Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Αναζήτηση εμπειρίας με ενεργητική κοπέλα

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Εμπειρίες' που ξεκίνησε από το μέλος Widget, στις 8 Δεκεμβρίου 2010.

  1. Widget

    Widget Regular Member

    Γεια σας και από μένα,

    εμπειρία με ενεργητική κοπέλα δεν έχω, ωστόσο θα ήθελα να αναφέρω, αρχικά, λίγα πράγματα για τον εαυτό μου και, τμηματικά, θα σας περιγράψω τις συναντήσεις που έχουν προκύψει αυτή την περίοδο με μία κοπέλα η οποία ενδιαφέρεται να προχωρήσουμε σε εμπειρία με strapon και να γράφω για την εξέλιξη της γνωριμίας.

    Από μικρός δεν είχα ταμπού σχετικά με την... πίσω πόρτα και σχεδόν σε όλες τις σχέσεις μου τύχαινε να αρέσει στη σύντροφο να χρησιμοποιεί τα δάχτυλά της και να παίζει με το συγκεκριμένο σημείο. Μάλιστα, συνήθως, έπαιρναν οι ίδιες οι κοπέλες την πρωτοβουλία (δε με ρωτούσαν δηλαδή αν θέλω να δοκιμάσουμε) και αφού έβλεπαν από τις αντιδράσεις ότι μου άρεσε πολύ, επέμεναν και έδειχναν ότι, επίσης, τους άρεσε πολύ. Επίσης, μου άρεσε πολύ αν τύχαινε με κάποιο τρόπο η σύντροφος να είναι κολλητά πίσω μου και να νιώθω το κορμί της.

    Το 2003 (στα 23 μου) γνώρισα μία κοπέλα γύρω στα 30, την Τζένη, η οποία ήταν η μόνη που της είχα προτείνει να χρησιμοποιήσει δάχτυλο (χωρίς να σκεφτώ εκείνη τη στιγμή το πώς θα της φανεί). Της άρεσε πάρα πολύ και μου είπε ότι χρόνια είχε τη φαντασίωση αυτή αλλά δεν τολμούσε ποτέ να το πει σε κάποιον άντρα γιατί δεν ήξερε πώς θα αντιδράσει.

    Μετά από αυτό, σχεδόν σε κάθε συνάντησή μας, αφοσιωνόταν αρκετή ώρα να παίζει με αυτό τον τρόπο και την ξετρέλαινε. Της άρεσε είτε να είμαι ξαπλωμένος ανάσκελα είτε να είμαι στα 4 και να ρίχνει και χαστούκια από πίσω, να λέει διάφορα πρόστυχα κλπ. Όλο αυτό μας έκανε και τους δύο να αισθανόμαστε ότι εκείνη έχει τον έλεγχο και το... 'πάνω χέρι' και μας άρεσε πολύ.

    Αφού έβλεπε ότι ήμουν δεκτικός και μου άρεσαν όλα αυτά, ένα βράδυ μου είπε ότι θα ήθελε να χρησιμοποιήσει κάποιο αντικείμενο και το μυαλό μου πήγε στο strapon. Δεν μπορώ να πω ότι μου άρεσε η ιδέα, καθώς μου φάνηκε λίγο extreme. Λέω οκ, ωραία τα δάχτυλα και όλα αυτά αλλά εκείνη θέλει να το πάει ένα βήμα πιο πέρα, το οποίο, όμως, το θεωρούσα μεγάλο και υπερβολικό... τουλάχιστον εκείνη την περίοδο.

    Τελικά, δεν προχωρήσαμε το βήμα αυτό ενώ λίγο καιρό μετά, για διάφορους λόγους σταματήσαμε και τις σεξουαλικές συνευρέσεις. Δε με 'χάλασε΄που δεν προχωρήσαμε αφού, όπως είπα, το θεωρούσα extreme για τα δεδομένα μου.

    3 χρονιά μετά όμως (το 2006) κάπου άκουσα για το strapon και ένα απόγευμα μπήκα στο ίντερνετ να κάνω μία μικρή αναζήτηση από περιέργεια και μόνο. Βρήκα ένα βίντεο στο οποίο φαινόταν η κοπέλα από πίσω και μπροστά της να είναι ένας άντρας με ανοιχτά τα πόδια. Η όλη εικόνα του να βλέπω την κοπέλα να κινείται μπρος πίσω και να κάνει ό,τι κάνουν συνήθως οι άντρες, μου άρεσε πάρα πολύ. Στο σημείο αυτό κόλλησα και από τότε άρχισα σιγά σιγά να θεωρώ ότι ίσως το βήμα που μου είχε προτείνει τότε η Τζένη να μην ήταν τόσο κακό τελικά... το αντίθετο μάλιστα...

    Με τον καιρό άρχισα να το σκέφτομαι πιο έντονα, να ωριμάζει μέσα μου σαν ιδέα και να έχει καταλήξει να γίνει φαντασίωση, την οποία θα εκπλήρωνα αν είχα την ευκαιρία...

    ...συνεχίζεται...
     
  2. DragonLady

    DragonLady Regular Member

    Απάντηση: Αναζήτηση εμπειρίας με ενεργητική κοπέλα

    Ενδιαφέρουσα ιστορία ...αναμένω την συνέχεια της ...
     
  3. jorge1970

    jorge1970 Regular Member

    Απάντηση: Αναζήτηση εμπειρίας με ενεργητική κοπέλα

    Αφού είναι κάτι που θέλεις, σου εύχομαι πραγματικά να το βιώσεις!
    Στο λέει κάποιος που το έζησε (στο φόρουμ πλέον) μετά από χρόνια φαντασιώσεων.  
    Έχεις βέβαια, όπως λες, την υποψήφια, αλλά αν σε ενδιαφέρουν και 'αναζητήσεις' στο φόρουμ, αναθεώρησε το status σου. Υπονοεί ότι δεν ενδιαφέρεσαι για κάτι τέτοιο και άρα είναι παραπειστικό.
    Wellcome to the club!

