Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Αλομπάρ και Διοτίμα

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Art and Literature' που ξεκίνησε από το μέλος @ellie, στις 29 Μαϊου 2022.

1. @ellie

@ellie https://youtu.be/kBOaLjtR4mw

Σημείο συνάντησης.

Άχρηστες σημειώσεις επάνω στο τίποτα, παραμονή πρωτοχρονιάς 2022.

Ακόμη μια χρονιά φτάνει στο τέλος της, Αλομπαρ. Μια χρονιά που πολλοί θα θέλαμε να αφήσουμε πίσω μας για πάντα αλλά δυστυχώς δεν γίνεται...
    - Μα αυτό ακριβώς θα γίνει Διοτίμα. Κανένα ημερολογιακό τερτιπι, κανένα σημάδι στον τοίχο, στο χαρτί και στην πέτρα ακόμη, δεν σταματά τον αδυσώπητο χρόνο με ότι αυτός φέρνει μαζί του. Μικρούς και μεγάλους θανάτους στις άπειρες στιγμές του συνεχές.
    - Παλι για θάνατο μιλάς Αλομπαρ; Ιγού γιε μου, μου γύρευε τη δουλειά σου, που λεν και στο νησί. Πες μας καλύτερα που θα τα πιούμε απόψε, που θα χορέψουμε, σε ποιες θάλασσες θα ερωτροπησουμε, σήμερα μέρα που είναι. Ποιους θα νοσταλγησουμε που ειναι μακριά, σε ποια αγκαλιά θα κλάψουμε, ποια βλέμματα θα μας ταξιδέψουν, σε ποιών τα γέλια θα αφήσουμε τη θλίψη να ξαποστάσει.
    - Πάλι με προσδοκίες ξεκινάς Διοτίμα. Κι αν τιποτα από αυτά δεν θα συμβεί πάλι απογοητευμένη θα μείνεις 'μέρα που είναι';
    - Απογοητευονται αυτοί που γοητεύονται Αλομπάρ.
    - Μμμ πες κάτι λιγότερο κοινότυπο να σε παραδεχτώ Διοτίμα.
    - Το πρωτότυπο δεν δύναται να ειπωθεί Αλομπαρ.
    - Αι γειά σου Διοτίμα, το ίδιο λέμε. Έλα να τραγουδησουμε παρέα.
    - Παρέα με τον βόρια, με τον νότια, τη φουσκοθαλασσια, τις μπουνατσες και τις τρικυμίες...
    - Είσαι εντελώς τρελή, Διοτίμα.
    - Γι αυτό μ αγαπάς, Αλομπαρ.
    Με τη νίκη σύντροφοι, με τη χαρά και με τη νίκη.
    - Τη λύπη Διοτίμα, πότε να μην ξεχνάς την ήττα και τη λύπη.
    - Με έσκασες πια Αλομπαρ. Εσύ και οι λύπες σου.
    - Η λύπη είναι η μητέρα της χαράς Διοτίμα, τι δεν καταλαβαίνεις. Να επαγρυπνεις Διοτίμα, 'έχουν γνώσιν οι φύλακες'.
    - Ναι αλλά σαν την ξεγνοιασιά και την απολαυση δεν έχει Αλομπαρ, πως να το κάνουμε τώρα; και στην τελική κανείς δεν πέθανε από υπερβολική ανάπαυση όπως διάβαζα χθες στον δεκάλογο του τεμπέλη. Όλοι γι αυτό το τίποτα παλεύουν κι εγώ το χω βρει. Κι εσύ ζηλεύεις Αλομπαρ, σταμάτα να αμπελοσοφεις και να ζηλεύεις.
    - Ωραία πράγματα διαβάζεις Διοτίμα. Υπάρχει μια στιγμή Διοτίμα που όλα ισοροπουν μεταξύ του πάνω και του κατω, του εντός και του εκτος, της ανάτασης και της πτώσης, τι σου μαθαίνω τόσα χρόνια;
    - Ωχου κουράστηκα μόνο που μου τα λες Αλομπαρ.
    - Στ αρχίδια μου Διοτίμα. Η ζωή είναι όλα αυτά τα άπειρα που συμβαίνουν πριν και μετά τη στιγμή αυτή. Αλλά εσύ, ως θνητή, θα αναπολείς τη στιγμή ως ανάμνησή της, χάνοντας την έννοια του συνόλου.
    - Εντάξει αλομπαρ, με έπεισες. Ασε με τώρα να αγναντεύω τα κύματα και να σε νοσταλγώ μες στην σιωπή.
    - Πουτανα τα χεις κάνει Διοτίμα. Για ποια σιωπή ακριβώς μιλάς.
    - Είσαι σεξιστης αλομπαρ, σεξιστης και μισογυνης.
    - Κι εσύ μεγάλη πουτανα Διοτίμα.
    - Αρχισες πάλι τα ρομαντικά;
    - Ισορροπία Διοτίμα, ισορροπία.
    - Βαρετό.
    - Και όμως Διοτίμα, εκεί ακριβώς είναι η ελευθερία για την οποία πεθαίνεις και γεννιέσαι κάθε στιγμή. Είσαι μικρή ακόμα, θα μάθεις.
    - Με βολεύει να είμαι μικρή Αλομπαρ εκεί βασίζεται άλλωστε η γοητεία μου.
    - Σε βολεύει γιατί είσαι τεμπέλα Διοτίμα αλλά ο χρόνος, όπως προείπα, ειναι αδυσώπητος.
