Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Αναζήτηση εμπειρίας με ενεργητική κοπέλα

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Εμπειρίες' που ξεκίνησε από το μέλος Widget, στις 8 Δεκεμβρίου 2010.

  1. Monsieur Daulmancieur

    Monsieur Daulmancieur Regular Member

    Απάντηση: Αναζήτηση εμπειρίας με ενεργητική κοπέλα

    Σου εύχομαι πραγματικά να βρεις αυτό που ψάχνεις...
     
  2. XXbasil96

    XXbasil96 New Member

    Απάντηση: Αναζήτηση εμπειρίας με ενεργητική κοπέλα

    +1 απο μενα...

    εγινε τιποτα καινουριο? τα γραφεις τοσο ωραια... κανεις τον αλλον να μπαινει στο πετσι του ρολου  
     
  3. Widget

    Widget Regular Member

    Απάντηση: Αναζήτηση εμπειρίας με ενεργητική κοπέλα

    Ευχαριστώ, παιδιά   Όχι, δεν έχει γίνει κάτι άλλο από τότε. Δεν έχουμε επικοινωνήσει κιόλας. Η αλήθεια είναι ότι δεν το ξανακυνήγησα από τότε. Ξέρω, βέβαια, ότι αν της στείλω, το πιθανότερο είναι να ανταποκριθεί και πάλι. Δε σας κρύβω, όμως, ότι θα ήθελα να δοκιμάσω και με κάποια άλλη κοπέλα... κάποια που θα μου αρέσει περισσότερο εμφανισιακά. Βέβαια, δεν ψάχνω αλλά δε θα με χαλούσε καθόλου αν προέκυπτε κάτι τέτοιο. Αν και είναι δύσκολο, θεωρώ, να βρει κανείς γενικώς. Δεν το ζητάς και εύκολα από μία κοπέλα ούτε βρίσκεις εύκολα κάποια που της αρέσει. Υποθέτω, πάντως, ότι αν περάσει αρκετός καιρός και δε βιώσω ανάλογη εμπειρία, πάλι θα αρχίσω να σκέφτομαι όλα αυτά που μου έκανε και έλεγε και με βλέπω να της στέλνω πάλι. Να ξέρετε, πάντως, ότι αν προκύψει πάλι κάτι, με την πρώτη ευκαιρία, θα σας γράψω.
     
  4. papadokori

    papadokori Regular Member

    Απάντηση: Αναζήτηση εμπειρίας με ενεργητική κοπέλα

    Συγχαρητήρια! γλαφυρή αφήγηση σε μία τολμηρή ερωτική ιστορία
     
  5. nikyiann

    nikyiann New Member

    Απάντηση: Αναζήτηση εμπειρίας με ενεργητική κοπέλα

    πολλά συγχαρητήρια και από εμένα!!!! ήταν από τα καλύτερα που έχω διαβάσει.. μακάρι να βιωσω και εγώ αλλα και οσοι αλλοι ψάχνουν κατι παρόμοιο.....
     
  6. Widget

    Widget Regular Member

    Απάντηση: Αναζήτηση εμπειρίας με ενεργητική κοπέλα

    Σας ευχαριστώ και πάλι   Αν προκύψει και νέα εμπειρία, θα αναρτήσω σχετικές λεπτομέρειες.
     
  7. Strap_on_Boy

    Strap_on_Boy New Member

    Απάντηση: Αναζήτηση εμπειρίας με ενεργητική κοπέλα

    Οφείλω να ομογήσω ότι σε ζηλεύω...
     
  8. Georgis93

    Georgis93 New Member

    Απάντηση: Αναζήτηση εμπειρίας με ενεργητική κοπέλα

    Και απο εμενα συγχαρητηρια και για να ειμαι ειλικρινεις σε ζηλευω. Βασικα μια εποχη το εκανα και εγω με την κοπελα μου αλλα δεν της αρεσε και φαινοταν ιδιαιτερα οποτε ξενερωσα και εγω και δεν της το ξαναζητησα και δεν εχει ξαναναφερθει και ψαχνω και εγω απο αγγελιες αλλα δεν εχω ιδιαιτερη τυ η. Θα το εκτιμουσα αν μου εστελνες το σαιτ που βρηκες
     
  9. Widget

    Widget Regular Member

    Απάντηση: Αναζήτηση εμπειρίας με ενεργητική κοπέλα

    Μόλις έχω τη δυνατότητα, θα σας στείλω σε pm το site που μπήκα.
     