    Φιλικά,
    jorge
     
  4. Widget

    Widget Regular Member

    Απάντηση: Αναζήτηση εμπειρίας με ενεργητική κοπέλα

    jorge, πιστεύω πως αν συμβεί τελικά, θα είναι πάρα πολύ εμπειρία   Στο status μου δε δίνω ιδιαίτερη σημασία αν και vanilla με θεωρώ, έχοντας απλά κάποιες kinky... 'ανησυχίες' που κάποια στιγμή μπορεί να γίνουν πράξη  

    2ο μέρος - Σχέση, φαντασίωση και καταχώρηση αγγελιών

    Από το 2006, λοιπόν, άρχισα να σκέφτομαι και να φαντασιώνομαι συχνά πυκνά εμπειρία με ενεργητική κοπέλα. Μάλιστα, σκεφτόμουν συχνά μία συνάδελφο στη δουλειά η οποία ήταν και λίγο... δυναμική και μου φαινόταν ιδανική για να έχει ενεργητικό ρόλο. Προς το τέλος του έτους, ήρθαν έτσι τα πράγματα (με πρωτοβουλίες και των δύο) που τελικά κάναμε σχέση. Εξακολουθούμε να είμαστε μαζί από τότε, ωστόσο ποτέ δεν τόλμησα να της πω τι φαντασίωση έχω όλα αυτά τα χρόνια. Μάλιστα, είχε φροντίσει άθελά της να μου κόψει τυχόν ελπίδες από νωρίς όταν κάποια φορά μου είπε ότι της αρέσει πολύ που κάνουμε πολλά στο κρεβάτι αλλά αυτό δε σημαίνει π.χ. ότι αν της έλεγα πως θέλω να δοκιμάσουμε strapon θα έλεγε ναι! Μάλιστα, τυχαίνει να είναι από τις ελάχιστες συντρόφους που είχα, που δεν της κάνει ιδιαίτερη αίσθηση να παίζει με τη συγκεκριμένη περιοχή στον άντρα. Το κάνει σε λίγες μόνο περιπτώσεις, κυρίως αν τυχαίνει να αργώ να τελειώσω κατά τη διάρκεια του σεξ, ώστε να επιταχύνει τη διαδικασία, αφού έχει καταλάβει ότι μου αρέσει αυτό. Το γεγονός ότι δεν έχω εκμυστηρευτεί τη φαντασίωσή μου στη σύντροφό μου, δε θα το σχολιάσω ιδιαίτερα αφού αποτελεί άλλο θέμα (και πιθανόν να υπάρχει αντίστοιχο γενικότερα στο forum). Σίγουρα δεν είναι θετικό, πάντως, αφού καλό είναι να έχει κανείς την άνεση με τη/το σύντροφό του. Επίσης, δεν είμαι περήφανος που έχοντας σχέση προχώρησα στις κινήσεις που θα δείτε παρακάτω και σε επόμενα μηνύματα, αλλά, επίσης, είναι άλλο θέμα αυτό...

    Το θέμα είναι ότι όλα αυτά τα χρόνια η φαντασίωση δεν έπαψε να περιτριγυρίζει το μυαλό μου, αντιθέτως κατά διαστήματα ήταν αρκετά έντονη. Έτσι, λοιπόν, άρχισα και πάλι να ψάχνω κατά καιρούς για βίντεο σχετικά με το θέμα. Παρόλο που γενικότερα πολύ σπάνια κοιτούσα πορνό στο ίντερνετ αφού δε μου έκαναν ιδιαίτερη αίσθηση, το συγκεκριμένο θέμα με εξίταρε τόσο πολύ που έκανα συχνά αναζητήσεις και είχα βρει μερικά βίντεο αρκετά ενδιαφέροντα. Αν καμιά φορά αυνανιζόμουν, σκεφτόμουν συνήθως μία κοπέλα με strapon πάρα μία κοπέλα με παθητικό ρόλο.

    Με τον καιρό μου πέρασε και αυτή η φάση, οπότε πλέον κοιτούσα (και κοιτάω) πολύ πιο σπάνια σχετικά βίντεο ή φωτογραφίες. Η φαντασίωση, όμως, παραμένει. Το 2008 έκανα μία κίνηση να δω τι ανταπόκριση θα υπάρχει. Σκέφτηκα να μπω σε ένα site με λεσβίες στο οποίο καταχωρούν αγγελίες γνωριμιών. Θεώρησα πως πιθανόν να υπάρχουν και μερικές ενεργητικές γυναίκες, οι οποίες να είναι bisexual και θα τους άρεσε να είναι ενεργητικές και με άντρες.

    Καταχώρησα, λοιπόν, κάποιες φορές αγγελίες με σκοπό την αναζήτηση ενεργητικής γυναίκας. Οι αγγελίες είχαν περίπου το ίδιο περιεχόμενο και τις καταχωρούσα συνήθως ανά 2-3 ή και 4 μήνες. Η ανταπόκριση ήταν πάρα μα πάρα πολύ μικρή και θεωρώ πως ο σημαντικότερος λόγος είναι πως αρκετοί άντρες καταχωρούν ανάλογες αγγελίες, οπότε οι επιλογές για μία ενεργητική γυναίκα είναι πραγματικά πάρα πολλές! Δηλαδή, προσωπικά αν ήμουν γυναίκα και ήθελα έναν παθητικό άντρα, θα έμπαινα και θα έλεγα 'ποιον πρωτοδιαλέξω!', ενώ το ανάποδο δε συμβαίνει.

    Οι περισσότεροι, από ότι έβλεπα, ήταν λίγο χύμα στις αγγελίες τους. Π.χ. 'ψάχνω γυναίκα να με ***ήξει' και διάφορες αγγελίες τέτοιου ύφους. Δεν έγραφαν καν λεπτομέρειες για εκείνους. Μπορεί μερικές να είχαν απήχηση αλλά στο δικό μου στυλ δεν ταίριαζε κάτι τέτοιο. Το περιεχόμενο των δικών μου αγγελιών ξεκινούσε με το σκοπό της αγγελίας (π.χ. αναζητώ ενεργητική κοπέλα) και συνέχιζε με μία μικρή περιγραφή της εμφάνισής μου, ενώ στο τέλος συμπλήρωνα ότι μία συνάντηση δε σημαίνει απαραίτητα ότι θα προκύψει και η εμπειρία αφού πρέπει να εμπνέει ο ένας τον άλλον για κάτι τέτοιο. Με αυτό τον τρόπο, ήθελα να δείξω ότι προσπαθώ να βλέπω τα πράγματα ρεαλιστικά και, αν κάποια ενδιαφερθεί, να μην τρομάξει σχετικά με το τι πρόκειται να συναντήσει και ούτε να νομίζει πως αν συναντηθούμε, θα την πιέσω να προχωρήσουμε! Γενικώς είμαι της άποψης ότι στο ερωτικό κομμάτι όλα επιτρέπονται αλλά καλό είναι να τα προβάλλουμε με τρόπο που δείχνουν όμορφα και όχι 'φτηνά' γιατί έτσι είναι άλλωστε.


    ...συνεχίζεται...

    ---------- Post added at 00:32 ---------- Previous post was at 22:59 ----------

    3ο μέρος - Ανταπόκριση στις αγγελίες - 1η γνωριμία Αρετή

    Από το 2008 μέχρι και σήμερα, τέλη 2010, η ανταπόκριση ήταν αρκετά μικρή. Αν θυμάμαι καλά, ενδιαφέρθηκε μία γυναίκα 46 ετών με την οποία δεν προχωρήσαμε την επικοινωνία. Ήταν μία κοπέλα 35 ετών, η οποία εκδήλωσε ενδιαφέρον, επειδή, όπως είπε, της άρεσε η φωτογραφία που είχα αναρτήσει σε μία (και μοναδική) αγγελία. Με ρώτησε αν έψαχνα κάτι προσωρινό και κυρίως απλά για την εμπειρία και της απάντησα θετικά, ενώ εκείνη έψαχνε κάτι πιο σταθερό, οπότε σταματήσαμε εκεί. Επίσης, ανταποκρίθηκε ένα ζευγάρι (άντρας - γυναίκα), το οποίο δε με ενδιέφερε σαν concept και μία κοπέλα η οποία, περισσότερο ενδιαφερόταν για μία γυναίκα τελικά παρά για άντρα, οπότε, πάλι δεν προέκυψε κάποια συνάντηση από κοντά.

