Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Αλλαγή

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος john_slave96, στις 10 Ιανουαρίου 2008.

Tags:
 1. john_slave96

  john_slave96 Contributor

  Πόσο εύκολα ένας Κυρίαρχος μετετρέπεται σε υποτακτικό; Έχετε συγκεκριμένα παραδείγματα; Μπορείτε να τα αναφέρετε;

  Για να κάνω την αρχή. Νομίζω ότι υπάρχουν περιθώρια σε έναν Κυρίαρχο να γίνει υποτακτικός. Πολλά περιθώρια, άκρες μέσα στον εαυτό του για να ανακαλύψει έναν καλά κρυμμένο υποτακτικό μέσα στην κυρίαρχη φύση του. Και τελικά να γίνει υποτακτικός.
   
  Last edited: 10 Ιανουαρίου 2008
 2. Master_Spiler

  Master_Spiler Contributor

  Χμμμ.. άκρως ενδιαφέρουσα ερώτηση john slave, προσωπικά πιστεύω οτι ο καθένας μας μπορεί να κάνει αυτό που θέλει και να είναι όπως γουστάρει ο ίδιος να είναι, από κει και πέρα, ένας Κυρίαρχος συνήθως κυριαρχεί πρώτα στον εαυτό του (άρα πιθανώς έχει εξερευνήσει τις πτυχές αυτές του εαυτού του και τις έχει απορρίψει) και έπειτα στους άλλους. Πώς θα μπορούσε κάποιος να κυριαρχίσει άλλωστε σε κάποιον άλλον αν δεν έχει κυριαρχίσει πρώτα στον εαυτό του και στα θέλω του; Από κει και πέρα, εγώ θα πήγαινα την ερώτηση και αντίθετα, πώς μπορεί ένας υποτακτικός να γίνει κυρίαρχος;

  Όσο για το πόσο εύκολα γίνεται ένας κυρίαρχος υποτακτικός; Απλά αρκεί ένας άνθρωπος να τον υποτάξει και να του δείξει νέα μονοπάτια ευχαρίστησης και οργασμού...
   
 3. Konstantinos

  Konstantinos Staff Member

  και τοτε τι Κυριαρχος θα ηταν ? η θα ηταν switch η θα νομιζε πως ηταν Κυριαρχος
   
 4. Master_Spiler

  Master_Spiler Contributor

  Κωνσταντίνε, είμαι της άποψης οτι το status στο χώρο αυτό που συζητάμε είναι άκρως κατακρεουργημένο από διάφορα μέλη που κατά καιρούς τάζουν λαγούς και πετραχίλια, από κει και πέρα, αν συνεχίσει να του βγαίνει με άλλο σύντροφο τότε καλό θα ήταν να αλλάξει το status του, αλλιώς απλά θα πρέπει να συμπεράνουμε οτι απλά του αρέσει με το συγκεκριμένο άνθρωπο αυτό το πράγμα.

  Και για να κάνουμε την ερώτηση πιο σωστή, john slave, αναφέρεσαι σε κάποιο συγκεκριμένο κομμάτι (π.χ. S/M) ή γενικότερα σ'όλο το BDSM;
   
 5. john_slave96

  john_slave96 Contributor

  Φυσικά γενικότερα στο bdsm. Δεν θα ήθελα, πάντως, να αντιστρέψω την ερώτηση, όπως προτείνεις, διότι αυτό είναι ένα άλλο θέμα.

  Θα προχωρήσω λίγο ακομα: Πως "απλά κάποιος αν τον υποτάξει και του δείξει μονοπάτια οργασμού", όπως αναφέρεις Spiler; Δε νομίζω όλα να τα κρίνουμε με αποκλειτικό και μόνο το κριτήριο του οργασμού.
   