  10. taratara

    taratara New Member

    Μιας και σε ζηλεύω κι εγώ, στείλε μου και 'μένα το σάιτ που την βρήκες, μπας και μας κάτσει και 'μας καμιά παρόμοια εμπειρία.
     
  11. Widget

    Widget Regular Member

    Απάντηση: Αναζήτηση εμπειρίας με ενεργητική κοπέλα

    11ο Μέρος - Προσπάθεια για τρίτη εμπειρία (από την πλευρά της κοπέλας)

    Καλησπέρα και πάλι. Επαναφέρω το θέμα μια και υπήρξαν κάποιες εξελίξεις, έστω και σε πολύ μικρό βαθμό. Υπενθυμίζω ότι η αναζήτηση από πλευράς μου ενεργητικής κοπέλας, κατέληξε στη γνωριμία με μία κοπέλα με την οποία βιώσαμε δύο φορές εμπειρία με χρήση strapon. Η δεύτερη φορά ήταν στα τέλη Μάη του 2012, όπως περιγράφω και στα μέρη 9 και 10 της εμπειρίας. Θα σταθώ σε δύο σημεία από εκείνη τη φορά και θα τα χρησιμοποιήσω ως εισαγωγή για τη συνέχεια.

    Το πρώτο σημαντικό στοιχείο αφορά το ίδιο το strapon. Όταν είχαμε γνωριστεί με την κοπέλα, ένα απόγευμα πήγαμε μαζί και το αγοράσαμε αλλά της είπα ότι δεν μπορούσα να το κρατήσω σπίτι και συμφωνήσαμε να το έχει εκείνη. Τη δεύτερη φορά, όμως, που πήγαμε στο ξενοδοχείο, μου είπε ότι δεν μπορούσε πλέον να το κρατήσει σπίτι της (μου το είχε αναφέρει και λίγο καιρό πριν με mail) γιατί υπήρχε πολλή κίνηση και είχε το άγχος μήπως το βρει κανείς. Οπότε συμφωνήσαμε να μου το δώσει. Πράγματι το πήρα στο σπίτι μου και το είχα για ένα διάστημα εκεί. Όμως κι εγώ δεν αισθανόμουν άνετα έχοντας το εκεί. Σκεφτόμουν ότι μπορεί κάποια μέρα να έρθουν οι γονείς μου που μένουν εκτός Αθηνών, να θέλουν να καθαρίσουν και να το βρουν. Οπότε κάποια μέρα, το βάζω σε μια σακούλα και το πετάω στον κάδο   Από τη μία ήθελα να έχω για να είμαι έτοιμος σε περίπτωση που προκύψει κάτι αλλά από την άλλη προτιμώ να μην το έχω καθόλου από το να έχω την έννοια μη το βρει κανείς.

    Το δεύτερο στοιχείο από τη συνέυρεσή μας τη δεύτερη φορά, ήταν μια κουβέντα που κάναμε μέσα στο αυτοκίνητό της (δε θυμάμαι αν ήταν πριν πάμε στο ξενοδοχείο ή μετά). Μου είχε εκμυστηρευτεί ότι παρόλο που είναι σε σχέση με άντρα, αναζητά παράλληλα μια κοπέλα για εχέμυθη σχέση. Σχέση όχι μόνο σαρκική αλλά και συναισθηματική. Μου είχε πει ότι είναι διαφορετικό το συναισθηματικό δέσιμο με μία κοπέλα. Παρόλα αυτά είχε απογοητευτεί γιατί δεν έβρισκε κάτι που να την έλκυε, ούτε σαν χαρακτήρας αλλά ούτε και εμφανισιακά. Με τη σειρά μου, της είπα ότι έχω φαντασιωθεί αρκετές φορές να είμαι ανάμεσα σε δύο ενεργητικές κοπέλες και να εναλάσσονται μεταξύ τους. Εκείνη μου είπε ότι εμπιστεύεται το γούστο μου και πρότεινε η ίδια, σε περίπτωση που γνωρίσω κάποια και θέλει, να το δοκιμάσουμε οι τρεις μας.