    Μία κοπέλα που έδειξέ ιδιαίτερο ενδιαφέρον και έστειλε μήνυμα προς το τέλος του 2009, ήταν η Αρετή. Έγραφε ότι είναι συνομήλική μου και με ωραία εμφάνιση. Είχε βάλει και η ίδια αγγελία αλλά δεν έβρισκε εύκολα αυτό που ήθελε. Είπε ότι οι περισσότεροι αναζητούν Αφέντρες αλλά εκείνη δεν ανήκει στη συγκεκριμένη κατηγορία. Απλά της άρεσε ο ενεργητικός ρόλος και είχε αρκετή εμπειρία από παλαιότερη σχέση. Επίσης, έγραφε ότι δε θέλει να το καθυστερεί, οπότε καλό θα ήταν να μιλήσουμε από τηλέφωνο και να κανονίσουμε να πάμε για καφέ.

    Έτσι κι έγινε, λοιπόν, μιλήσαμε τηλεφωνικώς και είπαμε κάποια πράγματα. Εγώ, όμως, δεν αισθανόμουν άνετα από την άποψη ότι είχα σχέση και ήθελα να της το αναφέρω για να ξεκαθαρίσω τη θέση μου. Στην πρώτη μας συνομιλία κιόλας, της το είπα και η χαρά της ήταν κάτι παραπάνω από εμφανής. Κι αυτό γιατί θεωρούσε ότι από τη στιγμή που είχα σχέση, δε θα τη ζαλίζω με μηνύματα, τηλέφωνα κλπ. Εκείνη ήθελε απλά να είναι ελεύθερη και να ζει τις εμπειρίες της.

    Κανονίζουμε, λοιπόν, ένα πρωινό να πάμε για καφέ στην Πανόρμου κοντά. Μου είχε πει ότι θα είναι με φόρμα γιατί θα πήγαινε στο γυμναστήριο αμέσως μετά και ότι έχει μακριά πλούσια ξανθά μαλλιά. Πάω στο σημείο που είχαμε πει και τη συναντάω. Πρέπει να ήταν γύρω στο 1.67 - 1.68, αδύνατη με λευκή επιδερμίδα και φορούσε άσπρη φόρμα, ενώ κρατούσε και ένα σάκο με τα πράγματα του γυμναστηρίου. Γενικώς, ήταν ωραία κοπέλα.

    Πήγαμε σε μία καφετέρια εκεί κοντά, κάτσαμε κάπου πιο απόμερα για να μιλάμε λίγο άνετα και συζητήσαμε για καμιά ώρα για διάφορα θέματα και βέβαια, σχετικά με το strapon γενικώς. Κατά διαστήματα μου έδινε την εντύπωση πως με κοιτάζει με ύφος σαν να με περνάει από κόσκινο για να δει αν θα της άρεσε να προχωρήσουμε. Δεν ξέρω αν ήταν πράγματι έτσι, ωστόσο έτσι αισθάνθηκα. Το θέμα είναι ότι φύγαμε και δεν είπαμε καν αν θα προχωρήσουμε την εμπειρία.

    Νομίζω πως είχαν περάσει λίγες μέρες μόνο, όταν μου έστειλε mail και με ρωτούσε ποιο είναι το πρόγραμμά μου και πως θα ήθελε να βρεθούμε να ζήσουμε την εμπειρία. Για να μη σας τα πολυλογώ, αν και έχει περάσει ένας ολόκληρος χρόνος, ΔΕΝ έχουμε κανονίσει κάτι. Τα ωράριά μας είναι αντίθετα, ενώ εκείνη προτιμά βράδια και να έχουμε πολλές ώρες μπροστά μας, κάτι που είναι δύσκολο για μένα λόγω της σχέσης.

    Αν καμία φορά τύχαινε να ελευθερωθεί λίγο το πρόγραμμά μου (ελάχιστες φορές έγινε αυτό), της έστελνα αλλά δεν μπορούσε εκείνη. Κάποιες φορές έστελνε εκείνη αλλά δεν μπορούσα εγώ. Μάλιστα, μια φορά μου έστειλε μετά από καιρό, γράφοντας ότι με είδε στο όνειρό της και ότι κάναμε όλα αυτά που θέλουμε και θα ήθελε να τα πραγματοποιήσουμε και από κοντά. Εγώ χάρηκα γιατί λέω ότι σίγουρα το έχει στο μυαλό της για να στέλνει κάτι τέτοιο. Και φυσικά ήταν αμοιβαίο.

    Τελικά μέσα σε έναν ολόκληρο χρόνο, την είδα 2 φορές συνολικά. Μία στη συνάντησή μας και μία το καλοκαίρι όταν την πέτυχα τυχαία σε μία στάση λεωφορείου. Φοβόμουν μήπως δε με θυμηθεί καν αλλά με φίλησε κιόλας στο μάγουλο λες και γνωριζόμασταν χρόνια και έδειξε ιδιαίτερα χαρούμενη που συναντηθήκαμε. Περιττό να σας πω ότι μέσα μου ένιωθα ότι έτρεμα ολόκληρος, λες και ήμουν μικρό αγόρι που του άρεσε η φίλη του. Μάλλον επειδή σκεφτόμουν ότι με αυτή την κοπέλα, ίσως κάποια στιγμή ζήσω την εμπειρία που θέλω.

    Με την Αρετή, όπως έγραψα και πιο πάνω, δεν έχει προκύψει ακόμα κάτι, παρόλο που υπάρχει θέληση και από τις 2 πλευρές. Ίσως αποτελεί μία υποψήφια μελλοντικά αλλά λόγω των ωραρίων, το θεωρώ δύσκολο να συμβεί, τουλάχιστον στο άμεσο μέλλον. Και βέβαια, δεν μπορώ να πω ότι το έχω κυνηγήσει ιδιαίτερα αφού προτιμώ να βρώ μία ευκαιρία ώστε να είμαι άνετα από θέμα χρόνου και συνθηκών παρά να αγχωθώ.

    Η υποψήφια, λοιπόν, που αναφέρω αρχικά σίγουρα δεν είναι η Αρετή αλλά μία κοπέλα που 'εμφανίστηκε' πολύ πρόσφατα...

    ...συνεχίζεται...
     
  5. Widget

    Widget Regular Member

    Απάντηση: Αναζήτηση εμπειρίας με ενεργητική κοπέλα

    4ο μέρος - Νέα ανταπόκριση με mail

    Ο καιρός, λοιπόν, περνούσε και δεν είχα καταφέρει να κάνω κάποια συνάντηση με την Αρετή. Η φαντασίωση εξακολουθούσε να υπάρχει στο μυαλό μου, αν και πλέον κοιτούσα (και κοιτάω) πιο σπάνια για τυχόν αγγελίες από ενεργητικές κοπέλες.

