Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Αμοιβαία Ισορροπία Καύλας

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος trampledgr, στις 21 Ιουλίου 2008.

Tags:
  1. trampledgr

    trampledgr Regular Member

    A.I.K. = (Αμοιβαία Ισορροπία Καύλας)


    Στη συνέχεια του χθεσινού νήματος, και εμμένοντας στη «θεματική της καύλας» θα θέσω ένα ακόμα ερώτημα προς τους συμμετέχοντες αυτού του φόρουμ:


    -Πιστεύετε στην ανάγκη αμοιβαίας ικανοποίησης των σεξουαλικών επιθυμιών όλων όσων επιδίδονται σε σαδομαζοχιστικές πρακτικές, ανεξαιρέτως status, ή θεωρείτε ότι η ισορροπία αυτή καθορίζεται αποκλειστικά και μόνο από το status των συμμετεχόντων;


    Εξηγούμαι:

    Αντιμετωπίζω τον σαδομαζοχισμό ως σεξουαλική πρακτική, η οποία όπως και όλες οι άλλες σεξουαλικές πρακτικές, έχει ως βασικό στόχο την αμοιβαία ικανοποίηση όλων όσων εμπλέκονται σε αυτό, στο μέτρο του δυνατού φυσικά, με σεβασμό των ορίων και με τυχόν υποχωρήσεις που αναλαμβάνει ο κάθε συμμετέχων. Το ερώτημα που προκύπτει είναι αν κατά τη διάρκεια του εν λόγω παιχνιδιού, και δεδομένου ότι –θεωρητικά- τουλάχιστον υπάρχει μια ανισορροπία δύναμης η οποία προέρχεται από τα διαφορετικά status των συμμετεχόντων σε αυτό, υπάρχει (ή αν πρέπει να υπάρχει κατά την άποψη σας) ο αμοιβαίος σεβασμός των επιθυμιών του κάθε μέλους, προκειμένου να επιτευχθεί η μέγιστη δυνατή σεξουαλική ικανοποίηση όλων όσων συμμετέχουν. Συμπερασματικά:

    Προς κυρίαρχους/-ες (ή όσους νιώθουν έτσι):
    Σας ενδιαφέρει η καύλα και οι επιθυμίες του υποτακτικού/-ης κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού ή τον/την αντιμετωπίζετε σαν παιχνίδι που μοναδικό σκοπό έχει την ικανοποίηση της καύλας σας, χωρίς να νοιάζεστε για την δική του/της ικανοποίηση;

    Προς υποτακτικούς/-ες (ή όσους νιώθουν έτσι):
    Είστε διατεθειμένοι/-ες να προβείτε σε (έστω ελάχιστες) υπερβάσεις που πιθανώς θα απαιτηθούν, προκειμένου ο/η κυρίαρχος/-η να εισπράξει ή να αυξήσει τη σεξουαλική του ικανοποίηση κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, η στυλώνετε τα πόδια σας λέγοντας «αυτό μου αρέσει και τίποτα άλλο» χωρίς να κάνετε οιαδήποτε παραχώρηση;

    Όπως και στο προηγούμενο νήμα, αναφέρομαι αποκλειστικά σε σαδομαζοχισμό και στις πρακτικές που αυτός εμπεριέχει, και όχι σε διαδικασίες όπως D/S, M/S κλπ.
     
  2. Maley

    Maley Contributor

    Απάντηση: A.I.K.

    πανω απο ολα ειναι η συμμετοχη στην καύλα..και των 2..αλλιως ολα πανε περιπατο..
     
  3. underherfeet

    underherfeet πέρα βρέχει Contributor

    Οταν βρισκεσαι αντιμετωπος με νεες γευστικες προκλησεις,περαν της προδιαθεσης που προκαλουν η οσφρηση κυριως αλλα και η οραση και η ακοη,που καποιες φορες ειναι καθοριστικη, η γευση δια της γλωσσης διστακτικα ανιχνευει κατ'αρχην το αγνωστο εδεσμα και εφ'οσον αναψει πρασινο παιρνουν φωτια τα πηρουνια.
    Ε,καπως ετσι γινεται και με τις σαδομαζοχιστικες βαριαντες,μονο που εδω συμμετεχουν και οι πεντε αισθησεις με την αφη να'χει την τιμητικη της.
     
  4. Mirella_trans_Domme

    Mirella_trans_Domme Contributor

    Re: Απάντηση: A.I.K.

    Κατι συμβαινει με τις αποψεις μας τελικα!
    Παντα συμπιπτουν!
    Συμφωνω απολυτα! 
     
  5. MasterVar

    MasterVar Regular Member

    Απάντηση: A.I.K.

    Θα συμφωνήσω με Maley και Mirella!
     