    Από εκεί και πέρα, εγώ είχα στο μυαλό μου μία όμορφη φίλη μου με την οποία είχαμε πριν χρόνια ερωτικές περιπέτειες και ήξερα ότι είχε και ελάχιστες εμπειρίες με κοπέλες. Ήταν, όμως, σε σχέση με άνδρα και δίσταζα να τη προσεγγίσω. Λίγο καιρό μετά, το καλοκαίρι, επικοινώνησα με sms με την κοπέλα που είχα γνωρίσει και της είπα ότι είχα στο μυαλό μου εκείνη τη φίλη μου αλλά δεν ήξερα σε τι κατάσταση ήταν και αν θα ήθελε να προχωρήσει σε κάτι τέτοιο. Μου απάντησε άμεσα στο κινητό και ήθελε να βολιδοσκοπήσω την κατάσταση με τη φίλη μου για να δούμε αν θα ήθελε να προχωρήσει. Το έκανα πράγματι, έδειξε αρχικά και η φίλη μου ενδιαφέρον και άρχισε να με ρωτάει διάφορα όπως 'πόσο χρονών είναι', 'πώς είναι εμφανισιακά' κλπ. Για την εμφάνιση, όμως, είπα στη φίλη μου ότι η άλλη κοπέλα δεν είναι καμιά θεά αντικειμενικά και δεν μπορώ να πω με σιγουριά ότι θα της αρέσει. Αν θέλει, μπορούμε να πάμε όλοι για έναν καφέ και βλέπουμε στην πορεία. Εκεί η φίλη μου έκανε πίσω, τονίζοντάς μου ότι θα ήθελε να γνωρίσει κάποια που κι εγώ θα τη θεωρώ πολύ όμορφη. Οπότε το θέμα σταμάτησε εκεί, όπως και η επικοινωνία μου με την κοπέλα για ένα σημαντικό διάστημα.

    Η δεύτερη φορά που επικοινωνήσαμε ήταν απλά με ένα mail από την πλευρά μου, που της ευχόμουν χρόνια πολλά για την ονομαστική της εορτή. Με ευχαρίστησε, μου είπε ότι ελπίζει να είμαι καλά και με χαιρέτησε χωρίς να ανοίξει περαιτέρω κουβέντα. Από τότε, υπήρξαν κάποιες (λίγες βέβαια) φορές που σκεφτόμουν να της στείλω απλά για να δω τι κάνει. Όλες τις φορές έκανα πίσως όμως. Και, κάνοντας όλη αυτή τη μεγάλη εισαγωγή, φτάσαμε στην προηγούμενη βδομάδα και συγκεκριμένα στις 20 Μαρτίου 2013, όπου εντελώς απρόσμενα, βλέπω mail από την πλευρά της, με μία μέρα καθυστέρηση. Σας παραθέτω το διάλογο μια και θεωρώ πως αυτός είναι η ουσία του 11ου μέρους και είναι και απόλυτα ρεαλιστικός.