    Πριν ένα μήνα περίπου και αφού είχα πολύ καιρό να καταχωρήσω αγγελία, είπα να κάνω μία νέα προσπάθεια και να βάλω νέα αγγελία. Το περιεχόμενο είχε την ίδια περίπου μορφή με της προηγούμενες. Ξεκινούσα γράφοντας ότι αναζητώ εμπειρία με ενεργητική κοπέλα, την ηλικία μου και λίγα πράγματα (κιλά, ύψος κλπ) για την εμφάνισή μου. Επίσης, ότι μπορούμε να κανονίσουμε να πάμε για καφέ και βλέπουμε αν θέλουμε και οι δύο να προχωρήσουμε. Αυτή τη φορά έγραψα ότι είμαι σε σχέση και θα ήθελα να υπάρξει εχεμύθεια σε περίπτωση που προκύψει η εμπειρία. Ο λόγος που έγραφα όλα αυτά για μένα ήταν ότι θεωρώ πως είναι καλύτερα να ξέρει μία κοπέλα κάποια πράγματα για μένα από την αρχή παρά να τα μάθει αν στείλει μήνυμα και δει ότι τελικά έψαχνε κάτι διαφορετικό (π.χ. κάποιον ελεύθερο ή μικρότερο / μεγαλύτερο σε ηλικία).

    Γενικότερα, θεωρούσα πολύ δύσκολο να υπάρξει ανταπόκριση αλλά είπα ότι ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται. Λίγο καιρό μετά μπαίνω στο mail μου και βλέπω στα spam μήνυμα απάντησης στην αγγελία μου. Το περιεχόμενο λιτό και μάλλον βιαστικά γραμμένο, που ίσως να έδειχνε ότι η συγκεκριμένη κοπέλα έχει επικοινωνήσει και με άλλους αλλά θα γράψει περισσότερα πράγματα μόνο αν κάποιος της κινήσει λίγο παραπάνω το ενδιαφέρον. Στο μήνυμα έγραφε ότι είδε το μήνυμά μου και ελπίζει να να ενδιαφέρομαι ακόμα. Επίσης, ότι έχει φαντασίωση να πάρει άνδρα από πίσω (έτσι ακριβώς το έγραφε) και ότι, επίσης, είναι σε σχέση και θέλει εχεμύθεια.

    Της απαντάω την ίδια μέρα και, επίσης, την ίδια μέρα παίρνω απάντηση. Η φαντασίωση της να έχει ενεργητικό ρόλο υπάρχει στο μυαλό της 2 χρόνια. Τελευταία, μάλιστα, της ήρθε πιο έντονα. Μου ξεκαθαρίζει στο mail ότι δεν ψάχνει να ικανοποιηθεί σεξουαλικά αφού είναι ήδη σε σχέση αλλά, όπως είπε, να ενεργήσει ως άντρας σε άντρα καθαρά στο σεξουαλικό κομμάτι, με strapon δηλαδή. Τελειώνει γράφοντας ότι δε γνωρίζει τι να κάνει και πώς να το κάνει, τι διάρκεια να έχει κλπ και ότι θα ήταν καλύτερα να μιλούσαμε στο τηλέφωνο.

    Ανταλλάζουμε 2-3 μηνύματα ακόμα και μου δίνει τον αριθμό της, τονίζοντάς μου ποιες ώρες θα ήταν καλύτερα να την πάρω ώστε να μη δημιουργήσω κανένα πρόβλημα.

    ...συνεχίζεται...
     
  6. Widget

    Widget Regular Member

    Απάντηση: Αναζήτηση εμπειρίας με ενεργητική κοπέλα

    5ο Μέρος - 1η συνάντηση για καφέ

    Την επόμενη μέρα πάω κανονικά στη δουλειά μου και κάποια στιγμή το πρωί παίρνω την απόφαση να την πάρω τηλέφωνο. Το σηκώνει, της λέω ποιος είμαι και πιάνουμε λίγη κουβέντα περί ανέμων και υδάτων. Βρίσκεται στη δουλειά της, όπου ασχολείται με οικονομικά. Της λέω κι εγώ με τι ασχολούμαι και στη συνέχεια συζητάμε για τα ωράριά μας και πότε θα μας βόλευε να συναντηθούμε για ένα καφέ. Τυχαίνει τις λίγες ευκαιρίες που μπορώ να βρεθούμε, να μπορεί και εκείνη κυρίως τότε... πολύ βολικό  

    Στις αρχές της επόμενης εβδομάδας την παίρνω πάλι τηλέφωνο, συζητάμε ελάχιστα και κανονίζουμε το ίδιο απόγευμα κιόλας να βρεθούμε. Τη ρωτάω...

    - Πώς θα σε γνωρίσω?
    - Θα φοράω μαύρο πουκάσιμο, μαύρο παντελόνι και καπαρντίνα στο χρώμα του πάγου. Σήμερα είμαι μια business woman! (και γελούσε).
    - Εγώ είμαι πιο sport σήμερα (και της εξηγώ τι φορούσα εκείνη τη μέρα).

    Περνάνε οι ώρες και το απογευματάκι ξεκινάω να πάω στο σημείο συνάντησης. Φτάνω εκεί λίγο νωρίτερα και περιμένω. Κάποια στιγμή διακρίνω μία κοπέλα με καπαρντίνα στο χρώμα του πάγου να περιμένει απέναντί μου. Σκέφτηκα ότι μάλλον εκείνη είναι και αποφασίζω να πάρω πρώτα τηλέφωνο να σιγουρευτώ. Παίρνω τηλέφωνο και η κοπέλα βγάζει από την τσάντα της το κινητό! Μου το κλείνει και άρχισα να αναρωτιέμαι 'τώρα τι κάνω? να πάω να της μιλήσω? Κι αν δεν είναι εκείνη? Αλλά αφού έβγαλε το κινητό της με το που κάλεσα!'. Ξαναπαίρνω μετά από λίγο τηλέφωνο και το σηκώνει...

    ' Έλα, ψάχνω να παρκάρω... πριν στο έκλεισα κατά λάθος επειδή οδηγούσα.

    Ευτυχώς δεν πήγα να μιλήσω στην άλλη κοπέλα!! Λίγα λεπτά μετά εμφανίζεται εκείνη, κατάλαβα ότι ήταν αυτή, της χαμογέλασα και ανταποκρίθηκε. Ηλικία στα 35, μακριά ξανθά μαλλιά, γύρω στο 1.75 και αδύνατη. Ντυμένη, βέβαια, όπως μου είπε. Συστηνόμαστε από κοντά και πάμε σε μία ήσυχη καφετέρια εκεί κοντά που είχε εντοπίσει όταν έψαχνε να παρκάρει.