    - Και λίγος, Αλομπαρ, ελάχιστος. Γι αυτό σου λέω πάμε να διασκεδάσουμε, να αγγιχτουμε και να νοσταλγησουμε. Να πούμε, πάλι με χρόνια με καιρούς, πάλι δικά μας θα ναι, Αλομπαρ.
    - 'Κι αυτή αγρόν ηγορασε', που λέει κι η παροιμια, Διοτίμα.
    - Πω δεν θα τελειώσει ποτέ όλο αυτό. Θέλω να κάνω μπάνιο, να προβαρω το καινούριο μου φουστάνι, να πάρω τους φίλους μου να τους ευχηθώ καλή χρονιά, να πω καλημέρα στο βοριαδακι, μεσημέριασε.
    - Κι όμως τελειώνει Διοτίμα.
    Κι όμως τελειώνει.
    - Μην το ακούτε, φίλοι, κατέχει την Αθανασία. Καλή χρονιά να έχουμε, εμείς οι υπόλοιποι κοινοί θνητοί.
    - Αν είναι να ’ρθει, θε να ’ρθεί – αλλιώς θα προσπεράσει, αυτό να τους πεις Διοτίμα για καλη χρονιά.
    - Θα τους το πω Αλομπαρ, θα τους το πω, μην άγχεσαι και κάνεις ρυτίδες.
    - Μα τι πίνεις Διοτίμα.
    - Τα κύματα του Αιγαίου αλλά από μακριά. Αποσταση ασφαλείας, Αλομπαρ.
    - Χαχαχαχα να σαι καλά Διοτίμα, μ έκανες και γέλασα.
    - Αυτός ήταν ο σκοπός Αλομπαρ.
    - Τα σέβη μου Διοτίμα, τα σέβη μου.
    - Ευχαριστώ αλομπαρ. Χαίρε!
    Πα να ετοιμαστώ.
    - Έχουμε κοβιντ Διοτίμα. Κι εσύ σκέφτεσαι τα πάρτυ. Τρελή κι αλλοπαρμένη μια ζωή.
    - Ποιος κοβιντ Αλομπαρ, δω δεν μας έχει μείνει μαντήλι να κλάψουμε, που λένε.
    - Ποιοι το λένε Διοτίμα. Γεννημένες ντραμακουιν, λέω εγώ.
    - Μας επρηξες τ αρχίδια Αλομπαρ, για να μιλήσουμε και λίγο στη γλώσσα σας.
    - Η γλώσσα κόκαλα δεν έχει και κόκαλα τσακίζει, Διοτίμα.
    - Είδες; στα λόγια μου έρχεσαι Αλομπαρ. Έχει πολλές χρήσεις η γλώσσα κι αν μπορείς να τις εξερευνήσεις όλες θα σαι λιγο πιο κοντά στο μυστικό.
    - Ποιο μυστικό Διοτίμα.
    - Σιγά μη σου πω Αλομπαρ, γαμω την αλαζονεία σου. Εχουν να μάθουν κι οι Αθάνατοι από τους θνητούς. Μόνο απ τους θνητούς έχουν να μάθουν μη σου πω. Γιατί η Διοτίμα, ξέρει Αλομπαρ. Η Διοτίμα ξέρει. Καλή χρονιά φίλοι. Και με τη νίκη. Πάντα με τη νίκη.
    - Δεν υπάρχει νίκη Διοτίμα.
    - Κι αυτή η ισορροπία που μας τσαμπουνας τόση ώρα δεν είναι νίκη;
    Τι είναι νίκη, Αλομπάρ, διαφώτισε μας.
    - Το αντίθετο της ήττας, Διοτίμα.
    - Υπεκφευγεις Αλομπαρ και το κάνεις σκόπιμα, επειδή μπορείς, κι αυτό δεν είναι νίκη Αλομπαρ.
    - Τι είναι νίκη Διοτίμα.
    - Να χαιρετίζεις Αλομπάρ, να μπορείς να αφήνεις πίσω και να χαιρετίζεις. Αλλά που να καταλάβετε σεις οι Αθάνατοι χαμενοι μες στη ναρκισσιστικη σας μεγαλοσυνη, κοιτάξτε και λίγο χαμηλά.
    - προσκυνούμε την μεγαλείοτητα σας Διοτίμα, λες και δεν ξέρουμε τι καραπουταναρες είστε.
    - Πουτανες θέλετε, Αλομπαρ. Μη μας τη λέτε κι από πάνω. Κάπου έλεος.
    - Είσαι αχάριστη Διοτίμα.
    - Βαρυσήμαντη λέξη χρησιμοποιείς αλομπαρ. Θυμήσου τη γλώσσα. Το μέσο που αγιάζει τον σκοπό. Η που τον διαολιζει. Που εξωτερικευει και καταπίνει κατά βούληση.
    - Δεν υπάρχει βούληση Διοτίμα. Όχι ελεύθερη τουλάχιστον.
    - Τι μας λες αλομπαρ. Αν δεν υπήρχε ελεύθερη βούληση νομίζεις θα καθόμουν τόση ώρα εδω να ακούω τις παπαριες σου.
    - Ωραίος τρόπος Διοτίμα.
    - Σκασε επιτέλους Αλομπαρ. Σκασε κι απόλαυσε.

...
    @ellie

Last edited: 30 Μαϊου 2022
  2. Iagos

Iagos Contributor

Αλομπάρ...

Συνειρμικά με ταξίδεψε στον Αλομπάρ του Τομ Ρόμπινς.

Να είστε καλά.

Όμορφη γραφή...

3. @ellie

@ellie https://youtu.be/kBOaLjtR4mw

Ναι, αυτός ο Αλομπαρ είναι
    Ευχαριστω πολύ.