Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Ανάζητηση βιβλίων bdsm

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Art and Literature' που ξεκίνησε από το μέλος Περίεργη νέα, στις 31 Οκτωβρίου 2012.

1. Nemo

Nemo Nemo D/s Jongleur

Απάντηση: Ανάζητηση βιβλίων bdsm

On topic again.

The Compleat Slave: Creating And Living An Erotic Dominant/submissive Lifestyle. Jack Rinella

Protocols: Handbook for the female slave. Robert Rubel

The Control Book. Peter Masters

2. aethereal

aethereal Guest

3. Νηρηίς

Νηρηίς Guest

πάντως στο "Grey" μέχρι στιγμής..ακρως αντιπαθητικός μου φαίνεται αυτός ο Christian..
    ..σπαστικός..απόμακρος..εμμονικός..αλαζονικός..

4. cadpmpc

cadpmpc Contributor

Ψάξτε την Joanna. Ταινία του '70...

5. margarita_nikolayevna

margarita_nikolayevna Captain's property Contributor

Φαντάζομαι όχι αυτό ε;;;      

6. estelwen

estelwen χρήσιμη Contributor

Xαχα, η ταινία για την οποία μιλάει ο @cadpmpc λέγεται The story of Joanna, του 1975. Υπάρχει online ολόκληρη στο διαδίκτυο  

7. margarita_nikolayevna

margarita_nikolayevna Captain's property Contributor

Να τη δούμε τότε  
    (Τον πείραζα βέβαια    )

8. lunanoiosa

lunanoiosa New Member

Καλησπέρα, είμαι καινούργια στον χώρο, αλλά λόγω του ότι είμαι κάπως "λάτρης" των βιβλίων έχω καταλήξει στο συμπέρασμα ότι υπάρχουν πολλά βιβλία με bdsm εικόνες, αλλά είναι λίγα αυτά που πρεσβεύουν στην ποιοτική παρουσίαση της ψυχολογίας πίσω από τον πόνο, τον εξευτελισμό ή οτιδήποτε άλλο μπορεί να μας εξιτάρει, πόσο μάλλον στην ψυχοσύνθεση ενός Κυρίαρχου ατόμου και ενός υποτακτικού. Προς το παρόν, ένα από αυτά που πραγματικά μου έκανε εντύπωση, πέρα από κάποια που έχουν ήδη αναφερθεί, είναι το "Ξενοδοχείο Ίρις" της Yoko Ogawa. Ελπίζω να βοήθησα!

9. Brainman

Brainman Deep in a fe mind