    Καθόμαστε, παραγγέλνουμε και ξεκινάμε τη συζήτηση. Πολύ ευγενική με ωραίο λέγειν. Κοπέλα που εμπνέει σεβασμό, τουλάχιστον από την πρώτη εντύπωση, γιατί μιλάει όμορφα. Δε θυμάμαι τα πάντα από όσα είπαμε ούτε σε ποια χρονική σειρά ειπώθηκαν αλλά γράφω παρακάτω διάφορα αποσπάσματα που ξεχώρισα και ίσως μερικά σχόλια πάνω σε αυτά.

    - Εκείνη: Δε φαίνεσαι για 30 ετών... εγώ θα σε έκανα για 19-20!
    - Εγώ: Σοβαρά? Μου έχουν πει ότι φαίνομαι μικρότερος αλλά όχι τόσο... συνήθως θεωρούν ότι είμαι γύρω στα 25-26.

    Αυτό δεν ήξερα αν ήταν καλό το σχόλιο γιατί σκέφτηκα ότι θα ήθελε κάποιον πιο κοντά στην ηλικία της. Θα δείξει στην πορεία, σκέφτηκα...

    Ένα θετικό πράγμα, όμως που είπε, ήταν το εξής:

    - Εκείνη: Σου έστειλα μήνυμα γιατί η αγγελία σου έδειχνε ότι είσαι ισορροπημένο παιδί μεν που θέλει να ζήσει αυτή την εμπειρία δε. Δεν έγραφες χύμα και με πρόστυχα λόγια αυτό που θέλεις να ζήσεις.

    Με ρώτησε κάποια στιγμή σχετικά με τη φαντασίωση μου και της απαντώ...

    - Εγώ: Δεν είναι το strapon συγκεκριμένα που σκέφτομαι ότι θα μου αρέσει αλλά η όλη φάση. Ότι δηλαδή έχει η κοπέλα ξαφνικά το πάνω χέρι και τον έλεγχο. Όταν έχω εγώ τον ενεργητικό ρόλο (αν δεν είμαι από κάτω) αισθάνομαι ότι τον έχω εγώ. Αυτή η εναλλαγή, όμως, στην οποία η κοπέλα βρίσκεται στη θέση μου και εγώ στη θέση της, με εξιτάρει πολύ. Το strapon, ας πούμε απλά ότι είναι ένα εργαλείο το οποίο βοηθάει.

    Στη συνέχεια, τη ρωτάω πώς προέκυψε η δική της φαντασίωση. Είπε ότι 2 χρόνια βρέθηκε μετά από ποτό στο κρεβάτι με μία φίλη της, η οποία είχε μία προτίμηση στις γυναίκες γενικότερα και η οποία είχε και strapon μαζί της. Συνέχισε, λέγοντας, ότι χρησιμοποίησε το strapon στη φίλη της και η αίσθηση ήταν μοναδική. Της άρεσε γιατί ένιωθε κυρίαρχη, δυναμική και ότι έχει εκείνη τον έλεγχο στο κρεβάτι. Σκέφτηκα 'Εδώ είμαστε... τη βλέπει την όλη φάση ακριβώς όπως την βλέπω κι εγώ'. Μου εξήγησε, επίσης, ότι παρόλο που δοκίμασε την εμπειρία με τη φίλη της, την ξένιζε ένα πράγμα... ότι είχε μπροστά της γυναίκα! Ήθελε έναν άντρα να είναι μπροστά της στα 4 και το strapon ήταν η επέκταση του ρόλου της!

    Ένα, επίσης, στοιχείο που ξεχώρισα ήταν το εξής... της εξήγησα κάποια στιγμή ότι δεν ψάχνω Αφέντρα, επειδή οι περισσότεροι στις αγγελίες αυτό ανέφεραν. Απλά με ενδιαφέρει η συγκεκριμένη φάση. Της είπα, μάλιστα, ότι μια φορά έτυχε με μία σύντροφό μου να αρχίσει να μου δίνει χαστούκια στο πρόσωπο αλλά δε μου έκανε αίσθηση. Μάλιστα, αμέσως μετά άρχισα εγώ να της δίνω 2-3 χαστούκια στο πρόσωπο αλλά αμέσως στενοχωρήθηκα που την πόνεσα έστω και λίγο! Οπότε της είπα ότι δε θα μπορούσα να είμαι σε καμία πλευρά... απλά με ενδιαφέρει η εμπειρία με ενεργητική κοπέλα. Όλο αυτό το αναφέρω γιατί μου έδωσε την εξής απάντηση που μου άρεσε πολύ...

    - Εκείνη: Δηλαδή, χαστούκια στον... κώλο δε θα ήθελες?
    - Εγώ: Εννοείται πως το θέλω πολύ... άλλο τα χαστούκια από... πίσω την ώρα της πράξης και άλλο στο πρόσωπο!

    Και κατάλαβα, ότι εκείνη τη φαντάζεται την όλη φάση λίγο άγρια, πράγμα που με εξίταρε ακόμα περισσότερο.

    Γενικώς δεν καταλήξαμε αν θέλουμε να προχωρήσουμε στην εμπειρία. Είπαμε διάφορα άλλα πράγματα και κάποια στιγμή αποφασίζουμε να φύγουμε και να μιλήσουμε και πάλι τηλεφωνικως...


    ...συνεχίζεται...

    ---------- Post added at 18:42 ---------- Previous post was at 16:21 ----------

    6ο Μέρος - 2η συνάντηση για καφέ

    Η πρώτη συνάντηση μου άφησε θετική ενέργεια, όχι μόνο για το γεγονός ότι θα μπορούσε να προκύψει η πολυπόθητη εμπειρία αλλά και γενικότερα επειδή συμπάθησα την κοπέλα που απάντησε στην αγγελία μου. Την επόμενη μέρα την είχα στο μυαλό μου και σκεφτόμουν να την πάρω τηλέφωνο να μιλήσουμε. Δεν το έκανα, γιατί σκέφτηκα ότι μόλις το προηγούμενο απόγευμα είχαμε συναντηθεί και δεν ήθελα να γίνω πιεστικός... να την αφήσω να πάρει και καμία ανάσα   Φυσικά, αυτό μπορεί να ήταν απλά ιδέα μου ότι θα συνέβαινε αλλά έτσι είμαι γενικότερα με τους ανθρώπους. Οπότε σκέφτηκα να την πάρω 1-2 μέρες μετά.