    - Εκείνη: Σ. καλησπέρα. Ελπίζω να είσαι καλά... μήπως παντρεύτηκες... είμαι σίγουρη ότι το βήμα το έχεις κάνει...   Για να μπω κατευθείαν στο ψητό... έχεις χρόνο να βρεθούμε... θα ήθελες? Φιλιά και ελπίζω να είσαι καλά.
    - Εγώ: Καλημέρα, ευχάριστη έκπληξη το μήνυμά σου! Το σκεφτόμουν κι εγώ καιρό τώρα να στο στείλω. Καλά είμαι, ναι, η σχέση πάει καλύτερα αλλά το βήμα δεν το έχω κάνει! Εσύ πώς είσαι? Όταν λες για συνάντηση, εννοείς για καφεδάκι ή για το... κάτι παραπάνω?  
    - Εκείνη: Χαίρομαι που όλα πάνε καλά. Εγώ από την άλλη είμαι λίγο μπερδεμένη σε όλο αυτό. Υπάρχει κάτι και δεν υπάρχει. Εγω θα έλεγα για όλα. Αλλά όχι σε ξενοδοχείο που είναι λίγο κρύο. θα πρότεινα σπίτι μου.. αν δεν έχεις αντίρρηση... ένα απόγευμα αυτές τις μέρες. θα έρθω να σε πάρω εγώ από κάπου και θα σε πάω πάλι... αν υπάρχει πρόβλημα μετακίνησης. Φιλιά
    - Εγώ: Είσαι μπερδεμένη? Δηλαδή? Εξακολουθείς και είσαι σε αναζήτηση κοπέλας? Είναι πολύ δελεαστική η πρότασή σου και μου αρέσει πολύ και η ιδέα του σπιτιού (καμία σχέση πράγματι με το ξενοδοχείο). Όμως είναι δύο τα προβλήματα... - πρώτον και το βασικότερο, δεν το έχω πλέον το... αντικείμενο... το είχα το καλοκαίρι για λίγο καιρό στο σπίτι μου όταν μου το είχες δώσει αλλά λίγο καιρό μετά το πέταξα (δεν είχα κάπου να το δώσω) μια και έρχονται κατά καιρούς οι γονείς σπίτι και μαζεύουν, καθαρίζουν κλπ - και δεύτερον να δούμε το θέμα του χρόνου γιατί πιάστηκα λίγο απροετοίμαστος, τουλάχιστον για μέσα στις επόμενες μέρες   Τυχαίνει, να λείπουν οι γονείς σου αυτές τις μέρες?
    - Εκείνη: Όχι βρε με κοπέλα, με άνδρα. Με κοπέλα δεν το ψάχνω τόσο. Όχι ότι έχασα την επιθυμία αλλά δεν ασχολούμαι. Ναι λείπουν στο χωριό οι δικοί μου και θα ήταν πιο εύκολο στο μπες βγες στο σπιτι. Αλλά its ok... φαντάζομαι θα μείνουν και μετά τις 25. Εσύ θα φύγεις? Τώρα όσο για το άλλο... είναι ένα θέμα. Θέλεις να κοιτάξω τίποτα? Αλλά τι μέγεθος? ;-)
    ...μετά από λίγο δεύτερο συνεχόμενο mail...
    - Εκείνη: Μήπως θέλεις να το κοιτάξεις εσύ... και το πολύ πολύ το φυλάω εγώ σπίτι μου... αφού για παντρειά τώρα κοντά δε με βλέπω.  
    - Εγώ: Το κατάλαβα ότι εννοούσες με άνδρα αλλά ρώτησα μήπως εξακολουθούσες να το ψάχνεις το θέμα. Εγώ εδώ θα είμαι το τριήμερο. Ίσως τη Δευτέρα να δουλεύω κιόλας, δεν ξέρω ακόμα. Θα το δούμε γενικότερα  Όσον αφορά το άλλο, δε θα ήθελα κάτι μεγάλο πάντως, εκείνο που είχαμε ήταν αρκετά βολικό. Μου αρκεί να γίνεται η δουλειά   Οπότε προτιμώ τα πιο μικρά και σε πάχος αλλά και σε μήκος γιατί με ενδιαφέρει να κολλάει και το σώμα από πίσω   Οπότε να δω κάτι και να στο στείλω?
    - Εκείνη: Ναι οκ... έτσι για να έχω μια ιδέα. Εγώ πάντως θα προτιμούσα κάτι σε λίγο μεγαλύτερο πάχος από το προηγούμενο για να είναι πιο αισθητό αλλά θα επιμείνω στην ποιότητα του λάτεξ αυτή τη φορά.
    - Εγώ: Αν έχεις δει κι εσύ κάτι συγκεκριμένο, μπορείς να μου στείλεις το link. Μπορώ να δω και σε λίγο μεγαλύτερο πάχος αν είναι. Για ποιο λόγο προτιμάς το latex? Δεν είχα σκεφτεί καθόλου το υλικό...