  6. Silvermoon73

    Silvermoon73 New Member

    Νομίζω ότι ένα μεγάλο μέρος ηδονής προέρχεται από τον έλεγχο της ηδονής του υποτακτικού, αλλά πάντα όσο καλό και άν είναι το ταξίδι προς την Ιθάκη, κάποτε πρέπει να φτάνεις και σε αυτη την ρημαδα την Ιθάκη, και εσύ και ο/η υποτακτικός σου.
    Σαφώς είναι η μεγαλύτερη σου αμοιβή να την βλέπεις να σε παρακαλεί να φτάσει σε οργασμό αλλα ακόμα μεγαλύτερη να γευεσαι τον οργασμό της καθώς ΕΣΥ είσαι αύτός που τον προσφέρεις.

    Με δυό λόγια, ναι φυσικα και ειναι σημαντική η αμοιβαία ικανοποίηση και των δύο πλευρών, αλλιως γιατί να το κάνεις. Μια υποτακτική γυναικα δεν είναι Tefal για να τηγανισεις αυγό και να την βαλεις στον νεροχύτη, είναι ανθρωπος που εχει αναγκες και επιθυμίες και σου κάνει την τιμή να δωθεί ολοκληρωτικα στον δικό σου έλεγχο για να πάρει την ηδονή μέσα απο τις δικές σου πρωτοβουλίες και μέσα απο τους δικούς σου χειρισμούς.
    Οσο για την πλευρα του Dom, νομίζω ότι το να αντιμετωπίζεις την υποτακτικη σου ως σκέυος ηδονής δεν δίνει τίποτα. Η απόλαυση είναι ο χειρισμός της κατάστασης, το να είσαι εσύ ο μαέστρος της ηδονικής συμφωνίας που θα ακολουθήσει είναι η επιβράβευση σου και η επισφράγιση της κυριαρχίας σου.

    Προσωπικές απόψεις μεν, αλλά φαντάζομαι ότι θα βρω και άλλους σύμφωνους σε αυτό
     
  7. Lady_in_Black

    Lady_in_Black MindGames

    Μου την δίνουν τα άτομα που κοιτάνε μόνο την δική τους καύλα.. όποτε και εγώ με την σειρά μου θα πω πως, σημασία έχει η καυλα να είναι κοινή και όχι στον έναν εκ των 2 ατόμων.. Το θεωρώ πολύ εγωιστικό να κοιτάμε μόνο την πάρτη μας.

    Οπότε συμφωνώ και εγώ με Maley και Mirella.  
     
  8. Leykos

    Leykos Regular Member

    Απάντηση: A.I.K.

    Τώρα τελευταία η υποτακτική μου.........χούφτα, μου κάνει παράπονα ότι κοιτάω μόνο την δική μου καύλα! Αι σιχτίρ όλο γκρίνια αυτές οι γυναίκες!
     
  9. Geisha

    Geisha Regular Member

    Απάντηση: A.I.K.

    Διαφωνώ με την Ισορροπία σαν έννοια και με ό,τι
    του οποίου το άθροισμα των δυνάμεων και ροπών του ισούται με μηδέν.
    Οποιαδήποτε αλληλοεξουδετέρωση δυνάμεων με απωθεί.

    Παρασάγγας, αγαπώ τις ανατροπές και την συμπερασματική ακροβασία.
     
     
  10. Tropical_Storm

    Tropical_Storm Regular Member

     
  11. chemical23

    chemical23 Regular Member

    Re: Απάντηση: A.I.K.

    Για κάθε είδους ερωτική συνεύρεση είτε ενέχει το σαδομαζοχιστικό στοιχείο είτε όχι, η ανάγκη αμοιβαίας ικανοποίησης, είναι το μοναδικό ζητούμενο θεωρώ. Μου αρέσει να ακούω νέες ιδέες και προτάσεις που θα ικανοποιούσαν την παρτενέρ μου και θα ήθελα να είναι δεκτική να ακούσει και για μένα. Από και έπειτα η πραγματοποίησή τους επαφύεται και στους δύο μας, ανάλογα τις συνθήκες που επικρατούν κάθε φορά. Και βέβαια δεν είναι απόλυτο το πότε θα πραγματοποιηθούν, ακόμα και το αν πραγματοποιηθούν. Εδώ δεν είναι η όλη μαγεία του παιχνιδιού? Να σπάμε τα όρια χωρίς να το έχουμε σκοπό, να γίνεται τόσο αναπάντεχα και φυσικά συνάμα.

    Yποκλίνομαι αγαπητή Geisha. Και μένα μου αρέσει η ανατροπή σαν έννοια και όχι μόνο. Αν και η ισορροπία που λες με το άθροισμα των δυνάμεων και το αντίστοιχο των ροπών να είναι μηδενικό, είναι εν πολλοίς το ζητούμενο σε πτυχές και πτυχές της ζωής (τουλάχιστον προσωπικά μιλώντας).
     
  12. Dolmance

    Dolmance Contributor In Loving Memory

    Απάντηση: A.I.K.

    Ισορροπία καύλας: Πώς μετριέται;