    Την επόμενη μέρα, κάποια στιγμή χτυπάει το κινητό μου και ήταν εκείνη. Να που τελικά με πρόλαβε. Με ρώτησε τι κάνω κλπ και κάποια στιγμή μου είπε ότι ναι μεν συζητήσαμε αρκετά στη συνάντηση αλλά δεν καταλήξαμε κάπου, αν δηλαδή θέλουμε να προχωρήσουμε, και ήθελε να το ξεκαθαρίσουμε. Μου είπε, λοιπόν, ότι από την πλευρά της με συμπάθησε και ότι της έβγαλα την εικόνα ότι είμαι καλό παιδί. Έτσι, είπε ότι από τη μεριά της το βλέπει θετικά και ότι θα ήθελε σιγά σιγά να το προχωρήσουμε το θέμα. Από την πλευρά μου, της είπα, ότι, επίσης, τη συμπάθησα και ότι φαίνεται καλή κοπέλα, γενικώς. Επίσης, της είπα ότι εκτός από αυτό που είδα σαν χαρακτήρα (τουλάχιστον με την πρώτη εικόνα), με εμπνέει και εμφανισιακά για να προχωρήσουμε. Εκείνη το θεώρησε πολυ κολακευτικό το τελευταίο και με ευχαρίστησε χαμογελώντας. Συζητήσαμε λίγο, λοιπόν, και μου είπε ότι θα έλειπε για τριήμερο και από την επόμενη βδομάδα μπορούμε να κανονίσουμε να τα πούμε από κοντά και πάλι.

    Στις αρχές της επόμενης βδομάδας την παίρνω τηλέφωνο και πιάνουμε την κουβέντα. Λέμε κλασικά περί ανέμων και υδάτων αρχικά και στη συνέχεια λέμε να κανονίσουμε να βρεθούμε 2 μέρες μετά. Κλείνουμε και συνεχίζουμε τις δουλειές μας. Κάποια στιγμή με παίρνουν τηλέφωνο και προκύπτει μία δουλειά για 2 μέρες μετά. Σκέφτηκα ότι θα ήταν κρίμα να μη βρεθούμε τελικά γιατί μετά θα πάει την επόμενη βδομάδα. Την παίρνω τηλέφωνο, της εξηγώ πως έχει η κατάσταση και της προτείνω να βρεθούμε την ίδια μέρα κιόλας μετά τη δουλειά. Απάντησε θετικά...

    Απογευματάκι μετά τη δουλειά, πάω να τη συναντήσω στο σημείο που είχαμε συναντηθεί και μία βδομάδα πριν. Έρχεται μετά από λίγο, εμφανως πιο άνετη από ότι την πρώτη φορά, πολύ χαμογελαστή και χαρούμενη και με φιλάει στο μάγουλο. Πάμε στο ίδιο μαγαζί και καθόμαστε. Εκεί, πέρα από τα διάφορα άσχετα που συζητήσαμε, είπαμε και πιο σχετικά με το θέμα μας, όπως...

    ...μου είπε ότι η επιλογή του strapon είναι καθαρά δική μου... κυρίως όσον αφορά το μέγεθος, αφού θα ήθελε να έχουμε κάποιο με το οποίο θα αισθάνομαι εγώ πιο άνετα. Είπαμε ότι θα πάμε μαζί σε κάποιο sex shop και να αγοράσουμε. Συμφωνήσαμε να το κρατήσει εκείνη και είπε, πως πιθανόν να το έχει και στο αυτοκίνητό της σε μόνιμη βάση σε περίπτωση που προκύψει ξαφνική συνάντηση, όπως εκείνο το απόγευμα. Επίσης, συμφωνήσαμε ότι καλύτερα είναι να πάμε σε ξενοδοχείο ώστε να αποφύγουμε τυχόν συναντήσεις με συγγενείς, γνωστούς κλπ ώστε να αισθανόμαστε πιο άνετα.

    Μου εκμυστηρεύτηκε ότι τις μέρες μετά την πρώτη μας συνάντηση, σκεφτόταν πιο έντονα τη φαντασίωση, η οποία κάποιες φορές κατέληξε να γίνει φαντασίωση... αυνανισμού, όπως μου είπε! Γέλασα και της είπα ότι και εμένα έγινε φαντασίωση αυνανισμού εκείνες τις μέρες και, μάλιστα, όχι μόνο μια φορά. Δεν της είπα λεπτομέρειες αλλά κάποια πρωινά στο ντουζ καθόμουν στα 4 και αυνανιζόμουν, ενώ φανταζόμουν είτε την πρώτη φορά που με ακουμπάει από πίσω με τα χέρια της είτε ότι έχει προχωρήσει με το strapon.

    Είπε, επίσης, ότι δε θα ήθελε η εμπειρία να γίνει... απρόσωπα και ότι, όπως πολύ ωραία είπε, θα ήθελε να την 'περικυκλώσει' με συναίσθημα. Και συμφώνησα απόλυτα μαζί της αφού και μένα δε με εμπνέει να κάνω κάτι με κάποια που δε γνωρίζω καθόλου και γι' αυτό, μάλιστα, ποτέ δεν πήγα σε κάποια επαγγελματία αλλά και σε οίκο ανοχής γενικότερα για σεξ. Εκείνη, λοιπόν, είχε σκεφτεί ήδη την πρώτη μας φορά και την φανταζόταν μέσα στο μπάνιο, όπου θα αρχίσουμε να γνωρίζουμε σιγά σιγά ο ένας το σώμα του άλλου. Είπε ότι με φανταζόταν όρθιο και ξαφνικά να με γυρνάει προς τον τοίχο, εκείνη να κολλάει πάνω μου και να αρχίσει να μου βάζει δάχτυλα. Δεν προχώρησε σε άλλες λεπτομέρειες, π.χ. σχετικά με το strapon. Είπε, απλά, ότι δε βιάζεται και όπως μας βγει. Δηλαδή, ακόμα και να πάμε για 2 ώρες και μιλάμε όλη την ώρα αλλά σεξουαλικά παίξουμε μόνο 10 λεπτά, δε θα την πειράξει. Μου αρέσει αυτή η οπτική της γιατί κι εγώ δε θα πάω με τη λογική ότι οπωσδήποτε πρέπει 2 ώρες να κάνουμε ερωτικά παιχνίδια. Όπως μας βγει, με το ζόρι δε γίνεται τίποτα  

    Ένα άλλο σημαντικό στοιχείο που είπε ήταν ότι μπορεί στο μήνυμα να έγραφε ότι δεν ψάχνει να ικανοποιηθεί σεξουαλικά αφού είναι ήδη σε σχέση και εκείνη, ωστόσο μπορεί πάνω στις... ορέξεις να αλλάξει γνώμη. Της είπα ότι ούτε εγώ ψάχνω να έχω ενεργητικό ρόλο αφού δε μου λείπει και πιθανόν να μη το επιδιώξω κιόλας, αλλά αν εκείνη το θελήσει και το ζητήσει με τον τρόπο της, το πιθανότερο είναι να ανταποκριθώ. Και της εξήγησα, μάλιστα, ότι αν με ανάψει τόσο πολύ με όλα αυτά που θέλει να μου κάνει, πιθανόν μετά να θέλω να της κάνω τα ίδια  

    Είπαμε, λοιπόν, αρκετά για το πώς τα φανταζόμαστε και τι σχέδια κάνουμε στο περίπου. Η συνάντηση έγινε την προηγούμενη βδομάδα ενώ μιλήσαμε και μια φορά στο τηλέφωνο 2 μέρες μετά. Λογικά, την επόμενη εβδομάδα θα μιλήσουμε πάλι και θα δούμε πώς θα κινηθούμε. Πιθανόν στην επόμενη συνάντηση να πάμε σε κάποιο sex shop για να οργανωθούμε σιγά σιγά. Οπότε, από εδώ και πέρα ίσως οι δημοσιεύσεις μου να είναι πιο αραιές χρονικά αλλά θα τις καταχωρώ ανάλογα με την εξέλιξη της γνωριμίας (που ελπίζω να υπάρξει βέβαια).

