonoλαγνεία μου φαίνεται ψιλομαλθακία χαχαχα - )
     
  4. íɑʍ_Monkeץ

    íɑʍ_Monkeץ Contributor

    H Merilyn Monroe είπε κάποτε στον ψυχολόγο της: “Όλα αυτά τα χρόνια που δεν είχα ούτε έναν… τι χαμένα χρόνια. Πώς να στο περιγράψω, εσένα που είσαι άντρας, πως είναι να είσαι γυναίκα; Σκέψου μια λάμπα με διακόπτη έντασης. Όσο την ανάβεις, η λάμπα γίνεται φωτεινή, μετά φωτεινότερη και φωτεινότερη, μέχρι που στο τέλος βγάζει ένα εκτυφλωτικό φως και είναι τελείως αναμμένη. Τόσο καλό είναι”.

     
     
  5. íɑʍ_Monkeץ

    íɑʍ_Monkeץ Contributor

  6. παρολο που η περιγραφη του @Tenebra_Silente αγγιζει την τελειοτητα..... ως προς την ουσια η αγαπητη @atasai (koritsi nintza) θεωρω οτι εχει δικιο απο ορθολογιστικης αποψεως τουλαχιστον...... διοτι απο καλιτεχνικης ο φιλος μου απλα ζωγραφισε,........
     
  7. Tenebra_Silente

    Tenebra_Silente Contributor

  8. Tenebra_Silente

    Tenebra_Silente Contributor

    Παιδάκια για γλειφομούνι είχα γράψει. Όχι για επίσκεψη στον γυναικολόγο. Μετά αν ενω το κάνετε, ενδιαφέρεστε και για μαθήματα ανατομίας.
    Την επόμενη που θα γλειφομουνιάσω, θα έχω κάμερα και μπακέτα, για να δείχνω βήμα βήμα την πρακτική και να αναφέρω τα όργανα. Έλεος χαχα.

    Υ.Γ. Χωράει ο ωκεανός σ' ένα φλιτζανάκι του καφέ?

      
     
  9. Siren_Peisinoe

    Siren_Peisinoe Ανενεργή επί του παρόντος.

  10. χαχαχαχαχαχαχα εχεις κανει και οπερατερ...????   
     
  11. íɑʍ_Monkeץ

    íɑʍ_Monkeץ Contributor

    Nαιιιιιιιι, φτιάχνω ποπκορν τώρα!...
     
  12. το αρθρο...?? η η ολη πραξη????