    - Εκείνη: Κοίτα για να μπω σε sites λίγο δύσκολο. Προτιμώ το λάτεξ γιατί είναι πιο μαλακό. Χαχαχαχ... και να φανταστείς ότι είχα ένα και το πέταξα πριν μερικές μέρες. Αλλά ήταν αρκετά μεγάλο για την περίπτωση μας.
    - Εγώ: Θα μπω εγώ να δω μόλις βρω ευκαιρία. Καλό ακούγεται το λάτεξ, ίσως είναι και πιο εύκολο στη διείσδυση. Το άλλο ήταν λίγο σκληρό η αλήθεια είναι... Έλα, είχες πάρει για να έχεις μήπως προκύψει κάτι? Είχε προκύψει καμιά γνωριμία που δεν προχώρησε? Δεν μπορούσες κι εσύ να το φυλάξεις και το πέταξες?
    - Εκείνη: Το είχα πάρει πριν 4 χρόνια για μία κοπελιά... αλλά μετά κατοχυρώθηκε στο ντουλάπι με τα άχρηστα για πέταμα. Αλήθεια τώρα που είπα γυναίκα... μήπως έχεις στο μυαλό σου καμία... για τρελές ιδέες που μου ήρθαν στο μυαλό?
    - Εγώ: Α ήταν για την κοπέλα που μου είχες πει ότι είχατε κάποιες εμπειρίες. Είχα μόνο τη φίλη μου που σου είχα πει το καλοκαίρι αλλά όταν της έκανα κρούση, δεν ήταν θετική οπότε δεν επέμεινα παραπάνω. Γενικότερα πώς το έχεις φανταστεί? Αν θυμάμαι καλά, το σκεφτόσουν και συναισθηματικά το θέμα με μία κοπέλα. Τι... "τρελές" ιδέες έχεις κατά καιρούς στο μυαλό σου?
    - Εκείνη: Για τρίο με εσένα και μια κοπέλα και εμένα. Και να γίνει το σώσε... ένας να πηδάει τον άλλον... και αλλαγή ρόλων. Χαμός. Αλλά για τέτοια πράγματα δύσκολα βρίσκεις γυναίκα χωρίς taboo και να είναι και καλό παιδί... χαρακτήρας κλπ. Αλλά τι να κάνεις, it's all ok. Τελικά εμείς πότε βλέπεις να συναντιόμαστε?
    - Εγώ: Το τρίο με 2 ενεργητικές κοπέλες αποτελεί φαντασίωση και για μένα. Από ιδέες, διάφορες έρχονται στο μυαλό μου κατά καιρούς. Κρίμα που δεν μπόρεσα να πείσω και τη φίλη μου. Είναι αρκετά όμορφη και μικροκαμωμένη και θα μου άρεσε να την έβλεπα μαζί σου σε έναν ευάλωτο και παθητικό ρόλο μαζί σου. Κι ας μη συμμετέχω. Ή δε σου κρύβω και το εξής, χωρίς να το λέω για να προτείνω κάτι. Απλά κάποιες φορές, έστω και λίγες, σε έχω σκεφτεί και εσένα στα 4 κι εγώ από πίσω να έχω τον ενεργητικό ρόλο. Ίσως επειδή στα πρώτα μας mail είχαμε συμφωνήσει να μην το κάνουμε, μου κάνει κάπως απαγορευμένο και με εξιτάρει ακόμα πιο πολύ. Και πολλά άλλα, που αν αρχίσω να τα λέω, δε θα τελειώσουμε ποτέ! Για να μην ξεφεύγω όμως, το πιθανότερο για να μπορέσω είναι καθημερινή αν και δεν απορρίπτω εντελώς και το ΣΚ. Αλλά για τώρα μέσα στη βδομάδα μοιάζει λίγο δύσκολο. Θα πρέπει να το δω. Επίσης, αν θυμάμαι καλά, σχολάς στις 5+. Εγώ τελειώνω στις 3. Θα το σκεφτώ με ηρεμία και θα μιλήσουμε   Αν λείψουν οι γονείς σου παραπάνω, υποθέτω θα είμαστε λίγο οριακά μέχρι Δευτέρα - Τρίτη ίσως ή κάνω λάθος?
    - Εκείνη: Άντε... καυλώσαμε μεσημεριάτικα.. πάντως έχε στο μυαλό σου ότι μέχρι τα τέλη Μαρτίου μπορώ στο σπίτι.
    - Εγώ:   Άσε... με βλέπω πάλι με την πρώτη ευκαιρία στο σπίτι να σκέφτομαι κάποια από αυτά και να χαϊδεύομαι... και δεν το έχω κάνει και τελευταία. Μέχρι τέλη Μαρτίου, λοιπόν. Θα το έχω στο μυαλό μου και θα επικοινωνήσω   Καλή συνέχεια και μιλαμε, φιλιά
    - Εκείνη:  )))) Φιλιάααα