    Αν κάποιοι έχουν αγωνία για τη συνέχεια της ιστορίας, φανταστείτε εγώ τι έχω  


    ...ελπίζω να συνεχιστεί...
     
  7. Konstantinos

    Konstantinos Staff Member

    ευχομαι να πραγματοποιηθει αυτο που θες, λυσε μου μια απορια ομως ?

    πως μεσα σε ενα ολοκληρο χρονο δεν μπορεσες να βρεθεις με την πρωτη κοπελα που προφανως ηθελε ? αν το ηθελες κ εσυ θα βρισκοσασταν, εστω και σε ωρα που δεν μπορουσες, θα τα καταφερνες να κανεις καμια κοπανα απ την δουλεια ε ?
     
  8. Widget

    Widget Regular Member

    Απάντηση: Αναζήτηση εμπειρίας με ενεργητική κοπέλα

    Καλή ερώτηση! Το θέμα ήταν το εξής... εγώ μέχρι το καλοκαίρι τα πρωινά τα είχα ελεύθερα! Δούλευα από νωρίς το μεσημέρι (το νωρίτερο στις 12:30 και άλλες φορές και πιο αργά) και μπορούσα άνετα. Εκείνη, αντιθέτως, δεν μπορούσε πρωινά και ήθελε βράδια, ενώ ήθελε να είχαμε και αρκετές ώρες μπροστά μας, πράγμα λογικό βέβαια. Δυστυχώς, εγώ δεν μπορούσα γιατί εδώ και ένα χρόνο δε μένω μόνος πλέον. Βέβαια, δεν μπορώ να πω κι εγώ ότι το κυνήγησα ιδιαίτερα, ενώ από την πλευρά της μάλλον περίμενε περισσότερο εμένα πότε θα μπορέσω μια και εκείνη δεν είχε θέμα με σχέση κλπ.

    Αντίθετα, η τωρινή κοπέλα είναι, επίσης, σε σχέση, δουλεύει τις ίδιες ώρες με μένα και την βολεύει κυρίως τις ώρες που βολεύει και μένα, δηλαδή αμέσως μετά τη δουλειά.
     
  9. Widget

    Widget Regular Member

    Απάντηση: Αναζήτηση εμπειρίας με ενεργητική κοπέλα

    7ο Μέρος - Πραγματοποίηση της φαντασίωσης

    Επαναφέρω το θέμα μετά από τόσο καιρό... κάποια περίοδο δεν είχα τη δυνατότητα να γράψω, αφού, αν θυμάμαι καλά, έπρεπε να γίνω gold member. Έχει περάσει, λοιπόν, σημαντικό διάστημα οπότε θα συνεχίσω να περιγράφω με όσες λεπτομέρειες μπορώ να θυμηθώ.

    Είχαμε, λοιπόν, συμφωνήσει με την κοπέλα, κάποια στιγμή να πηγαίναμε μαζί σε ένα sex shop να αγοράζαμε ένα στραπόν. Κανονίζουμε ένα απόγευμα μετά τις δουλειές μας να συναντηθούμε και πάμε σε ένα μαγαζί. Ρίχνουμε μια ματιά και βρίσκουμε ένα στο χρώμα του δέρματος, το οποίο φαινόταν ιδανικό από θέμα μεγέθους για αρχάριο. Το αγοράζουμε και το κρατάει εκείνη, όπως είχαμε συμφωνήσει. Το μόνο που απέμενε ήταν η περιβόητη συνάντηση. Μέχρι τότε, όμως, πήγαμε 1-2 φορές ακόμα για καφέ και συζητήσαμε πώς θα μπορούσαμε να το οργανώσουμε. Για παράδειγμα, εκείνη σκεφτόταν να φέρει λίγο κρασάκι να πίνουμε στο δωμάτιο του ξενοδοχείο μήπως αισθανθούμε λίγο πιο άνετα.

    Καλοκαιράκι του 2011 και επιτέλους κανονίζουμε συνάντηση με στόχο την υλοποίηση της κοινής μας φαντασίωσης. Συναντιόμαστε σε κάποιο σημείο, περνάει με το αυτοκίνητό της και πάμε σε ένα ξενοδοχείο. Μπαίνουμε μέσα, κλείνουμε δωμάτιο και ανεβαίνουμε σε αυτό.

    Χωρίς ιδιαίτερες σκέψεις, γδύνεται σχεδόν άμεσα (το κρασί πήγε περίπατο), βλέποντάς την κάνω κι εγώ το ίδιο και μπαίνουμε στο ντουζ. Ακριβώς, όπως το είχαμε συζητήσει καιρό πριν όταν είχαμε πάει για καφέ. Ανοίγουμε το ζεστό νερό να τρέχει, βάζουμε λίγο σαπούνι και αρχίζουμε να κάνουμε μαζί μπάνιο. Εκείνη φαινόταν ότι αισθανόταν πολύ άβολα... με κοιτούσε με ύφος 'και τώρα τι κάνουμε?'. Την αγκαλιάζω και την φέρνω κοντά μου και αρχίζω να την φιλάω... ανταποκρίθηκε άμεσα... με αγκάλιασε κι εκείνη και χάιδευε την πλάτη μου. Από εκεί που αισθανόταν άβολα και με τις αγκαλιές και τα φιλιά, κάνει μία απότομη κίνηση και με γυρνάει ανάποδα στον τοίχο. Πολύ απρόσμενη κίνηση! Άρχισε να μου δαγκώνει την πλάτη και να αρχίσει να με τρίβει από πίσω. Σιγά σιγά άρχισε να βάζει και δάχτυλο... με είχε κολλήσει με δύναμη στον τοίχο και άρχισε να βγάζει ένα άγριο εαυτό. Η αίσθηση μου άρεσε πολύ και της πρότεινα να συνεχίσουμε στο κρεβάτι να είμαστε πιο άνετοι. Βγαίνουμε από το ντουζ, σκουπιζόμαστε και πάμε και ξαπλώνουμε στο κρεβάτι...

