Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Ανάζητηση βιβλίων bdsm

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Art and Literature' που ξεκίνησε από το μέλος Περίεργη νέα, στις 31 Οκτωβρίου 2012.

1. akou

akou New Member

Απάντηση: Ανάζητηση βιβλίων bdsm

Ας μην ξεχναμε και τον Απολλιναιρ. Και πώς τολμησα να παραλειψω το `Μεγαλος Ανατολικος` του Ανδρεα Εμπειρικου.....

2. happyhellcat

happyhellcat Regular Member

Αχ αυτός ο Εμπειρίκος.. μου κόστισε μία αποβολή από μάθημα στο Πανεπιστήμιο γιατί ο καθηγητής πεισματικά δεν ανέφερε το Μέγα Ανατολικό στη βιβλιογραφία κι εγώ επέμενα πως αν θέλουμε να έχουμε σφαιρική άποψη για τους συγγραφείς, πρέπει να τα λέμε όλα.... Στενόμυαλοι άνθρωποι.... Καλό το βιβλίο όμως...όλα τα βιβλία, τα συνιστώ κι εγώ.

3. faithless

faithless New Member

τα μαυρα φεγγαρια του ερωτα η καπως ετσι

4. cristyslaveath

cristyslaveath New Member

Καλησπέρα σε όλους!

Είμαι σχετικά καινούρια στο χώρο, περίπου 2 χρόνια. Διάβασα το βιβλίο 50 Αποχρώσεις του Γκρι και δεν έμεινα πολύ ικανοποιημένη. Σίγουρα θα πρότεινα την Ιστορία της Ο.  

5. Nemo

Nemo Nemo D/s Jongleur

Re: Απάντηση: Ανάζητηση βιβλίων bdsm

cuckolding με πολύ psycho, όχι BDSM.

6. nikolakhs

nikolakhs New Member

Προτείνω να ρίξεις μια ματιά σε αυτή τη λίστα

BDSM Fiction (387 books)

Επίσης ψάξε ένα τύπο που λέγεται Candace Smith.

7. myriella

myriella Regular Member

Η ιστορία της Ο.Για εμενα το καλύτρερο βιβλίο που έχει γραφτεί

8. MasterPerris

MasterPerris Contributor In Loving Memory

Ειναι πραγματικά το καλύτερο.

9. sexoula

sexoula Regular Member

Μετά τις "50 αποχρώσεις του γκρι" (ολη την τριλογία), αποφάσισα λίγο να το ψάξω παραπάνω. βρήκα λοιπόν σε ηλεκτρονική μορφή το "Holding the cards" δυστυχώς όμως δεν με ευχαριστεί καθόλου να κάθομαι πίσω απο ένα υπολογιστη για να διαβάσω, θέλω να είμαι πιο ανετη. Υπάρχει κάποιος που να ξέρει απο πού μπορώ να το παραγγείλω και να το έχω χειροπιαστό???

10. noone

noone Regular Member

Re: Απάντηση: Ανάζητηση βιβλίων bdsm

Τελικά, αυτές οι αποχρώσεις αξίζουν την επένδυση?

11. sexoula

sexoula Regular Member

για κάποιον "πρωτάρη" λέει, είναι και αρκετα περιγραφικό σε σχέση με άλλα ερωτικά μυθιστορήματα

12. Alma Oscura

Alma Oscura Regular Member

Αν και οι τίτλοι που εκδίδονται στις μέρες μας δεν έχουν καμία σχέση με τους συγγραφείς που έχουν αναφέρει και άλλα μέλη σε προηγούμενα post, όπως Marquis De Sade , αν είσαι του perv κινήματος   και τον Masoch, ο οποίος θεωρείται ο πατέρας του μαζοχισμού.
    Του Sade μπορώ να σου προτείνω το "Justine", το οποίο σίγουρα έχει μεταφράστει στα Ελληνικά αλλά δεν ξέρω που μπορείς να το βρεις  
    Τον δέυτερο δεν τον έχω διαβάσει καθόλου  

Σε πιο erotica στυλ και σίγουρα μεταφρασμένα στα Ελληνικά μπορείς να βρεις έργα της Anais Nin.
    Έχω διαβάσει επίσης για κάποια συγγραφέα Laura Antoniou που η σείρα βιβλίων της "The MarketPlace" έχει πάρει καλές κριτικές αλλά έχει να κάνει φυσικά με S&M

Σε D/s μπορώ να σου προτείνω τις πιο μοντέρνες συγγραφείς όπως
    Cherise Sinclair -Club Shadowlands series
    Sierra Cartwright - Mastered Series.
    James Wood - Paula's Place ( Seduction, Surrender, Submission )
    όπου ενώ οι σκηνές είναι γεμάτες με BDSM στοιχεια, όλα τα βιβλία εστιάζουν σε happily ever after, o Big Bad Dom που αγάπησε την ταλαιπωρημένη submissive και έζησαν αυτοί καλά και εμείς καλύτερα.