Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Αλλαγή τρόπου σκέψης -Συνηθειων

Συζήτηση στο φόρουμ 'Κυριαρχία - υποταγή D/s' που ξεκίνησε από το μέλος Charoalba, στις 7 Ιουνίου 2026 at 19:48.

1. Charoalba

Charoalba New Member

Το δύσκολο δεν είναι να μάθεις κάτι,το δύσκολο είναι να ξεμαθεις..
    Παρακολουθώ πολλές φορές πάνω στην συζήτηση για την κυριαρχία και την υποταγή οι περισσότεροι να αναφέρονται ότι το πιο δύσκολο κομμάτι που δυσκολεύει τους υπό ,είναι το να μάθουν τις καινούργιες συνήθειες,να μάθουν να υπακούν σε αυτό το νέο που πλέον ορίζει την ζωή και την καθημερινότητα τους.Εξισου δυσκολεύει και τις Κ να το κτίσουν...
    Υπάρχει όμως και κάτι ακόμα που στη δική μου σκέψη,στον τρόπο που εγώ αντιλαμβάνομαι τα πράγματα είναι πολύ πιο δύσκολο... Είναι το να ξεμαθεις αυτά που έμαθες από μικρός,αυτά που σε έχουν γαλουχήσει οι μεγαλύτεροι,αυτά που πέρασαν από γενιά σε γενιά...
    Που όμως όταν κάποιος τα ξεμαθει και τα ξεπεράσει,θεωρώ ότι πλέον ο δρόμος για να βιώσει στην ουσία την υποταγή είναι ανοιχτός...(Πρέπει να μάθεις να αποφασίζεις εσύ για τον εαυτό σου,κανένας να μην σε επηρεάζει,εσύ ξέρεις καλύτερα τι είναι το σωστό και το λάθος,οι άντρες δεν κλαίνε)
    Με θυμάμαι πάντα απόλυτα σίγουρο και με απίστευτη σιγουριά και αυτοπεποίθηση να λέω στους φίλους και τους γνωστούς μου ότι ένα και ένα κάνουν δύο.. Γιατί έτσι μεγάλωσα και έτσι έμαθα..
    Και αυτο ήταν για εμένα το πιο δύσκολο κομμάτι...Το να ξεμαθω αυτά που ήξερα,αυτά που θεωρούσα δεδομένα και μοναδικά σωστά....
    Η υπακοή είναι εύκολη,η αλλαγή σκέψης και συνηθειών είναι το δύσκολο...

2. Konstantina Lionaki

Konstantina Lionaki ΔΕΝ ψάχνω τίποτε.

Ισχύει μικρέ μου σκλάβε.

Το να υπακούς είναι εύκολο ψυχολογικά (για κάποιους) γιατί το σκέφτεσαι και το έχεις αποδεχτεί από πριν την σχέση.

«Δεν θα πω όχι, θα υπακούσω στα πάντα θα υπομείνω τα πάντα, ανήκω»

Το να πολεμήσεις ότι «οι άντρες δεν κλαίνε» ή «δεν είναι υποτακτικοί» ή «παίρνουν τις αποφάσεις» είναι πιο δύσκολο.
    Ναι στην ελληνική κοινωνία πολλές φορές είναι δάχτυλοδεικτουμενο αλλά..,
    το πιο δύσκολο είναι να μην πέσεις στα μάτια σου. Να μην απογοητεύσεις τον εαυτό σου.
    Να μην χάσεις τον αυτοσεβασμό σου και την αυταρέσκεια σου. Να σου αρέσεις. Να σε αγαπάς και όταν παραδίδεις τον έλεγχο των αποφάσεων στην Α.

Γιατι ναι επηρεάζεσαι και όπως λες.. έτσι σε μεγάλωσαν.
    Θέλει να πεφτεις όσο μπορείς, σταθερά, αργά και να τσεκάρεις αν νιώθεις όμορφα και ελεύθερος, δυνατος.. μετά ξαναλιγο και αν είσαι οκ με όλο αυτό, τσεκ ξανα αν είσαι χαρούμενος, ασφαλής, αν ταιριάζει στον χαρακτήρα σου.. και ξανά.
    Μέχρι να (αν θα) φτάσεις στο επίπεδο που θέλει η Α σου.

3. Nikos_34_Thess

Nikos_34_Thess Regular Member

Θέλει συνεχής εγρήγορση και εκπαίδευση μέχρι να φτάσεις στο σημείο που θέλει η Κ σου.Αλλα εφ όσον καταλάβεις πως πλέον προσδιορίζεσαι από την ίδια και δεν έχεις πλέον δικά σου θέλω ,έρχεται η λύτρωση.

4. vanessapret

vanessapret Regular Member

Τι όμορφο