    Δε θυμάμαι σε τι στάση ήμουν αρχικά... νομίζω είτε στα τέσσερα είτε ξάπλωσα μπρούμυτα με ανοιχτά τα πόδια. Εκείνη πήρε λίγο λιπαντικό και μου έβαλε στην περιοχή. Άρχισε να βάζει ένα δάχτυλο για αρχή και στη συνέχεια και δεύτερο. Συνέχεια μέσα έξω μέσα έξω και έδειχνε να το απολαμβάνει. Εγώ δεν άντεχα, ήθελα να προχωρήσουμε στο επόμενο βήμα. Της είπα μετά από λίγα λεπτά 'να δοκιμάσουμε το στραπόν?' και μου λέει 'εντάξει'. Το φοράει, μου βάζει κι άλλο λιπαντικό, στήνομαι στα τέσσερα και έρχεται από πίσω. Το βάζει στην ακρούλα αλλά φοβόταν να προχωρήσει μη με πονέσει. Μου λέει 'μπορείς μόνος σου?'. Και δοκιμάζω σιγά σιγά να κάνω προς τα πίσω ενώ εκείνη το κρατούσε σταθερό. Δε δυσκολεύτηκε τόσο πολύ να μπει, μάλλον επειδή είχα πειραματιστεί μόνος μου παλιότερα, έστω και λίγες φορές. Επίσης, ήμουν πολύ χαλαρός, δε σφιγγόμουν ούτε φοβόμουν, οπότε ίσως βοήθησε κι αυτό. Μπαίνει, λοιπόν, μέσα μου και αρχίζει με μικρές διστακτικές κινήσεις να πηγαίνει μπρος πίσω. Εγώ ένιωθα πολύ άνετα (πράγμα που δεν το περίμενα, πίστευα ότι την πρώτη φορά μπορεί να μην τα καταφέρουμε να το κάνουμε χωρίς προετοιμασία) και της είπα να το κάνει και πιο γρήγορα αν θέλει, αφού δεν πονάω.

    Από εκεί και πέρα, όταν είδε κι εκείνη ότι είμαι άνετος, δε φαντάζεστε τι λύσσα έβγαλε. Η κοπέλα που όταν μιλούσαμε στο τηλέφωνο ή βγαίναμε για καφέ ήταν γλυκομίλητη και ευγενική, ξαφνικά είχε γίνει επιθετική. Η αίσθηση εκπληκτική... το δωμάτιο είχε καθρέφτες γύρω γύρω και συνεχώς κοιτούσα στα πλάγια εμένα κι εκείνη από πίσω μου να ασελγεί πάνω μου. Γρήγορα, δυνατά, άγρια και όσο πιο βαθιά γινόταν. Έβγαλε απίστευτη ένταση που έδειχνε ότι ήθελε πολύ καιρό να (μου) το κάνει. Πότε πότε με έπιανε και με γυρνούσε ανάσκελα, σήκωνε τα πόδια μου και πάλι με δύναμη μέσα μου... καθόταν και το κοιτούσε πώς έμπαινε και άναβε... την θυμάμαι να αναφωνεί 'όλο το πήρε το *ωλαράκι σου' ή 'είσαι *αύλα Σ.' και να με ανάβει ακόμα πιο πολύ.

    Κάποια στιγμή δεν ξέρω τι ένιωσε ή αν κουράστηκε. Έβγαλε για λίγο το στραπόν, με ξάπλωσε μπρούμυτα και άρχισε πάλι να μου βάζει δάχτυλα. Ξάπλωσε με όλο της το κορμί πάνω μου και είχε το χέρι της από κάτω για να βάζει δάχτυλα. Παράλληλα χτυπιόταν με πολλή δύναμη πάνω μου και τριβόταν. Εξακολουθούσα να την βλέπω στον καθρέφτη όπως με καβαλούσε ενώ με άναβε πάρα πολύ η δύναμη με την οποία χτυπιόταν πάνω μου. Εκείνη την ώρα της είπα ότι θέλω να τελειώσει πάνω μου και να με κάνει μούσκεμα από πίσω... και έτσι κι έκανε. Τρίφτηκε πολύ δυνατά (δε θυμάμαι αν εντωμεταξύ έβγαλε το χέρι της από κάτω), τελείωσε και μετά έπαιρνε τα υγρά της και έβαζε δάχτυλα μέσα μου.

    Καθίσαμε ένα δεκάλεπτο να ηρεμήσει κυρίως εκείνη γιατί είχε ιδρώσει πολύ με τέτοια ένταση. Στη συνέχεια, φόρεσε πάλι το στραπόν και άρχισε πάλι να ασελγεί άγρια πάνω μου... είτε στα τέσσερα είτε ανάσκελα με ανοιχτά τα πόδια. Κάποια στιγμή πήγα στην άκρη του κρεβατιού ώστε να είναι όρθια από πίσω μου, έκατσα στα τέσσερα και εκείνη από πίσω πάλι με το γνωστό άγριο τρόπο. Εγώ γυρνούσα το κεφάλι να βλέπω στον πίσω καθρέφτη το πως με κρατούσε από τη μέση και το κορμί της να πηγαίνει μπρος πίσω. Τέλεια εικόνα! Το έκανε τόσο δυνατά και άγρια που αισθανόμουν ότι με βίαζε. Φοβερή αίσθηση και σωματικά και κυρίως εγκεφαλικά.

    Πάνω κάτω, με τον ίδιο τρόπο συνεχίσαμε για αρκετή ώρα ακόμα (συνολικά, αφαιρώντας το δεκάλεπτο διάλειμμα, μου έκανε ό,τι έκανε περίπου 1,5 ώρα!). Ώσπου κάποια στιγμή και ενώ ήμουν στα τέσσερα, άρχισα να χαϊδεύομαι παράλληλα μπροστά και τελείωσα κι εγώ. Κάτσαμε πάλι να ηρεμήσουμε και κυρίως εκείνη που είχε γίνει πάλι μούσκεμα. Μου είπε ότι τώρα καταλαβαίνει γιατί οι άντρες κουράζονται στο σεξ. Επίσης, μου είπε ότι επειδή ήταν η πρώτη μας φορά, δεν αισθανόταν απόλυτα άνετα και δεν ήταν τόσο άγρια όσο θα ήθελε. Και μου έκανε τεράστια εντύπωση γιατί πραγματικά δεν ξέρω πόσο πιο άγρια θα μπορούσε να γίνει.

    Για μένα σαν εμπειρία ήταν ακριβώς, όπως το είχα φανταστεί και το είχα στο μυαλό μου. Τίποτα λιγότερο τίποτα περισσότερο. Το ήθελα δυνατό και άγριο και πέρα από την αίσθηση του γυναικείου κορμιού πίσω μου, μου άρεσε γιατί εγκεφαλικά αισθανόμουν ότι ήμουν υπό τον έλεγχό της και ότι με έκανε ό,τι ήθελε.
     
  10. xy

    xy Regular Member

    Απάντηση: Αναζήτηση εμπειρίας με ενεργητική κοπέλα

    Φιλαράκι , μόνο που είσαι τόσο ειλικρινής, μπράβο σου. Μια ερώτηση μόνο, το χρώμα πάγου ποιό είναι ;
     
  11. Widget

    Widget Regular Member

  12. tane22

    tane22 New Member

    Απάντηση: Αναζήτηση εμπειρίας με ενεργητική κοπέλα

    Φοβερή η ιστορία σου φίλε! Εάν είσαι από Βόρρειο Ελλάδα, μπορείς να συστήσεις και σε εμένα κάποια στιγμή την εν λόγω ΚΥΡΙΑ!

    Συνεχίσατε να έχετε επαφές μετά την πρώτη φορά;