    Αυτή ήταν, λοιπόν, η επικοινωνία μας μέσω mail. Όπως μπορεί να διακρίνει κανείς, δείχνω κι εγώ ιδιαίτερα θετικός στο ενδεχόμενο να βρεθούμε και πάλι. Υπήρξαν κάποια στοιχεία που με εξίταραν ιδιαίτερα. Αρχικά, το γεγονός ότι μετά από τόσο καιρό έστειλε ξαφνικά mail, παρόλο που έχει σχέση. Είναι σαν να σκέφτηκε 'έχω *αύλες και θέλω να *ηδήξω, οπότε θα του στείλω'. Επίσης, ότι δεν έχασε ευκαιρία. Με το που έφυγαν οι γονείς της, το θεώρησε ιδανική ευκαιρία για να πάω σπίτι της. Και βέβαια, μου άρεσε που με εμπιστεύεται απόλυτα και μου το πρότεινε. Θα συμφωνήσω μαζί της ότι στο ξενοδοχείο είναι πολύ πιο απρόσωπα. Τέλος, μου αρέσει πολύ που θα ήθελε πολύ να κάνουμε τρίο με άλλη γυναίκα και να γίνεται συνεχής εναλλαγή ρόλων.

    Όμως, δε σας κρύβω, ότι από τη στιγμή που κλείσαμε την επικοινωνία μας, άρχισα να είμαι πολύ πιο διστακτικός στο να προχωρήσω. Κι αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι είμαι ακόμα σε σχέση. Δε λέω... το έκανα ήδη μια φορά. Τη δεύτερη φορά είχα χωρίσει οπότε έχω ένα ελαφρυντικό. Και παρόλο που με εξιτάρει πολύ η πρότασή της, πιθανότατα (δε λέω απόλυτα) δε θα προχωρήσω. Αυτό, βέβαια, είναι ένα διαφορετικό θέμα από μόνο του. Δεδομένο είναι ότι αν τελικά προχωρήσει και η τρίτη φορά με τη συγκεκριμένη κοπέλα, θα σας ενημερώσω με τη συνέχεια.
     
  12. MissMary

    MissMary Regular Member

    Απάντηση: Αναζήτηση εμπειρίας με ενεργητική κοπέλα

    Γεια σου! Αν και γενικώς δεν συμφωνώ με τα παράλληλα σκηνικά ενώ υπάρχει μόνιμη σχέση, εν τούτοις πιστεύω ή μου έδωσες την εντύπωση τέλος πάντων, οτι είναι κάτι που το θες πολύ, οπότε δεν βλέπω τον λόγο να διστάζεις. Οι συνευρέσεις σου είναι αραιές και το πρώτο διάστημα αναμονής αρκετά μεγάλο, έχεις κάνει αρκετή υπομονή αντιλαμβάνομαι.. και όλος ο δισταγμός για την πρώτη φορά κατανοητός, αλλά πλέον νομίζω οτι πρέπει να το ζήσεις  
    Ίσως να σε φοβίζουν πολλά βέβαια.. (προσπαθώ να μπω στη θέση σου).