  Last edited: 11 Ιανουαρίου 2008
 6. Master_Spiler

  Master_Spiler Contributor

  Εξαρτάται τι οργασμό λες john, εγώ πάντα μιλάω για εγκεφαλικό και σωματικό μαζί... άλλωστε πώς αλλιώς θα τον πείσεις να αλλάξει αν δεν του "γαμήσεις" το μυαλό;

  Γιατί άλλωστε κάνουμε κάτι τέτοιο, πέρα απ'το γεγονός οτι μας αρέσει και το γουστάρουμε;
   
  Last edited: 11 Ιανουαρίου 2008
 7. john_slave96

  john_slave96 Contributor

  Με αυτή την έννοια, σχεδόν συμφωνώ. Το παρεξήγησα, νόμιζα ότι μιλούσες μόνο για το ένστικτο.
   
 8. Master_Spiler

  Master_Spiler Contributor

  Μια άλλη μέθοδος θα μπορούσε να είναι ο έρωτας, αλλά αυτό δεν ξέρω αν πιάνει  
   
 9. john_slave96

  john_slave96 Contributor

  Ο έρωτας χωρίς οργασμό (κυρίως πνευματικό), απλά δεν υπάρχει. Άρα αυτή η παρατήρησή σου περιλαμβάνεται στην προηγούμενη. Έτσι νομίζω. Αν κάποος πηδάει έναν άλλο και αυτό το (σωματικό μόνο) πήδημα τον κάνει να αλλάξει, απλά αυτός που έχει αλλάξει δεν ήξερε τι ήθελε.

  Πάντως αυτό το ερώτημα έχει και άλλες παραμέτρους οι οποίες θα ξεδιπλωθούν στην πορεία της συζήτησής του, ελπίζω τουλάχιστον.
   
 10. dora_salonica

  dora_salonica Contributor

  Η γνώμη μου είναι ότι ο Κωνσταντίνος έχει δίκιο όσον αφορά τον Κυρίαρχο.

  Από την άλλη πλευρά όμως, ο υποτακτικός που έχει ένα σχετικό επίπεδο αυτογνωσίας και ελέγχου των επιλογών του στη ζωή του μπορεί εν δυνάμει, ανάλογα το άτομο που έχει απέναντί του, και ανάλογα το ταμπεραμέντο του και τις ικανότητές του, να λειτουργήσει υποτακτικά ή Κυριαρχικά. Όμως το θέμα είναι θα αντλήσει απόλαυση;

  Ενδεχομένως ο υποτακτικός που μπορεί να κυριαρχήσει να αντλήσει απόλαυση σε κάποιο επίπεδο. Μπορεί να έχει και ιδέες αυτοθαυμασμού (καθόλου αρμόζουσες σε ένα πραγματικά Κυριαρχικό άτομο), βρε ποιος είμαι εγώ, δες που τον καταφέρνω κλπ. Θα αντλήσει όμως σεξουαλική / ερωτική απόλαυση; Αν ναι, τότε καλά. Πάω πάσο. Ίσως να πρέπει να ξεκαθαρίσει τότε τις προτεραιότητές του. Προτιμάει να κυριαρχεί ή να κυριαρχείται; Και να κάνει την ανάλογη σχέση, αν βρει τον κατάλληλο. Αν είναι switch, να βρει switch.

  Αν όμως δεν αντλεί σεξουαλική / ερωτική απόλαυση κατά πάσα πιθανότητα θα του κάνει καλό να γραφτεί σε κάποιο ερασιτεχνικό θίασο και να βγει στο σανίδι. Γιατί προφανώς είναι καλός στο παίξιμο ρόλων. Μακάρι να ανακαλύψει και την σεξουαλική του ταυτότητα κάποτε.
   
 11. blindfold

  blindfold Contributor

  ή απλά θα βολευόταν από τις καταστάσεις  
   
 12. Emma

  Emma Contributor

  O Master Spiler μιλάει για τον έρωτα ως συναίσθημα και όχι και για την ερωτική πράξη, αν δεν κάνω λάθος.

  Όσον αφορά την αρχική ερώτηση του νήματος... πολλά μπορεί να κάνει κάποιος/α για να γαμήσει/γαμηθεί... και σε περίπτωση που κάποιος πει "μα εδώ μιλάμε για το bdsm" απαντώ "ναι κι εγώ".